Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Két képet szeretnék egymásra maszkoltatni.
ezt szeretném ha valaki beletenné ebbe az általam használt bannerbe
lehet elmosódva v akármi. rábízom a készítõre, mert ebben a témában ti vagytok otthon.....
elõre is köszönöm
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY
föleg amikor a Se7en t ijrák ki, az lenne a lényeg😊
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
Elég egyszerû banner lenne, a lényeg egy fekete háttér, rajta fehér betükkel a Sweet Lou, heroin 7 betütipussal, és kb ugy kellene mozognia, mint a Se7en (Hetedik) címû film open credits - ben a Se7en felirat. Ha van olyan betütipusotok, ami jobban hasonlit a filmben látotthoz, akkor az még jobb lenne, de a heroin 7 is megteszi😊 Esetleg valami silent hilles jellegû kis ijesztõ kép felvillanását bele lehetne rakni, ha eszetekbe jut ilyesmi. Elõre is nagyon köszönöm
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
csak szólj a moderátoroknak, hogy hová rakják be neked.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Meg még annyi, hogy valahol legyen rajta az a felirat, hogy "Higany" és ez pulzáljon, de ne idegesítõen. Esetleg, ha megoldható, akkor a felirat rajta valami szûrke csepp-szerüen legyen rajta valahol, mintha tényleg higany lenne, vagyis valami folyós cucc. Meg ha megoldható, akkor egy normál méretbe is belinkelnéd a dolgot, még a kicsinyítés elõtti verzióba, valami Higany felirattal, hogy máshol is felhasználhassam?!
Nagyon köszönöm annak, aki elkészíti nekem! Ha valahogy/valamiben segíthetek az elkészítõnek, akkor szóljon!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez reklám, mert amúgy már ismerem.
😛
Megértelek, és igazad is van.
de télleg keresõben nem adta ezeket a topicokat ki, amiket belinkeltél nekem nemrég.
😛
Klikk ide az meg mi akar lenni?
😛
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes> <-- KLIKK
ott nincs még.
Lehet próbálkozni, és majd kiválasszuk, hogy melyiket rakjuk ki.
Itt vannak képek:
A dijjak legyenek valahol a bannerben benne.
THX.
Errõl kellene banner.
Díjjak a képernyõ alján vannak. Faxa lenne ha akár kicsiben is, de beférnének a bannerba.
Banner rendelés céljából írok ide! [mi másért jöttem, vna ebbe a tápikba? <#idiota>#idiota>]
A banner maga egy weboldalhoz (pontosabban egy Blog-hoz) kéne! Nagyon fontos, h. 745 x 140 pixel méretû legyen!
Azt képzeltem el, hogy középen lehetne EZ vagy EZ természetesen a szövegek nélkül! <#vigyor>#vigyor>
Bal illetve Jobb oldalra tetszõlegesen ezekbõl: elsõ;második;harmadik;negyedik;ötödik
Igazából más elvárásom nincs! legyen szép és eredeti! Illetve ne látszódjon a 2-3-4kép közti átmenet stbstb. <#whatever>#whatever>
Még ami talán fontos lenne, hogy fog majd rá kerülni egy szöveg! De azt majd én megcsinálom!
Elõre is köszönöm! És felesleges írnom, h. sürgõs meg stb.! Mert ugyse tudjátok hamarabb megcsinálni!
Ez volt egy régi terv. Benne van minden ami jólenne, csak randa, meg ügyetlen lett. Ez van most, csak nem arról szól, hogy a házilag való elkészítésrõl szól a topic.
Itt vannak a felhasznált PSD-k.
Mivel sok a kép nehéznek tûnik mindet belerakni. A logok fontosak lennének, illetve a topic neve "Szimulátor - Cockpit" alcím: "házilag, ötletek, tanácsok"
Köszönöm 😄
elõre is htx 😊
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
<#vigyor0>#vigyor0>NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Még egyet szeretnék kérni, hogy át tudnád méretezni 770*145 pixelre?
Mert az én programom nem engedi, mert ha a szélességet állítom akkor magától állítja a magasságot is. :/
...::::::...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

...::::::...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
ez nem ide való punktum<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

<#integet2>#integet2>