8180
-
Bala10 #6215 mire?
-
tengeris #6214 feltettem néhány képet ide: http://kepup.net/users.php?act=user_gallery&gal=tengeris
bala
ez tetszik, de a sarokaban az aranyhalat le kéne cserélni valami másra.
légyszi tedd megg!
köszi: vasi -
Bala10 #6213
-
#6212 máshova is feltöltheted a képet...
pl ide -
tengeris #6211 helo
Bala kíváncsi lennék a te ötletedre is!
Matt nem rossz, de én kb 400X100 méretűre gondoltam.
(elnézést, hogy ezt most mondom)
képeket szívesen raknék fel, de annyira amatőr felhasználó vagyok, hogy nem tudom 20 kB-ra csökkenteni a méretüket.
-
#6210 thx :DD -
Bala10 #6209 akkor pihizek :D -
?
jobb képet nem nagyon találtam :| -
Bala10 #6207 holnap megprószálok készíteni. -
#6206 Újra szükségem lenne egy kis segítségre, méghozzá egy 750x200 -as méretű bannerra a "Görbe tükör" topik számára. Képet nem nagyon tudok adni, mert fogalmam sincs mit tudnánk felhasználni, úgyhogy a fantáziátokra bízom a dolgot. Az esetleges segítséget előre is köszönöm ! -
tengeris #6205 sziasztok
tudnátok letölteni képet hozzá az oldalról?
végülis én se tudok más képeket adni, csak így szabadabban választhattok.
viszonylag kis méretű bannerrre gondoltam. -
#6204 nincs mit! örülök, hogy tetszik :) -
#6203 tökéj, fantasztikus, köszönöm szépen -
-
#6201 képek -
tengeris #6200 sziasztok!
szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy bannert!
ehhez az oldalhoz: http://korallosakvarium.hu
mik kellenek ahhoz hogy meg tudja valaki csinálni nekem a bannert? -
#6199 köszi :] amúgy a sas azért nincs benne mert ahonnan vettem a feliratot fehér háttér volt és nem lehetett a sas miatt kitörölni a fehér hátteret onnan :| -
#6198 hiányzik a 8-asból a sas,eléggé zavaró,amúgy elég jó:o -
#6197 Sziasztok. Oldalamhoz kellene egy banner, tőzsdével foglalkozik, de nem jut szembe semmi, hogy mit kellene.
Ezekből kellene valamit összehozni:
És még valahogy ráírni hogy: Rebugra.net
Ha valaki nagyon ráér, és van ötlete, azt nagyon megköszönném! Üdv
-
#6196 szívesen,örülök h tetszik :) -
#6195 Nekem megfelel!Köszönöm! -
? -
#6193 Ebből a képből tudna nekem valaki banner méretűt csinálni?
-
#6192 Kösziii -
#6191 pl IDE -
#6190 Ha kész van egy banner, akkor hova érdemes írni hogy kirakják az adminok? Mert HG-je nincs a topiknak.
Köszi -
Bala10 #6189 szerintem jóféle bannert lehetne kihozni ebből a témából, de ha ragaszkodsz ahhoz a képhez... -
ba32107 #6188 Ezt kellene egy kicsit szebbre megcsinálni. Aki vállalja, legyen szíves nyomjon egy pm-t, fontos lenne! Hálám üldözni fogja a síríg :) -
ba32107 #6187 Sziasztok! Nemrég kértem bannert egy sg-s topikba, azonban most máshova kéne. Egy családi vállalkozás honlapját csinálom, és oda kéne egy banner. Nem nagy cucc az egész, csak egy képet és egy feliratot kéne rátenni egy háttérre, de én annyit sem értek a PS-hez, hogy ezt megcsináljam. Linket nem nagyon írnék be, mert reklámnak számít és amúgy sincs kész az oldal, úgyhogy ha valaki tudna segíteni, legyen szíves küldjön egy e-mail címet pm-ben, és oda elküldöm a forrás képeket, és hogy pontosan mire gondoltam. Nagyon sokat segítenél nekem vele. Előre is köszi! -
High end PC #6186 Ha nem vagyok túl telhetetlen, kérhetnék egy olyat is, hogy megkérdezzem ez a kép jó e bannernak a méretei alapján, és hogy az aljára olyan szöveget oda lehetne e biggyeszteni, hogy: Földönkívüli élőlények a világegyetemben"
Köszönöm -
#6185 nagyon szívesen,örülök hogy tetszik :] -
High end PC #6184 Köszönöm szépen, nagyon szép lett ! -
? -
High end PC #6182 Sziasztok!
Légyszíves, készítenétek nekem ebből a képbőlegy bannert? Nem hajlandóak így betenni nekem a modik bannernak :(
Köszönöm szépen
Üdv. -
#6181 -
#6180 Szeretnék egy bannert a következő kép(ek) felhasználásával:
- nem muszáj az összes képet felhasználni (akár egy képet is tartalmazhat)
- az egyedi ötleteket is szívesen várom
- ezenkívül fontos, hogy tartalmazza "A nap szépe" feliratot
- méret 750 x 230 (a magasság 150 képpontnál ne legyen kisebb)
Előre is köszi mindenkinek ! -
#6179 -
#6178 Bezzeg a bünti kell? Miii? -
#6177 nem kel a kurvád:D -
#6176 Jó de ne az a csaj legyen rajta lécci.köszi.:D