Slayers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
az elõzõ részben az a Rubyna vagy ki aki levolt hibernálva még mesztelen volt, nem?

Waterhorse
De ha már itt tartunk akár a japán, akár a szinkronos feltöltött cuccok vmilyen illetékes cool, RTL vezetõ fülébe jutna, akkor egyiket sem hagyná szó nélkül, mivel a képi anyag ugyanúgy pénzbe került nekik mint a szinkronizálás. A vetítési jogokat kifizették, és a vetítésért cserébe nézettséget várnak. A nétzettség pedig kevesebb lesz akármilyen nyelven is töltik fel az epizódokat. Csak arra célzok, hogy a japán feltöltésekért az RTL, Cool ugyanúgy megtenné a jogi lépéseket mint a magyarért, mert veszít ezzel is azzal is.

Meg aztán akárhogy is nézük nem legális a feltöltés, de morálisan és erkölcsileg teljesen jogos dolog, ez pedig számomra többre becsülendõ😊)) Hiszen akármennyire sz@r is volt a Frei mûsora abban igaza volt, hogy Japánban az erkölcs, a morál, az emberszeretet még a pénznél nagyobb értékû, és ebben az esetben egy Japán rajzfilmrõl beszélünk vagy mi a szösz😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

A szinkron a cooltv(rtlqlubb) tulajdona, a kepi anyagot pedig licenszeli a japan SOFTX cegtol.

Ottto
Nem, tényleg a CoolTV-re tartozik, mivel tõlük lopták el

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Adam5
de onnantól kezdve hogy ott van a cooltv-jel a sarokban már a cooltv-re is tartozik ha illegálisan felrakják vhova, vagy tévedek?

SoDI---
Már bocs, de ez nem a Cool TV tulajdona, hanem a japán jogtulajdonosé 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Waterhorse
Szerintem semmi okotok az aggodalomra. A legrosszabb ami történhetett volna, hogy az ottani fórum adminok törlik a linkes hozzászólást, mivelhogy õk is ugyanolyan hétköznapi netsurferek mint mi, vagy akármelyikünk. Nem az lesz az elsõ dolguk, hogy a vezérígazgatóhoz rohangáljanak ilyen dolgokkal és mutoggassák neki mit találtak. Azt is el tudom képzelni, hogy eszerüen átfutnak rajta, az adminok nem hatóság, vagy jogi szerv, hogy ennek feneket kerítsenek, annyiban különbözünk tõlük, hogy õk éppenséggel nem itt vagy ott járnak iskolába, ill. ennél vagy annál a cégnél dolgoznak, hanem a cool-nál.

Sebaj, mar megtalaltam, google rulez 😊

Adam5
"révén ennek terjesztése, és levetítése, tudomásom szerint sok-sok pénzbe kerül!!!"

igen, amíg megveszik a jogokat stb...

Adam5
Határtalan segitõkészségem veszélybe sodorta a weblapot. de szerencsére (remélem) még idõben kijavítottam a híbát. többet nem fordul elõ igérem.<#szomoru1>

Mifele oldalrol van szo? 😊

Adam5
õõ nemtom mirõl beszélsz. én nem látok semmilyen hozzászólást a cooltv fórumában <#zavart1>

Ottto
Vazze, ezek a részek nem teljesen legálisan kerültek az oldalra, révén ennek terjesztése, és levetítése, tudomásom szerint sok-sok pénzbe kerül!!!
Bazz remélem elengedik, nemtom a cooltv mennyire fog neki örülni, mert ha megszûnne az oldal, az nem lenne valami kellemes!!!

Adam5
lehet hogy kicsit meredek volt a cooltv fórumán belinkelni a pegasus oldalát mert már vki nekem is jött, de nem érdekel mert vki kérdezte hogy nincs-e meg vkinek az akármelyik rész mert a mûsor tolások miatt nem látta, ha meg bannolnak onnan a fórumból akkor sem érdekel, amúgy is csak olyan részek vannak fent amit már adott a cooltv szal még mindig jobb mint ha a usteam-et linkeltem volna 😛.

Ottto
De nem neki 😄
Amúgy jó rész volt, bár még sokminden homály, ezt is jókor hagyták abba... 😞((

Adam5
hát az biztos hogy sok dolgot megkönnyebítene 😊

Ottto
Én is akarok olyan címert mint ami Amelianak van!!! 😄

Adam5
változatlanul jó rész.

de azért ez a kajás dolog már kezd kicsit unalmas/eröltetett lenni szvsz

Adam5
meg amúgy is má végignézem inkább a tv-ben ha már elkeztem 😊

Nem tudok rola.

Adam5
de nem nagyon vágom az angolt így a feliratpt sem érteném, vagy a felirat magyar?

Szerintem aki teheti szedje le a netrol a sorozatot. Nem kell varni, es SOKKAL jobb eredeti nyelven. Peldaul Lina hangjat ugyanaz a no adja, aki az OP/ED dalokat enekli, es ugyanolyan zsenialis seiyuu(szinkronszinesz), mint enekes! Arrol nem is beszelve, hogy szerintem eleg gagyi minosegben adjak, mintha VHSrol nyomna a cooltv... Egy jo dvdrip sokkal elvezhetobb.

Waterhorse
Nem néztem tegnap rendesen, na majd ma felvételrõl. Már csak ma lesz aztán megint várhatunk keddig😞(

Adam5
ebben is volt ami meg nevetetett 😊

Adam5
Adam5
ez akkor volt amikor mindenki aludt Lina meg elkezdett lövöldözni a városban és kereste a kék bibliát

Waterhorse
Hát én is szeretem az ilyeneket. Ez Lina a képen? Nem Zelgadis csinálta ezt a végén? Mint Xellos, és azt mondta "Titok". Selüdülés, fõleg ilyen komor karaktertõl mint Zelgadis, ilyeneket látni/hallani. Ha már róla beszélek, úgy hallottam lesz még vele kapcsolatban móka kacagás, de mindennek eljön a maga ideje.

Jelentem egyébként, hogy 100%-osan megbizonyosodtam arról, hogy nem hagyott ki, sem a Cool, sem pedig mi egy epizódot sem, valóban csak arról volt szó, hogy egy rövid bevezetõben, bemutatták, hogyan kapta meg Amelia a ruháját és elindult a csapat újjab kalandokat keresni😊))

Ottto
Sztem néhol már kissé túlzásba viszik a komolytalanságot, a tegnapi rész pont ilyen volt

Adam5
Ez a tegnapi részben volt 😄DDD

hát én majdnem beszartam a röhögéstõl maikor megláttam 😄D

Waterhorse
A Xellor sem rossz<#eljen>
Nekem tetszett a hangja, illik ahhoz a személyiséghez amit eddig mutatott magából.

Adam5
*Xellos

Adam5
monjuk amikor meghallottam xellor hangját felállt a szõr a hátamon

Ottto
Nemtom, de már egy pillanatra megilyedtem. Jólvanakkor...

Adam5
huh akkó jó van

de akkor az vajon mi volt?

lehet hogy csak bemutatták gyorsan hogy hogy jött újra létre a csapat?

Waterhorse
Utánanéztem valamennyire, most ennyit találtam tartalmi leírásokat nem leltem csak angol epizódcímeket, amik szerint így néz ki a Next elsõ pár része:

Episode 1: The Sudden Pinch! The Terror of the Monstrous Zoamelgustar!
Episode 2: The Roguish Priest! His Name is Xellos!
Episode 3: A Wonderful Business! Being a Bodyguard Isn't Easy!
Episode 4: An Ancient Pledge! One Who Seeks Immortality!
Episode 5: Staying Behind for the Sake of Love!
Episode 6: The Return of the Obsessive Martina!

Ebbõl úgy tûnik nekem nem maradt ki rész, legalábbis ezt remélem mert a címek nagyon arra hajaznak.

Ugye volt vmi olyasmi is, hogy megkérdezték Xellostól mi a neve mert nem tudták, ebbõl gondolom, hogy a 2. részben "Az õ neve Xellos" éppen erre az epizódra utal. Már egész jól meggyõztem saját magamat is, hogy nem maradtunk le semmirõl😊)

Ottto
ja értem

Adam5
szvsz nem

csak a cooltv baszakszik

Ottto
Kihagytam volna 1 részt? DDD:

Waterhorse
töltsd le a usteam-rõl a Next második részét.
Engem is majd megöl, a kíváncsiság, és nagyon ledöbbentem mikor elkezdõdött és nem az volt az összefoglalóban ami a múlt héten. Most teljesen felborul a sorrend, kimarad egy rész a gyûjteményból, ez tarthatatlan😞(

Letölteném én is, hogy leellenõrizzem, de fél 4-ig nem keveredek haza, addig nem megy, utána pedig majd 2 óra mire leszedem a részt.

Adam5
amúgy aki látta már a sorozatot plz az mondja meg hogy ennek a résznek kellett volna jönnie vagy csak a cooltv tolt el vmit?

Adam5
jah bocsi az offert de egy olyan játékra vágytam ami hasonló a slayers világához és meg is találtam 😊

ON

Adam5
jó rész volt de... az elözö rész tartalmából másvolt mint ami múlt csütörtökön volt

Adam5
mi a a fasz!!???

tegnap volt??

Adam5
ma végre újra

Adam5
igazatok van

a next és a try zenéje is NAGYON JÓ!

Ottto
Ehh.....animet sztem egytõl egyig (na persze ez nem biztos) férfiak csinálják. Ha nem, akkor sztem nem lenne az az enyhén erotikus beütése az összes animenek 😊

Adam5
mármint azt tudtam hogy Lina nö, a kitalálóra gondoltam <#idiota>

Adam5
oh

a sima slayers-ben volt amikor mondták hogy "azok a bizonyos napok" amikor Lina nem tudott varázsolni. ebbQl arra következtettem hogy nö de akkor úgy néz ki hogy tévedtem.

Ottto
Ezek férfinevek (Rui, Hajime)
Legalábbis amennyire sikerült utánanéznem...