Slayers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö...passz, megprobalok utana nezni<#vigyor3>

Adam5
jó de azok nök vagy férfiak? nem ismerem ki magam a japán neveken.

Ottto
Csak tudnám mibõl jutott ez eszedbe 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Az eredeti regenyeket, novellakat amik elobb a japan Dragon magazinban megjeleno mangakat, majd kesobb az animet ihlettek Rui Araizumi es Hajime Kanzaka irtak.

Adam5
amúgy a Slayers-nek nõ volt a kitalálója/alkotója?

Ottto
ehh....megszerzitek a modelleket (charset) rpgmaker xp-hez, megcsinálom!

Az meg nem indok arra, hogy ne legyen tobb is.
Egyebkent jatszottam a Slayers rpgvel SNESen, a grafikaja tetszett csak nem az igazi erdeti nyelven. 😊

Ottto
Látszólag már van...

Adam5
csak simán az rpg maker progirol volt szó ami viszint télleg off.

Hmm, ha Slayers rpgt akartok csinalni akkor szerintem nem off 😊

Adam5
jaok, sry

Ottto
msn!!!!!!!!!!!!!!!
Ez off!

Adam5
amúgy rpg maker-hez is lehet modelleket csinálni vagy mi a szösz?

Adam5
okok

Ottto
k, majd megoldom valahogy....

Adam5
huh akkor azt most inkább kihagynám mert általában ha én töltök valakitõl msn-en akkor az elég lassú.

Ottto
100, + - pár mega. Na de nyomj egy msn címet priviben és ott folytatjuk...

Adam5
mennyi helyet foglal? mert ha nem nagy szivesen áthúzom msn-en hogy toljam.

Ottto
Én maradok rpgmakernél. Most fejeztem be a játékomat, csak nemtom hova feltenni <#miaz>

Adam5
amúgy egy hl2 modban töröm az agyam hogy kéne csinálni de én mint termék használó nem igen tudnék hozzá kezdeni. na mind1 állítólag a hl2-ben már sokkal könnyebb a mod készítés, na majd meglátjuk, ha majd tudok csinálni legalább egy mapon vagy egy modellt akkor majd elgondolkozok.

Adam5
én anno az amnéziát toltam majdnem végig magyar fejlesztõktõl.

Adam5
jaja! 😄

Ottto
húhú! RPG MAKER RULEZ 😄DDDD

Adam5
szivesen tolnék ilyet de legalább angolul

Adam5
télleg nagyon király a next opening 😊

bazz hogy csak kedden lesz 😞(((

Ottto
Nem, még nem.

Adam5
Ottto: inuyashat szoktad nézni/láttad?

Csak az openinget nem tudom, de tudok mondani priviben egy letoltesi helyet a teljes sorozatra, igen jo minosegben(250MB/epizod, avi), abbol ki tudod vagni az openinget. Irj, ha erdekel.

Adam5
amúgy ha vki tudja hogy a slayers next openingjét honnan lehet letölteni mpeg-ben vagy avi-ban az légyszi szóljon, csak rm-ben van meg az meg nem épp vmi jó minõség 😞

Adam5

ez annyira tipikus 😛

Igen, ez jellemzoen igy van, altalaban olyan rovidek az op/ed reszek, hogy legalabb 3-4x vegig kell nezni, hogy el lehessen donteni jo-e.

Waterhorse
Szerintem csak azért érezzük úgy, hogy az elsõ sorozat zenéje a legjobb mert azt szoktuk meg.
bennem legalábbis elsõ hallásra, nem mozgatott meg semmit se az elsõ, se a Next zenéje, de aztán az elsõ sorozatét párszori hallás után már feltétlenül be kellett szereznem mind az opening, mind az ending zenét😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ezt at tudom erezni, kb 3 eve kizarolag japan zenet hallgatok 😄 Igazabol egy ideje mar az animek zenejet jobban szeretem maganal az animenel, pedig az utobbiert is kepes lennek akar olni is.

Adam5
egyébként akárki akármit mond és élek-halok az anime zenékértamíg másnak japán mi a szar addíg nekem élvezetes és szép.

Ha pergoset akarsz szedd le a Reflectiont, az viszonylag gyors szam.

Ja, meg egyet kifelejtettem: A Slayers TRY utolso(26.) epizodjanak kulon endingje van, Somewhere vagy teljesen kiirva Somewhere in the world... cimmel. Ez a legszebb dal az egesz sorozatban, de nem feletlen a legjobb.

Adam5
na leszedtem, és bele hallgattam a next és a try openingbe. jók de szvsz a sima slayers-é a legpergösebb

Adam5
thx

Az osszes szamot Megumi Hayashibara es Masami Okui enekli, van amit csak az egyik, vagy masik, vagy egyutt, nem letezik kibogozni mert nagyon hasonlit a hangjuk 😄 Innentol nem irom ki az eloadot, csak a szam cimet.
Slayers OP:Get along ED:Because I won't be broken
Slayers NEXT OP:Give a reason ED:Jama wa Sasenai
Slayers TRY OP:Breeze ED😄on't be discouraged
Van meg 5 movie es ket haromreszes OVA, ezekbol mindenfele sorrend nelkul:Midnight blue, Shining Girl, Just be Conscious, Run all the way, Unlimited desire, Touch yourself, Reflection, Going history, Raging waves, Feel well

Nekem ezek kozul a kedvencem messze a Breeze, szerintem keressetek ra mert nagyon szep.

Adam5
slayers opening: get along
slayers ending: never give up!
slayers next opening: give a reason

ennyit tudok de a többire is kiváncsi lennék😊

Egyebkent erdekel valakit, hogy mik a sorozatok opening/ending dalainak cime, hogy konnyebb legyen levadaszni a netrol?

Igen, van egy nagyon hasonlo jelenet a sorozat vege fele, amikor a csapat szokas szerint olyan hatalmas teremtmeny(ekkel) harcol, ami(k)nek a nevet egy normalis ember kimondani se meri 😄 De Linatol mar megszoktuk, hogy mindenbe beleuti az orrat, szoval szerintem ez meg nem nagy spoiler.

Adam5
de csak akkor nézd meg ha nem zavar

Adam5
waterhorse ment privi a spoiler dologgal kapcs

Ottto
Helyes. thnx!

Waterhorse
OK,OK!😊

Nem irtam konkrétumot, csak elhintettem a morzsákat, de többet nem teszem, részben azért mert többet nagyon nem is tudok az elkövetkezõ epizódokról😊)
Viszont sajnos Adam5 üzenetét meg elolvastam és most teljesen képzavarban vagyok mert én meg máshol mást halottam.

De errõl ennyit, majd minden kiderül a maga idejében😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
ok

Ottto
Jé most nézem te is írtál 😄 Azt hittem waterhorse volt (õ is volt, de a válaszom neki szólt), de plz te se spoilerezz, nem akarom elõlre lelövetni a dolgokat....

Ottto
OFF
Már abból is film készül? Tényleg nem tudnak semmi újat kitalálni. Na mind1 errõl ne itt
ON