327
-
Devla #167 Mifele oldalrol van szo? :) -
#166 őő nemtom miről beszélsz. én nem látok semmilyen hozzászólást a cooltv fórumában -
#165 Vazze, ezek a részek nem teljesen legálisan kerültek az oldalra, révén ennek terjesztése, és levetítése, tudomásom szerint sok-sok pénzbe kerül!!!
Bazz remélem elengedik, nemtom a cooltv mennyire fog neki örülni, mert ha megszűnne az oldal, az nem lenne valami kellemes!!! -
#164 lehet hogy kicsit meredek volt a cooltv fórumán belinkelni a pegasus oldalát mert már vki nekem is jött, de nem érdekel mert vki kérdezte hogy nincs-e meg vkinek az akármelyik rész mert a műsor tolások miatt nem látta, ha meg bannolnak onnan a fórumból akkor sem érdekel, amúgy is csak olyan részek vannak fent amit már adott a cooltv szal még mindig jobb mint ha a usteam-et linkeltem volna :P. -
#163 De nem neki :D
Amúgy jó rész volt, bár még sokminden homály, ezt is jókor hagyták abba... :((( -
#162 hát az biztos hogy sok dolgot megkönnyebítene :) -
#161 Én is akarok olyan címert mint ami Amelianak van!!! :D -
#160 változatlanul jó rész.
de azért ez a kajás dolog már kezd kicsit unalmas/eröltetett lenni szvsz -
#159 meg amúgy is má végignézem inkább a tv-ben ha már elkeztem :) -
Devla #158 Nem tudok rola. -
#157 de nem nagyon vágom az angolt így a feliratpt sem érteném, vagy a felirat magyar? -
Devla #156 Szerintem aki teheti szedje le a netrol a sorozatot. Nem kell varni, es SOKKAL jobb eredeti nyelven. Peldaul Lina hangjat ugyanaz a no adja, aki az OP/ED dalokat enekli, es ugyanolyan zsenialis seiyuu(szinkronszinesz), mint enekes! Arrol nem is beszelve, hogy szerintem eleg gagyi minosegben adjak, mintha VHSrol nyomna a cooltv... Egy jo dvdrip sokkal elvezhetobb. -
#155 Nem néztem tegnap rendesen, na majd ma felvételről. Már csak ma lesz aztán megint várhatunk keddig:(( -
#154 ebben is volt ami meg nevetetett :) -
#153 asszem erre gondolsz :) -
#152 ez akkor volt amikor mindenki aludt Lina meg elkezdett lövöldözni a városban és kereste a kék bibliát -
#151 Hát én is szeretem az ilyeneket. Ez Lina a képen? Nem Zelgadis csinálta ezt a végén? Mint Xellos, és azt mondta "Titok". Selüdülés, főleg ilyen komor karaktertől mint Zelgadis, ilyeneket látni/hallani. Ha már róla beszélek, úgy hallottam lesz még vele kapcsolatban móka kacagás, de mindennek eljön a maga ideje.
Jelentem egyébként, hogy 100%-osan megbizonyosodtam arról, hogy nem hagyott ki, sem a Cool, sem pedig mi egy epizódot sem, valóban csak arról volt szó, hogy egy rövid bevezetőben, bemutatták, hogyan kapta meg Amelia a ruháját és elindult a csapat újjab kalandokat keresni:))) -
#150 Sztem néhol már kissé túlzásba viszik a komolytalanságot, a tegnapi rész pont ilyen volt -
#149 Ez a tegnapi részben volt :DDDD
hát én majdnem beszartam a röhögéstől maikor megláttam :DD
-
#148 A Xellor sem rossz
Nekem tetszett a hangja, illik ahhoz a személyiséghez amit eddig mutatott magából. -
#147 *Xellos -
#146 monjuk amikor meghallottam xellor hangját felállt a szőr a hátamon -
#145 Nemtom, de már egy pillanatra megilyedtem. Jólvanakkor... -
#144 huh akkó jó van
de akkor az vajon mi volt?
lehet hogy csak bemutatták gyorsan hogy hogy jött újra létre a csapat? -
#143 Utánanéztem valamennyire, most ennyit találtam tartalmi leírásokat nem leltem csak angol epizódcímeket, amik szerint így néz ki a Next első pár része:
Episode 1: The Sudden Pinch! The Terror of the Monstrous Zoamelgustar!
Episode 2: The Roguish Priest! His Name is Xellos!
Episode 3: A Wonderful Business! Being a Bodyguard Isn't Easy!
Episode 4: An Ancient Pledge! One Who Seeks Immortality!
Episode 5: Staying Behind for the Sake of Love!
Episode 6: The Return of the Obsessive Martina!
Ebből úgy tűnik nekem nem maradt ki rész, legalábbis ezt remélem mert a címek nagyon arra hajaznak.
Ugye volt vmi olyasmi is, hogy megkérdezték Xellostól mi a neve mert nem tudták, ebből gondolom, hogy a 2. részben "Az ő neve Xellos" éppen erre az epizódra utal. Már egész jól meggyőztem saját magamat is, hogy nem maradtunk le semmiről:)) -
#142 ja értem
[MEGY ÉS ÖL] -
#141 szvsz nem
csak a cooltv baszakszik -
#140 Kihagytam volna 1 részt? DDD:
[SÍR] -
#139 töltsd le a usteam-ről a Next második részét.
Engem is majd megöl, a kíváncsiság, és nagyon ledöbbentem mikor elkezdődött és nem az volt az összefoglalóban ami a múlt héten. Most teljesen felborul a sorrend, kimarad egy rész a gyűjteményból, ez tarthatatlan:((
Letölteném én is, hogy leellenőrizzem, de fél 4-ig nem keveredek haza, addig nem megy, utána pedig majd 2 óra mire leszedem a részt. -
#138 amúgy aki látta már a sorozatot plz az mondja meg hogy ennek a résznek kellett volna jönnie vagy csak a cooltv tolt el vmit? -
#137 jah bocsi az offert de egy olyan játékra vágytam ami hasonló a slayers világához és meg is találtam :)
ON -
#136 letölteni--->megszeretni---> kérdésetekre a válasz: igen igen ez egy mmorpg és van már hozzá magyar server és ingyenes--->játszani -
#135 jó rész volt de... az elözö rész tartalmából másvolt mint ami múlt csütörtökön volt -
#134 mi a a fasz!!???
tegnap volt?? -
#133 ma végre újra -
#132 igazatok van
a next és a try zenéje is NAGYON JÓ! -
#131 Ehh.....animet sztem egytől egyig (na persze ez nem biztos) férfiak csinálják. Ha nem, akkor sztem nem lenne az az enyhén erotikus beütése az összes animenek :) -
#130 mármint azt tudtam hogy Lina nö, a kitalálóra gondoltam -
#129 oh
a sima slayers-ben volt amikor mondták hogy "azok a bizonyos napok" amikor Lina nem tudott varázsolni. ebbQl arra következtettem hogy nö de akkor úgy néz ki hogy tévedtem. -
#128 Ezek férfinevek (Rui, Hajime)
Legalábbis amennyire sikerült utánanéznem...