329
Point \'n click adventure Verne regényéből
  • mariann84
    oké, de most állok lassan egy napja, mert nincs elég agyagom. máshol nem lehet felszedni?
  • ricsa008
    okés köszi
  • lydog
    Marian nincs mentésem mert az én mentésem elég xar lett, mikor elolvastam végig játszást elég sok dolgot elhasználtam feleslegesen -.-'
    Ricsa: Méhkas majd a gepardnál kell egy bottal tudod leszedni a fáról
    a vulkánnnál majd olyan lesz hogy találsz egy gombolyagot és szét kell vagdosni akkor elivleg kapsz 5 db fonalat és 3db ból lesz egy kötél és azzal tudsz majd segiteni neki
    zöld gőznél kigyó? sztem a vulkanra gondolsz vagy mire elvileg játszani kell neki a kis köveddel ami egy hangszer es eltudod venni melölle a lila növényt
  • ricsa008
    3 kéréds amire eddig nem tudtam rájönni
    1. a méhkas mire jó?
    2. a zöld göznél előjön egy kigyó mit csináljak vele?
    3. a vulkánnál ragadt majomnak hogy tudok segíteni?

igérem többet megpróbálok nem zavarni :D
  • ricsa008
    wáá
    örök hála már megijedtem hogy megint újra kell rakni a winfost
    köszi
  • mariann84
    http://png.atw.hu/temp/RTMI2-proper.rar

ez a jó crack
  • ricsa008
    help! a 2. résszel játszottam kb 1 óra játék után kidobott és most nem idul el. elfeketedik a kép mint ha indulna aztán visszajön az asztal.
    már újra is raktam de nem jó
  • mariann84
    jah, értem a kérdést, persze, számolni kell melyik oldalon hány pötty van, és úgy lesz jó.
  • mariann84
    pontosan melyik rész is ez?
    a robotba akarod berakni a chipeket? három hiányzik a végén, vissza kell menni a tengerpart fele a nagylézerhez, ahol a teknős kavar, és kivenni a három chipet és a kisrobotba beletenni.
    ezt a részt kérdezted?
  • bogyoka
    Most viszont a lézert nem tudom megcsinálni, számoljam a lyukakat a kis bigyókon, vagy hogy találjam meg azt a 3-at ami jó lenne a szerkezetbe, hogy lézert csináljon?
  • bogyoka
    Már sikerült, bocsi:D
  • bogyoka
    Mariann, örülök, hogy jó a játék már Neked:)

Elakadtam, nem értem a robot kódját, már mindenhogy próbáltam nem találom el a kódot, csak 2 zöld világít néha. Hogy kell logikusan kitalálni?
  • mariann84
    szia Lydog
    köszi, már kiderült hogy vmi rossz féle crack-em volt, viszont, agyagozásnál één két adat agyagot használtam, így mikor lenyomatot kell készíteni a zöld kristályokról, már csak 1 adagom maradt, a fenti szikláról nem tudok mintát venni. van esetleg onnan egy mentésed? vagy kezdenem kell elölről...
  • lydog
    Na végig vittem csak sajnálom nem tudtam kifogni a nagy halat a vizből :=)
  • lydog
    Amikor jobb gombot nyomtok akkor oldalt vannak kulombozo al pontok pl. a Goals az a Kuldetes.
    Bogyo sztem neked azt kene csinalnod hogy a majom max HP-n legyen vagyis Zold legyen az energya csikja vagy nem tom milye =) erre figyeljetek oda mert legtobb helyhez kell a maximum zold energia vagy a HP vagy mifene az :D

mariann sztem egy reinstall megteszi esetleg msn re vegyel fel elkulddom az en crakemet mert en nem a demobol masoltam ki... [email protected]
  • mariann84
    nem tudom megetetni a csajt. ötlet valakinek? nincs is arcképük, a majomra (ill.az arcképe helyére) lehet húzni kaját a csajra semmit.
    ez másnak is ilyen?
  • mariann84
    oké, a rákot még nem próbáltam. etetni próbáltam a majommal , felültem,leültem, vmi bug lehet. nem tudom hogy menjek így tovább...
  • bogyoka
    köszi, de hiába megyek oda a tengerhez, a csajszi mindig ott ül, nem megy sehova sem:D
  • lydog
    valaki esetleg nem tudja hogy lehet a helicopter oldalan levo reteszt kinyitni ? :D esetleg azt a masik cuccot az oldalan a motornal ? //.-
  • lydog
    lehet valami bág vagy nem tudom... ülj a nyakába (de gondolom ott v agy)
    vagy szálj le nyakárol es adj neki ajándékot pl. kaját -.- vagy szedjél rákot a vízből és süsd meg a rák a pilota hátán mászkálnak :D
  • mariann84
    nah akadt egy nagy problémám, már a sütés-főzés résznél járok, meg kéne etetni Minát hogy az energiája teljesen zöld legyen, de nem tudom az inventoriből etetni, csak a majmot és pedig ott kéne ráhúznom a kaját az arcmásokra csak nekem nincs ott semmi, csak feketeség. csak a majmot tudom etetni, így nem is tudok továbbmenni...
  • mariann84
    http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcRr/RTMI2/returntomysteriousisland2.htm

angol végigjátszás fent!
  • ilpe0920
    nekem nem crackelt verzió van (illetve nem kellett crackelnem ) mégis kilépett aztán se kép se hang
    Bogyóka! Ha próbáltad már adni a lila virágot, menj el a csaj mellől (le a tengerhez a széttört eszközökhöz), és akkor elkergeti a leopárd a csajt.
  • lydog
    Izé mar talaltam cracket meg minden...
    Én most per pill elakadtam mikor a motort kell megtalalni :P ami a vulkant basztatja :D
  • bogyoka
    A csajszi lába be van már kötve, de mikor és hogy adjam a hangyákat neki, mert hiába adom nem kell neki, meg a lila virág sem. Teljesen elakadtam:(
  • mariann84
    lydog köszi, már megcsináltam azt a részt és nem vág ki a játék, mert az oldal fórumozói, ahonnan töltöttem, rájött hogy kell kijátszani, rossz a vitality crack, egy óra után kidob mindenkit, de!!
    töltsd le a demót telepítsd fel és a demó exe-jét és ipworks8.dll-jét átmásolva a teljes játékba megy tovább. mindenki így játszik.
    üdv.
  • bogyoka
    Már újra megvan a játék, de nem tudom bekötni a sebét, hiába nyújtom oda neki a lila virágot, vagy a rongyot, nem csinál semmit, csak mond valamit.
  • lydog
    ÖÖÖ mikor ottv agy a csajnal a hangyakkal fölül lesz a fűszál hangyakkal ráhuzod a sebb egyik részére majd utana katt ra megint es belenyomja a sebbe a fel hagyat es igy fogja ossze a sebet nem tudom mennyi hagya kell 5 db asszem es marad is egy par szoval ha elrontanad akkor is van meg 2-3 tarcsi hagyad :D
  • ilpe0920
    Na az asztaliról is kilépett, ez valami programhiba, egyébként megszereztem a méheket el is űztem a leo-t, hangyát is szedtem fűszállal, de megszöktek a sebről?????
  • ilpe0920
    csaj megkapta a kötést, de narancsot meg tojást nem fogad el. Most meg el is tűnt. A leopárdhoz hogyan "szerzem meg" a méheket?
  • bogyoka
    Igen, nekem ATI videókártyám van, lehet, hogy azért.
    Én azt hittem tud kombinálni, akkor ne kombináld, hanem sorban add oda a csajszinak. Demoval játszom, az jó.
  • ilpe0920
    Mindjárt megvizslatom azt a rongyot meg kampót, de a majom sajna nem tudja kombinálni az eszközöket.
    A fagyással kapcsolatban: A laptopomon (Ati-s videokártya) nálam is kilépett. Az asztali masinámon (geforce vk) eddig simán megy, csak el ne kiabáljam.
  • bogyoka
    szerintem amit a ládából kivett a majom egy kampót és egy rongyot, a rongy lesz a kötés rá. De nem vagyok benne biztos még nem próbáltam, nekem lefagy a játék, kilép és nem tudok játszani.
  • ilpe0920
    Oké, de honnan van a kötés?
  • lydog
    Egyszeru a kod megadom de amugy tok felesleges sztem mert nem sokra ra kifog vagni a jatek es tobbet nem tudod elinditani... A kod kicsit nehez volt igy vissza emlekezve az elso részre de vegul rájöttem: Ott van a robot belsejeben a NAUTILUS 1860 vagy micsoda
    ami számot kaspz randomra pl. 1286
    akkor ki kell számolnod hogy : 1 az az 1860 ban az első vagyis "1"
    2 az nincs az 1860 ban szoval akkor "0"
    8 az az 1860 ban a 2. igy hát a megoldás a "2"
    6 az a 3. igyhát a megoldás a "3".
    az 1286 számkombinaciora a megoldás : 1023!
  • mariann84
    csajnak kötés kell a lábára meg a lila fű, meg kaja éa ölelgetés , ill ülj fel a vállára ha elkergetted a méhekkel a leopárdot.
    én ott akadtam el hogy a robotot nem tudom megjavítani, a számkódos, ill. a tengerparton lefele azok a lövöldöző izék paneljével sem boldogulok.
  • ilpe0920
    rohadék kigyón már én is túl vagyok, de mit adjak a csajnak! Help!!!
    Már mindent összejártam, evvel a szerencsétlen majommal, mindent? fel is szedtem, de hogyan tovább??????
  • mariann84
    ok megvan, bugos volt, kétszer kellett játszani neki
  • mariann84
    csak az a baj hogy megfújtam és félig emelkedik a kígyó és ugyanúgy odakap a kezemhez
    nem engedi elvenni, meddig kell fújni?
  • bogyoka
    vedd elő a zeneszerszámot és fújjad a zenét, akkor a kígyó felemelkedik, és el tudod venni a lila növényt.