8180
-
#6295 Nem igazán ide tartozik, de ilyen képet hogy tudok a szöveges ablakba betenni ? Kerestem ilyen jellegű topicot, de nem találtam infókat. Illetve hátteret is láttam valahol csináltak.
-
#6294 Hi
Valaki tudna ebből egy bannerméretet elővarázsolni?
köszi -
#6293 Köszönöm! :)
2es valaki? :) -
#6292 ha letöltöd a Ps-t... akk:Itt leirja az egyik lépésnél -
#6291 Pedig a 2dik lenne fontosabb! :) De várok még.. vááárok! :D -
#6290 Fotósoppal halványított fehér kör szimplán
a 2.at passzolom -
#6289 Jó lenne, csak nem jeleníti meg a képet.
(csak jobb klikkel, kép megjelenítése)
Képek -
Bala10 #6288 a játékról nem találtam használható képet...
így csináltam egy ilyet...
-
#6287 Sziasztok! 2darab kérdésem lenne!
1.: Sok logónál, bannernél, és szinte az összes userbarnál látok, átlátszó, íves díszítést! Két példa:
[Elnézést, ezt találtam most hirtelen! Ebben a topikban próbáltam keresni!]
Hogyan tudok ilyet csinálni? Illetve, mi ennek a neve?
2.: Ulead GIF Animator-t használok, de a szövegeket istenért de tudom benne megdönteni! Ezt hogyan érhetem el, vagy legalább egy erre használható GIF készítő programot mondanátok?
Előre is köszönöm! :) -
#6286 Na?Valami ötlet? -
#6285 Nincs senki? pls... -
#6284 Sziasztok!
Ebből az AK-47-es ből tudnátok kettőt csinálni, egymással szembe.
Szélesség: 740 px
Magasság: 200 px
Maximális fájlméret 512 kB
És ezen villógjon az, hogy:
www.klassic.hu
Majd ha még belefér, úgy tűnjön el a webcím, hogy elrohan egy autó.
Ez a kocsi:
Vagy ez:
További szép napot! -
sazuku #6283 Sziasztok.Egy bannert szeretnék ami a fallout 3 Jtékrol szolna.
Ha lehet eböl a képböl készüjön és ezzel a betü tipussal vagy ijesmivel de ha nem ijen nem baj .
És az legyen rá irva hogy sazuku elöre is köszöni szépen tölletek sazuku(én) -
#6282 Sziasztok!
Valaki tudna egy bannert csinálni a Watchmen játéknak a következő képekből: képek, infók
-
#6281 Sziasztok!
Lehet hogy ez nem nagyon tartozik ide, én egy videó bannert szeretnék kérni :D mindjárt el is mondom h gondoltam :)
Kéne 1 teljessen átlátszó 1024×768 as felbontásu maszk, aminek az álján van 1 ilyen görbécske vonal és az van ráírva hogy MUSZTy CoD2 Movie... de persze stílusosan, szval nem csak oda hányva :D és ha lehet akkor még 800×600 as és 756×468 as felbontásba is kéne... itt egy példa videó 15 secnél kezdődik aszem...
THX -
#6280 Mesteri,tökéletes.Köszönöm! Jelzem is tegyék be! -
Hellsing47 #6279
? -
#6278 Ebből a képből tudna valaki banner méretűt varázsolni?
-
#6277 valaki? -
pista89 #6276 -
? -
Bala10 #6274 akkor a versenyképek közül mehetne valamelyik. :) -
pista89 #6273 Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy bannert.
Az alap kép ez és a Windows Vista szöveg helyett pista89 Topik felirat legyen.
Valami keret is legyen hozzá.Na szerintem ennyi.Előre is köszönöm! -
#6272 nekem se -
#6271 1100 x 300-as bannert szeretnék kérni:
kép1
Ez a kép legyen majd a banner bal oldalában majd valami jó átmenettel következzen ez a kép!: kép2 és utána pedig ez:kép3
majd pedig ez:kép4
Mindenhol csak a kamion legyen benne...és nem muszály az egész pótnak benne lenni! és valami nagyon király betükészlettel legyen ráírva hogy HunTruckers... köszi! mindenki csodálkozzon majd el a banneren...köszi ha valaki megcsinálja..! további jó napot! -
#6270 Mivel napok kérdése, és megfog jelenni Tom Clancy legújabb repülős játéka, ezért megkérnék valakit, hogy készítsen egy nagyon igényes bannert a következő képek alapján:
KATT ide.
köszi előre is -
#6269 nekem sem -
#6268 nekem se :| -
Bala10 #6267 csak nekem nem töltődik be a banner? :O -
#6266 Valaki készítene egy Flesh bannert a clánomnak? Honlapunk esetleg lehetne a logóból a képet háttérnek. A lényeg hogy mozgó szöveg legyen rajta nem túl bonyolult csak olyan legyen hogy megakadjon az ember szeme rajta. Előre is köszönöm. Esetleg ha valaki csinálna akkor privátban írjon rám, és elmondom mien feliratok kellenének rá. Üdvözlet
ja 195x90-es méretben kéne -
#6265 megcsinálnám de nincs időm arra h ennyi baszakodjak a képekkel :| -
#6264 Szeretnék érdeklődni, hogy készülődik a Petrograd bannerja? -
#6263 Hali! Szeretnék érdeklődni, hogy az alábbi képet
hogy lehetne megcsinálni, hogy ne legyen ennyire pixeles a széle, vagy hogy ne látsszon, hogy rajzolt. Ezt barátnőm könyvéből fényképeztem, és "digitalizálni" szeretném, hogy jól mutasson logo-ként is.
Előre is köszi -
#6262 Esetleg jöhet mozgóképben is a fejléc. Bár ti tudjátok, én nem értek hozzá -
#6261 áá akkor majd megcsinálom ha lesz sok időm :D -
Hellsing47 #6260 mert nem is lehet, mivel flash az egész
tegnap én is nekiálltam volna de nem volt kedvem egyesével ki screenshotolni a képeket -
#6259 most lehet én vagyok balfasz,de nem tudok innen képeket másolni :S -
#6258 tárgytalan, megcsináltam :D -
#6257 Cső
egy bannert összetudna vki dobni (igényes legyen) a Petrograd c. játékosok fórumába?
képek alapján.
köszi -
#6256 csá!
szeretnék egy bannert :)
lonsdale ruhák a téma, egy webshop bannerja lenne.
920x110 pix, jpg, gif, swf formátum.
ha valaki bevállalja, megmutatom neki az oldalt, hogy legyen mihez igazítani. nem rakom be ide, mert rám kiabálják, hogy reklámozok...