329
Point \'n click adventure Verne regényéből
  • vulkan0603
    Elakadtam,segítsetek!A festőmajom már a barátom,kikelt a növényem,de nem tudok semmit sem festeni,nem találom a bejáratot.Láttam a kék nyilat a majomnál ahol festett,de én nem tudok festeni a kikelt növénynél.Segítsetek!
  • Encore
    Ugyan a 2.ik résszel nem játszottam, de az elsőt szerettem, de az sosem baj, ha érzelmeket tud kiváltani belőled egy játék sőt... így legalább sokáig emlékezni fogsz rá...
  • regina036
    1x az vataron bögök..mondjuk azon furt...utana a jatek....milyen erzelmi hullam ez? :DDDD 6 nap alatt kivittem a 2.reszt help nelkul...vagy nem...1x itt olvastam vmit es az segitett tovabbjutni de vegigjatszasz nuku :D - igy extremebb :D
  • regina036
    en most vittem vegig..annyira de annyira xarul van vege....full aggodok mar mdenert..sziget-nevenyek-allatok stb erre nagyon buta lett a vege...mind1 h mit valasztottam akkor is 1 a vege...SOt ami a rohej h meg is konnyeztem a vegen...ez a nem hiszem el h igy van vege kategoria- eltelt 5 min - meg mindig ulok a gep elott es leesik h vege..ott marad a no 1szal egyedul. ES TUDJA H NINCS MENEKVES...ott kapott el a boges mikor valasztanod kell es mondja mina h : "tenyleg adjak fel mindent?" (csalad.baratok-emberiseg) mind1 a kikepzes megvan..ha valaha lakatlan szigetre kerulok tuti h tulelem..ilyen training utan LOL...remelem az en csuklomon is addigra lesz mar egy karora szerű telo :DDD
  • 23Ronaldo
    Sziasztok, most játszok a játékkal és elakadtam. Kint vagyok a parton ahol azt a különös formát kell kirakni és nem tudom mi a logikája, kérlek segítsetek,vagy esetleg valami végigjátszást ha tudnátok küldjetek ide. Előre is köszönöm.
  • stoffert1966
    Köszi a végigjátszást az meg van nekem is. Az a gondom, hogy nem enged a kemencénél semmit semmivel kombinálni, mindig azt írja ki, hogy próbáld valamivel párosítani, de nem csinálja bármit próbálok, ha valakinek van mentése a tűzgyújtás utáni résztől azt megköszönném.
    [email protected]. címre várnám. Köszi.
  • zso23
    Végigjátszás ha kell valakinek. :D
  • stoffert1966
    Sziasztok. Elakadtam a tűzgyújtásnál. Nem sikerül. Nem enged a szögmérővel variálni(lencsét kivenni). Segítsen valaki. Köszi előre is.
  • R3T3K
    Hát igen. Én is végignyomtam. Aug. 1-én végeztem vele:D:D
    MEGJELENT A MAGYARÍTÁS... Azoknak, akik nem bírtak vele eddig angolul, itt a segítség. : http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=1213
  • zso23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem a búzát kell használni!, ha nem a vadborsó magját!
  • lewus
    Sziasztok a buzákat ellödöztem a majmokra honnan lehet még szerezni?
  • bogyoka
    Lejátszottam, nagyon jó volt tetszett.
  • bogyoka
    Megtaláltam:D
  • bogyoka
    Ott tartok, hogy Jep beteg lett, vettem tőle mintát, de nem tudom megnézni, mert hiányzik a nézőke a készülékből, a másik majom elvitte.

Honnan szerezzek nézőkét, hogy megnézzem Jep mintáját?
  • zso23
    Aham kösz sikerült. :d
  • zso23
    Na ez az, azt sem sikerült. :p
  • Casillas
    ha előtte megfejted a kék "kupakos" gépet, akkor utána megérted az idegen nyelvet, és simán angolul fogja mondani a számokat
  • bogyoka
    Ha megtudod kérlek írd le ide a számokat, én is leírom, ha sikerül:)
  • bogyoka
    Én is pont ott bajlódom, nem tudom kinyitni:)
  • zso23
    Na innen tovább jutni? Földhőerőmű, vezérlőpanel, roló felnyitása! Ugye van négy gomb az idegen mondja a számokat neked bekell ütni. Melyik szó melyik számot jelenti? „ina, vő, norbi, varihő, varivarihő”???Széjjelverem, nem tudok tovább menni.
  • bogyoka
    már ez is sikerült, most keresem a földhőerőművet vagy mit:)
  • bogyoka
    A zöld beszáradt festéket nem tudom semmivel hígítani, a pirosat sikerült már.
  • bogyoka
    Köszi már le is töltöttem, nagyon klassz így már:)

Mivel oldjam fel a beszáradt piros festéket?
  • zso23
    Elkészült a játék magyarítása: Letöltés
  • zso23
    Nekem inkább egy magyar végigjátszás kellene. Nincs még lefordítva az angol?
  • nagykispeter
    Így van és augusztusra van írva a megjelenés
  • zso23
    Itt 95%-nál jár
  • bogyoka
    Az jó, és honnan lehet majd letölteni?
  • bogyoka
    Köszönöm, arra nem gondoltam, hogy a majommal kellene:)
  • nagykispeter
    Most néztem mindjárt kész a magyarítása
  • mariann84
    a madarakat öld meg a majommal (szúróbot) és elteszi jó kis kajának.
  • Pardon22
    Hali,
    nekem windows7 alatt szaggat a kép! :( pedig a legfrissebb driver van fent videokarihoz! tudna vki ebben segíteni?
  • bogyoka
    Nem jutok sehova, szerintem sok mindenem hiányozhat, mert nem tudok kombinálni a vázákkal, 3 fajtát kirak és még kellene a 4.-ik de nincs.

Vannak madarak a földön hátukon fekszenek és kapálóznak, nem tudok velük csinálni semmit.
    Egy kis segítséget kérnék szépen.:)
  • R3T3K
    Nm.

Hát én végigvittem...:) :) Pedig még szívesen játszottam volna tovább...:( :(
  • jimmyke01
    oké! Köszi!
  • R3T3K
    Szia! Készíts fegyvert. Hozávalók: Nádszál+az a hüvelyes bogyó, amit nem lehet megenni. Ebből lesz köpőcső. A két mérges majmot kell lőni. Pár találat után visszavonulót fújnak.
  • jimmyke01
    Sziasztok! Valaki segítsen nekem! A barlangban vagyok a majmoknál, 3-om kedvel, 2-ő pedig nagyon mérges! Mit kell csinálni? Mert, ha megmozdulok megdobálnak sárral!
  • R3T3K
    Kérdés. Nem tudja valaki, hogy amikor az ellenszérumot kell kikeverni akkor azt a mikroszkóp szerű kütyüt hol tudom visszaszerezni? Ugyanis a majom ellopta...
  • R3T3K
    Melyik? Egyiket megoldottam... Kék kristályokat kellett rendezgetni a sípokon, hogy a megfelelő szöveg kijöjjön vele... Most Jep-et gyógyítgatom, mert megbetegedett...
  • lydog
    majd a hangszer lesz erdekes ;)