19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1083 nem a kamuzásról van szó, hanem a warezról. -
#1082 majd este kiderül kamuzik-e, de ez most hihetőbb, mint amikor meg se lehet még venni a játékot -
#1081 szerinted?:P -
#1080 ez most szándékos belekötés? -
#1079 mi a gáz?? -
#1078 Na sok teteje nem lesz, de azért:
szvsz nagyon gáz amit csináltok.
-
DIJJO #1077 HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!! -
DIJJO #1076 HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!! -
#1075 egy ezrest simán adnék érte hálából, priviben megbeszélhetjük :DDDDD
Egyébként -
#1074 nem is kell mahinálni az SF-et? -
#1073 húha, gratulálok :)
és hogy fogod terjeszteni? :D -
djcom #1072 Természetesen.Csak vmiért a szolgáltató este beadta az unalmast,nem volt netem:(
Most munkahelyről írok.
Szal,hogy megnyugtassam a kedélyeket a klónozás sikerült!
Nem is akárhogy!Hanyományos módszerekkel(I-TWINS)pöccre indul a játék!
A lemezt el is raktam a sarokba!
SF3.6-nak is annyi:)
Este jelentkezem! -
#1071 sf3 klon készitése
itt a pontos leirás, más mód nincs. elég bonyolult ........ -
#1070 csupa jó hír
remélem lassan valahogy a kezembe kerül a játék... -
#1069 Hehe nálam biztos nagyobb sikerrel! :)))
Egyébként pár új infó mindenkinek: végül úgy tűnik, hogy TDK-s Tom mégiscsak küld egy példányt Krom-nak a játékból, illetve már el is küldött egyet, csak elég lassan ér oda...(nem tudom hol lakik Oroszországon belül...lehet, hogy Kamcsatkán??? :D) Node ami nekünk lényeges ebből: ha megkapja, egyből folytatja a kis okos progijai tökéletesítését a WR2-höz...(szal amire mindenki számára elérhető lesz a WR2, elképzelhető, hogy már nagyüzemben folyik majd a WR2 addon gyártás, nem mintha eddig nem lenne nagy az aktivitás...)
Mindjárt itt is van egy ugyan nem túl nagy dolog (legalábbis a matrica addonokat nemigen szoktam belinkelni ide), de úgy gondoltam talán megér egy misét:
Wizzler (Herbie) "kicsikocsi" matrica addonja:
Letöltés, további infók, képek, addonok: ITT
Ezen kívül úgy döntöttem, mégis ráveszem magam a WR1-WR2 magyarítására (Sherlock játék után kicsit belecsömörlöttem a magyarításosdiba...), ezügyben felvettem a kapcsolatot Krom mesterrel, hogyha affinitást érez a dologhoz, készítsen nekem egy fordító segédprogit. (mert sajna a szövegállományok kódolva vannak, jelenleg - okosprogi nélkül - csak karakterlimites-, és talán ékezet nélküli fordításra lenne lehetőség...azt meg úgy inkább kihagynám...)
Szóval a válasza kedvező volt így első körben, reméljük a legjobbakat... :) -
#1068 Haladsz vele? :) -
djcom #1067 Nah emberek.
Nekem is megvan a játék,és telepítés helyett nekiálltam klónozni::)
Majd jelzem milyen sikerrel -
#1066 Ez 100%? Honnan tudod? -
#1065 meg az SF is, rohadjanak meg akkor -
#1064 Magyarországon nem lesz kapható. -
#1063 nálunk fogják árulni? és mikor? -
#1062 Főleg, hogy Martin Leps egy ideje "fizetett modder"... :) A játékban szereplő eredeti verdákból is jópárat már ő készített, valamint a banner jobb oldalán látható fekete Brabus CLS szintén az ő munkája. (ez utóbbi az egyik nemsokára letölthető "hivatalos addon" autó lesz)
Mindazonáltal meglehet, hogy az M5-ért egy fillért sem kap.
Egyébként a WR1 modderek közül már többen is bejelentették, hogy WR1 addon autóikat át kivánják konvertálni a WR2-be is (a kibővült lehetőségekkel...). Mindenki Krom-ra vár (megannyi WR1-buhera progit készítő orosz srác), hogy néhány változtatást eszközöljön szerkesztő progijain - WR2-höz igazítsa őket...a baj, hogy az oroszoknál ugye még nem jött ki, warez nincs, a méregdrága postázástatásra meg nincs pénze...
Ezért sokan hemzsegnek, hogy a SYNETIC vagy a TDK küldjön neki egyet...(sok pénzükbe nem kerülne végülis vállalati szinten...de sztem fosnak az esetleges hamarabb le-warezeléstől...:D ...meghát elméletileg kijön nemsoká világszerte, s akkor meg olyan nincs, hogy nem lesz warez...s így Krom is hozzájutna ígyis-úgyis...addig meg hadd csilingeljen a kassza legalább...a játékosok meg kibirnak még egy kis időt tökéletesebb addonok nélkül, végülis elég sok - és sokfajta - autó van a játékban eredetileg is - igaz belsőnézet nélkül...még...de ami késik, az nem múlik! :D)
Egyébként a dologhoz hozzátartozik az is, hogy a TDK korábban megajándékozta Krom-ot valami jobb videókártyával...amit nem vagyok benne biztos, hogy a nagyobb kiadók megtettek-e már valaha akár egyetlen modderrel is... -
#1061 azta milyen király!!! -
#1060 hmmm...vannak odaadó hívei a játéknak.
szép dolgokat csinálnak, és gyorsan. -
#1059 Martin Leps tovább dolgozik M5-öse WR2-kompatibilissé tételén
(tökéletesen működő belsőnézet-, koszolódás-, karcolódás-, törésmodell-karosszéria elemek leszakadása megoldva!)
-
#1058 "THE BORG FORUM" - megtalálod a bannerre kattintva (Cars, Editors) ...de, hogy ne kelljen annyit keresgélni: KATT IDE
(ha csak a demó van meg, akkor le se töltsd - nem működik, kizárólag a teljes változattal...) -
#1057 Ezt a kocsit honnan szedted le? -
#1056 ez valami mini images, elavult, sf3.3-ig volt jo, ez pedig 3.5/3.6! -
#1055 Volt róla szó, hogy esetleg valaki csinálna nekünk egy Image fájlt. Nah szóval. Itt egy leírás hozzá! -
#1054 Nov. eleje körül. -
#1053 Igen, egyelőre csak Németo.-ban, hogy világszerte mikor fog, azt nem tudni... -
#1052 Ugye most csak németoszrágban jelent meg?, ha igen akkor pl USÁba mikor jelenik meg? -
#1051 Kijött az első autó addon a WR2-höz, mentem is vele pár kört:
Törésmodell, sofőr, mozgó kormány még nincs (csakúgy, mint az első részhez készített Eldorado esetében...), van azonban működő belsőnézet!!! -
#1050 Lehet, hogy csupán elárazták a WR1-et, hisz más helyeken jóval olcsóbb. -
#1049 wow! miami csudaszép!! pazar ..
annyira nevetséges, hogy az EA-nál még mindig erőltetik a félsötét tájakat(nfs-mostwanted), képtelenek így kinéző grafikát hegeszteni, pedig mennyivel látványosabb ...
(a "wr1 drágább" pedig elég nevetséges, igy "évekkel" a megjelenés után ...) -
#1048 Attól tartok sajnos, hogy olyan módok nem lesznek... -
#1047 Hát maga a felület az első részben sem volt olyan rossz, hanem ebben már van valós fizikája is a víznek (belehajtva-beleesve esüllyedünk, felfordulunk, stb.), nemúgy mint a WR1-ben. -
#1046 remélem lesz mod hozzá mert azért
hiányzik az eso meg a köd... -
#1045 Köszi! Mennyit változott az 1hez képast a víz. -
#1044 Itt van pár kép Miamiból, bár az én kedvenceim az egyiptomi és olasz pályák: