327
-
#47 Az teccet nagyon!!!!! -
#46 szájonát lélegeztetés is volt -
#45 jaja :(
inkább nézném félórával késöbb de heti 4-szer. -
#44 Jah. Talán jobb is ez így, csak meg kell szokni. De azt nem bocsájtom meg hogy hétfőn már nincs. -
#43 Gecc, először azt hittem Sylpheel az újáélesztésné szilánkokra töri Lina bordáit -
#42 bakker ahogy Phil megjelent :DD -
#41 KIRÁLY RÉSZ VOLT!!! -
#40 !!! MOST JÖN A SLAYERS !!!
elQrébb hozták úgy tünik -
#39 hát jah -
#38 És tényleg nem volt :(
Ott gubbassztottam éjfélig, de nem volt. Hát köszönöm. Lassan az összes jó műsort leveszik -
#37 jaja :( -
Cat #36 22:55 Gerilla Grill Illegális főzőműsor
23:10 Hegylakó (kanadai-francia kalandfilmsorozat, 1992, ism.) (12)
00:05 Az elveszett világ (új-zélandi-ausztrál kalandfilmsorozat, 1999, ism.) 60' (12)
-
#35 úgy tünik ma nem lesz :( -
#34 bazz cooltv minden elismerésem... -
#33 Hát most nem tudom, mi lesz, de már van, hogy így is elalszom mielőtt kezdődne, és éppen kezdésre ébredek, hogy bekapcsoljam a videót, meg azért ma is szobrozni fogok a tv előtt, hátha elírtak valamit és mégis lesz. -
#32 ú bakker télleg, én a múlt hétfőt néztem.
de kedden 23:30-ra írja -
#31 Amúgy igazad van, majd kiderül, én nem bízom a véletlenre és 9-től átnyomom a cool-ra. -
#30 A Cool tv holnapi műsora, a www.cooltv.hu-ról másolva:
21:00 Y-Akták - A lélek határai - amerikai sci-fi sorozat
22:00 Kontra - Vérre menő vetélkedő
22:30 Dirty Sanchez - brit extrém-sorozat
22:55 Gerilla Grill - Illegális főzőműsor
23:10 A hegylakó - ism - kanadai-francia akciófilm-sorozat -
#29 mind1 majd hétfőn kiderül, minden esetre remélem hogy nem úgy lesz.
Porton nézted? mert ott télleg nem írja hétfőn és amikor van akkor 22:30-ra írja, de szvsz nem lesz igaz mert a south park nagyobb és vágatlanban is tévedtek. -
#28 cooltv weblapja nem ezt írja. -
#27 Miért? -
#26 Jövőhéten nem.
Kedd, Szerda, Csütörtökön lesz csak.
És nehogy lemaradjatok róla, mert most már 22:30-tól adják. -
Devla #25 Ja, telleg jo kis fordulat. Tuti en is meglepodtem volna, ha nem lattam volna az osszes letezo epizodot a Slayersbol kb 5x :D -
#24 Ja tényleg...sry. -
#23 hétfőn, nem? -
#22 Nah.....Lina halála nem várt fordulat! Azért ömlött belőle a vér, nemigaz hogy túlélte
Bazz és már csak Kedden lesz új rész
Gecc ez a hamis Rezó nagyon játsza a keménygyereket! Szerencsétlen Améliát rendesen megtaposta, alig bírtam nézni. Hisz kölök még..... -
#21 Télleg látszik hogy Zelgadis rokona Rezo-nak. Külsőleg is hasonlít.
-
#20 hopp, nem egészen így akartam de mind1 :) -
#19 amúgy mostani felállás
VS
-
#18 hopp ez a 15-re ment -
#17 de az az egy résznyi Shabranigdot is azt mondta hogy a fény kard nem hat ellene és nem is hatott ezt meg anno azzal győzték le pedig azt mondzák hogy ez sokkal erősebb -
Devla #16 Ugy emlekszem, hogy valami vizsarkany volt, vagy a vizisten sarkany format feloltve. -
Devla #15 Ugy, hogy Shabranigdot nem tudtak sose legyozni, hanem 7? reszre vagva lett bebortonozve. Csak az egyik reszet szabaditotta ki Rezo, ezert volt eselyuk ellene. Persze ha megvarjak, amig megtalalja a tobbi reszet is, akkor -vilag van. :D -
#14 ú basszus ez a rész...
nem találok szavakat -
#13 ja, amikor pl meg hogy anno Shabranigdu és a Főnix v agy már nemtom mi volt a másik hogy csatáztak a világért és már ebből lehetett gondolni hogy az vmi nagyon nagyon nagy de erről anno szó sem volt, csak amikor a fény kard került elő először akkor mondták hogy "áhhh ez az a kard amivel anno a fény lovagja legyőzte az xy szörnyet" szal egy kicsit télleg zavaros. -
#12 Szinte ugyanzt írtam, most látom, szóval erre reagálva akartam írni azt, hogy már az elején is említették, hogy Shabranigdo egy hatalasságos hatalmasság, tehát én sem értem, hogy egy egyszerű mezei szörny, hogy lehet erősebb nála. -
#11 Az sem egyértelmű, hogy akit Erisz megidézett az egy szörny, Shabranigdo-ról pedig az elején vmi olyasmit halhattunk, hogy szinte halhatatlan, és már-már negatív istenségkénk volt, föltüntetve, mintegy a "sötétség fejedelme".
Mégis azt mondták, hogy ez a megidézett szörny, aki csak egy szörny, sokkal erősebb mint shabranigdo -
#10 azt kicsit furcsálom hogy Lina at mondta tegnap hogy az a szörny amít Eris megidézett az sokkall de sokkall erősebb mint Shabranigdu volt még is anno a fény lovagja győzte le a fénykardal amikor viszont Gauri támadta Shabranigdu-t a fénykardal akkor még mondta is hogy ez rajtam nem hat. -
#9 jaja, főleg akkor lehetett tudni hogy lesz vmi amikor Rezo és Eris is már abban a fényben voltak -
#8 Tuttam hogy másolat. Túlságosan is látszott hogy Eris játsza a főnököt, mármár túlságosan is elbízta magát.