3734
Adobe After Effects
-
albundy #568 Van linked a tutorhoz? -
albundy #567 Miért nem írod be a Google-ba, hogy "free sound effects"?
A Winamp-ban egyébként a Nullsoft Disk Writer plug-in-t kell kiválasztani. -
world3d.hu
meg beírod gúöglebe. -
albundy!
van egy videótutorial az adobe honlapján. lényeg az, hogy a shadow/highlights-cal kivilágosítja a videó sötét részeit. ám ekkor nagyon zajos lesz.aztán a videóban a hapsi annyit csinál, hogy rányom a noise reductionra, és szép sima lesz az egész. viszont ha én rányomok nem történik semmi, mert egy csomó mindent kell állítgatni, de fingom sincs mit és hogyan. vmi help? -
igazából egy jó star wars űrhajó lövéshangja kéne -
kössz már megy.
Tudsz olyan oldalt ahonnan mindenféle hangefekteket lehet letölteni?
madárcsicsergés,star wars űrhajó hang,mindenféle. -
de ugyanúgx nem csinál semmit csak lejátsza. -
átálítom az options/preferences/output/és ott átálítom a waveOut output v2.0.2a -
albundy #560 Az Output menüben egy másik dll-t kell választani (asszem wav_out vagy valami ilyesmi a neve.)
Ha ezután play-t nyomsz, látod, amint a kurzor mozog, de gyorsabban, na, akkor írja a wav-ot a vincsire. Utána vissza kell állítani a lejátszást, mert onnantól kezdve semmit nem hallasz majd, csak a wav-ok halmozódnak...
-
winampal hogyan lehet? -
albundy #558 Szinte bármilyen audió programmal lehet konvertálni (Sound Forge, Winamp, stb.)
A Fractal Noise beállításai között kell variálnod, és ha sikerült valamit előállítanod, akkor már csak a különböző transfer mode-okkal kell játszani, maszkolni, hogy ne legyen szabályos a széle, és persze animálni a fractal layer-t.
A fractal noise nagyon sokmindenre használható, de nem tudok neked most konkrét tutor-ral szolgálni... -
és hogy kell ezt a fractal noise-t használni?
hogy csináljak füstöt -
mivel lehet mp3-at wav-á konvertálni? -
köszönöm -
albundy #554 Ha regisztrálsz az Artbeats-nél, azt hiszem pont egy "tűz" klipet tölthetsz le ingyen... -
albundy #553 Xelag, megyek sorban.
- A 3D-s filmre van egy filter az AE 6.5 PRO-ban, de most nem vagyok a gépem előtt, így majd este megnézem otthon.
- A Trapcode SoundKeys nagyjából olyan, mint az AE-ben a 'Convert audio to keyframes'. Vagyis az adott hangfálj-t konvertálja keyframe-ekké, persze minél egyszerűbb a zene, annál jobb, hiszen akkor nem lesz annyi keyframe. Ha pedig megvannak ezek a keyframe-ek, egy új layerre teszi őket (audio amplitude), innentől kezdve pedig egy expression segítségével szinte bármilyen layer bármilyen tulajdonságát tudod "vezérelni" a hanggal.
- Tehát a Sound Keys ennek komolyabb verziója.
- A pattogás abból szokott adódni, ha a hangsáv mp3, és nem pedig wav. Célszerű wav-val dolgozni, így kisebb a hiba esélye. Azt persze nem tudom, hogy milyen render beállításokkal dolgoztál...
- A tüzes videóban a tűz ún. stock footage, ami azt jelenti, hogy megvásárolt egy tüzet ábrázoló klipet, aztán azt variálta a kéz mozgásának megfelelően. Ilyen stock footage oldal például az Artbeats is.
- A ködöt megcsinálhatod a Fractal Noise segítségével. -
meg olyan füstöt amit kiköp. -
És mára még egy utolsó kérdés.
Hogyan lehet ilyen tüzet csinálni?A második videó az.
http://www.peerlessproductions.com/fxtests.html -
Az mitől van hogy megcsinálok egy star warsos bevezetőt(de nem csak ennél)és amikor exportálom aviba akkor elindítom és nagyon halk pattogásokat lehet hallani.Azt szeretném hogy ne pattogjon a zene.Minden Hangot normálisan lehet hallani csak nagyon halk pattogásokat is közbe.
Nincs valami pattogásgátló az effects/audióba? -
Mire jó a trapcode sound keys?
Hogyan lehet használni?
-
hy,nem tudja valaki hogy hogyan lehet 3ds filmet csinálni?
Pl mint a kémkölykök 3d.
Szóval azt szeretném hogy van egy kamerával felvett film vagy egy afterrel készült film és ezt megcsinálni afterrel hogy szemüveggel lehessen nézni.
-
albundy #547 Nem tudom, én csak lefordítottam ami oda volt írva. Lehet, hogy a régi PS Ripple helyett más van, de erről nincs infóm. -
nekem miért nincs ps ripple? más nincs,nem lehet hogy valami más van helyette?6.5 pro van nekem.
csak sima ripple van de azt írtad hog nem keverendő öszze a mezei ripplevel a ps ripple -
albundy #545 Az eredeti fénycomp a legelső. Aztán ugyebár csináltál egy másikat, amelyiknek a színe változik, hogy a kézből kiindulva más legyen, sőt, realisztikusabb.
Na, az első comp az első.
A maszkolós kérdésedet nem értem.
A keying, a rotoscoping és a mozgás maszkolása nem megy keyframe-ezés nélkül. Kuli meló, senki se szereti, a profi key és roto pluginek 6-700 dollárnál indulnak, és nem helyettesíthetik a greenscreent... -
WPMaster #544 Meg lehet azt csinálni hogya maszkolást tracking-elem hogy ne keljen képkockáról képkockára megcsinálni. -
csak sima ripple van de azt írtad hog nem keverendő öszze a mezei ripplevel a ps ripple -
nekem miért nincs ps ripple? más nincs,nem lehet hogy valami más van helyette?6.5 pro van -
vagy blur van már rajta csak szín nincs. -
a végét nem értem hogy az eredeti fény comphoz adj fast blurt.
Melyik az eredeti fénycomp?Már szines,vagy amit legelsőnek csináltam amikor még blur nincs rajta? -
SEMMI BAJ
-
albundy #538 Én írtam el a címét..
-
ja,de ostoba,tudatlan vagyok tényleg,ez az egész 528 az nekem szólt,csak az eleje webmasternek.
Akkor kösz.és bocs -
De nem írtad nekem tovább?hol van a vége?az 528-as hozzászólásban?
De az valami fénykard tutor nem pedig lightning. -
albundy #535 Xelag: a villámnak itt a vége! Csak meg kell keresned az előző részeket.
Az első Ayato lesz az, mert abban annyira kevés az információ, hogy abból ami a honlapján van, nagyon nehéz kiokoskodni a megoldást annak, aki még nem ismeri eléggé a programot. Aztán terveim szerint jön a többi is. -
WPMaster #534 Ohh albundy ezer köszönet.
-
WPMaster #533 Aham. A Szinház és Filmművészeti vágó szakán már gondolkoztam, csak nem minden évben índítanak vágó szakot legalább is úgy tudom. -
hát, a színház és filmművészetin lehet talán (én is oda megyek, operatőr szakra). de ott asszem csak vágó van. az ilyeneket nem tanulják főiskolán. ez egy pár hónapos képzés össz-vissz. -
WPMaster #531 És azt nem tudjátok hogy van e olyan felsőfukú iskola ahol ilyen effektezést lehet tanulni vagy olyan szakot ami a filmezeés ezen ágával foglalkozik?(nem a Studio 21 és effélékre gondolok) -
melyiket fordítod le? -
albundy légyszives,please nekem is folytasd a villámot:(