329
Point \'n click adventure Verne regényéből
  • pera
    Ok. Köszi. Ha a lézer az ami a felfelé vezető utat zárja el, akkor azt Én kikapcsoltam. Remélem meg tudom oldani, bár azt hiszem, hogy próbálkoztam már mindennel. Valószínűleg valami még hiányzik.
  • Foglaltnick
    Meg tudom mondani, persze, de nem veszem el a játék örömét? A kígyósat nem mondom meg, az még kelleni fog.
    A villámhárító (lánc+vas) arra jó, hogy a lézert leföldeld (ki is lehet kapcsolni, de a földelésért plusz pont jár)

Próbálj csinálni lőpor helyettesítő nemtommit... Három komponens kell hozzá, de most nem tudom fejből mi, de az biztos, hogy azokból a kis gyapot rudacsokból lehet csinálni...
  • pera
    Azzal próbáltam már, de lepattan róla. sajnos hatástalan. Azt meg tudod mondani, hogy mire jó az acélvilla. Kombináltam a lánccal de még így se tudom mire használni. Meg ott van a kígyó a ketrecben is... Hú van rejtély szép számmal
  • Foglaltnick
    A robotokat lőni kell puskával, bár azt írtad, hogy nincs puskaporod... A majmot hátul kell elzavarni, de ott egy robot ugyebár... ha nincs puskád, próbáld meg az íjjal és a nyílvesszővel...
  • pera
    Valaki meg tudjamondani, hogy kell hatástalanítani a robotokat. Eyget előttem az ágyúval. Egybe belecsapott a villám amit a papírsárkánnyal vezettem belé. egy le volt zuhanva, azt hatástalanítottam. Még van 3 vagy 4 belőlük. A barlangba nem tudok visszamászni mert egy majom nem enged vissza. A hátsó bejáratot meg egy robot őrzi. Na most tényleg el vagyok akadva.
  • Foglaltnick
    A felső fészek és a vasak később lesznek érdekesek...
  • Foglaltnick
    Kajákat megenni:
    - kagylók
    - hal
    - rákok
    - tojások
    - kókuszdiók

Nem is kell mindent megenni, valami még marad is...
  • Foglaltnick
    Sziasztok!

Meg tudja valaki szerezni a képet feliratok nélkül? Tetszik...

• pera
    Hello! Én már elég szpen haladtam benne. Most valami robotok szállák meg a szigetet és mindig előnek. Egyet sikerült lelőnöm az ágyúval. Most viszont már nincs puskaporom. Elég szépen elakadtam.
  • Shan
    Szeva! Én is pont ott járok, nemtom mit csináljak...
    Hogy mentél tovább??? Hal megsütve, rákokat nemtom odébb piszkálni a dögnél, meg a felső fészek porblémás, meg a vasak a sziklában...
    Help.plz.
  • LezLee
    Ok, már az Atlantis vége felé vagyok, úgyhogy pár nap és nekiesek ennek is :)
  • JustIce
    Atlantis Evolution-t majd ezutan kezdem el:) Flatout viszont nincsen meg, na mindjart leszedem:) Amugy ez a game is nagyon teccik. Tok jo, hogy tele vagyok cuccokkal, s mar azt sem tudom mit mivel kombinalhatnek:) Szal elegge megdolgoztat:) Na majd probald ki ezt is megeri!:)
  • LezLee
    Jelenleg az Atlantis Evolutionnal nyomom, az is nagyon kellemetes darab (meg a FlatOut-tal, valami fergeteges a hangulata) :))
    De később belekezdek ebbe is. Vazz, játékdömping van, sorra jönnek ki jobbnál jobb gamek.
  • JustIce
    Mi van senki nem jatszik a gameval??
    Nahm mashol jarok mar:) Van egy hely ahol egy kigyo miatt nem tudok felvenni egy ket dolgot, es egy masik, ahol majmok akadalyoznak. Ha vki veletlenul jaccik es tudja a megoldast irhatna:)
    Lezlee te sem jaccol?:)
  • JustIce
    Udv!

Kicsit elakadtam:)
    Spoiler tehat:D
    Nem vagyok eleg eros hogy tovabbjussak, de mar eleg sok mindent felfaltam:) Van meg nalam egy sun szeruseg tuskei leszedve, meg lencse, meg hinar, meg kotel, stb.. Egy feszket nem erek el, mert tul magasan van, vannak rozsdas femdarabok a sziklan, meg egy fa a magasban. S nem tudok mar mit csinalni. Majdnem fullon van a life-om. Vkinek vmi otlet??
    koszi
  • Haversrác
    Pontosan a rld-rmib.rar nevü fájl! előre is köszi a segítséget!
  • Haversrác
    Sziasztok! Valaki letöltötte már a gémet? Mert én leszedtem a Warez Center Onlineról, de sajnos a kettes cd-ről hiányzik egy fájl, ezért nem tudom feltelepíteni! Aki leszedte már, az irjon nekem, hogy honnan! Előre is köszi, Haversrác
  • LezLee
    Micsodát, a full gamet, vagy a videót?
  • rezsofiz
    Huh megnéztem, hát a grafika valami elképsztö!
  • rezsofiz
    Mirror@3dGamers
  • rezsofiz
    Előkerült egy vidócska innen lehet tölteni:
    Mirror@GameStar
  • skristof
    így van
    nem kell mindenből csillivilli háromdét csinálni
  • rezsofiz
    Hmm, kipróbálom. Letöltöm azt megnézem hogy milyen.
  • LezLee
    2004-11-04 PC Game ISOs Return to Mysterious Island (c) Dreamcatcher RELOADED 81x15 MB 6.1

MEGJELENT! Aki kipróbálta, mondhatna pár sort róla.
  • Foglaltnick
    Végigjátszottam a demót, kellemes darab... Ajánlom mindenkinek, és vároma teljeset...
  • LezLee
    Na igen, de a fejlesztő cég sem ugyanaz. A Syberiat a Benoit Sokal fémjelezte Microids csinálta (aki azóta már kilépett a cégből), ezt meg a Kheops Studio. De attól hogy nem ugyanazok a készítők, még meríthettek ötleteket a Syberiából, legfeljebb per lesz belőle :)))
  • Foglaltnick
    Azért mert ez belső nézetes, az meg nem, attól még lehetett volna köze hozzá... nem kötelező egy fejlesztőnek mindig egyforma játékokat csinálni...
    Mindenesetre a hang gyanús...
  • Bandew
    Naná, mert az megmaradt a rajzfim designnál. De ha EZ full 3D lenne, onnantól már...
  • LezLee
    Amúgy én sem igazán csípem az ilyen belsőnézetes, Myst szerű kalandokat, mert sok esetben elég nehézkes a kezelés, és legtöbbször az ilyen játékokban irreális nehezek, és logikátlanok a feladványok. Persze ettől még lehet jó, a demót sajnos nem tudom leszedni technikai okok miatt :( De az én szívemhez igazán a külsőnézetes, hagyományos kalandjátékok állnak közel, úgymint pl. a Broken Sword, vagy mint a Syberia két része.
  • LezLee
    Köze nincs a Syberiához. Az különben sem belső nézetes kaland volt. Ezt a játékot azok csinálták, akik korábban a Jorney to the Center of the Earth-öt produkálták. Tehát a hasonlóság csak véletlen (vagy nem :)))
  • Foglaltnick
    Kicsit gáz a demo, folyton bezárja magát minden további nélkül és kirak a windozeba...
  • Foglaltnick
    A kurzor be van betonozva középre, és az egérrel lehet forgatni a nézetet. Emberszimulátoros, tehát a főszereplő nézetébeől megy az egész.

Kicsit gáz, én legalábbis nem szeretem: a helyszínek között nincs átmenet, hanem puff, vált a kép, nem sétál át...

Egyébként van ennek a játéknak valami köze a syberiához? ez a játék az amit a syberiások csinálnak? A főhősnő hangja nagyon hasonlít Kate Walker hangjára... (ami persze nagyon jó így)
  • rezsofiz
    Ezt kérdem én is:D
  • Hentes Bill #16
    ha point&click a gém, akkor hogyhogy nem látjuk 1ik képen sem a főszereplőt?
  • rezsofiz
    Oksa
  • LezLee
    Mondjuk ez nem egészen biztos. A Broken Sword 3 is full 3D-ben pompázott, és ennek ellenére szenzációs hangulata volt a játéknak. Mondjuk tény, hogy az az igazi adventure, ami 2D-s és nincs a grafika agyonturbózva. Egy kalandnál abszolút nem a grafika a döntő, hanem a sztori, és a fejtörők. Pl. a Broken Sword 1. része 2D-s, rajzolt, poligonszegény anim-mal mai szemmel is ugyanolyan élvezetes tud lenni, mint akkoriban, amikor megjelent. Persze csak annak, aki szereti ezt a műfajt.
  • Bandew
    Ha 3D-s lenne, elvesztené a legnagyob értékét... a hangulatot.
  • LezLee
    Hagyományos point n click kalandok ritkán tündökölnek full 3D-ben. Leginkább csak a karakterek 3D-sek, a hátterek pedig pre-rendereltek. Ezért egyik legnagyobb előnyük, hogy viszonylag gyenge gépen is elég jól elfutnak.
  • Dr DeViLKiNG
    először azt hittem a képekből, hogy full 3d... de a gépigényt elnézve, nemvalószínű... :(
    • Windows® 98/ME/2000/XP
    • 600 MHz Pentium® III or Equivalent (800 MHz Recommended)
    • 16x CD-ROM Drive (24x CD-ROM Drive Recommended)
    • 32 MB DirectX® Compatible 3D Video Card
    • DirectX® 7 Compatible Sound Card
    • 64 MB RAM
  • LezLee
    Gondolom ezek a képek csak a látványos hátterek prezentálására szolgálnak. Ettől még lehet jó a játék, de ha bizonytalan vagy, akkor töltsd le a demót, az 1-es hsz-ban ott a link!