Return to Mysterious Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah akadt egy nagy problémám, már a sütés-fõzés résznél járok, meg kéne etetni Minát hogy az energiája teljesen zöld legyen, de nem tudom az inventoribõl etetni, csak a majmot és pedig ott kéne ráhúznom a kaját az arcmásokra csak nekem nincs ott semmi, csak feketeség. csak a majmot tudom etetni, így nem is tudok továbbmenni...
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcRr/RTMI2/returntomysteriousisland2.htm

angol végigjátszás fent!
nekem nem crackelt verzió van (illetve nem kellett crackelnem ) mégis kilépett aztán se kép se hang
Bogyóka! Ha próbáltad már adni a lila virágot, menj el a csaj mellõl (le a tengerhez a széttört eszközökhöz), és akkor elkergeti a leopárd a csajt.
Izé mar talaltam cracket meg minden...
Én most per pill elakadtam mikor a motort kell megtalalni 😛 ami a vulkant basztatja 😄
bogyoka
A csajszi lába be van már kötve, de mikor és hogy adjam a hangyákat neki, mert hiába adom nem kell neki, meg a lila virág sem. Teljesen elakadtam😞

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

lydog köszi, már megcsináltam azt a részt és nem vág ki a játék, mert az oldal fórumozói, ahonnan töltöttem, rájött hogy kell kijátszani, rossz a vitality crack, egy óra után kidob mindenkit, de!!
töltsd le a demót telepítsd fel és a demó exe-jét és ipworks8.dll-jét átmásolva a teljes játékba megy tovább. mindenki így játszik.
üdv.
bogyoka
Már újra megvan a játék, de nem tudom bekötni a sebét, hiába nyújtom oda neki a lila virágot, vagy a rongyot, nem csinál semmit, csak mond valamit.

ÖÖÖ mikor ottv agy a csajnal a hangyakkal fölül lesz a fûszál hangyakkal ráhuzod a sebb egyik részére majd utana katt ra megint es belenyomja a sebbe a fel hagyat es igy fogja ossze a sebet nem tudom mennyi hagya kell 5 db asszem es marad is egy par szoval ha elrontanad akkor is van meg 2-3 tarcsi hagyad 😄
Na az asztaliról is kilépett, ez valami programhiba, egyébként megszereztem a méheket el is ûztem a leo-t, hangyát is szedtem fûszállal, de megszöktek a sebrõl?????
csaj megkapta a kötést, de narancsot meg tojást nem fogad el. Most meg el is tûnt. A leopárdhoz hogyan "szerzem meg" a méheket?
bogyoka
Igen, nekem ATI videókártyám van, lehet, hogy azért.
Én azt hittem tud kombinálni, akkor ne kombináld, hanem sorban add oda a csajszinak. Demoval játszom, az jó.

Mindjárt megvizslatom azt a rongyot meg kampót, de a majom sajna nem tudja kombinálni az eszközöket.
A fagyással kapcsolatban: A laptopomon (Ati-s videokártya) nálam is kilépett. Az asztali masinámon (geforce vk) eddig simán megy, csak el ne kiabáljam.
bogyoka
szerintem amit a ládából kivett a majom egy kampót és egy rongyot, a rongy lesz a kötés rá. De nem vagyok benne biztos még nem próbáltam, nekem lefagy a játék, kilép és nem tudok játszani.

Oké, de honnan van a kötés?
Egyszeru a kod megadom de amugy tok felesleges sztem mert nem sokra ra kifog vagni a jatek es tobbet nem tudod elinditani... A kod kicsit nehez volt igy vissza emlekezve az elso részre de vegul rájöttem: Ott van a robot belsejeben a NAUTILUS 1860 vagy micsoda
ami számot kaspz randomra pl. 1286
akkor ki kell számolnod hogy : 1 az az 1860 ban az elsõ vagyis "1"
2 az nincs az 1860 ban szoval akkor "0"
8 az az 1860 ban a 2. igy hát a megoldás a "2"
6 az a 3. igyhát a megoldás a "3".
az 1286 számkombinaciora a megoldás : 1023!
csajnak kötés kell a lábára meg a lila fû, meg kaja éa ölelgetés , ill ülj fel a vállára ha elkergetted a méhekkel a leopárdot.
én ott akadtam el hogy a robotot nem tudom megjavítani, a számkódos, ill. a tengerparton lefele azok a lövöldözõ izék paneljével sem boldogulok.
rohadék kigyón már én is túl vagyok, de mit adjak a csajnak! Help!!!
Már mindent összejártam, evvel a szerencsétlen majommal, mindent? fel is szedtem, de hogyan tovább??????
ok megvan, bugos volt, kétszer kellett játszani neki
csak az a baj hogy megfújtam és félig emelkedik a kígyó és ugyanúgy odakap a kezemhez
nem engedi elvenni, meddig kell fújni?
bogyoka
vedd elõ a zeneszerszámot és fújjad a zenét, akkor a kígyó felemelkedik, és el tudod venni a lila növényt.

kéne nyitni a második részhez,
én a rohadék kígyónál akadtam el, kellene a lila növény, csak nem tudom elvenni a kígyó miatt. ötlet?
bogyoka
Én a 2. részével játszom,a Return to Mysterious Island 2-vel és nem tudom, hogy mit adjak a lánynak, hogy növelni tudjam az életerejét. Elég sokminden van nálam, narancs, meg növények, mag és semmit sem fogad el.
Segítséget szeretnék kérni, nem találtam a 2. részhez topicot.

sziasztok

egy költõi kérdés
nem tudjátok, hogy az utazás a holdra játékhoz miért nincs fordítás?
Ja, és még nem tudod megmondani hogy lehet-e csinálni valamit az
agyagozós majommal?
Már végigvittem, de azért kössz.
Csak ezt az egy dolgot nem tudtam megcsinálni.
Encore
Szeretnék segíteni, de egyáltalán nem emlékszem ezekre. A malomra emlékszem meg az ágyús teremre is, de a két konkrét dologra, amit említettél azokra nem. Pedig végignyomtam. De az is lehet hogy olyan dolgok, amiket nem kötelezõ használni mert sokminden kétféle módon is megoldható a játékban.

Esetleg ha leírod hol tartasz, mi van nálad, akkor lehet hogy tudok útmutatást adni.

A villa a malomnál van, a fémlánc pedig a granithouse-ban az ágyú melletti teremben.
Encore
Ez még a játék elején van? Hol? Mert egyáltalán nem emlékszem ilyenre 😄
Az amikor a fém+lánc össze van rakva.
Nem!
Hanem egy kis vasdarab, amire azt írja hogy: fa karral kell megfogni.
Encore
Arra gondolsz, amikor a sárkányt a poznára kötöd?

SPOILER!

Mert az arra lesz jó, hogy mikor késõbb jön a vihar, és közben megátmadnak a robotok, a villám belecsap és végigfut a kábelen és elintézi majd az egyik robotot.
sziasztok!
Nem tudjátok hogy mit lehet csinálni a villámhárítóval?
Hopssz bocsi cinket!
Sziasztok!
Hol találok cinek a Becquerel elemhez?
A másik elemet megtudom csinálni de kiváncsi lennék a Becquerel elemre is!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hol szerezhetném be,(meg)a Return to Mysterious Island-ot?
Sziasztok!

A Demóval játszottam anno. Megtetszett.
Hol tudom megvenni? (Jogtisztán.)
Esetleg letölteni 😊 ???

Köszi! B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Apus
Attól függ. A myst sorozat nekem nehezebbnek tûnt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Csuhai G
Heló!
Szerintetek melyik a jobb játék? A Return to Mysterious Island vagy pedig valamelyik Myst?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nagykispeter
Sziasztok!
Valaki tudna e segíteni hogy a lézeres résznél mivel lehet hatástalanítani a lézert?Erre nem tudok tovább menni a barlangnál pedig a majom nem enged tovább így a parton rekedtem.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Köszönöm

Szia!

Végig lehet játszani anélkül is, mert nincsenek benne dialógusok. Pár dolog nevét kell esetleg lefordítani, aminek a képe nem egyértelmû. Max 50 szó van benne ami nem egyértelmû...

nagykispeter
Sziasztok!
Mennyire szükséges hozzá angol tudás,vagy annélkül is végigjátszható?!

honnan szerzek horgot????????????????
Mennyire ismered a kottát? Ha valamelyest igen, akkor, ha beteszed a helyére a korábban talált kottalapot, és amit azon találsz lejátszod, akkor ugyanoda jutsz, mintha válaszoltál volna a kérdésekre.

ABC-s hangokkal: Bé, Esz, Gesz, Bé, Desz, Esz.

Ha nem igazán vagy otthon a szolfézsban és a zongorát sem ismered, akkor: fekete billentyûk balrõl: ötödik, hetedik, harmadik, ötödik, elsõ, második.

\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -

Én a játék végénél tartok, a robot kérdéseket tesz fel...angolul...és én nem nagyon vágom az angolt....valami megoldás esetleg?

modjuk az "elemtöltõvel" feltöltöd...
Sziasztok! Volna egy kis próblémám remélem tudtok segíteni! Sehogy se tudok rájönni hogyan csinálhatnék lámpát a búvárfelszereléshez! Szinte márcsak ez kell hogy belemehessek a vízbe! Várom az ötleteket ! Elõre is köszi!
Én szívesen segítenék bármiben, csak nem hiszem, hogy sok hasznomat vennéd. Angolul nem tudok, programozáshoz, adatbázisokhoz nem értek <#miaz> esetleg "betanított munkásként" tudnék segíteni ... vagy sütnék palacsintát <#awink>

\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -

helló!
már régóta játszom ezzel a játékkal, többször végig is vittem, és nézem ezt a fórumot...
és láttam h többeknek jó lenne magyarosítás... aki szeretné h legyen és segítséget vállalna az szóljon, és megcsinál6nánk a magyarosítást...
köszi h tudtokon kívül sok tippet adtatok, h mit kell csinálni! 😊
MSN és e-mail címem: [email protected]

Üdv.: CC977