Return to Mysterious Island
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõkerült egy vidócska innen lehet tölteni:
Mirror@GameStar
Mirror@GameStar
sazl : c
így van
nem kell mindenbõl csillivilli háromdét csinálni
nem kell mindenbõl csillivilli háromdét csinálni
football without ultras is nothing
2004-11-04 PC Game ISOs Return to Mysterious Island (c) Dreamcatcher RELOADED 81x15 MB 6.1
MEGJELENT! Aki kipróbálta, mondhatna pár sort róla.
MEGJELENT! Aki kipróbálta, mondhatna pár sort róla.
Végigjátszottam a demót, kellemes darab... Ajánlom mindenkinek, és vároma teljeset...
Na igen, de a fejlesztõ cég sem ugyanaz. A Syberiat a Benoit Sokal fémjelezte Microids csinálta (aki azóta már kilépett a cégbõl), ezt meg a Kheops Studio. De attól hogy nem ugyanazok a készítõk, még meríthettek ötleteket a Syberiából, legfeljebb per lesz belõle 😊))
Azért mert ez belsõ nézetes, az meg nem, attól még lehetett volna köze hozzá... nem kötelezõ egy fejlesztõnek mindig egyforma játékokat csinálni...
Mindenesetre a hang gyanús...
Mindenesetre a hang gyanús...
Naná, mert az megmaradt a rajzfim designnál. De ha EZ full 3D lenne, onnantól már...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy én sem igazán csípem az ilyen belsõnézetes, Myst szerû kalandokat, mert sok esetben elég nehézkes a kezelés, és legtöbbször az ilyen játékokban irreális nehezek, és logikátlanok a feladványok. Persze ettõl még lehet jó, a demót sajnos nem tudom leszedni technikai okok miatt 😞 De az én szívemhez igazán a külsõnézetes, hagyományos kalandjátékok állnak közel, úgymint pl. a Broken Sword, vagy mint a Syberia két része.
Köze nincs a Syberiához. Az különben sem belsõ nézetes kaland volt. Ezt a játékot azok csinálták, akik korábban a Jorney to the Center of the Earth-öt produkálták. Tehát a hasonlóság csak véletlen (vagy nem 😊))
Kicsit gáz a demo, folyton bezárja magát minden további nélkül és kirak a windozeba...
A kurzor be van betonozva középre, és az egérrel lehet forgatni a nézetet. Emberszimulátoros, tehát a fõszereplõ nézetébeõl megy az egész.
Kicsit gáz, én legalábbis nem szeretem: a helyszínek között nincs átmenet, hanem puff, vált a kép, nem sétál át...
Egyébként van ennek a játéknak valami köze a syberiához? ez a játék az amit a syberiások csinálnak? A fõhõsnõ hangja nagyon hasonlít Kate Walker hangjára... (ami persze nagyon jó így)
Kicsit gáz, én legalábbis nem szeretem: a helyszínek között nincs átmenet, hanem puff, vált a kép, nem sétál át...
Egyébként van ennek a játéknak valami köze a syberiához? ez a játék az amit a syberiások csinálnak? A fõhõsnõ hangja nagyon hasonlít Kate Walker hangjára... (ami persze nagyon jó így)
Mondjuk ez nem egészen biztos. A Broken Sword 3 is full 3D-ben pompázott, és ennek ellenére szenzációs hangulata volt a játéknak. Mondjuk tény, hogy az az igazi adventure, ami 2D-s és nincs a grafika agyonturbózva. Egy kalandnál abszolút nem a grafika a döntõ, hanem a sztori, és a fejtörõk. Pl. a Broken Sword 1. része 2D-s, rajzolt, poligonszegény anim-mal mai szemmel is ugyanolyan élvezetes tud lenni, mint akkoriban, amikor megjelent. Persze csak annak, aki szereti ezt a mûfajt.
Ha 3D-s lenne, elvesztené a legnagyob értékét... a hangulatot.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hagyományos point n click kalandok ritkán tündökölnek full 3D-ben. Leginkább csak a karakterek 3D-sek, a hátterek pedig pre-rendereltek. Ezért egyik legnagyobb elõnyük, hogy viszonylag gyenge gépen is elég jól elfutnak.
elõször azt hittem a képekbõl, hogy full 3d... de a gépigényt elnézve, nemvalószínû... 😞
• Windows® 98/ME/2000/XP
• 600 MHz Pentium® III or Equivalent (800 MHz Recommended)
• 16x CD-ROM Drive (24x CD-ROM Drive Recommended)
• 32 MB DirectX® Compatible 3D Video Card
• DirectX® 7 Compatible Sound Card
• 64 MB RAM
• Windows® 98/ME/2000/XP
• 600 MHz Pentium® III or Equivalent (800 MHz Recommended)
• 16x CD-ROM Drive (24x CD-ROM Drive Recommended)
• 32 MB DirectX® Compatible 3D Video Card
• DirectX® 7 Compatible Sound Card
• 64 MB RAM
Gondolom ezek a képek csak a látványos hátterek prezentálására szolgálnak. Ettõl még lehet jó a játék, de ha bizonytalan vagy, akkor töltsd le a demót, az 1-es hsz-ban ott a link!
Szeretem nagyon a kalandjátékokat, de nemtom ezeken a képeken nem nagyon látszik meg hogy kalandjáték lenne, semmi esemény,csak helyek..Na mind1, természetesen a játékot kell majd megnézni, ezek csak képek.
sazl : c
Ha hinni lehet az internetes oldalaknak, akkor a játék még október végén megjelenik. Azaz csak pár nap és indul a KALAND!!!
Érdekes lesz. Ezek ugye nem harcolós játékok szoktak lenni?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az mindenesetre már a képekbõl látszik, hogy a grafikával nem lesz baj. A sztori minõségére Verne Gyula neve a garancia, tehát már csak a fejtörõkön múlik, mennyire lesz élvezetes ez a kaland.
A Journey to the Center of the Earth alkotóinak legújabb kalandjátéka. Az alapot ismét Verne egyik regénye szolgáltatja.
Demó itt!
Demó itt!
← ElőzőOldal 7 / 7