Return to Mysterious Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ha jól rakod ki, akkor egy kis növény jelenik meg a kõtábla tetején, amit fel kell venni. Azt a majmot kergettel el, ahol festmények voltak a falon? Ott pedig Mina-t kell felfesteni a falra. Fekete festék áll a rendelkezésedre, de viszont a pirosat, zöldet, kéket és fehéret neked kell elõállítani. Mindegyiket oda kell adni a majomnak... Ezt is megcsináltam, de csak nem akar felmenni a kedve... Pedig szerintem most pont azt kéne...
bogyoka
A tengerparton vagyok, ahol megmásztam a szirtet, és agyagból mintákat csináltam, ha kirakom kell, hogy valami müködjön? Mert hiába rakom ki a kis kockákat logika szerint, nem történik semmi. Amúgy nem tudom kirakni, csak függõlegesen és vízszintesen és nem tudom a teljes ábrát kirakni így.
Hogy kell kirakni?
Meg elkergettem egy majmot, de nem tudok mit csinálni már mást.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Hát nem tudom... Sz.tem elkezdem egy régebbi mentéstõl... A hallal próbálkoztam megint, de ismét elvitte... Valószínûleg a botot kell valahogy megerõsíteni... Majd rájövök talán...😄
már nem tudom...
kaja vagy valami? vagy adj neki viragot vagy nyaklancot...
figyusz ha ööö majd lent leszel vizben talalsz egy horgot probald mar meg kifogni a nagy halat vagy mit 😊 elfejtettem gondolom ahoz az a kemenyebb horog kell es egy képet csapjal mar rola hogy milyen hal huzta le a horgod 😊 tudni akarnam mi vittte el nekem is 😄
Leonard-ot(a festõ) mamot mivel lehet felvidítani? Azt amelyik legyezi magát, azt már teljesen felvidítottam, de a festõt nem tudom... Valami ötlet?
Ja, az tudom, hogy lehet ugrálni... Nekem már megvan a zöld, piros, kék é és a fehér festékem is... Majd megpróbálom a dobozzal elijeszteni a majmot... bár már nincs beleszáradva a festék.... A velõt meg akkor lõhetem, mert egy hal elvitte a horgomat...:S :S
igazából azt a velõt én se tudtam kiszedni
de utána olvastam és elvileg a Horoggal lehet(Hook) kikapni egyébként a zold festekes dobozzal is el lehet ilyeszteni legalabbis nekem azzal is ment...(mikor meg belevolt szaradva festek)
ám a majommal tudtok ugralni egy ket fara is szovaljol nezzetek szet =)
Mármint arra a majomra gondoltam, amelyik fent hangyát eszik(korábban a puska volt nála), egy másik meg legyezi magát... Valahogy csontvelõt kell szerezni, de nem tudom hogyan lehet kivenni a csontból... Na azt nem tudom elzavarni... PEdig biztosra megyek, hogy valamit ott még kell csinálni...
bogyoka
még nem tudok róla, hogy mivel, még csak másodszor lopott tõlem😄

bogyoka
köszi, így elég lesz, majd szólók, ha végképp nem megy valami😊

Viszont már azt a dühös majmot nem tudom elkergetni... Nem tudom kell-e még ott valamit alkotni. Eddig a kígyóbõrrel ijesztettem rá, de már nem ijed meg tõle... Van valami más, amivel el lehet zavarni?
Az agyagot bele kell nyomni a zöld kristályba, hogy mintát vegyél róla. (Mind a kettõrõl). Aztán vissza kell menni kiégetni. a végén pedig ki kell rakosgatni a darabokból ugyan azt a formát a kõtáblában, amit a bal felsõ sarokban látsz... függõlegesen meg vízszintesen is... Nem egyszerû mutatvány elsõre...
Én köben már megoldottam a kõtábla titkát is... Találtam ezt-azt... Nagyon komoly... Kezdek megijedni a játéktól.... De nem árulok el semmit... Nem akarom lelõni a poént... Lesz 1-2 😄 😄 Ha valami nem tiszta, szólj... 😊 Most megint elakadtam. XD
bogyoka
És mire jöttél rá? Írd le nekem légyszike <#wink>

bogyoka
jah, köszi, rájöttem, hogy nálam volt már 3 adag, csak nem tudtam😄

Én is még csak ott tartok, hogy felfedeztem a homokban azt a különös táblázatot, meg egy zöld követ. Most próbálkozom, nekem még nincs annyi mindenem, mint Neked.😊

Frankó... Rájöttem... 😊 😊
Én már két és fél napja egyhelyben állok. Horgásztam, festettem azzal a majommal, aki lopott tõlem...(igaz már visszaloptam a dolgaimat). Meg találtam két nagy zöld kristályt + 1 kõtáblát, amiben rengeteg hely van valami emblémáknak. Azokat abszolút nem találom, meg a kõtáblába is valami ilyesmi kell...Szereztem mézet, van parfümöm, alkoholom, meg még pár löttyöm. Egy nagy dombormû a sziklafalon elkezdett zöld füstöt pöfögni. A kígyók megbolondultak.... A saját farkukat harapdálják... Na innen nem tudok továbbjutni egyenlõre. Ha valaki tud segíteni, írjon...
Ahol a madárijesztõ lóg a fán a darázsfészekkel... Ott balra a vízhez... Jep-el lehet odamenni. Ott is baloldalt a vízparton...
bogyoka
agyagot honnan vegyek? Növelnem kell az energiaszintem, de nem tudok csinálni edényeket.

bogyoka
Köszönöm szépen, meg tudtam csinálni, nálam volt minden, csak össze kellett kombinálnom😊)

Távcsõ:
1. Kötél(a fonalbol tudod szét szedni bicskával)
2. Tengerész távcsõ vagy mi(ami lent van a parton ahol a teknõs próbálkozik)
3. Nehezék(amit nem tudom hol találtam, ez olyan dolog amit a horgászatnál használsz ööö nehezék avgy mi nem tudom nem horgászom 😄)
bogyoka
nincs távcsövem 😄 Megkeresem😊) Lehet, hogy elvitte a nagy majomember?

a fûrészelés sikerült de am. is elég nehéz sok cucc közül összevariálni mi hova majd ha lesz végigjátszás vagy fordítás majd megpróbálom folyatatni
Bogyóka:
menj a kösözrûhöz és nézz el öö ami a földön van vagy mar nem tudom hogy benne van e az utjelzo tabla na az fölött nezzel el azzal a tavcsovel hogy lass egy madarat na ha ravitted tavcsovet akkor mozgasd tavcsovet CSAK vizszintesen jobbra a hegy oldalhoz es elvileg akkor megfog mozduklni a bokor...
ricsa008:
ricsa odamesz a muhelyhez vagy mihez... ott talaltad ugye asszem koszoru ko + nagy furesz lemez... ugy tudod hasznalni hogy rarakod a kovet vagy a fureszt es belerakod szöget... termeszetesen eloszor a kovet es elezd meg a fureszt utana megy minden furesz fel alul kart megnyom fa lerak az asztalra es a furesz melletti kar kb.1 m-re kar huz
bogyoka
kiéleztem a köszörût a fenõkõvel, már nem tudom, hogy azt hol találtam meg, és lefektettem a munkapadra a cölöpöket, a pedált használtam, meg a kart, és csusztatgatni kell a cölöpöt, hogy mekkorára vágja.

áh remélem lesz hozzá magyar végigjátszás mer ez így nem 1szerû
a cölöpöket hogy fûrészelted el?
bogyoka
Nem tudok már mit csinálni, 15 láb cölöpöket lerakosgattam, tûz is ég a kemencében, a kis majmot is kiszabadítottam, robotot elintéztem, semmi ötletem nincsen.

Mariann: nem tudsz felvennimashonnan, vegyel fels msn re elkuldom mentesem
ahol meg megvan agyag 😊 vagy ahol jarsz azt
lejjebb azthiszem mar leirtam msnem

ricsa: öö vannak alap gombok a robotban amik világitanak na es vannak a nalad levö csipek. na most ha az alap csipeknel pl. 3 zold vilagit akkor egy olyan csip kell neked melynek 3 pötty van azon oldalan ahol a 3 zold vilagit

újjabb kérdés
a robotot hogy tudom megjavítani ? meg vannak ezek a csippek is vagy mik
minden zöld pámpának égni kell vagy mi a lényeg?
oké, de most állok lassan egy napja, mert nincs elég agyagom. máshol nem lehet felszedni?
okés köszi
Marian nincs mentésem mert az én mentésem elég xar lett, mikor elolvastam végig játszást elég sok dolgot elhasználtam feleslegesen -.-'
Ricsa: Méhkas majd a gepardnál kell egy bottal tudod leszedni a fáról
a vulkánnnál majd olyan lesz hogy találsz egy gombolyagot és szét kell vagdosni akkor elivleg kapsz 5 db fonalat és 3db ból lesz egy kötél és azzal tudsz majd segiteni neki
zöld gõznél kigyó? sztem a vulkanra gondolsz vagy mire elvileg játszani kell neki a kis köveddel ami egy hangszer es eltudod venni melölle a lila növényt
3 kéréds amire eddig nem tudtam rájönni
1. a méhkas mire jó?
2. a zöld göznél elõjön egy kigyó mit csináljak vele?
3. a vulkánnál ragadt majomnak hogy tudok segíteni?

igérem többet megpróbálok nem zavarni 😄
wáá
örök hála már megijedtem hogy megint újra kell rakni a winfost
köszi
http://png.atw.hu/temp/RTMI2-proper.rar

ez a jó crack
help! a 2. résszel játszottam kb 1 óra játék után kidobott és most nem idul el. elfeketedik a kép mint ha indulna aztán visszajön az asztal.
már újra is raktam de nem jó
jah, értem a kérdést, persze, számolni kell melyik oldalon hány pötty van, és úgy lesz jó.
pontosan melyik rész is ez?
a robotba akarod berakni a chipeket? három hiányzik a végén, vissza kell menni a tengerpart fele a nagylézerhez, ahol a teknõs kavar, és kivenni a három chipet és a kisrobotba beletenni.
ezt a részt kérdezted?
bogyoka
Most viszont a lézert nem tudom megcsinálni, számoljam a lyukakat a kis bigyókon, vagy hogy találjam meg azt a 3-at ami jó lenne a szerkezetbe, hogy lézert csináljon?

bogyoka
Már sikerült, bocsi😄

bogyoka
Mariann, örülök, hogy jó a játék már Neked😊

Elakadtam, nem értem a robot kódját, már mindenhogy próbáltam nem találom el a kódot, csak 2 zöld világít néha. Hogy kell logikusan kitalálni?

szia Lydog
köszi, már kiderült hogy vmi rossz féle crack-em volt, viszont, agyagozásnál één két adat agyagot használtam, így mikor lenyomatot kell készíteni a zöld kristályokról, már csak 1 adagom maradt, a fenti szikláról nem tudok mintát venni. van esetleg onnan egy mentésed? vagy kezdenem kell elölrõl...
Na végig vittem csak sajnálom nem tudtam kifogni a nagy halat a vizbõl :=)
Amikor jobb gombot nyomtok akkor oldalt vannak kulombozo al pontok pl. a Goals az a Kuldetes.
Bogyo sztem neked azt kene csinalnod hogy a majom max HP-n legyen vagyis Zold legyen az energya csikja vagy nem tom milye =) erre figyeljetek oda mert legtobb helyhez kell a maximum zold energia vagy a HP vagy mifene az 😄

mariann sztem egy reinstall megteszi esetleg msn re vegyel fel elkulddom az en crakemet mert en nem a demobol masoltam ki... [email protected]
nem tudom megetetni a csajt. ötlet valakinek? nincs is arcképük, a majomra (ill.az arcképe helyére) lehet húzni kaját a csajra semmit.
ez másnak is ilyen?
oké, a rákot még nem próbáltam. etetni próbáltam a majommal , felültem,leültem, vmi bug lehet. nem tudom hogy menjek így tovább...
bogyoka
köszi, de hiába megyek oda a tengerhez, a csajszi mindig ott ül, nem megy sehova sem😄

valaki esetleg nem tudja hogy lehet a helicopter oldalan levo reteszt kinyitni ? 😄 esetleg azt a masik cuccot az oldalan a motornal ? //.-
lehet valami bág vagy nem tudom... ülj a nyakába (de gondolom ott v agy)
vagy szálj le nyakárol es adj neki ajándékot pl. kaját -.- vagy szedjél rákot a vízbõl és süsd meg a rák a pilota hátán mászkálnak 😄