327
-
Devla #87 Egyebkent erdekel valakit, hogy mik a sorozatok opening/ending dalainak cime, hogy konnyebb legyen levadaszni a netrol? -
Devla #86 Igen, van egy nagyon hasonlo jelenet a sorozat vege fele, amikor a csapat szokas szerint olyan hatalmas teremtmeny(ekkel) harcol, ami(k)nek a nevet egy normalis ember kimondani se meri :D De Linatol mar megszoktuk, hogy mindenbe beleuti az orrat, szoval szerintem ez meg nem nagy spoiler. -
#85 de csak akkor nézd meg ha nem zavar -
#84 waterhorse ment privi a spoiler dologgal kapcs -
#83 Helyes. thnx! -
#82 OK,OK!:)
Nem irtam konkrétumot, csak elhintettem a morzsákat, de többet nem teszem, részben azért mert többet nagyon nem is tudok az elkövetkező epizódokról:))
Viszont sajnos Adam5 üzenetét meg elolvastam és most teljesen képzavarban vagyok mert én meg máshol mást halottam.
De erről ennyit, majd minden kiderül a maga idejében:)) -
#81 ok -
#80 Jé most nézem te is írtál :D Azt hittem waterhorse volt (ő is volt, de a válaszom neki szólt), de plz te se spoilerezz, nem akarom előlre lelövetni a dolgokat.... -
#79 ok sry többet nem fordul elő
amúgy itt egy oldal aki a slayersről akar vmi infót, én nem nagyon nézegettem mert tele van spoilerrel -
#78 OFF
Már abból is film készül? Tényleg nem tudnak semmi újat kitalálni. Na mind1 erről ne itt
ON -
#77 Valóban arra emlkeztetett engem is:))
OFF
Ha szeretted/szereted a Bloodrayne-t akkor ajánlom figyelmedbe a most elkészült/készülő filmváltozatát.
OFF VÉGE -
#76 Bazz ezt nem kellett volna leírni. ÉÁn nem olvastam el, nem is fogom, de most aztán kerülgethetem..... -
#75 Igen erre én is felfigyeltem :D
Legutóbb ilyen...ööö..."mozgásokat" a bloodrayneben láttam. Jó volt :D -
#74 SPOILER
én is kicsit kutattam és kiderült hogy Zangulus és az a Zöldeskék haju csaj össze házasodnak a next-ben.
SPOILER VÉGE -
#73 A csókkal kapcsolatban véletlenül tudom az igazságot.
Aki nem akarja az ne olvassal el!
SPOILER:
Csak annyit, hogy minden kiderül, de majd a NEXT sorozat végén:)))
SPOILER VÉGE -
#72 A grafika látványosabb és igényesebb lett, jobbak a fényhatások a fényvisszaverődések is pl. az emberek haján:)
Úgy tűnt nagyobb hangsúly fektettek a női alakok (látványosabb) bemutatására. Ott volt az elején mikor a zöldeskék hajú csaj meg Amélia elmodja a mondókáján és Sailor Moon szerűen forgolódnak, jó a dekoltázs, aránylag szép nagy mellek láthatóak amik rendesen megrezegnek 1-1 olyan mozdulatnál. -
#71 Csak nézzétek meg a logoját:)))) -
#70 Ő biztosan jobbat is tud:))
Amúgy csak azért mondja mer irigy:))) -
#69 Menny innen, ez nem neked való topik! -
#68 [nem érti] -
#67 Hogy lehet ilyen igénytelenül rajzolni? -
#66 igen volt az intróban vmi elkezdett csók jelenet -
#65 Devla: a Slayers next introban van egy rész amikor Gourry olyan mintha királyban lenne és széttörik és a kardot fekete árnyak veszik körül. ez jelent vmi utalást hogy lesz a sorozatban ilyesmi? légyszi ne vmi kimeritQ választ mert nem akarok spoilert :) csak egy szimpla igen vagy nem. -
#64 OK. Első benyomás:
Lina semmit nem változott. Még mindig aggresszív és kapzsi, dehát ezért szeretjük.
Gourry páncélja mióta fekete?
Ameliat mikor megláttam abban az ünneplőben, hát szó mi szó, kicsit elámultam, de hozza a formáját, még mindig pofára esik.
Zelgadissrol 1 percig sem hittem hogy gonosz, bár lett volna rá okom.
A grafika látszólag is változott, sokkal látványosabb lett, a sárkányiga is sokkal szebben néz ki.
Intro nagyon tetszik. És ha jól figyeltetek úgy látszik Lina tényleg flörtölni fog Gourrynak, meglátjuk mi lesz ebből...
Outro szebb, de sztem jobb lett volna egy olyan mint a régi.
A sozaton néhol még mindig lehet nevetni, jó (és egyben elvárható volt) hogy ezen ne váltsanak.
De hová lett Sylpheel? -
#63 ez is jó rész volt
de nekem a sima slayers intro és outro jobban tetszik.
a grafikán észrevettetek vmi külömbséget? -
Devla #62 Sebaj, a harmadikot majd letoltitek a netrol. Bar javasolnam az elso kettot is, mert eredeti hangon angol subbal teljesen mas elmeny. -
#61 Reméljük megveszik a 3-at is -
#60 igen de a cooltv csak a simát és a nextet vette meg. -
#59 Máris? Hát gyorsan elment.... -
Devla #58 A Slayersbol 3 sorozat van, nem 2, +OVAk es moviek.
Nem, Rezo tobbet mar egyaltalan nem szerepel. -
#57 hoppá!
király
eggyik szemem sír mert ezzel is tudom hogy már csak 1sorozat van :( a másik viszont nevet mert új izgalmas kalandok következnek :) [gondolja]
lenne 1kérdésem
Rezo már sosem lessz látható egy részben sem? -
#56 Ma pedig jöb a NEXT. -
#55 Beszerezhető, de azért köszi, asszem talán meg is van vhol:) -
#54 ja nem bocsi az outro az mpeg de mind1 mert ugyan úgy megnyitja -
#53 Kell vkinek a Slayers intro és outro?
meg vannak mp3-ban az intro az nem a tv-s változat hanem annál hosszabb. -
#52 jaja
ezt mondtam anno hogy nagyon idegesitő hogy szinte ezzel az egész részt elárulják -
#51 Franc! Legközelebb mikor a rész címét mondja, el fogom némítani a tv-met!!!!!!!!!
Amúgy brutal rész volt, teccett nagyon. -
#50 király rész
-
#49 jöhet!!! -
#48 Bannert?