327
  • Devla
    Mifele oldalrol van szo? :)
  • Adam5
    őő nemtom miről beszélsz. én nem látok semmilyen hozzászólást a cooltv fórumában
  • Ottto
    Vazze, ezek a részek nem teljesen legálisan kerültek az oldalra, révén ennek terjesztése, és levetítése, tudomásom szerint sok-sok pénzbe kerül!!!
    Bazz remélem elengedik, nemtom a cooltv mennyire fog neki örülni, mert ha megszűnne az oldal, az nem lenne valami kellemes!!!
  • Adam5
    lehet hogy kicsit meredek volt a cooltv fórumán belinkelni a pegasus oldalát mert már vki nekem is jött, de nem érdekel mert vki kérdezte hogy nincs-e meg vkinek az akármelyik rész mert a műsor tolások miatt nem látta, ha meg bannolnak onnan a fórumból akkor sem érdekel, amúgy is csak olyan részek vannak fent amit már adott a cooltv szal még mindig jobb mint ha a usteam-et linkeltem volna :P.
  • Ottto
    De nem neki :D
    Amúgy jó rész volt, bár még sokminden homály, ezt is jókor hagyták abba... :(((
  • Adam5
    hát az biztos hogy sok dolgot megkönnyebítene :)
  • Ottto
    Én is akarok olyan címert mint ami Amelianak van!!! :D
  • Adam5
    változatlanul jó rész.

de azért ez a kajás dolog már kezd kicsit unalmas/eröltetett lenni szvsz
  • Adam5
    meg amúgy is má végignézem inkább a tv-ben ha már elkeztem :)
  • Devla
    Nem tudok rola.
  • Adam5
    de nem nagyon vágom az angolt így a feliratpt sem érteném, vagy a felirat magyar?
  • Devla
    Szerintem aki teheti szedje le a netrol a sorozatot. Nem kell varni, es SOKKAL jobb eredeti nyelven. Peldaul Lina hangjat ugyanaz a no adja, aki az OP/ED dalokat enekli, es ugyanolyan zsenialis seiyuu(szinkronszinesz), mint enekes! Arrol nem is beszelve, hogy szerintem eleg gagyi minosegben adjak, mintha VHSrol nyomna a cooltv... Egy jo dvdrip sokkal elvezhetobb.
  • Waterhorse
    Nem néztem tegnap rendesen, na majd ma felvételről. Már csak ma lesz aztán megint várhatunk keddig:((
  • Adam5
    ebben is volt ami meg nevetetett :)
  • Adam5
    asszem erre gondolsz :)
  • Adam5
    ez akkor volt amikor mindenki aludt Lina meg elkezdett lövöldözni a városban és kereste a kék bibliát
  • Waterhorse
    Hát én is szeretem az ilyeneket. Ez Lina a képen? Nem Zelgadis csinálta ezt a végén? Mint Xellos, és azt mondta "Titok". Selüdülés, főleg ilyen komor karaktertől mint Zelgadis, ilyeneket látni/hallani. Ha már róla beszélek, úgy hallottam lesz még vele kapcsolatban móka kacagás, de mindennek eljön a maga ideje.

Jelentem egyébként, hogy 100%-osan megbizonyosodtam arról, hogy nem hagyott ki, sem a Cool, sem pedig mi egy epizódot sem, valóban csak arról volt szó, hogy egy rövid bevezetőben, bemutatták, hogyan kapta meg Amelia a ruháját és elindult a csapat újjab kalandokat keresni:)))
  • Ottto
    Sztem néhol már kissé túlzásba viszik a komolytalanságot, a tegnapi rész pont ilyen volt
  • Adam5
    Ez a tegnapi részben volt :DDDD

hát én majdnem beszartam a röhögéstől maikor megláttam :DD

• Waterhorse
    A Xellor sem rossz
    Nekem tetszett a hangja, illik ahhoz a személyiséghez amit eddig mutatott magából.
  • Adam5
    *Xellos
  • Adam5
    monjuk amikor meghallottam xellor hangját felállt a szőr a hátamon
  • Ottto
    Nemtom, de már egy pillanatra megilyedtem. Jólvanakkor...
  • Adam5
    huh akkó jó van

de akkor az vajon mi volt?

lehet hogy csak bemutatták gyorsan hogy hogy jött újra létre a csapat?
  • Waterhorse
    Utánanéztem valamennyire, most ennyit találtam tartalmi leírásokat nem leltem csak angol epizódcímeket, amik szerint így néz ki a Next első pár része:

Episode 1: The Sudden Pinch! The Terror of the Monstrous Zoamelgustar!
    Episode 2: The Roguish Priest! His Name is Xellos!
    Episode 3: A Wonderful Business! Being a Bodyguard Isn't Easy!
    Episode 4: An Ancient Pledge! One Who Seeks Immortality!
    Episode 5: Staying Behind for the Sake of Love!
    Episode 6: The Return of the Obsessive Martina!

Ebből úgy tűnik nekem nem maradt ki rész, legalábbis ezt remélem mert a címek nagyon arra hajaznak.

Ugye volt vmi olyasmi is, hogy megkérdezték Xellostól mi a neve mert nem tudták, ebből gondolom, hogy a 2. részben "Az ő neve Xellos" éppen erre az epizódra utal. Már egész jól meggyőztem saját magamat is, hogy nem maradtunk le semmiről:))
  • Ottto
    ja értem
    [MEGY ÉS ÖL]
  • Adam5
    szvsz nem

csak a cooltv baszakszik
  • Ottto
    Kihagytam volna 1 részt? DDD:
    [SÍR]
  • Waterhorse
    töltsd le a usteam-ről a Next második részét.
    Engem is majd megöl, a kíváncsiság, és nagyon ledöbbentem mikor elkezdődött és nem az volt az összefoglalóban ami a múlt héten. Most teljesen felborul a sorrend, kimarad egy rész a gyűjteményból, ez tarthatatlan:((

Letölteném én is, hogy leellenőrizzem, de fél 4-ig nem keveredek haza, addig nem megy, utána pedig majd 2 óra mire leszedem a részt.
  • Adam5
    amúgy aki látta már a sorozatot plz az mondja meg hogy ennek a résznek kellett volna jönnie vagy csak a cooltv tolt el vmit?
  • Adam5
    jah bocsi az offert de egy olyan játékra vágytam ami hasonló a slayers világához és meg is találtam :)

ON
  • Adam5
    letölteni--->megszeretni---> kérdésetekre a válasz: igen igen ez egy mmorpg és van már hozzá magyar server és ingyenes--->játszani
  • Adam5
    jó rész volt de... az elözö rész tartalmából másvolt mint ami múlt csütörtökön volt
  • Adam5
    mi a a fasz!!???

tegnap volt??
  • Adam5
    ma végre újra
  • Adam5
    igazatok van

a next és a try zenéje is NAGYON JÓ!
  • Ottto
    Ehh.....animet sztem egytől egyig (na persze ez nem biztos) férfiak csinálják. Ha nem, akkor sztem nem lenne az az enyhén erotikus beütése az összes animenek :)
  • Adam5
    mármint azt tudtam hogy Lina nö, a kitalálóra gondoltam
  • Adam5
    oh

a sima slayers-ben volt amikor mondták hogy "azok a bizonyos napok" amikor Lina nem tudott varázsolni. ebbQl arra következtettem hogy nö de akkor úgy néz ki hogy tévedtem.
  • Ottto
    Ezek férfinevek (Rui, Hajime)
    Legalábbis amennyire sikerült utánanéznem...