8180
-
rokerkamionos #6416 Hellósztok valaki tudna nekem csinálni egy logót ahol megjelöltem oda kéne bele írni nagy betűkel hogy CB:FŐNÖK nagyon köszönöm ezer köszönet aki megcsinálja
[IMG][/IMG] -
#6415 az "eredeti élőhelyén" :DDDDDD
örülök hogy tetszik :) -
geo91 #6414 itt megcsodálhatod a remekműved az eredeti élőhelyén :) -
geo91 #6413 überzsíííír! köszi! :) -
RAMyMamy #6412 zsíííroskenyér -
Bala10 #6411 :D -
#6410 hatalmassss:D:D -
#6409 ? :S
-
geo91 #6408 valami ilyesmire gondoltam:
ja és lehet benne póker is. :) -
#6407 bibi -
USAMEN POWER #6406 -
RAMyMamy #6405 nem jön be a kép :S -
USAMEN POWER #6404 Maga az elképzelés, és a színek tetszenek, de beindítottad a fantáziám, és egy apró változtatás szeretnék csak.
És az megoldható, hogy a képek ferdén is váltogassák egymást, vagy akk torzabb lesz a kép ? :S ?
-
geo91 #6403 ja mit kifelejtettem, pár kép segítségnek:
nem kell mind felhasználni, csak egy kis segítség, hogy legyen miből válogatni :)
-
RAMyMamy #6402
ennyire jutottam vele, ha tetszik, akkor befejezem majd -
USAMEN POWER #6401 Nem baj, nyugodtan megcsinálhatod :)
A flasht azt megoldom... -
RAMyMamy #6400 én szívesen megcsinálnám, de ezt flashben kéne, ahhoz pedig nem értek :( -
geo91 #6399 köszi előre is! :) -
geo91 #6398 kéne egy minden összegző, 780x200-as banner a topic-omba. :)
legyen benne sör, arsenal, real madrid, egy kis simpson család, egy kis family guy.
sör legyen a háttér, mint főmotívum.
felirat:
[ geo ] topic -
#6397 ill azt hogy tudom megcsinálni hogyha van egy szöveg a bannerba, és én arra rákattintok akkor lenyílik egy rész? -
#6396 szövegdoboz hátterének mekkorának kell lennie? -
tomi319 #6395 Sziasztok én szeretnék kérni egy fejlécet 994x125-ös méretűt egy játékos oldalnak lesz mely nem sokára indul majd útjára a fejlécen bármilyen játékból szerepelhetnek dolgok de az oldal neve legyen rajta azaz Xtremegamer előre is köszönöm -
USAMEN POWER #6394 Sziasztok lenne egy szerény kérésem !
750x326-os méretben kéne topik logó.
Logónak ez lenne a fő része a Test Drive Unlimited felirat, a két autóval, Play Station, meg egyéb reklám nélkül.
Ezeket meg megszámozva azért linkeltem be, mert szeretném hogy sorba váltogatnák egymást, kb. 6 másodpercenként 1-17-ig, (a váltogatás a sorrend, és az idő betartása mellet fokozatosan az egyik képből át tünve történjen) és belekerülne valahogy a logóba.
K1K2K3K4K5K6K7K8K9K10K11K12K13K14K15K16K17
Ezek mellett még gombok is kellenek ilyen sorrendben:
Játék, EU Patch, Radialeng, Off Topic, FAQ (a FAQ pirossal)
A logó aljára egy ilyen gomb is kéne.
Kéne még egy kiírás is pirossal: Warez és Off tilos a Topicban !
És még vmi, hogy a széleknél olvadjon bele a fórum kékes szinébe, a többit annak az izlésére bízom aki vállalkozik arra hogy elkészítse.
Valaki csinálja meg pls. nagyon kéne... Előre is 1000 köszönet annak aki megcsinálja ! -
#6393 Nincs mit! -
#6392 Klassz lett! Köszi! -
geo91 #6391 szuper! köszi! -
#6390 Nekem tetszik! :D -
? -
RAMyMamy #6388 Köszi. -
#6387 húú de fasza -
RAMyMamy #6386
#6384: Szívesen. -
Bala10 #6385 -
bbeni93 #6384 Kösz jó lett -
RAMyMamy #6383 Tehát az a szitu, hogy nem egy, hanem 3 képből áll a fejléc: egy nagy képből, egy kicsiből, ami ismétlődik nagyobb felbontás használatakor, meg még egyből, ami az ismétlődő rész végén van. Remélem érthető. =D
Így néz ki egyben:
Itt pedig megtalálod a 3db képet, becsomagoltam.
Ha valami nem jó, szólj, és javítom szívesen. -
RAMyMamy #6382 Tudom, dolgozom az ügyön. -
bbeni93 #6381 http://www.djramy.extra.hu/egyeb/devils_army_header.png
Igen, ez 925 px-es, de a jobb oldalt lévő csík szerintem nagyon undorító:S. A kép kiváló, de nem lehetne valahogy úgy, hogy az egész olyan mint bal oldalt? -
RAMyMamy #6380 Köszi, máris javítom akkor.
Egyébként a fejlécnek a PSD-je benne van theme-ben, szal nem kellett volna a CLAN LOGO felirat eltüntetésével szenvedni. :'D -
bbeni93 #6379 http://devilsarmy.extra.hu/
Itt pedig a theme: http://devilsarmy.extra.hu/e107_files/public/CallOfDuty4.zip -
RAMyMamy #6378 #6376 frissítettem
Megadhatnád az oldal címét, hogy megnézhessem, hogy mutat. Vagy még egyszerűbb lenne, ha megmondanád az e107-es téma nevét. Gondolom ennl is úgy van, hogy van a fejléc meg egy ismétlődő kép, kéne mindkettő. -
bbeni93 #6377 Nagyon jó lett a kép, be is helyeztem, csak az a baj, hogy nem néz ki jól a jobbról jövő zöldes fekete árnyalattal, ezért arra gondoltam hogy a teljes fejlécet ezzel borítanám, csak nem éri végi :S
Nem lehetne ezt a képet átalakítani 925 px szélességűre? : D
Köszi előre is