Slayers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg aztán akárhogy is nézük nem legális a feltöltés, de morálisan és erkölcsileg teljesen jogos dolog, ez pedig számomra többre becsülendõ😊)) Hiszen akármennyire sz@r is volt a Frei mûsora abban igaza volt, hogy Japánban az erkölcs, a morál, az emberszeretet még a pénznél nagyobb értékû, és ebben az esetben egy Japán rajzfilmrõl beszélünk vagy mi a szösz😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
igen, amíg megveszik a jogokat stb...
Bazz remélem elengedik, nemtom a cooltv mennyire fog neki örülni, mert ha megszûnne az oldal, az nem lenne valami kellemes!!!
Amúgy jó rész volt, bár még sokminden homály, ezt is jókor hagyták abba... 😞((
Jelentem egyébként, hogy 100%-osan megbizonyosodtam arról, hogy nem hagyott ki, sem a Cool, sem pedig mi egy epizódot sem, valóban csak arról volt szó, hogy egy rövid bevezetõben, bemutatták, hogyan kapta meg Amelia a ruháját és elindult a csapat újjab kalandokat keresni😊))
Nekem tetszett a hangja, illik ahhoz a személyiséghez amit eddig mutatott magából.
de akkor az vajon mi volt?
lehet hogy csak bemutatták gyorsan hogy hogy jött újra létre a csapat?
Episode 1: The Sudden Pinch! The Terror of the Monstrous Zoamelgustar!
Episode 2: The Roguish Priest! His Name is Xellos!
Episode 3: A Wonderful Business! Being a Bodyguard Isn't Easy!
Episode 4: An Ancient Pledge! One Who Seeks Immortality!
Episode 5: Staying Behind for the Sake of Love!
Episode 6: The Return of the Obsessive Martina!
Ebbõl úgy tûnik nekem nem maradt ki rész, legalábbis ezt remélem mert a címek nagyon arra hajaznak.
Ugye volt vmi olyasmi is, hogy megkérdezték Xellostól mi a neve mert nem tudták, ebbõl gondolom, hogy a 2. részben "Az õ neve Xellos" éppen erre az epizódra utal. Már egész jól meggyõztem saját magamat is, hogy nem maradtunk le semmirõl😊)
Engem is majd megöl, a kíváncsiság, és nagyon ledöbbentem mikor elkezdõdött és nem az volt az összefoglalóban ami a múlt héten. Most teljesen felborul a sorrend, kimarad egy rész a gyûjteményból, ez tarthatatlan😞(
Letölteném én is, hogy leellenõrizzem, de fél 4-ig nem keveredek haza, addig nem megy, utána pedig majd 2 óra mire leszedem a részt.
ON
a sima slayers-ben volt amikor mondták hogy "azok a bizonyos napok" amikor Lina nem tudott varázsolni. ebbQl arra következtettem hogy nö de akkor úgy néz ki hogy tévedtem.