13397
  • kuci06
    ok, akkor játssz vele tovább
    Mi már rég a fullal nyomjuk :P
    El vagy késve :D
  • dante3
    Honnan töltötted le?
    Ha kint lenne , már mindenki tudna róla!
  • robert200611
    nem xboxra hanem pc-re
  • drop
    meg friss reg ..........
  • drop
    xboxra igen
  • robert200611
    Megjelent a demó !!!
    Én márt azzal játszok!
  • crazyclone
    akkor ez azt jelenti h shader version 3.0 ??? no R9600 ???
  • tugyiti
    293 új üzenet
  • zeli
    köszi.
    Bár már megtaláltam :D
  • joenumberone
    A Bioshock futtatásához Windows XP (Service Pack 2) vagy Windows Vista szükséges. Minimális gépigénye: Pentium 4 2.4GHz Single Core, RAM: 1GB, Video: Direct X 9.0c, 128MB RAM (NVIDIA 6600 /ATI X1300). Nem támogatott: ATI X1550. HDD: 8GB szabad hely.

Ajánlott:
    Intel Core 2 Duo, 2GB, Video DX9 512MB RAM NVIDIA GeForce 7900 GT, DX10: NVIDIA GeForce 8600. Hangkártya: Sound Blaster X-Fi™, optimalizálták a játékot a Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 vagy EAX ADVANCED HD 5.0 rendszerekre
  • zeli
    Sziasztok. Gondoltam benézek, mert egy ideje topon van a topik :D
    Aztán megláttam a képeket, mondom ezt a játékot kipróbálom.
    Bár nem hiszem, hogy a gépemen futni fog, de azért kipróbálom:)
    Egy gépigényt hol tudnék elolvasni?:)
  • kill3r21
    elsö jo pont ide...:D
  • kuci06
    friss hír:

Bioshock *DVDCLONE* Nogrp -

(NUKED-Reason: Game activates but crashes on loadup.)

Well well well, the first one appears within a top IRC botdrop que but gets nuked after 5 mins, SO CLOSE i almost shat.

Were getting closer guys
  • kill3r21
    én a demora lennék kivi...de megint proci miatt lesz a szivás..:(
    amugy asszem az alaplapom socket A -s :(
  • wesker24
    na meg engem is érdekel hogy már én se maradjak ki !
  • Imter
    ez engem is érdekelne
  • Nyufeee
    Hali!
    Tudsz adni egy linket arol a fake/nemfake cuccról?
  • Zóanagyvarázsló
    Nyílván a Celeron sem tudja mind, az Intel processzorok is csak a P4 óta tudják. Az SSE3 pedig a Prescott/CeleronD ta van, az AMD processzorokba pedig az elődjével együtt bekerült.
  • Imter
  • joenumberone
    hello látom mindenki bioshock lázban ég,de nem csak itt az nforce-on már ölik egymást az emberek hogy fake avagy sem
  • ProGabe #1527
    kicsit kiegészítem wikiről,najó nagyon.szeretem tisztába tenni a dolgokat :)
    ha majd esetleg lesz egy FAQ,abba is kell valami :)
    igazából nem tudom ez miért lenne spoiler,ezt ahogy emlékszem a készítők egyből elmondták,sőt,ez volt az első infó a játékről 2-3 art-work kíséretében

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Andrew Ryan 1946-ban létrehozta Rapture-t,ezt a vízalatti várost,ami teljesen önműködő,ill. önellátó - saját elektromos,étel,édesvíz ellátással és védelmi rendszerrel rendelkezett.Az 50-es években volt a város a csúcsán,párezres létszámmal,akikre Ryan az emberiség krémjeként tekintett.Lépcsőzetes társadalmi élet alakult ki,különböző termékekkel a különböző igényekhez igazodva.
    Egy dományos felfedezés vetett véget a virágzásnak,amikor két tudós felfedezett egy tengeri csigafajt,amely őssejtett tudott "előállítani",amelynek segítségével betegségeket tudtak gyógyítani és a fizikai,mentális képességeket tudták feljavítani.Egy fiatal befektető,Tenenbaum gyorsan pénzt invesztált a kutatásokba,hogy ezzel egyedüliként birtokolja az anyagot,amit ADAM-nak neveztek el.Olyannyira gyorsan terjedt el az egész városban,hogy ez lett az elsődleges fizető eszköz is.Ryan és Tenenbaum között kitört a háború,mert Tenenbaum teljes uralma az ADAM felett veszélyeztette a társadalmat.Ryan került ki győztesen,de a városban többé senki sem volt régi önmaga.A háború során rájöttek hogy az ADAM még mi mindenre képes:ember-gép mutánsok jöttek létre,akik teljsen elvesztették emberi mivoltukat.Az összes természetes forrása elpusztult az ADAM-nak a csatározások során,amely teljesen megváltoztatta a város addigi társadalmi rendszerét,hiszen addigra már mindenkinek létfontosságú volt a szer.
    Újév napján,1959-ben biológiai fegyvereket használtak,amely a város társadalmának a hanyatlásához vezetett,így a város teljesen,már visszafordíthatatlanul elhanyagolódott.
  • Zóanagyvarázsló
    Régebbi Sempronok csak sima SSE-t tudnak. Milyen az alaplapod van? Ha Socket A-ba passzol, akkor nem tudja, Socket 754-től viszont már igen.
  • kill3r21
    én látom hogy bentvan a sempron is...de akkor a Dirt meg a Lost planet mi a rákért nem indult el? hibaüzenet egyböl.. söt a Shadowrun se...1,5gb ram meg 6600gt mellet...
  • Bence94
    ja igen bocs ott van pentium 4
  • Zóanagyvarázsló
    Ne vedd sértésnek, de most inkább az a kérdés, hogy tudsz-e olvasni.
  • Bence94
    az enyém is tudja vagy nem ?
  • Zóanagyvarázsló
    SSE 3-at is tud.

Egyébként:
    "CPUs supporting SSE2

AMD K8-based CPUs (Athlon 64, Sempron, Turion 64, etc)
    Intel NetBurst-based CPUs (Pentium 4, Xeon, Celeron, etc)
    Intel Pentium M and Celeron M
    Intel Core-based CPUs (Core Duo, Core Solo, etc)
    Intel Core 2-based CPUs (Core 2 Duo, Core 2 Quad, etc)
    Transmeta Efficeon
    Via C7"

Forrás: Wikipedia
  • kill3r21
    nekem is AMD Sempron 2800+..sztem nemtudja mert se lost planet se dirt nem indult el...gondolom a bioshocknak is kell
  • V43 1105
    Ohh, hálás köszönet a válaszért :))
  • warass
    igen
  • V43 1105
    Én procim tudja SSE2-t? Bocs, de nem vagyok otthon ilyen témákban...
  • Seth
    a big daddy a védelmezőjük
  • kill3r21
    én csak nagyvonalakban irtam...amugy hogy mi küzük egymáshoz??? jokérdés ennyire nem merültem bele még...:D
  • ProGabe #1514

nem akar valaki nekem venni egy gépet?csak proci,vidkari kéne.alaplapot,memóriát valahogy megoldanám
  • crazyclone
    yeeahh TXH
  • crazyclone
    igen de akkor mi köze little sisterhez??
  • kuci06
    valami ilyesmire emlékszem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt a víz alatt egy város, amit azért alapítottak, hogy ott legyen a "tökéletes közösség". Találtak valami anyagot, amivel módosítani lehetett a génszerkezetet. Ez az ADAM. Ez lett a legkeresebb dolog, és mindenki szerezni akart belőle. Egy idő után felfordult a rend, és mindenki megőrült. Az ADAM mutánst csinált belőlük :D Néhányan big daddyk lettek, néhányan little systerek
  • kill3r21
    elszabadult a gonosz...és megszállta a népet...a kislányt...a big daddy meg hasonlok ha jol vágom ijen repair robot...:D
  • crazyclone
    humm... hát a videó alapján télleg jo gammának igérkezik kiváncsi vagyok az AI bugjaira mert ennyire tökéletes azér nem lehet...
    amuugy érti egyáltalán valaki a storyt?? odáig tiszta h WWII vizalatti mittudommi de mitől alakultak át?? mit kresnek a viz alatt ki az a BIG DADDY és LITTLE SISTER ??? nemnagyon éertem elég sci-fis lett ... de ettől eltekintve tetszik XP
  • Landor
    nagyojjóó