327
-
hunter2005 #287 Ide figyu, it semmire sem mentek!!! En tarsaimmal a www.cooltv.hu -n tiltakozunk! Ott ti is besegithetnetek hozzaszolasokkal, meg szavazassal!!! Kinek kerdese van cimem [email protected]
msn: [email protected]
A segitseg alatt ertem, hogy az oldalon hol mit csinalhattok(hol aslayers hol a szavazas meg stb...Akinek van msn messengere annak a legjobb!!!, mert ugy konnyebb magyarazni!!) -
Tindomiel #286 Különben is,addigra az A+-on is véget ér kb a Next,és vagy Try,vagy ismétlés lesz a vége... (reméljük,az előbbi) -
#285 Dennis17: thx sikerult :)
Tindomiel: Nyugi nem lenne semmien gyilkolászás :), Köszönjük az infót és reménykedjünk hogy tényleg leadják.
Asszem kivárom max a februál közepét és ha nem kezdik el akko letöltöm. Nehezen de megpróbálom kibírni :) -
Tindomiel #284 Nna,nem szeretek álhíreket terjeszteni,ezért csak halkan jegyzem meg,ha netán ez is közéjük tartozna, hogy egy ismerősöm (passz,hogy honnan szedte...) azt mondta,februártól lesz Try a Cool-on.
Ha igaz,akkor már csak egy-két hetet kell kibírni nekünk, lassú nettel megverteknek.
De ha nem jön be,ne engem gyilkolásszatok le!!! -
Dennis17 #283 Regelni kell -
#282 a Feliratok-nál én nem találok Slayers Try magyar feliratot, pontosan hol van a weblapon belül? -
#281 Tryhoz magyar felirat itt:
Anime Fan Subs -
#280 hol van magyar felirat a try-hoz? usteam-en? -
#279 Ha nagyon akarja valaki akkor le tudja tölteni, alig 2 DVD-re (kb. 600 Ft-ból kijön) ráfér a Try, egyébként van hozzá magyar felirat is. -
SlayeR AcE #278 Milyen szokatlan, hogy ma a South park után nincs semmi értelmes :(((
Abban me igazat kell adnom, hogy a Try a legkomolyabb az összes Slayers közül...(de szerintem nem a legjobb) -
#277 Sajnos most nincs helyem hogy letöltsek egy full animet a gépre, majd a Mai HiME után az fog jönni. Addig meg reménykedjünk a cool is észhez tér!!! -
Devla #276 Nem tudok olyan internetes petícióról, aminek bármilyen sikere lett volna. Sorry, de ez önámítás.
Egyébként meg a Try ezerszer jobb, mint a Next, szóval kötelező leszedni valahonnan, aki meg nem tud se japánul se angolul annak meg irgumburgum, és pótolni, mert anélkül nem lehet megélni manapsag már. -
#275 Itt a vége
Igazatok volt, a Next jobb mint az 1. sorozat. Nagyon sajnálom hogy nincs meg a folytatása (Try) ..... -
#274 Kissé elkeserítő 4 nap alatt alig 100 hozzászólás gyűlt össze, és még átlagban sem lehetne kiszámítani, mert valószínűleg idővel sokkal kevesebb aláírás fog jönni/nap:((
Mindenki terjessze az igét és amerre jár a neten hivja föl a petícióra a figyelmet. nem számít ha nen Slayers a téma. Emailben köldjétek el körlevélben, chat oldalak közös szobáiban meg hasonlók. -
SlayeR AcE #273 Egy kiváló anime méltó befejezése...
mindjárt elsírom magam...
Remélem a Cool felfigyel a kis aláírásgyüjteményünkre... -
#272 nah ennek is vége :(
várok egy darabik oszt ha nem kezdik el vetíteni a Try-t akko letöltöm. -
SlayeR AcE #271 Részemről is! -
#270 Aláírva! -
#269 Írjátok alá
A Try vetítésével kapcsolatos.
Az is aki még azt sem tudja miről van szó:))) -
#268 keress rá neten, igy fejből szerintem senkinek sincs fingja :) -
SlayeR AcE #267 Kéne egy kis segítség...
jártam egy olyan helyen, hogy animelyrics.com és ott sok érdekes számcímet találtam...nem is tudtam hogy ennyit énekeltek...sőt még Zel is...na mindegy, egyvalamin megakadt a szemem...van egy olyan címü szám hogy "Power of infinity" a "Get along" angol verziója...ezt hol tudom leszedni??(usteam-en nincs) -
#266 Sztem nincs, de attól még lehet... -
#265 usteam-ről én is 100%.
nemtod hogy van-e ott magyar felirat hozzá? -
#264 Van Usteam! Biztos hogy leszedem a Try-t... -
#263 jaja :(((( -
SlayeR AcE #262 A legnagyobb gond az az hogy kedden vége
Annyira kár hogy nem adnak Try-t -
#261 most várhatok keddig :(((( -
#260 Höhö, Zangulus powa -
#259 Végre Sylpheel is a csapatban... -
SlayeR AcE #258 Egy kérdés...
Az usteam-ről töltögetek, ott van olyan(az első Slayers-hez) hogy bonus footage(a 26. részhez van)...állítólag az eddig el nem érhető vhs befejezést tartalmazza...megnéztem és ugyanaz amit a cool-on és az A+-on adtak... akor milyen az új befejezés???(azt még nem volt időm letölteni) -
SlayeR AcE #257 Nagyon király rész volt!!!!!!
És ha szerencsénk van, mire az A+ eljut a Next végéhez addigra lesz Try is...így legyen... -
#256 azt a qrva kibaszott istenit váááááááááááááááááá!!!!!
EZ EDDIG A LEGJOBB SLAYERS RÉSZ AMIT VALAHI IS LÁTTAM!!! Bakker hogy kihasznalta már a fény kard erejét!!!!
Zangulus is vissza tért szal NAGYON KIRÁLY!!! -
#255 ÁÁÁÁÁ neeeee DDDDDDDD:
Kegyetlenség!!!!! :CCCCC
-
#254 SoDI:
Olvass vissza egy kicsit és megatlálod Pegasus oldalának a linkjét, de talán már írtam is. Hogy könnyebb legyen most, de csak most az egyszer arra az üzenetre válaszolok ahol meg van adva a link:)))
A Tv-ripek szinkronizáltak, azok a részek amik a Coolon is mentek már. Try még nem lesz sajnos, mert a műsorban jövőhét szerdától újból a Kiéhezve kerül vetítésre a Slayers helyén. -
#253 valaki küldje már el nekem pegazus oldalának a linkjét -
SlayeR AcE #252 Igazából az usteam-mel az a gondom, hogy csak az első film, és az első sorozat van fenn rendes formátumba(.ogm)...a try meg a next az csak az [RG] féle dvd-rip-ben..Tényleg a Pegazus féle tv-rip az angol??
Viszzatérve a digizésre...még elég kezdő vagyok a téren(talán még segíthetnétek is :)))..egy Mercury tv-kártyával csinálom,kicsit torzítja a képet(de VirtualDub szűrőkkel nagyjából kiküszöbölhető)
A végső formátum: hang:ogg vorbis(mode 3+) természetesen sztereo
video: mpg2 720x576 4250kbps...ami kicsit nagy méretet ad de ha lejebb mennék megölné a minőséget(helyem pedig van)
Feltenni nem tudom sehova mer gyenge a netem(56k)
A csütörtöki rész király volt..Zel-t még soha nem láttam így vérezni
Lassan az A+-on is megkezdik a next-et...
Amélia=Sango -
#251 Na megnéztem az első mozifilmet. Hát, ha az ember 20 perces epizódokhoz van szokva, akkor ebből másfél óra egy kicsit tömény, így a többit beosztom... Minden napra egy :) -
#250 Király, most látom, hogy az összes Slayers filmhez van felirat a feliratok.hu-n!!!! Filmek ott figyelnek az usteam-en...
Megvan a hétvégi programom asszem :) -
#249 A try-t már leszinkronizálták? -
#248 Ez még a szokásosnál is véresebb rész volt és ez a vég nem semmi, asszem mostmá eléggé beindult a történet :)