Return to Mysterious Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angol végigjátszás fent!
Bogyóka! Ha próbáltad már adni a lila virágot, menj el a csaj mellõl (le a tengerhez a széttört eszközökhöz), és akkor elkergeti a leopárd a csajt.
Én most per pill elakadtam mikor a motort kell megtalalni 😛 ami a vulkant basztatja 😄
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
töltsd le a demót telepítsd fel és a demó exe-jét és ipworks8.dll-jét átmásolva a teljes játékba megy tovább. mindenki így játszik.
üdv.
Én azt hittem tud kombinálni, akkor ne kombináld, hanem sorban add oda a csajszinak. Demoval játszom, az jó.
A fagyással kapcsolatban: A laptopomon (Ati-s videokártya) nálam is kilépett. Az asztali masinámon (geforce vk) eddig simán megy, csak el ne kiabáljam.
ami számot kaspz randomra pl. 1286
akkor ki kell számolnod hogy : 1 az az 1860 ban az elsõ vagyis "1"
2 az nincs az 1860 ban szoval akkor "0"
8 az az 1860 ban a 2. igy hát a megoldás a "2"
6 az a 3. igyhát a megoldás a "3".
az 1286 számkombinaciora a megoldás : 1023!
én ott akadtam el hogy a robotot nem tudom megjavítani, a számkódos, ill. a tengerparton lefele azok a lövöldözõ izék paneljével sem boldogulok.
Már mindent összejártam, evvel a szerencsétlen majommal, mindent? fel is szedtem, de hogyan tovább??????
nem engedi elvenni, meddig kell fújni?
én a rohadék kígyónál akadtam el, kellene a lila növény, csak nem tudom elvenni a kígyó miatt. ötlet?
Segítséget szeretnék kérni, nem találtam a 2. részhez topicot.
egy költõi kérdés
nem tudjátok, hogy az utazás a holdra játékhoz miért nincs fordítás?
agyagozós majommal?
Csak ezt az egy dolgot nem tudtam megcsinálni.
Esetleg ha leírod hol tartasz, mi van nálad, akkor lehet hogy tudok útmutatást adni.
Hanem egy kis vasdarab, amire azt írja hogy: fa karral kell megfogni.
SPOILER!
Mert az arra lesz jó, hogy mikor késõbb jön a vihar, és közben megátmadnak a robotok, a villám belecsap és végigfut a kábelen és elintézi majd az egyik robotot.
Nem tudjátok hogy mit lehet csinálni a villámhárítóval?
Hol találok cinek a Becquerel elemhez?
A másik elemet megtudom csinálni de kiváncsi lennék a Becquerel elemre is!
Tudnátok segíteni, hol szerezhetném be,(meg)a Return to Mysterious Island-ot?
A Demóval játszottam anno. Megtetszett.
Hol tudom megvenni? (Jogtisztán.)
Esetleg letölteni 😊 ???
Köszi! B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szerintetek melyik a jobb játék? A Return to Mysterious Island vagy pedig valamelyik Myst?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Valaki tudna e segíteni hogy a lézeres résznél mivel lehet hatástalanítani a lézert?Erre nem tudok tovább menni a barlangnál pedig a majom nem enged tovább így a parton rekedtem.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Végig lehet játszani anélkül is, mert nincsenek benne dialógusok. Pár dolog nevét kell esetleg lefordítani, aminek a képe nem egyértelmû. Max 50 szó van benne ami nem egyértelmû...
Mennyire szükséges hozzá angol tudás,vagy annélkül is végigjátszható?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ABC-s hangokkal: Bé, Esz, Gesz, Bé, Desz, Esz.
Ha nem igazán vagy otthon a szolfézsban és a zongorát sem ismered, akkor: fekete billentyûk balrõl: ötödik, hetedik, harmadik, ötödik, elsõ, második.
\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -
\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -
már régóta játszom ezzel a játékkal, többször végig is vittem, és nézem ezt a fórumot...
és láttam h többeknek jó lenne magyarosítás... aki szeretné h legyen és segítséget vállalna az szóljon, és megcsinál6nánk a magyarosítást...
köszi h tudtokon kívül sok tippet adtatok, h mit kell csinálni! 😊
MSN és e-mail címem: [email protected]
Üdv.: CC977