Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otrosinka
remélem egyáltalán létezik a maszkolás kifelyezés......( lámavok )

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
üdw.
Két képet szeretnék egymásra maszkoltatni.ezt szeretném ha valaki beletenné ebbe az általam használt bannerbe

lehet elmosódva v akármi. rábízom a készítõre, mert ebben a témában ti vagytok otthon.....
elõre is köszönöm

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

SweetLou
Utóirat: Itt a Se7en open credits, talán ez segít egy kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY
föleg amikor a Se7en t ijrák ki, az lenne a lényeg😊

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

SweetLou
Sziasztok, szeretnék kérni egy bannert 😊
Elég egyszerû banner lenne, a lényeg egy fekete háttér, rajta fehér betükkel a Sweet Lou, heroin 7 betütipussal, és kb ugy kellene mozognia, mint a Se7en (Hetedik) címû film open credits - ben a Se7en felirat. Ha van olyan betütipusotok, ami jobban hasonlit a filmben látotthoz, akkor az még jobb lenne, de a heroin 7 is megteszi😊 Esetleg valami silent hilles jellegû kis ijesztõ kép felvillanását bele lehetne rakni, ha eszetekbe jut ilyesmi. Elõre is nagyon köszönöm

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

köszi

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

DarkSector
Ha banner méretû, akkor semmit. a banner is egy sima kép.
csak szólj a moderátoroknak, hogy hová rakják be neked.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

van képem, hogy lehet belõle bannert csinálni?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Higany
Bannert ide az SG-s fórumra és logót valami kesebb mértben máshová. Köszi!

BB7
Már elnézést! De te nem logót akarsz? Nem biztos h. igazam van! De... csak kérdezem!
Higany
Sziasztok! Én is szeretnék kérni egy bannert magamnak, ha esetleg valaki ráérne elkészíteni. Azt szeretném, ha illeszkedne az alap bannerhoz, vagyis kék legyen és legyen áttünés fehérbe, amin ez az autó legyen: Meg még annyi, hogy valahol legyen rajta az a felirat, hogy "Higany" és ez pulzáljon, de ne idegesítõen. Esetleg, ha megoldható, akkor a felirat rajta valami szûrke csepp-szerüen legyen rajta valahol, mintha tényleg higany lenne, vagyis valami folyós cucc. Meg ha megoldható, akkor egy normál méretbe is belinkelnéd a dolgot, még a kicsinyítés elõtti verzióba, valami Higany felirattal, hogy máshol is felhasználhassam?!
Nagyon köszönöm annak, aki elkészíti nekem! Ha valahogy/valamiben segíthetek az elkészítõnek, akkor szóljon!

BB7
DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BB7
Igazából nem neked szántam! Hanem, h. valaki észrevegye! 😄 Mert kéne a közeljövõben! 😛
DarkSector
Jah silkroad online.
ez reklám, mert amúgy már ismerem.
😛

BB7
Klikkelj oda és meglátod! 😄
DarkSector
Semmi gond.
Megértelek, és igazad is van.
de télleg keresõben nem adta ezeket a topicokat ki, amiket belinkeltél nekem nemrég.
😛

Klikk ide az meg mi akar lenni?
😛

BB7
Ok! Rendeben nem kötekedésbõl! <#kacsint>

<#rolleyes><#rolleyes> <-- KLIKK
DarkSector
A másikba.
ott nincs még.

BB7
A topic-od bannolták! Hova/minek a banner?
DarkSector
A Mirror's Edge-hez kellene valami ütõs banner.
Lehet próbálkozni, és majd kiválasszuk, hogy melyiket rakjuk ki.
Itt vannak képek:
A dijjak legyenek valahol a bannerben benne.
THX.

Errõl kellene banner.
Díjjak a képernyõ alján vannak. Faxa lenne ha akár kicsiben is, de beférnének a bannerba.

BB7
Sziasztok!
Banner rendelés céljából írok ide! [mi másért jöttem, vna ebbe a tápikba? <#idiota>]
A banner maga egy weboldalhoz (pontosabban egy Blog-hoz) kéne! Nagyon fontos, h. 745 x 140 pixel méretû legyen!
Azt képzeltem el, hogy középen lehetne EZ vagy EZ természetesen a szövegek nélkül! <#vigyor>
Bal illetve Jobb oldalra tetszõlegesen ezekbõl: elsõ;második;harmadik;negyedik;ötödik
Igazából más elvárásom nincs! legyen szép és eredeti! Illetve ne látszódjon a 2-3-4kép közti átmenet stbstb. <#whatever>
Még ami talán fontos lenne, hogy fog majd rá kerülni egy szöveg! De azt majd én megcsinálom!

Elõre is köszönöm! És felesleges írnom, h. sürgõs meg stb.! Mert ugyse tudjátok hamarabb megcsinálni!
pointer4
Egy lelkes jelentkezõt szeretnék bannerhez😄
Ez volt egy régi terv. Benne van minden ami jólenne, csak randa, meg ügyetlen lett. Ez van most, csak nem arról szól, hogy a házilag való elkészítésrõl szól a topic.
Itt vannak a felhasznált PSD-k.
Mivel sok a kép nehéznek tûnik mindet belerakni. A logok fontosak lennének, illetve a topic neve "Szimulátor - Cockpit" alcím: "házilag, ötletek, tanácsok"

Köszönöm 😄
Benny04
khm 😊

Fabio Capello
Aki esetleg vállalná egy fasza mozgó banner elkészítését, az dobjon egy privit, a részleteket inkább ott beszélném meg

elõre is htx 😊

Hiperwolf
Uhh de f*sz vagyok!!! Kevertem a messenger-kép mûhellyel! Még 1x sry!

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Hiperwolf
Mivel nem tudom megcsinálni egy üveghatást szeretnék erre: <#vigyor0>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

szívesen. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Doog
Rendben köszönöm a segítséget! <#worship>

...::::::...

John Cena
tökkéletes!😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

otrosinka
perfect. nagyon köszömm <#eljen><#eljen><#worship>

így tudom

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Doog
Nagyon jó! <#worship>
Még egyet szeretnék kérni, hogy át tudnád méretezni 770*145 pixelre?
Mert az én programom nem engedi, mert ha a szélességet állítom akkor magától állítja a magasságot is. :/

unatkoztam. 😊

0Fritz0
Beindult a futószalag. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

<#nemtudom>

?

így elég? 😊

Doog
Sziasztok!

Ezen a képen a DJ RayG nevet ki tudnátok cserélni DJ Tóth -ra?
Köszi a segítséget.

Matt07
ezt itt lehet kérni

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Itt kell mozgó nevet, meg ilyeneket kérni? Bocs, de nem ismerem a szakkifejezéseket. Ha igen, akkor kérnék egyet: a nevem és a "pi" váltakozva villanjon fel, úgy mint itt | #5938, ha nem akkor bocs a zavarásért

A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem

Dragooon
ezesetben itt volna az ideje, hogy megtörje valaki a csendet.
ez nem ide való punktum<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Matt07
attól h nem írtak oda május óta attól még ez oda tartozik és nem ide...

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Nem oda május óta nem írt senki

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Dragooon
nem ezt a topikod keresed?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

az elsõ ballom ilyen lett!

otrosinka
tesék, felraktam megosztóra. nagyon köszi ...
<#integet2>

otrosinka

ha megvan az alapkép, akkor megrezgetem. 😊