Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

amúgy egy kellemese világos háttérrel még szebb volna,a lényege szerintem mindig az hogy szép hatást keltcsen a dolog,kellemes legyen😊
majd ha tetszik neki is, akkor javítok rajta, úgyis kell még rá valami<#fejvakaras>#fejvakaras>
viszont a kockákat nemhagyhattad ki tudoom 😄
pedig jóbbvolna úgy,meg vagányabb fonttal,^^

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Perpillanak egy jóakarónk csinált nekünk egy szépet.
De még várom a további megoldásokat.
Annyiban szeretném kérni a változtatást hogy a GG, FY, AIM szavacskák is szerepeljenek mivel ilyen mappok futnak a serveren.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Valami ilyesmit akartál?
Ha nem akkor csinálok másikat, csak mond meg hogy milyen stílusú legyen.
?
Tudom túl egyszerû,de hátha tetszik.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kicsit megváltozott az oldalunk dizájna 8legfõképpen a sötétes színárnyalatok helyett világosabbak lettek.
Így most szeretnék kérni egy újj bannert az oldalra.
pontosabban ehhez az oldalhoz kellene készíteni:
CSSFACE
A téma szerintem adott azaza a Counter-Strike Source játék.
Szöveg szeretném ha a jelenlegi lenne mégpedig:
FACE TEAM @ HUNGARY
Betûtípus, betûformázás és minden egyéb rátok van bízva.
A mérete 750px x 145 px.
Maximális méret 512kB
HA esetleg ebbe a méretbe belefér egy kis animáció (szövegre vagy bármire) annak is örülnék.
Röviden ennyi.
Eddig is meg voltam elégedve a munkáitokkal, szerintem ezután se lesz panaszom rá.
Elõre is köszi.
Várok kíváncsian.
Egyépként már 2004-ben is is itt voltam sg-n másik accal, aztán 2 év kihagyás után már a jelszómra sem emlékeztem ezért új accot csináltam. (Nem mentség ként írom le)
Vagy nem így van?
Ha meg így van, miért nem dönt már?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
(mondjuk nekem is van még 10 nap<#idiota>#idiota>)
Ezt meg kéne beszélni, igazából nektek, vagy meg kéne kérdezni errõl a II. helyezettet...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Sorry, ha nem tetszik de még nem sok bannert csináltam😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ám grat mindenkinek! 😊
RIZLA elvállalná a házigazdaságot...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A házigazdaságról lemondanék, ugyanis semmi tapasztalatom sincs ilyen téren, és most a szabadidõm is lecsökken 7-8 órával az iskola miatt.
Azért majd hétvégenként szívesen készítek majd bannereket! <#papakacsint>#papakacsint>
GO GUNNERS!
Gratulálok mindenkinek, aki a versenyre készitett alkotásokat, és természetesen a gyõztesnek is nagy grat!
Sajna nekem nem fért bele az idõmbe, hogy készitsek valamit, pedig nagyon szerettem volna, de a munka közbeszolt 😞
Elnézést mindenkitöl, akit ez érintett, és köszönöm a rugalmas hozzáállást is, de még igy sem tudtam ezzel az üggyel érdemben foglalkozni.
Sajnálom.
<#wave>#wave>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...