Return to Mysterious Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell kirakni?
Meg elkergettem egy majmot, de nem tudok mit csinálni már mást.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
kaja vagy valami? vagy adj neki viragot vagy nyaklancot...
figyusz ha ööö majd lent leszel vizben talalsz egy horgot probald mar meg kifogni a nagy halat vagy mit 😊 elfejtettem gondolom ahoz az a kemenyebb horog kell es egy képet csapjal mar rola hogy milyen hal huzta le a horgod 😊 tudni akarnam mi vittte el nekem is 😄
de utána olvastam és elvileg a Horoggal lehet(Hook) kikapni egyébként a zold festekes dobozzal is el lehet ilyeszteni legalabbis nekem azzal is ment...(mikor meg belevolt szaradva festek)
ám a majommal tudtok ugralni egy ket fara is szovaljol nezzetek szet =)
Én is még csak ott tartok, hogy felfedeztem a homokban azt a különös táblázatot, meg egy zöld követ. Most próbálkozom, nekem még nincs annyi mindenem, mint Neked.😊
1. Kötél(a fonalbol tudod szét szedni bicskával)
2. Tengerész távcsõ vagy mi(ami lent van a parton ahol a teknõs próbálkozik)
3. Nehezék(amit nem tudom hol találtam, ez olyan dolog amit a horgászatnál használsz ööö nehezék avgy mi nem tudom nem horgászom 😄)
menj a kösözrûhöz és nézz el öö ami a földön van vagy mar nem tudom hogy benne van e az utjelzo tabla na az fölött nezzel el azzal a tavcsovel hogy lass egy madarat na ha ravitted tavcsovet akkor mozgasd tavcsovet CSAK vizszintesen jobbra a hegy oldalhoz es elvileg akkor megfog mozduklni a bokor...
ricsa008:
ricsa odamesz a muhelyhez vagy mihez... ott talaltad ugye asszem koszoru ko + nagy furesz lemez... ugy tudod hasznalni hogy rarakod a kovet vagy a fureszt es belerakod szöget... termeszetesen eloszor a kovet es elezd meg a fureszt utana megy minden furesz fel alul kart megnyom fa lerak az asztalra es a furesz melletti kar kb.1 m-re kar huz
ahol meg megvan agyag 😊 vagy ahol jarsz azt
lejjebb azthiszem mar leirtam msnem
ricsa: öö vannak alap gombok a robotban amik világitanak na es vannak a nalad levö csipek. na most ha az alap csipeknel pl. 3 zold vilagit akkor egy olyan csip kell neked melynek 3 pötty van azon oldalan ahol a 3 zold vilagit
a robotot hogy tudom megjavítani ? meg vannak ezek a csippek is vagy mik
minden zöld pámpának égni kell vagy mi a lényeg?
Ricsa: Méhkas majd a gepardnál kell egy bottal tudod leszedni a fáról
a vulkánnnál majd olyan lesz hogy találsz egy gombolyagot és szét kell vagdosni akkor elivleg kapsz 5 db fonalat és 3db ból lesz egy kötél és azzal tudsz majd segiteni neki
zöld gõznél kigyó? sztem a vulkanra gondolsz vagy mire elvileg játszani kell neki a kis köveddel ami egy hangszer es eltudod venni melölle a lila növényt
1. a méhkas mire jó?
2. a zöld göznél elõjön egy kigyó mit csináljak vele?
3. a vulkánnál ragadt majomnak hogy tudok segíteni?
igérem többet megpróbálok nem zavarni 😄
örök hála már megijedtem hogy megint újra kell rakni a winfost
köszi
ez a jó crack
már újra is raktam de nem jó
a robotba akarod berakni a chipeket? három hiányzik a végén, vissza kell menni a tengerpart fele a nagylézerhez, ahol a teknõs kavar, és kivenni a három chipet és a kisrobotba beletenni.
ezt a részt kérdezted?
Elakadtam, nem értem a robot kódját, már mindenhogy próbáltam nem találom el a kódot, csak 2 zöld világít néha. Hogy kell logikusan kitalálni?
köszi, már kiderült hogy vmi rossz féle crack-em volt, viszont, agyagozásnál één két adat agyagot használtam, így mikor lenyomatot kell készíteni a zöld kristályokról, már csak 1 adagom maradt, a fenti szikláról nem tudok mintát venni. van esetleg onnan egy mentésed? vagy kezdenem kell elölrõl...
Bogyo sztem neked azt kene csinalnod hogy a majom max HP-n legyen vagyis Zold legyen az energya csikja vagy nem tom milye =) erre figyeljetek oda mert legtobb helyhez kell a maximum zold energia vagy a HP vagy mifene az 😄
mariann sztem egy reinstall megteszi esetleg msn re vegyel fel elkulddom az en crakemet mert en nem a demobol masoltam ki... [email protected]
ez másnak is ilyen?
vagy szálj le nyakárol es adj neki ajándékot pl. kaját -.- vagy szedjél rákot a vízbõl és süsd meg a rák a pilota hátán mászkálnak 😄