Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Köszönöm!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
köszönet elõre is<#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Mi equipo favorito: Real Madrid
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ezen a Banneren annyit kéne változtatni,hogy jobban illeszkedjed a nevem "nevek" mert még rá kéne írni kicsibe,hogy Leho,Conti,Roland10,Papamaci,Sean .[/img]
Mi equipo favorito: Real Madrid
Access denied for user 'lineage-info@wrz'@'localhost' (using password: YES) ha vki tudja lécci irja vissza és mégegyszer elnézést hogy ide irtam,vagy esetleg vki tudna egy topicot mondani hol válaszolhatnak ilyen jellegû kérdésemre/kérdéseimre?😊köszi B.u.é.k
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
szeretnék kérni egy bannert ami gta 4-gyel kapcsoltatos, legyen rá az írva h lordadam topik
egy textarea-t is szertenék kérni hozzá ha lehet
kikötésem nincs, talán annyi h legyen rajta niko bellic
elõre is nagyon köszönöm

Jamaica a Jamaicaiaké.

Ha lehet egy lineage2 témájú bannert szeretnék kérni amire alulra vagy valahova rávan írva ,h " Lineage-Infó ".
Elõre is köszi.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
köszönöm szépen 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
megpróbálok vmi szép esztétikusat összedobni 😊
Szép legyen😊
kellene 1 kis banner roppant egyszerû a kérésem
700px × 50px felbontásban
Kék alapon "Boldog Karácsonyt mindenkinek" piros felirattal lehet gif is de simán a felirat is jó.
Nem akarom sürgetni csak ma este szeretném betolni a bannerba 😄
Thx elõre is.
Szeretnék kérni egy 500x500-as képet, a lényeg csak hogy feketés-zöldes-kékes színek legyenek benne, és valami jó betûvel legyen ráírva, hogy BHC Gaming.
Minden egyebet a készítõre bízok, én nem értek ehhez 😊
Köszönöm!
(csak kérdi) 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szeretnék megkérni valakit,hogy legyen szíves és csináljon nekem egy bannert!Én egyáltalán nem értek ehhez.😊
[/img]http://hampage.hu/repules/eletkepek/raketa.jpg[/img]
+ még szöveget,valahogy így:
Szabályok
-Nincs atombomba,vagy bármilyen csoda-alak(Chuck Norris,vagy Isten stb.)
-Nincs p0rn0',vagy bármilyen állat nemi szerve.
-Ne ismételjétek a képeket.
-Nincs káromkodás
-NE össze-vissza rakd a képeket,hanem csak az elõzõ képet "legyõzõre".
Ennyi lenne!Jah és még a készítõ nevét kérem hogy írja oda =)