Slayers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Egyébként meg a Try ezerszer jobb, mint a Next, szóval kötelezõ leszedni valahonnan, aki meg nem tud se japánul se angolul annak meg irgumburgum, és pótolni, mert anélkül nem lehet megélni manapsag már.
Igazatok volt, a Next jobb mint az 1. sorozat. Nagyon sajnálom hogy nincs meg a folytatása (Try) .....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mindenki terjessze az igét és amerre jár a neten hivja föl a petícióra a figyelmet. nem számít ha nen Slayers a téma. Emailben köldjétek el körlevélben, chat oldalak közös szobáiban meg hasonlók.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
mindjárt elsírom magam...
Remélem a Cool felfigyel a kis aláírásgyüjteményünkre...
jártam egy olyan helyen, hogy animelyrics.com és ott sok érdekes számcímet találtam...nem is tudtam hogy ennyit énekeltek...sõt még Zel is...na mindegy, egyvalamin megakadt a szemem...van egy olyan címü szám hogy "Power of infinity" a "Get along" angol verziója...ezt hol tudom leszedni??(usteam-en nincs)
Annyira kár hogy nem adnak Try-t
Az usteam-rõl töltögetek, ott van olyan(az elsõ Slayers-hez) hogy bonus footage(a 26. részhez van)...állítólag az eddig el nem érhetõ vhs befejezést tartalmazza...megnéztem és ugyanaz amit a cool-on és az A+-on adtak... akor milyen az új befejezés???(azt még nem volt idõm letölteni)
És ha szerencsénk van, mire az A+ eljut a Next végéhez addigra lesz Try is...így legyen...
EZ EDDIG A LEGJOBB SLAYERS RÉSZ AMIT VALAHI IS LÁTTAM!!! Bakker hogy kihasznalta már a fény kard erejét!!!!
Zangulus is vissza tért szal NAGYON KIRÁLY!!!
Olvass vissza egy kicsit és megatlálod Pegasus oldalának a linkjét, de talán már írtam is. Hogy könnyebb legyen most, de csak most az egyszer arra az üzenetre válaszolok ahol meg van adva a link😊))
A Tv-ripek szinkronizáltak, azok a részek amik a Coolon is mentek már. Try még nem lesz sajnos, mert a mûsorban jövõhét szerdától újból a Kiéhezve kerül vetítésre a Slayers helyén.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Viszzatérve a digizésre...még elég kezdõ vagyok a téren(talán még segíthetnétek is 😊))..egy Mercury tv-kártyával csinálom,kicsit torzítja a képet(de VirtualDub szûrõkkel nagyjából kiküszöbölhetõ)
A végsõ formátum: hang:ogg vorbis(mode 3+) természetesen sztereo
video: mpg2 720x576 4250kbps...ami kicsit nagy méretet ad de ha lejebb mennék megölné a minõséget(helyem pedig van)
Feltenni nem tudom sehova mer gyenge a netem(56k)
A csütörtöki rész király volt..Zel-t még soha nem láttam így vérezni
Lassan az A+-on is megkezdik a next-et...
Amélia=Sango
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Megvan a hétvégi programom asszem 😊
Te milyen minõségbe, formátumba digized?
Mondanám, h oszd meg dc-n a részeket, de sajnos az utóbbi hetek mostohák voltak hozzám, és vmiért nem tudok emberekhez kapcsolódni, viszont fel is töltheted vhova ha van rá lehetõséged, sztem sokan örülnénk neki😊)
Akár a "Pegasus féle tv-rip" akár a dvd-rip...lécci segítsetek...
Amúgy én remélem folytatják a Try-al, de én is digizem és az is jó lenne ha elõlrõl kezdenék...két tûz között 😊))
Egyenlõre csak morzsákat halottam, van egy ismerõsöm aki digizi a Slayers részeket, és annyit mondtak neki, hogy amíg nem jönnek meg az "ÚJ RAJZFILMEK" addig ezt kell csinálnia, meg a többi sorozatát. Most ez lehet a Try, vagy akár új animék is.
Az is jó lenne ha leadnák újra, mert nagyon sajnálom azt az 1 részt ami kimaradt, persze már lenn van a gépen a dvd-rip és a pegasus féle tv-rip is, de az nem ugyanaz.
Tudna nekem valaki egy linket adni, ahonnan le lehet tölteni néhány Slayers részt .ogm-ben??Inkább a Next és a Try érdekelne, az elsõ már megvan...Nektek melyik a kedvenc Slayers-etek??(nekem az elsõ)
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
Ez egy nagyon loál mese, nem gondoltam volna hogy még topigja is van 😄D
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"