Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Suzaka
de nem csak itt megy ez hanem logomûhelyben is.

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Gunnersboy
biztos azúj 2009es trend

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

miez a nagy kamionbuzizmus ha a kért banerek 70% nem kamionbaszki kaor egy sem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Hello mindenkinek!Ezekbõl a képekbõl szeretnék kérni 1egy 770*145-ös bannert!

Köszönöm!

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Demorix
Ez egy zene lejátszóba kéne illetve bannerek😊😊Toplistára😊😊nagoyn jó lenne ha ide kitudnád rakni😊😊elöre is köszi szijja😊

otrosinka
tudom kicsit régen volt.....vki bevállalná?
köszönet elõre is<#worship><#worship><#integet2>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

kazai21
ez enyém 790x500-as annál nagyobb sztem ne legyen mert ronda,de te tudod.

Mi equipo favorito: Real Madrid

hova kell?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Shifter
hali itt az esgén 1 banner milyen széles lehet max?

&#3232;_&#3232;

kazai21
Az enyémet le mondanám inkább csináltattam 1-et .

Prémium driver
#6113 valaki pls

Jamaica a Jamaicaiaké.

Demorix
Szijjja! fontos lenne nagyon ! 😊 amit itt már elkészitettél LineageInfó s bannert arra ha lehetne ráirni egy music szót a jobb oldalára(400x300 és egy 135x250) ha megoldható illetve még a Vote for Us os bol egy 468x60 ast ha megoldható😊😊nagyon jó lenne ha megtudnád csinálni😊😊Köszönöm szépen elöre is,és köszönöm az eddigi segitségedet is😊

kazai21
Csáó!
Ezen a Banneren annyit kéne változtatni,hogy jobban illeszkedjed a nevem "nevek" mert még rá kéne írni kicsibe,hogy Leho,Conti,Roland10,Papamaci,Sean .[/img]

LordAdam911
ez nagyon jó lett köszönöm szépen!
Barnabyka
Szvsz itt próbálkozz--> MYSQL topik

Demorix
ilettve tudom hogy nem die tartozik,nézzétek el nekem,de ha már ilyen ól értetek a photoshophoz és egyéb bannerekhez,gonolom értetek a mysql hez is egy picit(remélem),annyi a peoblémám hogy egyszerüen jól beirom a jelszót meg mindent és ez irja ki:MySQL Jelentett hiba:
Access denied for user 'lineage-info@wrz'@'localhost' (using password: YES) ha vki tudja lécci irja vissza és mégegyszer elnézést hogy ide irtam,vagy esetleg vki tudna egy topicot mondani hol válaszolhatnak ilyen jellegû kérdésemre/kérdéseimre?😊köszi B.u.é.k

Matt07
nm 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Demorix
köszi ilyenre gondoltam😊😊<#eljen><#finom>

Matt07

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Demorix
BUÉK mindenkinek😊😊Annyi kérésem lenne hogy az imént elkészitett csodás LineageINfo s Bannert ugykéne tovább csinálni hogy Még rajta LEgyen a LineageInfo Feliraton kivül az is hogy"Vote For Us" ha lehet😊😊éd ezt ajobb odlalár a ha megoldható😊köszönöm és boldog Új évet😊

?

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

LordAdam911
hy all
szeretnék kérni egy bannert ami gta 4-gyel kapcsoltatos, legyen rá az írva h lordadam topik
egy textarea-t is szertenék kérni hozzá ha lehet
kikötésem nincs, talán annyi h legyen rajta niko bellic
elõre is nagyon köszönöm
Prémium driver
Ezekbõl a képekbõl valaki össszetudna nekem állítani egy 700*300 méretû bannert?

Jamaica a Jamaicaiaké.

MerlinW

[merlinw.org]

Matt07
nm,örülök h tetszik 😊

Barnabyka
úúú kösszike naggyon tetszik..ezer hála<#worship>

Matt07
nem nagyon ismerem a játékot remélem a kép jó :p

Matt07
ilyesmire gondoltál?

Barnabyka
Hali.

Ha lehet egy lineage2 témájú bannert szeretnék kérni amire alulra vagy valahova rávan írva ,h " Lineage-Infó ".

Elõre is köszi.

94mike
aha köffike

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Juhiii

valahogy így? <#rolleyes>

GO GUNNERS!

94mike
szijasztok rakokbe egy csomo telefonrol képet sony ericsson ok😊 léccike rakjátokbe ugy,ugy nézzenki mintha egymás hegyére hátára volnának dobva és középre legyen oda irva h Sony ericsson w210i (és mellé a jel) majd job also sarokba narancssárgával az h Walkman meg mellé a jel ami az oldalán van(szal lécci olyan csinálja akinek sony ericsson telojavan,és meg tudja nézni😄 köffii

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Matt07
Szívesen,bár szerintem sokkal jobbat is tudtam volna,tegnap kicsit hulla voltam 😊

BB7
<#eljen><#eljen>
SHADOWEYES7
igen

köszönöm szépen 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Juhiii

? <#nemtudom>

GO GUNNERS!

Matt07
Bocsi a késésért remélem azért tetszenek 😊

Matt07
mindjárt berakom,csak 1 kicsit javítok még rajta 😊

SHADOWEYES7
Na jó hát lehet nagyobb a 700 px megmaradha ha nagyobb lesz majd kiveszem addig a saját bannert.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
okés köszi 😊

Matt07
most nézem h 50px magasságba nem sok minden fér be 😄

megpróbálok vmi szép esztétikusat összedobni 😊

SHADOWEYES7
Nem akartam nagy igényû lenni,de rád bízom a kreativitásodra 😊
Szép legyen😊

Matt07
semmi extra csak ennyi? valami kis karácsonyi jel v vmi? 😊

SHADOWEYES7
Sziasztok
kellene 1 kis banner roppant egyszerû a kérésem

700px × 50px felbontásban

Kék alapon "Boldog Karácsonyt mindenkinek" piros felirattal lehet gif is de simán a felirat is jó.

Nem akarom sürgetni csak ma este szeretném betolni a bannerba 😄

Thx elõre is.

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy 500x500-as képet, a lényeg csak hogy feketés-zöldes-kékes színek legyenek benne, és valami jó betûvel legyen ráírva, hogy BHC Gaming.

Minden egyebet a készítõre bízok, én nem értek ehhez 😊

Köszönöm!

Ööö
mondom...katt

0Fritz0
Melyik topic, milyen téma?
(csak kérdi) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BB7
Szerintem jobb ha egyszer csak meglepõdsz! 😄 Nemde? XD
Kérem hogy szóljon is valaki hogy csinálja,ne kelljen izgulnom hogy készül-e vagy nem.

Sziasztok!
Szeretnék megkérni valakit,hogy legyen szíves és csináljon nekem egy bannert!Én egyáltalán nem értek ehhez.😊

[/img]http://hampage.hu/repules/eletkepek/raketa.jpg[/img]
+ még szöveget,valahogy így:
Szabályok
-Nincs atombomba,vagy bármilyen csoda-alak(Chuck Norris,vagy Isten stb.)
-Nincs p0rn0',vagy bármilyen állat nemi szerve.
-Ne ismételjétek a képeket.
-Nincs káromkodás
-NE össze-vissza rakd a képeket,hanem csak az elõzõ képet "legyõzõre".

Ennyi lenne!Jah és még a készítõ nevét kérem hogy írja oda =)