3734
Adobe After Effects
-
albundy #888 Fel sem tűnt...
Megnézem.
-
JokieJoker #887 AEben vannak 3Ds effektek alapból mint pl a Fog 3D csak nem tom hogy lehet használni... -
albundy #886 Azt ki gyártja? -
JokieJoker #885 Srácok leírnátok nekem hogy lehet használni a 3Ds effekteket mint pl: a 3D Fog?
köszi -
Létrejött a #DIGITALISVIDEO csati vagy szoba kinek hogy tetszik,a mIRC-n.
Minden olyan chatelőt várunk,aki érdeklődik a videózás iránt!
A szoba rövid leírása: Kérdések, válaszok, minden ami AVI DIVX DVD MP3 AC3 VirtualDub TMPEG stb,Premirere!
Szóval egy kis segédlet akik nem ismerik a programot
1. Leöltés innen: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28
2. Telepítés (azt hiszem ez mindenkinek menni fog)
3. Beüzemelés:
Ha elsőnek elindítod a progit,akkor bejön az options menü. Írd be a nickedet ,emailodat stb.. regisztrálni külön nem kell.
Ez után menj egy lapocskával lentebb (server) és ajánlom a következő beállításokat:
-IRC network : all
IRC server ->add- >és a server legyen :: irc.atw.hu
Ez után nyomj ok-t.
4. az egyetlen ablak ami bejött a progiban az a STATUS nevezetű ablak.
Ide írd be a következőt: /join #digitalisvideo .
És lőn , itt vagy a szobába. További segítségek : irc.atw.hu
Lehet hogy csak 1 ember lesz a szobába, akkr írj vmit hogy lássuk itt jártál.
Valószínű időbe telik míg összejövünk, de összejövünk! RAJTATOK MÚLIK!:))
VÁRUNK MINDENKIT!
-
WPMaster #883 Heppi nyú lyííír!!! Jah és persze effektekben gazdag újévet.:) -
VÉGRE!
Ha van olyan jó, mint a Neatiamge, akkor sokat fog segíteni.
NeatVideo -
albundy #881 Szerintem már mindenki akkor spiller lett az AE-ben, hogy nincs is szükség a topicra...
-
kösz,albundy,neked is sok boldog karácsonyt,és mindenkinek,azért belehúzhatnánk a topicba :) -
albundy #879 Szasztok skacok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
albundy
-
skidon #878 sziasztok, meg tudná vki mondani, hogy honnan lehetne beszerezni a 3d flag plugint? úgy értem nem 100 dollárért:)
előre is köszönöm. -
yoooooo #877 Na,ez is megvan. Bocs. És köszi szépen albundy!
-
yoooooo #876 Na. Megy a dolog!!
Viszont csinál egy olyan dolgot, amire nem találok megoldást.Amikor lejátszom, akkor a logonak levágja a tetejét és a jobb oldalát.Fogalmam sincs, h mitől van ez, mert amúgy nagyon szépen megy.
-
yoooooo #875 Köszi szépen. Megpróbálom, majd jelentkezek az eredménnyel. -
albundy #874 Először is megcsinálod a logót. Az egy comp.
Csinálsz egy újat (elvileg lehet egyben is, de bonyolultabb projekteknél már átláthatatlan, nehezen kontrollálható), abban új layert és azon a fractalt. Mivel a fractal eltűnik a képből jobbra (lásd a kis mov fájlt a magyarázat mellett).
Maszkolni azt a layert kell, amelyiken a lila (?) fractal van.
Layer>Mask>New Mask (Ctrl+Shift+M)
Egy sárga "keret" jelenik meg a kép körül.
A mask animálásához nyújt segítséget a mellékelt timeline kép. Látod, hogy mit kell animálni ahhoz, hogy a lila fractal eltűnjön a képből. A mask shape-t ki kell húzni jobbra.
Atöbbi szerintem egyértelmű, mert annak alapja a fentebb leírrtt fractal.
-
kösz albundy -
yoooooo #872 Ott, hogy megcsinálom: új solid + mask.Ez megvan.(De ezt is egy új compositionban kell?) Megcsinálom rá a "füstöt", mondjuk más beállításokkal lesz olyan színű, mint amit ír.Na mindegy, tegyük fel, h ez megvan, jól is néz ki.A végén csak egyberakom és úgy fog kinézni, ahogy kell? Jó lenne, ha egy kicsit le tudnád írni a Step 3 után.
Nem rég kezdtem el AE-ezni, úgyhogy bocs, ha ilyenek a problémáim, de a Classroom-ból nem lehet sok mindenre rájönni.THX
-
albundy #871 Pontosan mi nem jön össze? Hol akadtál el? -
albundy #870 A videó sötétítése azt jelenti, hogy egy komorabb, esős atmoszférát szeretnél? Nos, erre számos lehetőség van. Például a Levels, a Color Balance, szóval itt a színekkel kell játszani ízlés szerint.
Esős plugin létezik, ezen az oldalon megtalálod. A neve RainFall. -
yoooooo #869 Van más. Az ayaton van egy tutorial a 21-es Logo which Melt and Appears. Nem is lenne vele gond,csak a Fractal Material-nál valahogy sehogy nem akarnak összejönni a dolgok. Azt a részt nem igazán értem. Aki megnézi és el tudja magyarázni, annak megköszönném.
-
yoooooo #868 Ok. Már megvan
-
yoooooo #867 Hali, lehet,h hülye kérdés, de sehogy sem tudok rájönni, h hogyan tudok egy PS-ből importált képnek, pl. feliratnak mélységet adni, h legyen kiterjedése z irányban is. Valaki tudna segíteni? -
Lenne egy kérdésem albundy,hogy lehetne egy videót úgy megcsinálni hogy mintha sötétebb lenne,és hogy essen az eső? -
albundy #865 Persze, minden attól függ, hogy ki milyen szinten áll a programban. Én annak idején a 6.0-ás verzióhoz készített Clasroom-ot vettem meg, de olyan szájbarágós volt (biztosan eredetileg amerikaiaknak készült
), hogy egy idő után letettem, és a neten található tutorokat kezdtem használni.
Persze lehet, hogy az Adobe fejlesztette és átírta a könyvet, de az már önmagábana beszédes, hogy egybe vették az Encore-ral. Az AE ennél sokkal összetettebb...
-
Igen ez van meg nekem,de szerintem kurva jó. -
Igen ez van meg nekem,de szerintem kurva jó. -
formic #862 En az Encore DVD miatt vettem meg arra nem tudtam rajonni ugy magamtol. Meg nem jott meg kivancsi leszek. -
albundy #861 Én is így hallottam... -
CseZo #860 Hát nekem meg van ez a könyv, de ez csak az alapok alapjának jó.Semmi extra. -
albundy #859 Szerintem a Tanfolyam A Könyvben (Classroom In A Book) lehet az. Mivel nincs más magyar nyelvű könyv, érdemes lehet megvenni.
Asszem ez lesz az a könyv, nem? -
WPMaster #858 Mi a könyv címe?
-
Vettem egy afteres konyvet ,eredeti adobe tankonyv,6090 ft-ert es kurva jo,mindenkinek ajanlom adnak hozza egy dvdt.
-
albundy #856 Volna egy elméletem, de persze ki kell próbálni, hogy működik-e a gyakorlatban is...
Az egész a blending mode-okon, színszűrésen, alpha csatornán és gradient layereken alapszik.
Adva van ugye a rögzített anyag a hologramzoni kívánt szereplővel. Tételezzük fel, hogy a háttér is ki van lőve (blue- green screen, vagy végső esetben roto).
A layert duplikálnám, és a felsőt machinálnám. Ebből kellene létrehozni egy olyan gradient-et, amely alapja lehet a hologramnak. Bár nem vagyok gép közelében, de az biztos, hogy a hologram alapját egy önálló layer-en, megfelelően beállított fractal noise képezi, glow-val, miegyébbel. Ha a szereplő képéből egy fekete-fehér változatot készítünk, úgy az a layer szabályozhatná a legalsó, eredeti layer átláthatóságát a fractalos hologramon keresztül. Aztán az egészet nestelném egy új comp-ba, majd ott használnék valamilyen distortion effektet vagy plugint.
Huh, érhető voltam?
-
Császtok,ittvagyok megint,csak sajnos a suliból írok,mert elköltöztünk,és most kb 3 hónapja nincs internetem,már alig vártam hogy újból jöjjeg az after fórumra,még egy kis ideig nem lesz otthon inernet,de ha lesz akkor egész nap itt leszek,hogy behozzam a lemaradásom :)
Bocs a 1000-nyi helyesírási hibáért,de nem volt időm csak az óra végén.
emailokat szivesen várok,majd válaszolok rá,afterrel kapcsolatban -
Bocs véletlen 2-szer küldtem el! -
Tudja valaki hogy hogyan lehet after effect-el star wars-os hologramot készíteni??? -
Tudja valaki hogy hogyan lehet after effect-el star wars-os hologramot készíteni??? -
WPMaster #851 Leszedtem a Quakert és működik. Ezer köszönet
-
úgy gondoltam. köszi. -
albundy #849 Menj el erre a honlapra és töltsd le a Quakert, és nézd meg használható-e...