329
Point \'n click adventure Verne regényéből
-
Foglaltnick #129 Azon a tengerparton, ahol felébredsz. Az elején.
A malmos majomnak ajándékot kell adni. Valami kaját. Tobozt, de asszem a narancs is jó...
A citrom+víz+szirup dologból sütemény lesz, a hiányzó komponensek értelemszerűek, ha tudod hogy miből van egy sütemény. -
#128 Tengerpart?? Az melyik? az a köves, ahol vizet lehet meríteni? ott van ugye a hátsó bejárat (amit kitörtem csákánnyal)!
+ majmok-hoz szükséges cuccok receptjét pls! (amiket korábban írtam!) -
Foglaltnick #127 Tulajdonképpen világítószerszámot szeretnél csinálni, nem? Arra elvileg van egy csomó lehetőség ha felmész a barlangba... Ha hátulról akarsz bemenni, ahhoz kell a világítás eőbb... Menj be elöl, és akkor nem lesz gond. A tengerparton kell felmászni a sziklán, ehhez kell némi segítséget szerezni... kanócod meg nincs amíg nem mentél a barlangba. Ott lesz lámpa is, meg gyertya is, meg lehet mécsest csinálni... -
#126 szóda megvan! +szappan+gyertya is is, de help innen
+ mi a kanóc angol neve??
hol van a fenti barlang??? (részletesen pls)
+ többi kérdésre is választ pls -
#125 + többi kérdésemre is válaszoljatok pls, isteni ez a gém! -
#124 Boccs, de az angol tudásom elég gyér, így nem soka megyek a leírással :(
A kanóc angol neve mi? + Hol van fenti barlang? Ennyire hülye lennék??
Szódát hogy lehet csinálni?? Víz+mi? /részletesen kérlek/ -
Ren #123 Nem zsir + zsineg, hanem zsir + kanoc. Kanocot meg a fenti barlangban a ladaban lehet talalni.
Glicerint meg szodabol es fokazsirbol lehet csinalni
De amugy: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/920734.html -
#122 1 zsír + zsineg? azt hogy? nekem nem megy!
2. glicerin hol van?? -
#121 + a malmos majommal mit csináljak? -
#120 már megvan az edény, csak annyira ideg vok az élvezettől...:D
a kombináció még nincs meg!
Viszont van 1 szirup, 1 víz meg 1 citrom, még 2 cucc kell, mi az?
Acacia thorns + Wicker + mi kell? -
#119 Én 1 dolgot nem találok: amivel vizet viszek! vmi konténert kér, de én nem találok!!
Kombináció: arany érmék, ezüst érmék, közepes bambusz, citrom, mi kell ég?? (1 dolog)
Bementem malomba, abba mit kell belerakni, a gabonát? mert azt nem engedi -
#118 Végigjátszás/magyarítás van/lesz??? -
#117 Hali nem tom mikor kapok válszt de már az elején elakadtam mert nem tom kombinálni a tárgyakat. -
#116 Az elején van egy rész ahol azért nem tudok felmenni mert nincs elég energiám és ehhez ennem kell. Szinte mindent átkutattam és megettem amit találtam de még mindig nem elég.Segítsetek hátha van olyan hely amire nem akadtam rá. Mondjatok példákat minél többet. -
Zsé #115 Köszike Ren!
Már a robotokkal harcolok, de a tengeralattjárónál az utolsó mindíg lelő! :( De csak lessz valahogy! -
Ren #114 Zsé: A szélkeréken használd a "strong cloth"-ot, a majmot meg meg kell vesztegetni :) Ha már kijutottál a pari részről (és a kérdéseid alapján úgy tűnik), akkor nem fontos a hal, csak kajának kell, amivel visszanyerheted az erődet a játék elején. Egyébkén egy horgászbotot kell összedobni hozzá -
Zsé #113 Hogyan tudom:
- a malom szélkerekét megjavítani? (bent már a majommal bezsíroztattam)
- a parton a kishalat kifogni a vízből?
-
Zsé #112 Hogyan tudom: - megjavítani a malmot? (bent a majommal már bezsíroztattam -
Ren #111 En nem voltam ennyire tapintatos, bocsi ha valakinek elrontottam a meglepetest :)
-
Foglaltnick #110 Valóban, de a majmos sztorit direkt nem írtam, mert nem tart még ott, és nem akartam lelőni a meglepiket... :) -
Ren #109 Zsé: a legegyszerubb a fokazsir + kanoc = olajlampa, de lehet glicerin + forro vizbol gyartaviaszt gyartani, abbol meg egy kanoccal gyertyat
jaxxx01: vagy csinalsz egy csuzlit a gumibol es a villas agbol es leallsz lovoldozni a majmokra, vagy ha a szelmalom felol a hatukba kerulsz, akkor siman elmennek. Az utobbihoz persze elobb meg kell csinalni a lepcsot a malomnal... -
jaxxx01 #108 Már megint elakadtam:)Hogy tudom a dobáló majmokat leállitani?? -
Zsé #107 Hogyan tudok gyertyát készíteni, amivel be tudnék nézni a vízparton lévő oduba (be volt falazva) ?
-
Ren #106 MeG a majmot is fel lehet kuldeni ha mar csatlakozott hozzad, de az effektus ugyanaz mint amit Foglaltnick irt. -
Foglaltnick #105 Lényegében sehogy. Ha összeszedted a villás végű botot, akkor bele tudsz ugyan kotorni, de a tojás leesik és összetörik. (ennek ellenére az akciót meg lehet játszani, mert más tárgyhoz juthatsz hozzá, de az az elején nem fontos, de ezt később...) -
jaxxx01 #104 tojásokat hogy tudom elérni a szikla tetejéröl?? -
Qwertino #103 hi! Bennt vagyok a nautilusban és a lenti ajtót is sikerült kinyitnom de tovább nem tudok menni. mit csináljak? -
Ren #102 Mikor neked hattal van akkor tudod felvenni :) Amugy meg kell sutni oket az eveshez -
jaxxx01 #101 hogy lehet megenni a rákot?egyátalán hogy lehet megfogni?? -
Foglaltnick #100 Hát igen, a dinamit eléggé multifunkciós eszköz :) -
#99 Ezek szerint a lézeres résznek 3 megoldása is van. A két akksi ekvivalens ez biztos. Az ijat én sem használtam semmire. -
Ren #98 Dinamittal a "lezeres" csapdat lehet hatastalanitani a sziklak kozott a tengerpart fele
A masik aksi ugyanazt tudja mint az elso. Csak pl lehet hogy a citromokat elhasznalod, es akkor nem tudsz olyan aksit csinalni
-
Foglaltnick #97 ez az agyagos dolog meleg...
ja és akkor még
- az íjjal és nyílvesszővel csak a robotokat tudtam lődözni, de nem volt értelme. Van más felhasználás?
- és lehet csinálni egy csomó komponensből valami nagyobb elemet, nem azt ami az órát tölti... na az mire jó? -
#96 Agyag: legdurvább trükk. A végén a falon lógó fegyverekhez nem tudsz elég közel menni és nem látod a plaketteket. Viszont a feladvány szerint a legújabb a megoldás. A majom odamehet az agyaggal és csinálhat lenyomatot a táblákról. Igy már megtudod, hogy az auszi cucc a legújabb.
Dinamit: valszeg ez egyik robot kinyirásánál segit. Én magam dobtam rá a dinamitot az egyikre. -
Foglaltnick #95 mielőtt leszedem a játékot, megcsinálom újra...
de azt tudja valaki, hogy miért jó a majomnak agyagot adni, illetve miért jó a majomnak dinamitot adni?
gondolom a majom jól megmerényli az egyik robotot a dinamittal, de én csak simán rádobtam arra amelyik a malomnál áll... -
freelancer #94 Ha legyozod a robotokat, akkor lesz kulcsod es abbol kristalyod. -
Qwertino #93 nos ez mind szép és jó de a kulcsba a zöld kristályokat honnan tudom megszerezni??? -
Foglaltnick #92 Alkohol? Beszarás. Rögtön lepároltál egy kis pálinkát? Nekem már nem volt gyümölcsöm addigra, nem is jutott eszembe... :) -
#91 A barlangban lévő majom kiiktatásához jó az alkohol is. Persze ha nem főztél mig benn voltál, akkor ez már nem segit. -
freelancer #90 Az egyik lapatrol hianyzik a szovet, ha jol emlekszem
strong cloth kell hozza.