329
Point \'n click adventure Verne regényéből
-
R3T3K #289 Megvan a geotermikus motor...:D Már nagyoncsak közel járhatok a végéhez... :( :( -
R3T3K #288 Siker:D:D Basszus nagyon meg van csinálva... Nagyon tetszik az a rész ahol msot járok. :D :D -
#287 Még nem járok ott, amúgy már nálam volt a nád, sikerült rajzolnom.:) -
R3T3K #286 Sikerült már felvidítani a festő majmot? Nekem már épp hogy egy kevéske hiányzik ahoz, hogy zöld legyen, de nem tudom mi kell hozzá. Ételt már nem fogad el... Pedig a templomban szerintem az a cél, hogy őt is barátommá tegyem... addig nem tudok menni sehová, mert dobálnak sárral... Igaz van köpőcsövem, de nem akarnak elfutni, hiába lövöm őket.. -
R3T3K #285 Akkor lehet, hogy már megcsináltad.... Kell lennie egy olyan tárgyadnak, ami hasonlít egy tollra. Full zöld, van egy kis szára meg egy kis pamacs a tetején... -
#284 Ott nem engedi semmit sem már, a bicska használatát sem, nem tudom levágni a nádat és vagy kiszedni sem tudom:( -
R3T3K #283 A termeszvár mellett van egy kis víz... Van benne egy nád. Azt kiveszed, késsel nekiugrasz, és lesz egy botod, meg egy "ecseted" a nád végéből... Aztán onnantól már csak afestékeket kell előállítani, ill. megszerezni. -
#282 Már sikerült, csak 9 db-om volt, később találtam meg a másik zöld izét:D
Kérlek mondd meg nekem, hogy mivel tudok rajzolni? Mert semmivel sem jó. -
R3T3K #281 Én is elszórakoztam vele egy darabig:D :D -
#280 köszi, akkor próbálkozom még a rakosgatással:) -
R3T3K #279 Igen, ha jól rakod ki, akkor egy kis növény jelenik meg a kőtábla tetején, amit fel kell venni. Azt a majmot kergettel el, ahol festmények voltak a falon? Ott pedig Mina-t kell felfesteni a falra. Fekete festék áll a rendelkezésedre, de viszont a pirosat, zöldet, kéket és fehéret neked kell előállítani. Mindegyiket oda kell adni a majomnak... Ezt is megcsináltam, de csak nem akar felmenni a kedve... Pedig szerintem most pont azt kéne... -
#278 A tengerparton vagyok, ahol megmásztam a szirtet, és agyagból mintákat csináltam, ha kirakom kell, hogy valami müködjön? Mert hiába rakom ki a kis kockákat logika szerint, nem történik semmi. Amúgy nem tudom kirakni, csak függőlegesen és vízszintesen és nem tudom a teljes ábrát kirakni így.
Hogy kell kirakni?
Meg elkergettem egy majmot, de nem tudok mit csinálni már mást. -
R3T3K #277 Hát nem tudom... Sz.tem elkezdem egy régebbi mentéstől... A hallal próbálkoztam megint, de ismét elvitte... Valószínűleg a botot kell valahogy megerősíteni... Majd rájövök talán...:D -
lydog #276 már nem tudom...
kaja vagy valami? vagy adj neki viragot vagy nyaklancot...
figyusz ha ööö majd lent leszel vizben talalsz egy horgot probald mar meg kifogni a nagy halat vagy mit :) elfejtettem gondolom ahoz az a kemenyebb horog kell es egy képet csapjal mar rola hogy milyen hal huzta le a horgod :) tudni akarnam mi vittte el nekem is :D -
R3T3K #275 Leonard-ot(a festő) mamot mivel lehet felvidítani? Azt amelyik legyezi magát, azt már teljesen felvidítottam, de a festőt nem tudom... Valami ötlet? -
R3T3K #274 Ja, az tudom, hogy lehet ugrálni... Nekem már megvan a zöld, piros, kék é és a fehér festékem is... Majd megpróbálom a dobozzal elijeszteni a majmot... bár már nincs beleszáradva a festék.... A velőt meg akkor lőhetem, mert egy hal elvitte a horgomat...:S :S -
lydog #273 igazából azt a velőt én se tudtam kiszedni
de utána olvastam és elvileg a Horoggal lehet(Hook) kikapni egyébként a zold festekes dobozzal is el lehet ilyeszteni legalabbis nekem azzal is ment...(mikor meg belevolt szaradva festek)
ám a majommal tudtok ugralni egy ket fara is szovaljol nezzetek szet =) -
R3T3K #272 Mármint arra a majomra gondoltam, amelyik fent hangyát eszik(korábban a puska volt nála), egy másik meg legyezi magát... Valahogy csontvelőt kell szerezni, de nem tudom hogyan lehet kivenni a csontból... Na azt nem tudom elzavarni... PEdig biztosra megyek, hogy valamit ott még kell csinálni... -
#271 még nem tudok róla, hogy mivel, még csak másodszor lopott tőlem:D -
#270 köszi, így elég lesz, majd szólók, ha végképp nem megy valami:) -
R3T3K #269 Viszont már azt a dühös majmot nem tudom elkergetni... Nem tudom kell-e még ott valamit alkotni. Eddig a kígyóbőrrel ijesztettem rá, de már nem ijed meg tőle... Van valami más, amivel el lehet zavarni? -
R3T3K #268 Az agyagot bele kell nyomni a zöld kristályba, hogy mintát vegyél róla. (Mind a kettőről). Aztán vissza kell menni kiégetni. a végén pedig ki kell rakosgatni a darabokból ugyan azt a formát a kőtáblában, amit a bal felső sarokban látsz... függőlegesen meg vízszintesen is... Nem egyszerű mutatvány elsőre... -
R3T3K #267 Én köben már megoldottam a kőtábla titkát is... Találtam ezt-azt... Nagyon komoly... Kezdek megijedni a játéktól.... De nem árulok el semmit... Nem akarom lelőni a poént... Lesz 1-2 :D :D Ha valami nem tiszta, szólj... :) Most megint elakadtam. XD -
#266 És mire jöttél rá? Írd le nekem légyszike -
#265 jah, köszi, rájöttem, hogy nálam volt már 3 adag, csak nem tudtam:D
Én is még csak ott tartok, hogy felfedeztem a homokban azt a különös táblázatot, meg egy zöld követ. Most próbálkozom, nekem még nincs annyi mindenem, mint Neked.:) -
R3T3K #264 Frankó... Rájöttem... :) :) -
R3T3K #263 Én már két és fél napja egyhelyben állok. Horgásztam, festettem azzal a majommal, aki lopott tőlem...(igaz már visszaloptam a dolgaimat). Meg találtam két nagy zöld kristályt + 1 kőtáblát, amiben rengeteg hely van valami emblémáknak. Azokat abszolút nem találom, meg a kőtáblába is valami ilyesmi kell...Szereztem mézet, van parfümöm, alkoholom, meg még pár löttyöm. Egy nagy dombormű a sziklafalon elkezdett zöld füstöt pöfögni. A kígyók megbolondultak.... A saját farkukat harapdálják... Na innen nem tudok továbbjutni egyenlőre. Ha valaki tud segíteni, írjon... -
R3T3K #262 Ahol a madárijesztő lóg a fán a darázsfészekkel... Ott balra a vízhez... Jep-el lehet odamenni. Ott is baloldalt a vízparton... -
#261 agyagot honnan vegyek? Növelnem kell az energiaszintem, de nem tudok csinálni edényeket. -
#260 Köszönöm szépen, meg tudtam csinálni, nálam volt minden, csak össze kellett kombinálnom:)) -
lydog #259 Távcső:
1. Kötél(a fonalbol tudod szét szedni bicskával)
2. Tengerész távcső vagy mi(ami lent van a parton ahol a teknős próbálkozik)
3. Nehezék(amit nem tudom hol találtam, ez olyan dolog amit a horgászatnál használsz ööö nehezék avgy mi nem tudom nem horgászom :D) -
#258 nincs távcsövem :D Megkeresem:)) Lehet, hogy elvitte a nagy majomember? -
ricsa008 #257 a fűrészelés sikerült de am. is elég nehéz sok cucc közül összevariálni mi hova majd ha lesz végigjátszás vagy fordítás majd megpróbálom folyatatni -
lydog #256 Bogyóka:
menj a kösözrűhöz és nézz el öö ami a földön van vagy mar nem tudom hogy benne van e az utjelzo tabla na az fölött nezzel el azzal a tavcsovel hogy lass egy madarat na ha ravitted tavcsovet akkor mozgasd tavcsovet CSAK vizszintesen jobbra a hegy oldalhoz es elvileg akkor megfog mozduklni a bokor...
ricsa008:
ricsa odamesz a muhelyhez vagy mihez... ott talaltad ugye asszem koszoru ko + nagy furesz lemez... ugy tudod hasznalni hogy rarakod a kovet vagy a fureszt es belerakod szöget... termeszetesen eloszor a kovet es elezd meg a fureszt utana megy minden furesz fel alul kart megnyom fa lerak az asztalra es a furesz melletti kar kb.1 m-re kar huz -
#255 kiéleztem a köszörűt a fenőkővel, már nem tudom, hogy azt hol találtam meg, és lefektettem a munkapadra a cölöpöket, a pedált használtam, meg a kart, és csusztatgatni kell a cölöpöt, hogy mekkorára vágja. -
ricsa008 #254 áh remélem lesz hozzá magyar végigjátszás mer ez így nem 1szerű -
ricsa008 #253 a cölöpöket hogy fűrészelted el? -
#252 Nem tudok már mit csinálni, 15 láb cölöpöket lerakosgattam, tűz is ég a kemencében, a kis majmot is kiszabadítottam, robotot elintéztem, semmi ötletem nincsen. -
lydog #251 Mariann: nem tudsz felvennimashonnan, vegyel fels msn re elkuldom mentesem
ahol meg megvan agyag :) vagy ahol jarsz azt
lejjebb azthiszem mar leirtam msnem
ricsa: öö vannak alap gombok a robotban amik világitanak na es vannak a nalad levö csipek. na most ha az alap csipeknel pl. 3 zold vilagit akkor egy olyan csip kell neked melynek 3 pötty van azon oldalan ahol a 3 zold vilagit
-
ricsa008 #250 újjabb kérdés
a robotot hogy tudom megjavítani ? meg vannak ezek a csippek is vagy mik
minden zöld pámpának égni kell vagy mi a lényeg?