Adobe After Effects

← ElőzőOldal 75 / 75

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
a kb. 100 tutorialból van 3 egész jó itt:

tutorialok

és jól is van leírva

Gladiator
az

Z
After effects önálló progi?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
LOL! Nagyon...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Gladiator
aha😊

-Héj srácok! Láttam a Terence és Philipet. Ki akar megérinteni?
-.....
-KÉRDEZTEM VALAMIT BASSZAMEG!
-....Húúúú...

Z
Cartman? 😊)

Gladiator
írtam neki. remélem megérti, mert nem vagyok vmi penge angolból. japánul is csak pár szót tudok.

Gladiator
ja, amúgy ezt csak poénból kérdeztem emg így, nehogy vki komolyan vegye (South Parkban volt)

Atika :o)
Ja irj neki mailt aztan tudasd velunk is hogy hogy kell megcsinalni mert eleg jo kis tutorialok vannak ott csak tenyleg nagyon gyeren vannak leirva 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Z
Mostanában nem érek rá videozni, mert elég sok egyéb elfoglaltságom van. :\

Amúgy miért nem írsz egy e-mail a honlap tulajának, hogy hogyan is kell csinálni?

Gladiator
khmmm... tényleg nem kell renderelni. hülye voltam. na, mind1, de akkor is magyarázza már el vki, hogy hogy lehet megcsinálni az ayatoweben lévõ cuccokat, mert nekem csak feketeség látszik.

Gladiator
nem, a preview-t is renderelni kell. ez tuti. szal te hogy szoktad? vagy nem tudsz vmi tutorialt a neten?

Z
Nem hinném, hogy renderelni kéne, mert arra van a preview, hogy renderelés nélkül is megnézhessük amit csináltunk.

Gladiator
te tudod használni? én akármilyen effektet rakok rá, mindig a sima videót játsza le. tom, renderelni kéne, de hiába nyomo azt a render quee-t, vagy mit, nem tom, hogy azután mit kell csinálni, mert suta vagyok. help!

CodeRed
Valaki mondja már meg hogyan kell feltörni mert már csak 28 napot tudom használni pedig qrva jó!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Z
az hoty mûködik? bármilyen videot lehet vele effektezni? vagy csak adobe premiere-rel készülteket?

Z
áfter effekcet még nem is láttam harc közben! 😄

Gladiator
vazze, roszz a spacem

Gladiator
hát énezeket nem tudom megcsinálni. megcsnálom amile vanírva,aztán csak egy nagy fekete képernyõt látok, mikor lejátszom. az after effectsben jártasabbak meg tudják csinálni?

Z
Nyugi! Türelem rózsát...

Gladiator
kérdeztem valamit basszameg!

Gladiator
ti ezeket meg tudjátok csinálni? mert szerintem elég szegényesek ezek a tutorialok.

http://www.ayatoweb.com/ae_tips_e.html

Taranov
Nehogy más nyissa meg, mi? 😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Z
Nah ezt vártam!

Videokat linkeljetek! Hogy elõtte...utána.

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Gladiator
Na, nyitok már egy ilyen témát is, mert nem soká lesznek kérdéseim és addig is legyen ilyen.

← ElőzőOldal 75 / 75