Slayers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Sajnos most nincs helyem hogy letöltsek egy full animet a gépre, majd a Mai HiME után az fog jönni. Addig meg reménykedjünk a cool is észhez tér!!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nem tudok olyan internetes petícióról, aminek bármilyen sikere lett volna. Sorry, de ez önámítás.
Egyébként meg a Try ezerszer jobb, mint a Next, szóval kötelezõ leszedni valahonnan, aki meg nem tud se japánul se angolul annak meg irgumburgum, és pótolni, mert anélkül nem lehet megélni manapsag már.

Ottto
Itt a vége <#sir>
Igazatok volt, a Next jobb mint az 1. sorozat. Nagyon sajnálom hogy nincs meg a folytatása (Try) .....

Waterhorse
Kissé elkeserítõ 4 nap alatt alig 100 hozzászólás gyûlt össze, és még átlagban sem lehetne kiszámítani, mert valószínûleg idõvel sokkal kevesebb aláírás fog jönni/nap😞(

Mindenki terjessze az igét és amerre jár a neten hivja föl a petícióra a figyelmet. nem számít ha nen Slayers a téma. Emailben köldjétek el körlevélben, chat oldalak közös szobáiban meg hasonlók.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Egy kiváló anime méltó befejezése...
mindjárt elsírom magam...
Remélem a Cool felfigyel a kis aláírásgyüjteményünkre...
Adam5
nah ennek is vége 😞

várok egy darabik oszt ha nem kezdik el vetíteni a Try-t akko letöltöm.

Részemrõl is!
Ottto
Aláírva!

Waterhorse
Írjátok alá

A Try vetítésével kapcsolatos.
Az is aki még azt sem tudja mirõl van szó😊))

Adam5
keress rá neten, igy fejbõl szerintem senkinek sincs fingja 😊

Kéne egy kis segítség...
jártam egy olyan helyen, hogy animelyrics.com és ott sok érdekes számcímet találtam...nem is tudtam hogy ennyit énekeltek...sõt még Zel is...na mindegy, egyvalamin megakadt a szemem...van egy olyan címü szám hogy "Power of infinity" a "Get along" angol verziója...ezt hol tudom leszedni??(usteam-en nincs)
Ottto
Sztem nincs, de attól még lehet...

Adam5
usteam-rõl én is 100%.

nemtod hogy van-e ott magyar felirat hozzá?

Ottto
Van Usteam! Biztos hogy leszedem a Try-t...

Adam5
jaja 😞(((

A legnagyobb gond az az hogy kedden vége
Annyira kár hogy nem adnak Try-t
Adam5
most várhatok keddig 😞(((

Adam5
Höhö, Zangulus powa

Ottto
Végre Sylpheel is a csapatban...

Egy kérdés...
Az usteam-rõl töltögetek, ott van olyan(az elsõ Slayers-hez) hogy bonus footage(a 26. részhez van)...állítólag az eddig el nem érhetõ vhs befejezést tartalmazza...megnéztem és ugyanaz amit a cool-on és az A+-on adtak... akor milyen az új befejezés???(azt még nem volt idõm letölteni)
Nagyon király rész volt!!!!!!
És ha szerencsénk van, mire az A+ eljut a Next végéhez addigra lesz Try is...így legyen...
Adam5
azt a qrva kibaszott istenit váááááááááááááááááá!!!!!

EZ EDDIG A LEGJOBB SLAYERS RÉSZ AMIT VALAHI IS LÁTTAM!!! Bakker hogy kihasznalta már a fény kard erejét!!!!
Zangulus is vissza tért szal NAGYON KIRÁLY!!!

Ottto
ÁÁÁÁÁ neeeee DDDDDDDD:
Kegyetlenség!!!!! :CCCCC

Waterhorse
SoDI:

Olvass vissza egy kicsit és megatlálod Pegasus oldalának a linkjét, de talán már írtam is. Hogy könnyebb legyen most, de csak most az egyszer arra az üzenetre válaszolok ahol meg van adva a link😊))

A Tv-ripek szinkronizáltak, azok a részek amik a Coolon is mentek már. Try még nem lesz sajnos, mert a mûsorban jövõhét szerdától újból a Kiéhezve kerül vetítésre a Slayers helyén.

SoDI---
valaki küldje már el nekem pegazus oldalának a linkjét

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Igazából az usteam-mel az a gondom, hogy csak az elsõ film, és az elsõ sorozat van fenn rendes formátumba(.ogm)...a try meg a next az csak az féle dvd-rip-ben..Tényleg a Pegazus féle tv-rip az angol??
Viszzatérve a digizésre...még elég kezdõ vagyok a téren(talán még segíthetnétek is 😊))..egy Mercury tv-kártyával csinálom,kicsit torzítja a képet(de VirtualDub szûrõkkel nagyjából kiküszöbölhetõ)
A végsõ formátum: hang:ogg vorbis(mode 3+) természetesen sztereo
video: mpg2 720x576 4250kbps...ami kicsit nagy méretet ad de ha lejebb mennék megölné a minõséget(helyem pedig van)
Feltenni nem tudom sehova mer gyenge a netem(56k)
A csütörtöki rész király volt..Zel-t még soha nem láttam így vérezni
Lassan az A+-on is megkezdik a next-et...
Amélia=Sango
SoDI---
Na megnéztem az elsõ mozifilmet. Hát, ha az ember 20 perces epizódokhoz van szokva, akkor ebbõl másfél óra egy kicsit tömény, így a többit beosztom... Minden napra egy 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Király, most látom, hogy az összes Slayers filmhez van felirat a feliratok.hu-n!!!! Filmek ott figyelnek az usteam-en...

Megvan a hétvégi programom asszem 😊

SoDI---
A try-t már leszinkronizálták?

Adam5
Ez még a szokásosnál is véresebb rész volt és ez a vég nem semmi, asszem mostmá eléggé beindult a történet 😊

Waterhorse
Kedves barátom bölcsen szólt. Tehát dvd-ripet usteam-en, pegasus oldalának linkjét pedig lejjebb megtalálod asszem.

Te milyen minõségbe, formátumba digized?
Mondanám, h oszd meg dc-n a részeket, de sajnos az utóbbi hetek mostohák voltak hozzám, és vmiért nem tudok emberekhez kapcsolódni, viszont fel is töltheted vhova ha van rá lehetõséged, sztem sokan örülnénk neki😊)

Adam5
Ez aztán fordulatokban gazdag rész volt <#wow2><#eljen>

Adam5
usteamen nézted már?
mer más helyet ahol fent lenne a try nemtok

Tényleg kiváncsi lennék honnan lehet megszerezni...
Akár a "Pegasus féle tv-rip" akár a dvd-rip...lécci segítsetek...
Amúgy én remélem folytatják a Try-al, de én is digizem és az is jó lenne ha elõlrõl kezdenék...két tûz között 😊))
Waterhorse
Ma már a 21. részt láthatjuk, ha jól számolok még pontosan 2 hét és véget ér a történet😞( Vagyis még jövõhéten lesz, aztán 1 rész kedden, és vagy Try, vagy kezdik elölrõl, a harmadik lehetõségbe bele sem merek gondolni. Bár van még egy lehetõség, esetleg lesz vmi más anime helyette amit még nem láttunk😊)
Egyenlõre csak morzsákat halottam, van egy ismerõsöm aki digizi a Slayers részeket, és annyit mondtak neki, hogy amíg nem jönnek meg az "ÚJ RAJZFILMEK" addig ezt kell csinálnia, meg a többi sorozatát. Most ez lehet a Try, vagy akár új animék is.

Az is jó lenne ha leadnák újra, mert nagyon sajnálom azt az 1 részt ami kimaradt, persze már lenn van a gépen a dvd-rip és a pegasus féle tv-rip is, de az nem ugyanaz.

Adam5
kezd alakulni a történet 😊

Hello emberek
Tudna nekem valaki egy linket adni, ahonnan le lehet tölteni néhány Slayers részt .ogm-ben??Inkább a Next és a Try érdekelne, az elsõ már megvan...Nektek melyik a kedvenc Slayers-etek??(nekem az elsõ)
Adam5
nagyon kira rész <#smile>

Waterhorse
lemaradtam!😞(Ez hihetetlen, zsinórban megvolt az összes vetített rész és a tegnapiról lemaradtam. Már csak remélhetem, hogy újra leadják az egészet ha a végére érnek.

Ottto
Úgy látom ismét kezd beindulni a történet...

Adam5
kira rész <#eljen>

khamwass
Azért kéne aláírást gyûjteni hogy egész nap A+ legyen a xar minimax helyett 😄

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

khamwass
😄DDDDDDd
Ez egy nagyon loál mese, nem gondoltam volna hogy még topigja is van 😄D

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Ottto
Na nekem ez már too mutch! <#ijedt>

Adam5
ez a rész...

nem találok szavakat 😄DD

<#eljen> Megvolt.

Adam5
aláírva 😊

A peticio.hu-n aláírásgyûjtés indult, hogy legyen a+ a UPC-seknek is. Írjátok alá! (Bal oldalon van, hogy Szórakoztatás/Média. Abban van. )
Adam5
én lemaradtam emiatt az elejérõl 😞

Ottto
Ja, erre én is felfigyeltem 😞

Egyébként jó rész volt, Gourryn totál behaltam 😄