19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • fireball
    hát de mindig ezzel basztatnak,h jajjj elítál 1 kurva betűt,de fasz vagy..... hát nekik monnyad ne nekem...
  • Istencsászár
    senki nemtört fel semmit még mindig.. van 1 olyan módszer amivel ugytünik kivétel nélkül elindul mind...
  • Harly18
    Szerintem nem a helyesiráson kéne lovagolni, hanem a játékkal kapcsolatban kellene hozzászólni.
  • fireball
    nah micsoda???föltörték az sf et??vagy hogy lehet elindítni????
    szerezzünk vhonnan 1 image-t...torrent keresőbe kell beírni,ott szokott lenni minden hülyeség,ez is lehet fönn van...
  • fireball
    azt direkt írtam j vel,azér azt még én is tom h ly vel írjuk..:P
    mit kell kritizálni az írásomat...
  • Kit--Kat
    pontosan
  • Zetorg
    ezek szerint az Y=ipszi :D
  • [HUN]FaTaL
    :DDD még a helyesírást sem tudja leírni lol:D
  • Kit--Kat
    de az elYlonosJ az gyorsanírva is elYlonos^^
  • [HUN]FaTaL
    hahaha van megoldás az sf játékok indítására. check starforce 3.3 topic. már csak egy image kéne a játékról:)
  • fireball
    már montam,h nem a hejeírásról vagyok híres....írok,mint az állat,aztán férre nyomok pár gombot,nincs kedvem kijavítani,csak megértitek....
  • Opelfan
    Én is így látom .
  • 12346
    pedig a magyar is nehézkes^^
  • fireball
    én monnyuk nem fogok venni eredetit,és ha megyünk,mer még nem biztos,akkor is az késöbb leccc....1-2hónap múlva...
    de ha addig nem lecc +esetleg,és megyünk ,akkor szívesen hozok,de sztem addigra szerzel vhonnan 1et..:)
  • hykao #909
    Na akkor már valamelyikőtök segíthetne nekem is! Én is kérnék egy példányt! Ha kell, előre odaadom a pénzt, csak valaki szánjon meg egy plusz példánnyal!
  • fireball
    lehet megyünk bécsbe....fater monta,kikéne menni,h hajjk a német nyelvet...:)
  • hykao #907
    Új addon kerekek
  • arty
    na, legalább meg lesz itt valakinek :D
  • djcom
    Hehe.
    Na beszéltem haverral,németbe dolgozik,hétfőn postázza:))
  • hykao #904
    Nem. Egyfajta nemzetközi, többnyelvű verzió van.
  • arty
    gondolom a kinti verziok mind németek viszont :(
  • hykao #902
    Csináltam FREERIDE-ban (100% SZIM mód mellett) egy 30 körös sima autópályás versenyt a Golf V-tel...LOL a 8. körre az összes AI autó kifingott...én persze előtte 2x beálltam a szervizbe... :)
    Ezek szerint az AI autók nem használják a szerviz lehetőséget?!
  • hykao #901
    Érdekes, itt meg csak 35€ lenne???

Amúgy itt a doboz hátlapja: KATT IDE
  • fireball
    és aki sopronba lakik,már egész kedvező,mer átugrik monnuyk bécsbe és vesz..:)
  • hykao #899
    Opelfan + Imrusssss: ez nem ilyen egyszerű! A HL2 védelme nem egy nagy dolog volt...azonban ennek a StarForce 3.6-os védelme kemény dió: mai napig vannak olyan játékok, aminek nincs warez verziója...
    Amúgy már kijött a játék! Németo-ban 29.-étől kapható a boltokban, de az Amazon.de-n már megrendelhető régóta, s 28-án kezdték el a kiszállításokat.

Az Amazon-ról itthonra is rendelhetünk, csakhogy kiszállítási idő 7-21 nap (no meg egy kis pluszktg.) a mi esetünkben, ha jól néztem a szöveget...

Amerikában valószínű, hogy ki fog jönni, bár semmi sem biztos ezügyben még...viszont ha ki is jön, akkor Október közepe-November tájéka előtt nemigen...

Szóba jöhet még Ausztria, elméletileg már ott is vagy megjelent vagy napokon belül meg fog...s azért az közelebb van hozzánk, mint Németo.
  • hykao #898
    RecruitSnyder első forgalom addonja: KATT IDE

(Ez két autót cserél le a forgalom autói közül, illetve az út széli hírdetőpalánkok egyik textúráját)

Íme:
    Hehe, a lengyel srác Porsche-jában még bámészkodó utas is figyel az anyósülésen! :)

• DJ Skyline
    na jó tudom,csak említettem!:))
  • hykao #896
    Há' ja, de nem az a lényeg benne... :))
  • DJ Skyline
    nem kicsit koppant a végén a vízvezetékes videóban!:DD
  • hykao #894
    Nem várt jó hír!!!
  • hykao #893
    Két "húsvéti tojás" videó: Romos ókori vízvezeték... és Teleportkapu
  • hiba
    persze mert be**tak a sok bevandorloval
  • hykao #891
    Főleg, hogy ott legalább lehet kapni...
  • fireball
    hát azok még keleten is simán megtehetik,hogy megveszik a gémet...
  • Kit--Kat
    Azé ott sem mindenkinek tökéletes, valami 40%os munkanélküliség van, vagy még több. Kelet Németország, azért még mindíg kelet...
  • SomAdam
    jah... a németeknek mindenük megvan
  • fireball
    nah ez így már helyes.....kicsit nagyobb a jólét ott,mint itt....
  • fireball
    45euro???az mennyi???12ezer körül +posta..15re bitos kijön...
    monnuy ka posta nem oan sok,tesóm spanyolszágból rendelt8deportivoból,ami a legmeszebbi pontja spanyolnak) és 3ezer volt aszem a posta,de rendelt mezt,zászlót,meg minden hüleséget..nagyobb doboz volt,mint 1 dvd lenne
  • [HUN]FaTaL
    nem adják fele annyiért, csak a német homepolgár fele annyi idő alatt keresi meg a rávalót mint a magyar...
  • Kit--Kat
    Hát most, hogy az árát megnéztem, inkább TOCA3-ra várok.