2886
Starforce
-
#84 A GTR-hez van törés? -
#83 sztem újra indulhat ez a fórum mivel egyre több jték lesz starforce os :( reméljük hamar lesz olyan törés hogy mindig menni fog mint pl most GTR hez vagy SRS hez -
#82 Nah, valamelyik nap láttam egyik játéknál, hogy Starforce 3.4-es. -
keeper2 #81 JohnnyG: van ilyen progi, úgy hívják starfuck és starfucktool. Kb úgy működik mint egy trainer progi, megnyilik egy ablak, és amig azt be nem zárod, addig működik a védelem. -
Rusy #80 én azt tartom szerencsének amit lentebb írt valaki, értelmes játékra starforce 3-mat nem raknak, pl nagyobb fejlesztőcégek ubisoft,EA stb, és én azt mondom ha valami starforce 3-mas az már azt jelenti gagyi, mer így akarják eladni a szart, két kivétel van szvsz, a soldiers heroes of world war 2, az starforce vagy nem itt csücsül a polcon, meg a panzers, az valamire való, de nem vettem meg, a másik kivétel a codemasters, arra nem mondom, hogy szar, mert közháborodás lenne, pl toca 2 egyáltalán nem érdekel, colins se sőt egy autós sem, de aki komoly autós gémeket szeret az megveheti évente azt a 2-3 játékot, amivel egész éveben játszik, a többiért nem kár... És szerintem főleg ez a legnagyobb probléma, hogy nincs olyan starforece 3-mas játék amit annyira fel akarna törni mindenki, hogy az egész világ rááll, csak marad az egy-két amatőr miniimage-el -
#79 -
JohnnyG #78 Csak azt kellene megoldani a Starforce végelmekben, hogy először ne a fizikai egységeket nézze, hanem a virtuálisokat. Akkor a mini image-ekkel egyszerüen lehetne a progikat használni. A Tca2 ben pl. a Toca2.dll-elt nyitja meg a exe amikor ellenőriz a védelem. -
steweee #77 sebaj, nem is akarok vele játszani amíg nincs hozzá olyan törés hogy ne kelleje a kábeleket lehúzogatni, mert annyit egy játék sem ér. vagyis a védelem működik! :( más bajt okozhat egyéb játékoknál vagy vhol? vagy éppen rajtamaradhat a gépen? -
#76 Ha futtatod a clínert akkor nem fog elindulni a Toca! -
steweee #75 telepítettem gyanútlanul a toca 2-t, akkor a starforceos védelem már " megfertőzött"?futtassam a klínerét? -
#74 De mivel tud adatvesztést okozni? -
#73 indításkor igen, csak addigra már feltelepítette a sok szart ami adatvesztést okozhat -
#72 Hát akkor az sg egyik cikkírója valamit jól elnézhetett... -
#71 De mikor elindítod, a telepítés után ott látod hogy telepíti a Starforc 3-as cuccokat. De azért beperelhét. -
#70 Szerintem talan a legjobb megoldas az SF3 toresere egy jo kis per lenne.
Beperelni oket, hogy a jatek vedelmi rendszere modositja az XP-s fajlokat es ugye ez adatvesztest is okozhat elmeletileg. mindenfele virtualis szart feltelepit a gepre.
A masik, hogy az EULA-ban nincs szvsz feltuntetve az a teny, hogy a jatek az SF3al egyutt kerul telepitesre. -
BBS #69 javítás
Hitman 3 / Securom v5 volt -
BBS #68 Hitmen 3 / Securom v5 volt -
#67 Azt hallottam valahol, hogy a starforce 3-at(3.x nemtom) először a Hitman 3-nál sikerült feltörni. Ebből mennyi igaz? -
BBS #66 Persze mert rendesen megtörték :) -
#65 JAh! Azt ismerem. Csak lehagytad az s-t. De azon is Starforce 3 van? simán működött. -
BBS #64 Ez igazábol csak az europai ill. ázsiai fejlesztökre igaz. Mert az amcsi fejlesztők és néhány nagy europai fejlesztőcég pl. UBI,EIDOS. Azok nem foglalkoznak ezzel mert olyan játékokat készítenek amiknél nem olyan nagy gond ha feltörik a játékukat, mert igy is rengeteg darabot eladnak és van nekik miböl finanszírozni a kiesett költségeket. De a kis fejlesztő studióknál ez nagyon is számít és ezért használják ezt a védelmet.
Egyébkét starforce és starforce között is van különbség.
Ugyanis a licencelés több lépcsős dolog.
Lehet sima védelmi algoritmust venni, de lehet kombinált rendszert is.
Egyébként a SF-töl lehet olyan rendszert is kérni ami lehetővé teszi a biztonsági másolat készítését. A fejlesztők maguk döntheti el , hogy mire van szükségük a játékuk védelmében.
Tehát ezért nem lehet kijelenteni , hogy minden sf3-as védelem ugyan olyan erős lenne.
Más és más út vezet a védelem megkerüléséhez.
Az egész úgy működik , hogy a védeni kívánt fájlt vagy fájlokat feltöltik egy szerverre ott megtörténik a módosítás és ezután kerül vissza a fejlesztökhöz tesztelésre. Ugyanis az SF3 bonyolultsága miatt előfordulhat hogy a vissza állított állomány már nem ugyan azt adja mint elötte. Így másik fájlt vagy fájlokat kell keresni levédés okán.
-
#63 Valamit rosszul csinalhattok valoszinuleg azert nem megy a jatek.
Az SF3 uninstallerrel leszedtetek a gepen maradt SF3 fajlokat ? -
Mr. Perfect #62 Sajnos tényleg nem megy a cucc, pl. nálam sem. Én csak azt nem értem az nforce-on miért nincsen nuke-olva, a mai napig sem. Ezek szerint náluk ment. Na mindegy amúgy nem egy nagy szám a játék, a demo-t kipróbáltam. Az legalább elindult :-))))) -
Rusy #61 Már ha a sims-nél valami gyengébb akkor az nemtom milyen lehet, de azért starforce 3-mat raknak rá, ez benne a szép... -
BBS #60 "Singles - Flirt up your life" olyan mint a sims csak egy kicsit gyengébb. -
#59 Jah! Az FLT-ről. Mi lett vele? Lebukott? Mert kb 3 éve mióta elkezdtünk így warezolni neten kersztül akkor láttam őket. Azóta semmi.
Ez az ULTIMA meg nagyon ráhajtott. -
#58 Ezert nem szedtem le en sem azt a jatekot. -
Rusy #57 Hát igen sőt most hallottam ey olyat, hogy van egy új kalandjáték lehet ismeritek Shade Wrath Of Angels (c) CENEGA *MINIIMAGE* *CLONECD*, és sokaknak, sőt szinte senkinek 10-ből 9-nek nem megy mini image-el se, valaki tud erről valamit, nekem nincs mega játék, érdekelt volna , de így le se szedem... -
bazsi123 #56 más proggik is belekontárkodnak a windows file-ok közé. és szerintem amíg nem változtat meg file-t, addig teljesen jogos, amit művel.és persze lehet, h a licensz-szerződésben, eula-ban szépen le van írva, h mit vállalsz, ha feltelepíted az adott cuccost. és a lényeg: nem kötelező installálni :-) -
#55 Hat sajnos vannak olyan jatekok amik vagy 6 honapja tores nelkul vannak. Bar nem tudom ez az SF3 mennyire jogszeruen teszi fel a magat Windows fajljai koze a felhasznalo beleegyezese nelkul.
-
#54 nagyüzem --természetesen egybe van -
#53 akkor 2-3 hónap---de utána beindul a nagy üzem -
#52 Hat ez a 2-3 het nem fedi a valosagot az SF3-nal . -
#51 amúgy a warez társadalom szerintem mindig egy lépéssel előrébb jár mint akik a védelmeket írják....lehet hogy egy új védelmet nem 1 nap alatt nyomnak fel hanem 2-3hét (max) és akkor már megvan ehez is a gyakorlatuk---- -
#50 deviance csapatot nem buktatták le anno? azért nem nyomják...reloaded, pedig nem deviance és flt és ehez hasonló csapatok újra egyesülése? de lehet hogy rosszak az ismereteim -
#49 Ja csak az a gaz hogy a Deviance es a Fairlight mar ezer eve nem adott ki releaset. A Fairlight 2004-09-03-ban adta ki az utolsot elotte meg Majusban.Deviance meg Majusban. Azota semmi hir feloluk.
Reloaded nyomja most a stuffokat, o viszont ugy tunik nem valami nagy hatasfokkal tori meg az SF3as jatekokat.
-
#48 a Single az mi? Én nem ismerem. -
BBS #47 Breed / Deviance
Single / Deviance
Afrika Korps / Fairlight
Panzer / StarFucker and Reloaded
Kill Switch / Reloaded
ez mind SF3-as -
#46 Ne izelj mar az sem SF3as, hanem Securomos vedelem. -
#45 Hát az biztos! Szörnyű játék.