3734
Adobe After Effects
  • xelag
    rányomtam és a yahoo jön be
  • albundy
    Szerintem a cég honlapjáról. Ha a kis képre kattintasz, bejön.
  • xelag
    kösz,de ezt honnan lehet letölteni?
    mit kell nyomni ?
  • albundy
    Itt van az Axion!!!
  • xelag
    a photoshopba nem találtam ilyen filter,hogy lehet az? axion?
  • xelag
    a lens flare-t próbáltam már magába,de szerintem amit mondasz az a legjobb,kösz
  • albundy
    Habár nincs előttem pontosan, hogy milyen az, amikor két fénykard összecsap, de a fickó azt mondja, hogy a flash ábrát egy Photoshop filterrel (Axion) csinálta, és gondolom animálta AE-ben. Én is valami hasonlót gyártanék, de lehet, hogy nem is kell hozzá Photoshop. Mondjuk a Knoll Light Lactory, vagy a Lens Flare néhány filterrel megtoldva is megtenné...
  • xelag
    albundy,szeretnék kérdezni valamit,hogyan tudok olyan villanást készíteni mint amikor két fénykard összeütközik?Ezen az oldalon a második kék bekezdésben,ottvan hogy here,és megnyitja a robbanást,csak azért kéne hogy én is tudjak magamnak egyet csinálni. A bekezdés neve valami contact flashes

http://www.ryanwfilms.com/ryan-w/tutorials_sabers2.html
  • albundy
    Kivilágosítani? Háááát...
    Lehet játszadozni a Levels paramétereivel, akár színcsatornákra bontva a videót, de itt csak a szemedre hagyatkozhatsz...
    Az Effect>Adjust kínál néhány megoldást. A jó eredmény kísérletezgetés kérdése.
  • xelag
    remélem jól tippeltem
  • xelag
    azt sehogysem,mert ha egy videó túl sötét,akkor is vannak ilyen zajok vagy mik,csak azok nem látszódank,és akkor lesznek láthatók hogyha kivilágosítod,de ezt most találtam ki úgyhogy szerintem hülyeség,kérdezd albundyt
  • Gladiator
    hogy tudok kivilágosítani ugy egy videót, hogy az ne legyen zajos?
  • albundy
    Pontosan.
  • xelag
    a vágást meg fractal?
  • xelag
    ja ha csak beleszúrok valamibe?
  • xelag
    hogy érted azt hogy a vulkánt a középpontnak használnád?minek a közepére?
  • xelag
    kösz,majd megpróbálom,az a baj hogy itt nem írunk olyan sokat
  • albundy
    A vulkánt inkább a középponthoz használnám, ha hosszú "csíkhoz" inkább a fractal noise-os verziót.
    A maszkolás valóban segíthetne...
  • xelag
    ugye úgy hogy csinálnál,egy mask-ot,tollal és odaigazítanád,pl scale meg ilyenekkel?
  • xelag
    bocsánat a nagybetűért
  • xelag
    ALBUNDÍ,HA TE VENNÉL EGY ILYEN stock footage-ben egy vulkánkitörést,akkor azt hogyan illesztenéd oda egy csíkba,mintha meg lenne vágva?please leírod?
  • xelag
    tényleg,albuny,van msn-ed?Ha nincs,akkor légyszives rakd föl.
    az én msn címem [email protected]
  • xelag
    csak olyan hogy belevágokilyenvulkánszrű lesz a helyén,és utána megszárad,és fekete lesz
  • xelag
    sikerült ilyen vulkán szerűt csinálnom,de hogy illesztem a vidóba,úgy mintha tényleg ott lenne és folyna,folyás nem annyira kell,de ......nemtom mit kéne
  • xelag
    ja,igen megvan kösz,most már jó

• xelag
    a twirl nem jó,csak hullámos lesz tőle a vágás
  • xelag
    ja tényleg,mindegy kösz,nem volt eszembe,amúgy sikerült megcsinálnom egy kicsivel bénább kis videót amibe belevágok a falba fénykardal és a lejjebb írtakat csináltam végig
  • albundy
    Effect>Distort>Twirl
  • xelag
    milyen filterrel kéne kör alakúvá formálni?Azt hol találom?
  • albundy
    Time stretch, vagy time remapping.
  • cyberboci
    az after be hogy lehet lassítani?
  • cyberboci
    sziaztok
  • xelag
    kösz
  • albundy
    Elgondolkodtam a dolgon, és nem sokra jutottam. Egy meglehetősen bonyolult módszer vezethetne célra, de az eredmény valódiságáért nem kezeskednék. Egy fractal noise-zal kellene kezdeni, azt mondjuk valamelyik torzító filterrel (nem ülök a gépem előtt) kör alakúra formázni, Colorama-val megszínezni, és a fractal-ban valami jó beállítással (Evolution) mozgóvá tenni. Ha ehhez még hozzáadnánk egy kis glow-t és eseteg Trapcode Shine-t is, talán kijönne belőle valami.
    Ám ha nekem ezt komolyan meg kellene csinálnom, akkor vásárolnék stock footage-ben egy vulkánkitörést, kifizettetném a költséget a megrendelővel, és a kész anyagot mahinálnám meg...
  • WPMaster
    sztem legjobb ha azt is 3d-s progival csinálod. Az AE nem igazán olyyan program amihez ien plugineket dobnának ki, bár ha jobban belegondolok van ien meteor meg füst és hasonló dolgokat tartalmazó plugin de oan nincs benne emivel láva szerq dolgot tudnál csinálni.
  • xelag
    engem a háttér nem nagyon érdekel,mert azt tudom hogy 3ds progival csinálták,de biztos van ilyen plugin amimel ilyen lávaszerűt lehet nem?
  • WPMaster
    AE-el nem hinném hogy ilyet vagy ehhez hasonlót lehet, de erre albundy szerintem biztosabban tudna válaszolni.
  • xelag
    http://www.rabittooth.com/propreplicas.htm
  • xelag
    sziasztok,nemtudjátok hogy hogyan lehet after effectel olyan fényt vagy lávát,(nemtom mit)csinálni,mint ezen az oldalon a harmadik képen,hogy belevágta a kardot a falba és húzza maga után.
    Nagyon kéne köszi
  • Darkboy
    nincs sztem