329
Point \'n click adventure Verne regényéből
-
Qwertino #89 thx Freelancer de mivel kell megjavitani a malmot?? -
freelancer #88 Megjavitani a malom szelkereket.
A hidon tuli majmot el lehet riasztani a forrasba dobott bambusszal.
A nyilhoz kell toll is, amit a feszek alatt talalhatsz. -
Qwertino #87 igen a majommal bezsiroztam a malomt + ottani majomnak adtam ajándékot
mit kell még? -
Foglaltnick #86 igen, a gabonát a malomban őrlik meg
logikus, nem?
a malom is egy feladvány, ahhoz is kell pár dolog
ha ennyire nem megy, szvsz keress hozzá egy végigjátszást a neten -
Qwertino #85 plssss mondjátok meg! -
Qwertino #84 a gabonát igen és azt a malomba kell vinni?? és ott mit? -
antijedi #83 őőő, ez ilyen szakácstanfolyam? :PPP -
Foglaltnick #82 tojás, víz, citrom v. kókusz, és liszt kell még hozzá
aztán be a sütőbe
itt valszeg a liszt ami hiányozhat neked, de a gabonát biztosan megtaláltad -
Qwertino #81 jó de a sütit asszem kókusz-tojás-viz-citrom és még vmi kell de nem tom mi! azt pls mond el -
Foglaltnick #80 Qwertino, nem vagy kissé türelmetlen? Csak úgy kérdezem... Valószínüleg minden komponens nálad van a megoldáshoz, főleg hogy általában mindenre több megoldás is van... -
Foglaltnick #79 csinálj sütit az egyik majomnak, a másikat a kígyóval kell elijeszteni -
Qwertino #78 Az a rohadt majom a kiütött falnál se csúzlival se puskával nem tudomelüldözni nyilakat meg nem tudok csinálni pls help! -
Qwertino #77 majmokat hogykell elüldözni? és a ketrecet mivel kell megjavitanom? -
Qwertino #76 még vmi a majom ledogbta utánam a kötelet mikor kijöttem a barlangból! és a tó felöl sem tudok bemennii mert ott vna a majom nios akkor hogy kell elintézi a majmokat??? +van használható puskám is már -
Qwertino #75 1.pls valaki megvan a kötél és átmegyek a szakadékon akkor a majot hogy kell elijeszteni??
2. GYertyát vagy fáklyát hogy csinálo mert kell nemo barlangjában ahhoz hogy a sötétben meni tudjak van egyébként candle wax-om is
3. a tüzifá+szikrakő+???= mi kell még hogiy tudjak tüzet rakni?:??
-
freelancer #74 Viz+gyogynoveny,utana felmelegit. -
Qwertino #73 gyógyfőzetet akartam mondani
-
Qwertino #72 győgyfőzetet milyen alapanyagokból készithetem el? mert ugyhiszem mindenem megvan de ne mtudom párostani -
freelancer #71 Eloszor meg kell gyogyitani! Bekotozni es gyogyfozet. -
Qwertino #70 Segitség kéne A majmot hogyan kell tápálálni hogy a zöld csík felmenjen és tudjam használni a majmot a saját céljaimra???? -
#69 Hát ez jó! Van választék bőven. De talán így könnyebb is lesz, mert voltak olyan utalásai amik enm illettek semmire. Most biztosan meglelem majd a megoldást. Olyan 6 körül már tudok vele foglalkozni. Ha minden jól megy ma kivégzem. Köszi minden segítséget. Lehet, hogy még kénytelen leszek írni ide... -
Foglaltnick #68 Ha feltesz egy kérdést, az a szobában lévő összes tárgyra vonatkozik:
- falon képek (itt van a szitakötő is)
- vázák
- fegyverek
- műszerek a falon
- tengeri herkentyűk és gyöngyök a vitrinben
- és a páncélszekrény tartalma is -
#67 Szitakötő???? Az hol van? Én nem láttam. Ha feltesz egy kérdést, akkor az a szekrény mindkét oldalán lévő állatokra vonatkozik, vagy csak arra amelyiknél éppen állok? -
Foglaltnick #66 Igen, az nekem se volt egyszerű. Szerencsére lehet menteni közbe... Úgy adja, hogy van neki pár sorozata, és ha belekezdesz egy sorozatba, akkor fix kérdéseket ad végig, nem válogat véletlenszerűen... Én is nekifutottam párszor, és végülis azt tudtam megcsinálni, amelyiket a szitakötővel kezdi... (négy szárnya van, meg nagy szeme, meg a vízből születik... asszem ezeket mondja...) -
#65 Sikerült csinálni puskaport. Igaz nem a gyapotrudak kellettek hozzá, de sikerült. Onnan már simán ment minden. A kígyó, a lebegő robot alkatrészek, a kódolt ajtó... stb. Csak hát most itt ez a kvíz ez kemény. és sajnos zenész se vagyok :-)
-
Foglaltnick #64 Nem, nem azzal a robottal. Azzal aki a hátsóbejarátnál volt, de nem volt puskád... -
#63 Az utsó szobába kétféleképp lehet bejutni. Onnan viszont már sehova. Ha nagyon nem megy a kviz, próbálkozz az orgonával, bár az szerintem nehezebb. Kivéve, ha zenész vagy. -
#62 Még mindig a robottal kínlódok. Ez most eléggé megfogot. Ha továbbmegyek akkor van még egy kódos ajtó. Ott Asszem a nautilus jelét kell kirakni. Nah még ezt a napot rászánom. Meg a holnapot meg a holnaputánt... -
#61 Hirtelen felindulásból mekiugrottam megint (atomgyorsan végigérsz, ha tudod mit kell csinálni). Mivel a végén elszállt nem láttam a végleges pontszámot, de valahol 330-340 között lehetett. -
Foglaltnick #60 Végülis mi lett a robottal? -
Foglaltnick #59 eegen, ha a kérdésekre válaszoltál, akkor ende
jó ez a játék nagyon, csak hár rövid sajnos...
valószínüleg a világ végéig el tudnék játszogatni egy ilyennel... -
#58 Semeddig. -
#57 na haladok szépen. Most jött el az a pont amikor tényleg jó angol kell. Benn vagyok a nautilusban. És arobot most teszi fel a krdéseket. Az a baj, hogy sokszor ha megértem is az utalását, abból sem egyértelmű (számomra) hogy melyik tengeri bizbaszra gondol. Sebaj. Azért vhogy biztos ezt is megoldom. Egyébként én megcsináltam a sütit is és megmérgeztem a cápát is. A kódos feladatok kifejezetten tetszettek. Mennyi van mg a játékból? Nem mintha unnám, épp ellenkezőleg. Meddig élvezhetem még? -
#56 Ja, én is lelövöldöztem mindenkit. Meg nem csináltam sütit, mert a tojást megzabáltam. És nem csináltam Volta elemet sem. Szal lehet ezt még variálni. -
Foglaltnick #55 Én saját logikából nyomtam végig, de nekem is maradt pár felhasználatlan dolog, és tudom hogy van pár dolog amit nem csináltam meg... Nekem például nem jutott eszembe a sárkányt rákötni a robot arcára... Egyszerűen fogtam a puskát és szénné lőttem őket... Vagy ottvan az a dög amit méreggel lehet preparálni. Az illetőt akivel azt meg kell etetni, azt is szénné lőttem... Pedig nem is szeretem a lövöldözős játékokat...
A végén kicsit bajban leszel a hiányos angoltudással, de egyébként szerencsére mindenre rá lehet jönni... -
#54 Ha akarsz találsz segitséget a neten. Nem árt emlékezni kémiai tanulmányinkra sem. Én is végigértem, de van néhány fel nem használt tárgy és megválaszolatlan kérdés. -
#53 Elég jó lehet a logikád ha segítség nélkül végignyomtad. Bár lehet, hogy egy kicsit több angoltudás sem ártana nekem. Mert bár megértem ugyan a dolgokat, de néhány helytelen értelmezés megnehezíti a dolgom. Egyébként ezt a képet bármikor meg tudod nézni a főmenüből is. Na mindjárt megyek haza és tovább töröm a kis fejem... -
Foglaltnick #52 igen, a kép is a végéből van, amit beszúrtam a #42 -ben -
#51 MAjd du. megpróbálok továbbhaladni én is ha már otthon leszek. Egyébként te végigjátszottad már? -
Foglaltnick #50 Igen, én is kikapcsoltam, de le is lehet földelni... Valamelyik vegyszer kell még a lőpor helyettesítőhöz... Otthon megnézem majd ha addig nem jutsz tovább...
Biztosan meg lehet oldani valahogy a dolgot