Slayers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A holdtündérben nem volt ilyen gáz ruha XD
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
pont jól volt megoldva mert az elején lehetett röhöni amiko rénekeltek a végét metg csak feliratozták mer az más k lett volna...
Nekem is van ilyesmim csak tomb raideresbe!
Ez a Gertrúd sem rossz, egész megkedveltem így Lina hangjaként, fõleg mikor ilyeneket mond: "Jhhaaaaaaj" meg "Áááhhháááháhá"😊))
Utánanézek majd neki, hátha van vmi más ismertebb szinkronszerepe is.
Szabó Gertrúd - Lina
Pálmai Szabolcs - Goury
Bogdányi Titanilla - Amélia
Rosta Sándor - Zelgadis?
Juhász György - ?
Vári Attlia - ?
Amiko vége egy résznek és mondják a szinkron neveket akkor ott mi az elsö? mert egyedül csak azt nem értem, azt lesmámítva csak 2nöi hangot szoktak mondani és abból a Mezei Kitti az tudom hogy a Martina hangja. Ha az elsö hang az férfi akkor az Améliát vagy a Linát férfi szinkronizálta 😛 ha nöi akko semmi.
azt észre vettétek hogy az ending most sima slayers endingvolt?(mármint a zene a kép nem)
A két Rezó között volt pár rész amikor csak mentek és "kalandoztak" (hegyferobantás, sztintársulat, buzi sárkány) nállam azok vitték a prímet!
De az látszik, ennek a sorozatnak már nincs olyan jó kerettörténete mint az elsõnek, ahol Rezó körül erõsen forogtak a cselekmények. Itt jönnek mennek a gonoszok, csak Xellos marad, és az a bizonyos könyv keresése, de ez tulajdonképpen nem sokban befolyásolta eddig a történetet...
ON: a regények alatt a mangát érted? Megvan néhány rész majd elolvasom õket mert felkeltetted az érdeklõdésemet. A manga.hu-n található ez a pár magyarra fordított példány nézd meg ha érdekel😊
ON:Azt olvastam, hogy most õsszel kezdték el lefordítani a Slayers regényeket angolra, amik eddig kizárólag japán nyelven voltak elerhetõk, és az egész sorozat alapjai. Állítólag egy kicsit más a hangulatuk, nem ilyen idétlen, hanem néhol már Dark Fantasy, nem úgy mennek bennük a dolgok, hogy ha bevágnak egy tûzlabdát akkor pár ember picit feketére lesz festve és mindenki röhög. Egyik nap láttam több neves online könyvesboltban már az elsõ 4-5 könyvet, elkezdek vadászni rájuk és írok, ha találok valamit.
Arról meg nem fogok vitát nyitni, hogy te mennyire szereted a wmv formátumot, ha oda vagy érte akkor kódolj át mindent abba aztán nézzed. Nem gondoltam volna, hogy személyes sértésnek veszed, ha lepocskondiázom a wmv-t ami általános viszonlatban nézve sem vmi közkezdvelt ill. népszerû. nem akartam a lelkedbe gázolni. biztosan okos vagy, de ennek kitárgyála nem ide tartozik, ezt inkább a Devla Fan Clubban vitassuk meg.
Egyébként meg wma jobb minõséget nyújt azonos bitrátán, mint mp3.
Mondjuk már az elsõ mondatod elárulja, mennyire vagy tájékozott a témában...
Én nem állítottam 1 szóval sem, hogy dvd minõséget várok ettõl, ne viccelj wmv formátumban dvd minõséget😊))
Egyébként mi a bajod a wmv kódolással? Mit vársz 15-20 megás fileoktól, dvd minõséget?
A formátum az, elnézést a kifejezésért, de trágya, ki használ már wmv formátumot kódolásra😊))
A hang eléggé visszhangzik, ezt még el lehet viselni.
A kémpmiõségrõl már nem is mondok semmit...
Fentieket összegezve viszont alkotó barátunknak sikerült 15-20MB-ban belesûríteni 1 22-23 perces epizódot.
Na, de majd meglesz rajta lesz a szinkron a dvd-ripen akkor jöhettek dc-re lehúzni. Hacsak meg nem elõzne vki, de akkor is az a lényeg, hogy lesz...😊))
A fürdõzõs jelenet is nagyon jó volt:
Zelgadis: töredeznek a hajvégeim?
És drótdörzsivel mosakodott😊))
Amelia meg a nagy melleivel, amikor Lina meglátta sárgult az irígységtõl😊
A tökön rúgós rész is jó volt, de itt a rajzolók nem figyeltek eléggé, mert a a fejpánt, amit a csaj elopott, Martina asszem, rajta volt Lina fején, amikor felülnézetbõl mutatták, hogy térdelnek a földön.
Martinát is nagyan megkedveltem az epizód alatt. Mikor szerepel majd újra.
Amint lesz idõ kerítek is egy videoszerkesztõt, mondjuk Virdualdub-ot vagy hasonlót és vágom rá a dvd-ripes usteames verzióra😊)) Lesz szinkronos dvd-ripünk ez fantasztikus!😊)
Amelia hol sérült meg? A lábán, vagy ahol a támadás után markolászta magát? <#circling>#circling>