3734
Adobe After Effects
-
rányomtam és a yahoo jön be
-
albundy #727 Szerintem a cég honlapjáról. Ha a kis képre kattintasz, bejön. -
kösz,de ezt honnan lehet letölteni?
mit kell nyomni ? -
albundy #725 Itt van az Axion!!! -
a photoshopba nem találtam ilyen filter,hogy lehet az? axion? -
a lens flare-t próbáltam már magába,de szerintem amit mondasz az a legjobb,kösz -
albundy #722 Habár nincs előttem pontosan, hogy milyen az, amikor két fénykard összecsap, de a fickó azt mondja, hogy a flash ábrát egy Photoshop filterrel (Axion) csinálta, és gondolom animálta AE-ben. Én is valami hasonlót gyártanék, de lehet, hogy nem is kell hozzá Photoshop. Mondjuk a Knoll Light Lactory, vagy a Lens Flare néhány filterrel megtoldva is megtenné... -
albundy,szeretnék kérdezni valamit,hogyan tudok olyan villanást készíteni mint amikor két fénykard összeütközik?Ezen az oldalon a második kék bekezdésben,ottvan hogy here,és megnyitja a robbanást,csak azért kéne hogy én is tudjak magamnak egyet csinálni. A bekezdés neve valami contact flashes
http://www.ryanwfilms.com/ryan-w/tutorials_sabers2.html -
albundy #720 Kivilágosítani? Háááát...
Lehet játszadozni a Levels paramétereivel, akár színcsatornákra bontva a videót, de itt csak a szemedre hagyatkozhatsz...
Az Effect>Adjust kínál néhány megoldást. A jó eredmény kísérletezgetés kérdése. -
remélem jól tippeltem -
azt sehogysem,mert ha egy videó túl sötét,akkor is vannak ilyen zajok vagy mik,csak azok nem látszódank,és akkor lesznek láthatók hogyha kivilágosítod,de ezt most találtam ki úgyhogy szerintem hülyeség,kérdezd albundyt
-
hogy tudok kivilágosítani ugy egy videót, hogy az ne legyen zajos? -
albundy #716 Pontosan. -
a vágást meg fractal? -
ja ha csak beleszúrok valamibe?
-
hogy érted azt hogy a vulkánt a középpontnak használnád?minek a közepére? -
kösz,majd megpróbálom,az a baj hogy itt nem írunk olyan sokat
-
albundy #711 A vulkánt inkább a középponthoz használnám, ha hosszú "csíkhoz" inkább a fractal noise-os verziót.
A maszkolás valóban segíthetne... -
ugye úgy hogy csinálnál,egy mask-ot,tollal és odaigazítanád,pl scale meg ilyenekkel? -
bocsánat a nagybetűért
-
ALBUNDÍ,HA TE VENNÉL EGY ILYEN stock footage-ben egy vulkánkitörést,akkor azt hogyan illesztenéd oda egy csíkba,mintha meg lenne vágva?please leírod? -
tényleg,albuny,van msn-ed?Ha nincs,akkor légyszives rakd föl.
az én msn címem [email protected] -
csak olyan hogy belevágokilyenvulkánszrű lesz a helyén,és utána megszárad,és fekete lesz
-
sikerült ilyen vulkán szerűt csinálnom,de hogy illesztem a vidóba,úgy mintha tényleg ott lenne és folyna,folyás nem annyira kell,de ......nemtom mit kéne -
ja,igen megvan kösz,most már jó
-
a twirl nem jó,csak hullámos lesz tőle a vágás
-
ja tényleg,mindegy kösz,nem volt eszembe,amúgy sikerült megcsinálnom egy kicsivel bénább kis videót amibe belevágok a falba fénykardal és a lejjebb írtakat csináltam végig -
albundy #701 Effect>Distort>Twirl -
milyen filterrel kéne kör alakúvá formálni?Azt hol találom? -
albundy #699 Time stretch, vagy time remapping. -
cyberboci #698 az after be hogy lehet lassítani? -
cyberboci #697 sziaztok -
kösz
-
albundy #695 Elgondolkodtam a dolgon, és nem sokra jutottam. Egy meglehetősen bonyolult módszer vezethetne célra, de az eredmény valódiságáért nem kezeskednék. Egy fractal noise-zal kellene kezdeni, azt mondjuk valamelyik torzító filterrel (nem ülök a gépem előtt) kör alakúra formázni, Colorama-val megszínezni, és a fractal-ban valami jó beállítással (Evolution) mozgóvá tenni. Ha ehhez még hozzáadnánk egy kis glow-t és eseteg Trapcode Shine-t is, talán kijönne belőle valami.
Ám ha nekem ezt komolyan meg kellene csinálnom, akkor vásárolnék stock footage-ben egy vulkánkitörést, kifizettetném a költséget a megrendelővel, és a kész anyagot mahinálnám meg...
-
WPMaster #694 sztem legjobb ha azt is 3d-s progival csinálod. Az AE nem igazán olyyan program amihez ien plugineket dobnának ki, bár ha jobban belegondolok van ien meteor meg füst és hasonló dolgokat tartalmazó plugin de oan nincs benne emivel láva szerq dolgot tudnál csinálni. -
engem a háttér nem nagyon érdekel,mert azt tudom hogy 3ds progival csinálták,de biztos van ilyen plugin amimel ilyen lávaszerűt lehet nem?
-
WPMaster #692 AE-el nem hinném hogy ilyet vagy ehhez hasonlót lehet, de erre albundy szerintem biztosabban tudna válaszolni. -
http://www.rabittooth.com/propreplicas.htm -
sziasztok,nemtudjátok hogy hogyan lehet after effectel olyan fényt vagy lávát,(nemtom mit)csinálni,mint ezen az oldalon a harmadik képen,hogy belevágta a kardot a falba és húzza maga után.
Nagyon kéne köszi -
Darkboy #689 nincs sztem