19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#923 hát de mindig ezzel basztatnak,h jajjj elítál 1 kurva betűt,de fasz vagy..... hát nekik monnyad ne nekem... -
#922 senki nemtört fel semmit még mindig.. van 1 olyan módszer amivel ugytünik kivétel nélkül elindul mind... -
#921 Szerintem nem a helyesiráson kéne lovagolni, hanem a játékkal kapcsolatban kellene hozzászólni. -
#920 nah micsoda???föltörték az sf et??vagy hogy lehet elindítni????
szerezzünk vhonnan 1 image-t...torrent keresőbe kell beírni,ott szokott lenni minden hülyeség,ez is lehet fönn van... -
#919 azt direkt írtam j vel,azér azt még én is tom h ly vel írjuk..:P
mit kell kritizálni az írásomat... -
#918 pontosan -
#917 ezek szerint az Y=ipszi :D -
#916 :DDD még a helyesírást sem tudja leírni lol:D -
#915 de az elYlonosJ az gyorsanírva is elYlonos^^ -
#914 hahaha van megoldás az sf játékok indítására. check starforce 3.3 topic. már csak egy image kéne a játékról:) -
#913 már montam,h nem a hejeírásról vagyok híres....írok,mint az állat,aztán férre nyomok pár gombot,nincs kedvem kijavítani,csak megértitek.... -
#912 Én is így látom . -
#911 pedig a magyar is nehézkes^^ -
#910 én monnyuk nem fogok venni eredetit,és ha megyünk,mer még nem biztos,akkor is az késöbb leccc....1-2hónap múlva...
de ha addig nem lecc +esetleg,és megyünk ,akkor szívesen hozok,de sztem addigra szerzel vhonnan 1et..:) -
#909 Na akkor már valamelyikőtök segíthetne nekem is! Én is kérnék egy példányt! Ha kell, előre odaadom a pénzt, csak valaki szánjon meg egy plusz példánnyal! -
#908 lehet megyünk bécsbe....fater monta,kikéne menni,h hajjk a német nyelvet...:) -
#907 Új addon kerekek -
#906 na, legalább meg lesz itt valakinek :D -
djcom #905 Hehe.
Na beszéltem haverral,németbe dolgozik,hétfőn postázza:)) -
#904 Nem. Egyfajta nemzetközi, többnyelvű verzió van. -
#903 gondolom a kinti verziok mind németek viszont :( -
#902 Csináltam FREERIDE-ban (100% SZIM mód mellett) egy 30 körös sima autópályás versenyt a Golf V-tel...LOL a 8. körre az összes AI autó kifingott...én persze előtte 2x beálltam a szervizbe... :)
Ezek szerint az AI autók nem használják a szerviz lehetőséget?! -
#901 Érdekes, itt meg csak 35€ lenne???
Amúgy itt a doboz hátlapja: KATT IDE -
#900 és aki sopronba lakik,már egész kedvező,mer átugrik monnuyk bécsbe és vesz..:) -
#899 Opelfan + Imrusssss: ez nem ilyen egyszerű! A HL2 védelme nem egy nagy dolog volt...azonban ennek a StarForce 3.6-os védelme kemény dió: mai napig vannak olyan játékok, aminek nincs warez verziója...
Amúgy már kijött a játék! Németo-ban 29.-étől kapható a boltokban, de az Amazon.de-n már megrendelhető régóta, s 28-án kezdték el a kiszállításokat.
Az Amazon-ról itthonra is rendelhetünk, csakhogy kiszállítási idő 7-21 nap (no meg egy kis pluszktg.) a mi esetünkben, ha jól néztem a szöveget...
Amerikában valószínű, hogy ki fog jönni, bár semmi sem biztos ezügyben még...viszont ha ki is jön, akkor Október közepe-November tájéka előtt nemigen...
Szóba jöhet még Ausztria, elméletileg már ott is vagy megjelent vagy napokon belül meg fog...s azért az közelebb van hozzánk, mint Németo. -
#898 RecruitSnyder első forgalom addonja: KATT IDE
(Ez két autót cserél le a forgalom autói közül, illetve az út széli hírdetőpalánkok egyik textúráját)
Íme:
Hehe, a lengyel srác Porsche-jában még bámészkodó utas is figyel az anyósülésen! :)
-
#897 na jó tudom,csak említettem!:)) -
#896 Há' ja, de nem az a lényeg benne... :)) -
#895 nem kicsit koppant a végén a vízvezetékes videóban!:DD -
#894 Nem várt jó hír!!! -
#893 Két "húsvéti tojás" videó: Romos ókori vízvezeték... és Teleportkapu -
#892 persze mert be**tak a sok bevandorloval -
#891 Főleg, hogy ott legalább lehet kapni... -
#890 hát azok még keleten is simán megtehetik,hogy megveszik a gémet... -
#889 Azé ott sem mindenkinek tökéletes, valami 40%os munkanélküliség van, vagy még több. Kelet Németország, azért még mindíg kelet... -
SomAdam #888 jah... a németeknek mindenük megvan -
#887 nah ez így már helyes.....kicsit nagyobb a jólét ott,mint itt.... -
#886 45euro???az mennyi???12ezer körül +posta..15re bitos kijön...
monnuy ka posta nem oan sok,tesóm spanyolszágból rendelt8deportivoból,ami a legmeszebbi pontja spanyolnak) és 3ezer volt aszem a posta,de rendelt mezt,zászlót,meg minden hüleséget..nagyobb doboz volt,mint 1 dvd lenne -
#885 nem adják fele annyiért, csak a német homepolgár fele annyi idő alatt keresi meg a rávalót mint a magyar... -
#884 Hát most, hogy az árát megnéztem, inkább TOCA3-ra várok.