Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otrosinka
üdw, ebböl kellene nekem összehozni egy 120*90-as bannert, ugy, hogy az msr felirat ne legyen benne.
tud vki segíteni?
elõre is köszönöm

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Prince23
CoD WaW topikban nem akarnak reagálni a bannerra, sztem próbálkozzatok mesterek...

Misi az ezredes
vagy itt van ez ez jobb sztem

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
np

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Ha kihúzod a képet normális méretben láthatod és nem ilyen homályosan...

Prince23
Megyek belinkelem az adott helybe...
jó lesz amúgy. köszi

Misi az ezredes
Remélem jó lesz ebben a méretben és így 😊

Prince23
Nagyon szépen megkérnék egy bannermestert, hogy a Call of Duty World at War topikban készítsen egy bannert a fõtopiknak, és ha lehet warez/off bannernak is. De nagyon fontos, h a WaW topiknak legyen, mert bõ egy hónap és megjelenik a játék. Már más játéknak rég van bannerja, ami megse jelent még...
thx

kérj meg egy modit

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hoppá, megakadtam, ez nem kép(hanem swf), milyen tagok közé kell beszúrni a linket, hogy látszódjon bannerként...

Köszi szépen akkor be is teszem....

immovable
ez igen. szép munka<#eljen>
Juhiii
Csináltam egy flashes banner-t remélem tetszik! <#kacsint>

GO GUNNERS!

RoR zsozso

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

De más kép is jó ha van bannernak de lényeg itt is a warez!!!<#worship><#worship>

ERRE a képre is megoldható lenne egy jól látható warez felírat:

szívesen. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

immovable
õ kért ilyen sok képet<#nemtudom><#smile>
Nagyon köszi.....nagyon jó lett....<#worship><#worship><#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ezen aztán van minden. 😄 tetszik ez a "maszatolás" féle. 😊

immovable
rokínnyónak 😄

immovable
<#eljen>
?

Sziasztok, azt kérném valakitöl, hogy EBBÕL a képböl tudna-e szerkeszteni egy megfelelöméretü bannert, a lényeg hogy legyen rajta kiemelve hogy WAREZ....Nagyon szépen köszönöm elöre is....

Misi az ezredes
np egy honlap linket privátban küldesz h meglesem milyen? 😊

Panzeradler
Köszönöm szépen!
már le van zsírozva a dolog

Misi az ezredes
Hát ha valami nem tetszik akkor írj ez jött most 😊 3 féle szegéllyel is megcsináltam

RAZOR27
csak hetekkel ezelõtt lett vége 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Misi az ezredes
Én jelentkeztem volna a Versenyre de lekéstem a beküldési határidõt a számítógépem hibájából adódóan! Esetleg ha neki állok és holnap reggelre elõ álok a kért dologgal van esélyem? Választ gyorsba h legyen idõm thx.. 😊

és ki az az ismerõs?

0Fritz0
Talán mert a verseny fontosabb volt neki, mint egy olyan topic házigazdasága, amit nem is kell felügyelni? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Panzeradler
1es kép
2es kép
3as kép
Ezekbõl a képekbõl szeretnék egy 950px X 120px-es banner-t. Szeretném ha rajta lenne ez a felírat: Champions Of Fire. Ha nem jók a képek nyugodtan lehet másikat tenni helyettük.Elõre is köszönöm.
RaZoK
A házigazdát sajnos nekem kellet kijelölnöm.
Ugyanis az elsõ két helyezett nem vállata, a harmadiknak viszont nincs egy éves regje. Ennél lejjebb sajnos már nem szertnék elmenni, ugyanis az elsõnek ígértem a jogot, szóval nem a harmadiknak és nem is a tizediknek...Ettõl fogva egy ismerõst szeretnék megbízni.
Amúgy az e-mailt már elküldtem 2 hete...

Remélem mindeki megérti...

Fõleg az bosszant, hogy jelentkeznek a versenyre és nem vállalják el a házigazdaságot, akkor meg minek jelentkeztek?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RoR zsozso
Nagyon szépen köszi! <#worship><#worship>
Nem gondoltam h. ilyen gyors lesz 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Juhiii

?

GO GUNNERS!

RoR zsozso
Ezekbõl a képekbõl szeretnék egy OCC-s bannert:

De felõlem bármilyen lehet csak legyen OCC-s,és VIDÁM 😊
A vidámság lényeg a bannerban hisz ez a csapat mindig képes megnevetettni,a banner is lehetne ilyen 😊

Elõre is köszönöm:Zsozsó

akkor ok;9

immovable
direkt van fordítva. 😉

sztem csak neked nem látszik. berakták a topikjukba és nem hõzöngtek, akkor biztos látszik. 😉

de most tényleg. biztos lemaradtam róla, de ki lesz a házigazda? 😊

<#nemtudom> semmi infót nem kaptunk errõl.

RAZOR27
Az még nemjutott eszedbe, hogy talán a hg-váltást igénylõ e-mailt még nem intézték?
Istenem...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

de azért én le lettem hurrogva, hogy majd õ tudja mit-hogyan, ne szóljak bele.<#lookaround>

Benny04
xD

DöflingR
😄 Volt minden verseny aztán hogy-hogy még Razok a hg?😊

y és n csere😊

meg egy picit lehetne láthatóbb a szöveg. (vagy csak nekem nem látszik?😊

immovable

?
Dragooon
megkérsz az adott fórumon belül megnyílt Moderátor figyelmébe! topikban egy moderátort, hogy tegye be neked.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

16gaborm
ÉS ezeket a bannereket hogyan lehet kitenni a saját inditott topicom,ba?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT