329
Point \'n click adventure Verne regényéből
  • mariann84
    kéne nyitni a második részhez,
    én a rohadék kígyónál akadtam el, kellene a lila növény, csak nem tudom elvenni a kígyó miatt. ötlet?
  • bogyoka
    Én a 2. részével játszom,a Return to Mysterious Island 2-vel és nem tudom, hogy mit adjak a lánynak, hogy növelni tudjam az életerejét. Elég sokminden van nálam, narancs, meg növények, mag és semmit sem fogad el.
    Segítséget szeretnék kérni, nem találtam a 2. részhez topicot.
  • Packolombo
    sziasztok

egy költői kérdés
    nem tudjátok, hogy az utazás a holdra játékhoz miért nincs fordítás?
  • Gabesz96
    Ja, és még nem tudod megmondani hogy lehet-e csinálni valamit az
    agyagozós majommal?
  • Gabesz96
    Már végigvittem, de azért kössz.
    Csak ezt az egy dolgot nem tudtam megcsinálni.
  • Encore
    Szeretnék segíteni, de egyáltalán nem emlékszem ezekre. A malomra emlékszem meg az ágyús teremre is, de a két konkrét dologra, amit említettél azokra nem. Pedig végignyomtam. De az is lehet hogy olyan dolgok, amiket nem kötelező használni mert sokminden kétféle módon is megoldható a játékban.

Esetleg ha leírod hol tartasz, mi van nálad, akkor lehet hogy tudok útmutatást adni.

• Gabesz96
    A villa a malomnál van, a fémlánc pedig a granithouse-ban az ágyú melletti teremben.
  • Encore
    Ez még a játék elején van? Hol? Mert egyáltalán nem emlékszem ilyenre :D
  • Gabesz96
    Az amikor a fém+lánc össze van rakva.
  • Gabesz96
    Nem!
    Hanem egy kis vasdarab, amire azt írja hogy: fa karral kell megfogni.
  • Encore
    Arra gondolsz, amikor a sárkányt a poznára kötöd?

SPOILER!

Mert az arra lesz jó, hogy mikor később jön a vihar, és közben megátmadnak a robotok, a villám belecsap és végigfut a kábelen és elintézi majd az egyik robotot.
  • Gabesz96
    sziasztok!
    Nem tudjátok hogy mit lehet csinálni a villámhárítóval?
  • TaPeti
    Hopssz bocsi cinket!
  • TaPeti
    Sziasztok!
    Hol találok cinek a Becquerel elemhez?
    A másik elemet megtudom csinálni de kiváncsi lennék a Becquerel elemre is!
  • dome1976
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hol szerezhetném be,(meg)a Return to Mysterious Island-ot?
  • Gabi82
    Segítség:

Return to Mysterious Island végigjátszás
  • berlin
    Sziasztok!

A Demóval játszottam anno. Megtetszett.
    Hol tudom megvenni? (Jogtisztán.)
    Esetleg letölteni :) ???

Köszi! B.
  • Apus
    Attól függ. A myst sorozat nekem nehezebbnek tűnt.
  • Csuhai G
    Heló!
    Szerintetek melyik a jobb játék? A Return to Mysterious Island vagy pedig valamelyik Myst?
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    Valaki tudna e segíteni hogy a lézeres résznél mivel lehet hatástalanítani a lézert?Erre nem tudok tovább menni a barlangnál pedig a majom nem enged tovább így a parton rekedtem.
  • nagykispeter
    Köszönöm
  • Foglaltnick
    Szia!

Végig lehet játszani anélkül is, mert nincsenek benne dialógusok. Pár dolog nevét kell esetleg lefordítani, aminek a képe nem egyértelmű. Max 50 szó van benne ami nem egyértelmű...
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    Mennyire szükséges hozzá angol tudás,vagy annélkül is végigjátszható?!
  • Kiru
    honnan szerzek horgot????????????????
  • Lenina
    Mennyire ismered a kottát? Ha valamelyest igen, akkor, ha beteszed a helyére a korábban talált kottalapot, és amit azon találsz lejátszod, akkor ugyanoda jutsz, mintha válaszoltál volna a kérdésekre.

ABC-s hangokkal: Bé, Esz, Gesz, Bé, Desz, Esz.

Ha nem igazán vagy otthon a szolfézsban és a zongorát sem ismered, akkor: fekete billentyűk balről: ötödik, hetedik, harmadik, ötödik, első, második.
  • GOAViktor
    Én a játék végénél tartok, a robot kérdéseket tesz fel...angolul...és én nem nagyon vágom az angolt....valami megoldás esetleg?
  • CC977
    modjuk az "elemtöltővel" feltöltöd...
  • hibás nick
    Sziasztok! Volna egy kis próblémám remélem tudtok segíteni! Sehogy se tudok rájönni hogyan csinálhatnék lámpát a búvárfelszereléshez! Szinte márcsak ez kell hogy belemehessek a vízbe! Várom az ötleteket ! Előre is köszi!
  • Lenina
    Én szívesen segítenék bármiben, csak nem hiszem, hogy sok hasznomat vennéd. Angolul nem tudok, programozáshoz, adatbázisokhoz nem értek esetleg "betanított munkásként" tudnék segíteni ... vagy sütnék palacsintát
  • CC977
    helló!
    már régóta játszom ezzel a játékkal, többször végig is vittem, és nézem ezt a fórumot...
    és láttam h többeknek jó lenne magyarosítás... aki szeretné h legyen és segítséget vállalna az szóljon, és megcsinál6nánk a magyarosítást...
    köszi h tudtokon kívül sok tippet adtatok, h mit kell csinálni! :)
    MSN és e-mail címem: [email protected]

Üdv.: CC977
  • Lenina
    Túl vagyok rajta. A hétvégén végigjátszottam. De kicsit csalódott voltam, hogy szegény Katie ottmaradt Syberiában egyedül. Hogy jut haza? És szegény Malka? Megígérte Malkának, hogy visszamegy érte Romansburgba, ha megtalálták Syberiát, és elviszi magával New Yorkba. És azt olvastam, hogy nem lesz folytatása :(
  • Foglaltnick
    Úgy emlékszem, hogy a sziklafalon van ahogy felmész a lépcsőhöz. Talán a legtetején. De nézz körül mindenhol, mert majdnem minden helyszínen vannak felszedhető tárgyak.
  • webibebi
    a taplógomba merre van?
  • Foglaltnick
    Magyarítás, nem magyarosítás. Amúgy én még nem találkoztam vele, de lehet hogy azóta csinált valaki, nem tudom.
  • Foglaltnick
    igen, az
  • webibebi
    vasdarab ott a kör izénél van leütöm és megvan nem?
  • webibebi
    van hozzá magyarosítás?
  • Foglaltnick
    Nem érdekes :) Syberiában is tudok segíteni ha gondolod :)
  • Foglaltnick
    Kell hozzá egy vasdarab (abból kettőt is lehet találni), egy kovakő, meg egy taplógomba. Tapló helyett jó a moszat is, vas+kova helyett jó a lencse is.
  • webibebi
    CSá!Légyszi segítsetek!már a legelején elakadtam!Nem tudok tüzet rakni mert nem tom mi kell hozzá!légyszi írja le valaki mit csináljak!kösz