19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Zetorg
    nem a kamuzásról van szó, hanem a warezról.
  • DJ Bee18
    majd este kiderül kamuzik-e, de ez most hihetőbb, mint amikor meg se lehet még venni a játékot
  • Istencsászár
    szerinted?:P
  • DJ Bee18
    ez most szándékos belekötés?
  • DJ Bee18
    mi a gáz??
  • b-type
    Na sok teteje nem lesz, de azért:
    szvsz nagyon gáz amit csináltok.

• DIJJO #1077
    HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!!
  • DIJJO #1076
    HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!!
  • DJ Bee18
    egy ezrest simán adnék érte hálából, priviben megbeszélhetjük :DDDDD
    Egyébként
  • DJ Bee18
    nem is kell mahinálni az SF-et?
  • Zetorg
    húha, gratulálok :)
    és hogy fogod terjeszteni? :D
  • djcom
    Természetesen.Csak vmiért a szolgáltató este beadta az unalmast,nem volt netem:(
    Most munkahelyről írok.
    Szal,hogy megnyugtassam a kedélyeket a klónozás sikerült!
    Nem is akárhogy!Hanyományos módszerekkel(I-TWINS)pöccre indul a játék!
    A lemezt el is raktam a sarokba!
    SF3.6-nak is annyi:)

Este jelentkezem!
  • arty
    sf3 klon készitése

itt a pontos leirás, más mód nincs. elég bonyolult ........
  • Zetorg
    csupa jó hír
    remélem lassan valahogy a kezembe kerül a játék...
  • hykao #1069
    Hehe nálam biztos nagyobb sikerrel! :)))

Egyébként pár új infó mindenkinek: végül úgy tűnik, hogy TDK-s Tom mégiscsak küld egy példányt Krom-nak a játékból, illetve már el is küldött egyet, csak elég lassan ér oda...(nem tudom hol lakik Oroszországon belül...lehet, hogy Kamcsatkán??? :D) Node ami nekünk lényeges ebből: ha megkapja, egyből folytatja a kis okos progijai tökéletesítését a WR2-höz...(szal amire mindenki számára elérhető lesz a WR2, elképzelhető, hogy már nagyüzemben folyik majd a WR2 addon gyártás, nem mintha eddig nem lenne nagy az aktivitás...)

Mindjárt itt is van egy ugyan nem túl nagy dolog (legalábbis a matrica addonokat nemigen szoktam belinkelni ide), de úgy gondoltam talán megér egy misét:

Wizzler (Herbie) "kicsikocsi" matrica addonja:

Letöltés, további infók, képek, addonok: ITT

Ezen kívül úgy döntöttem, mégis ráveszem magam a WR1-WR2 magyarítására (Sherlock játék után kicsit belecsömörlöttem a magyarításosdiba...), ezügyben felvettem a kapcsolatot Krom mesterrel, hogyha affinitást érez a dologhoz, készítsen nekem egy fordító segédprogit. (mert sajna a szövegállományok kódolva vannak, jelenleg - okosprogi nélkül - csak karakterlimites-, és talán ékezet nélküli fordításra lenne lehetőség...azt meg úgy inkább kihagynám...)
    Szóval a válasza kedvező volt így első körben, reméljük a legjobbakat... :)
  • R0sc0
    Haladsz vele? :)
  • djcom
    Nah emberek.
    Nekem is megvan a játék,és telepítés helyett nekiálltam klónozni::)
    Majd jelzem milyen sikerrel
  • hykao #1066
    Ez 100%? Honnan tudod?
  • DJ Bee18
    meg az SF is, rohadjanak meg akkor
  • R0sc0
    Magyarországon nem lesz kapható.
  • DJ Bee18
    nálunk fogják árulni? és mikor?
  • hykao #1062
    Főleg, hogy Martin Leps egy ideje "fizetett modder"... :) A játékban szereplő eredeti verdákból is jópárat már ő készített, valamint a banner jobb oldalán látható fekete Brabus CLS szintén az ő munkája. (ez utóbbi az egyik nemsokára letölthető "hivatalos addon" autó lesz)
    Mindazonáltal meglehet, hogy az M5-ért egy fillért sem kap.

Egyébként a WR1 modderek közül már többen is bejelentették, hogy WR1 addon autóikat át kivánják konvertálni a WR2-be is (a kibővült lehetőségekkel...). Mindenki Krom-ra vár (megannyi WR1-buhera progit készítő orosz srác), hogy néhány változtatást eszközöljön szerkesztő progijain - WR2-höz igazítsa őket...a baj, hogy az oroszoknál ugye még nem jött ki, warez nincs, a méregdrága postázástatásra meg nincs pénze...
    Ezért sokan hemzsegnek, hogy a SYNETIC vagy a TDK küldjön neki egyet...(sok pénzükbe nem kerülne végülis vállalati szinten...de sztem fosnak az esetleges hamarabb le-warezeléstől...:D ...meghát elméletileg kijön nemsoká világszerte, s akkor meg olyan nincs, hogy nem lesz warez...s így Krom is hozzájutna ígyis-úgyis...addig meg hadd csilingeljen a kassza legalább...a játékosok meg kibirnak még egy kis időt tökéletesebb addonok nélkül, végülis elég sok - és sokfajta - autó van a játékban eredetileg is - igaz belsőnézet nélkül...még...de ami késik, az nem múlik! :D)

Egyébként a dologhoz hozzátartozik az is, hogy a TDK korábban megajándékozta Krom-ot valami jobb videókártyával...amit nem vagyok benne biztos, hogy a nagyobb kiadók megtettek-e már valaha akár egyetlen modderrel is...
  • filamester
    azta milyen király!!!
  • b-type
    hmmm...vannak odaadó hívei a játéknak.
    szép dolgokat csinálnak, és gyorsan.
  • hykao #1059
    Martin Leps tovább dolgozik M5-öse WR2-kompatibilissé tételén
    (tökéletesen működő belsőnézet-, koszolódás-, karcolódás-, törésmodell-karosszéria elemek leszakadása megoldva!)

• hykao #1058
    "THE BORG FORUM" - megtalálod a bannerre kattintva (Cars, Editors) ...de, hogy ne kelljen annyit keresgélni: KATT IDE
    (ha csak a demó van meg, akkor le se töltsd - nem működik, kizárólag a teljes változattal...)
  • jakewyler
    Ezt a kocsit honnan szedted le?
  • arty
    ez valami mini images, elavult, sf3.3-ig volt jo, ez pedig 3.5/3.6!
  • Duddits
    Volt róla szó, hogy esetleg valaki csinálna nekünk egy Image fájlt. Nah szóval. Itt egy leírás hozzá!
  • Opelfan
    Nov. eleje körül.
  • hykao #1053
    Igen, egyelőre csak Németo.-ban, hogy világszerte mikor fog, azt nem tudni...
  • R0sc0
    Ugye most csak németoszrágban jelent meg?, ha igen akkor pl USÁba mikor jelenik meg?
  • hykao #1051
    Kijött az első autó addon a WR2-höz, mentem is vele pár kört:

Törésmodell, sofőr, mozgó kormány még nincs (csakúgy, mint az első részhez készített Eldorado esetében...), van azonban működő belsőnézet!!!
  • hykao #1050
    Lehet, hogy csupán elárazták a WR1-et, hisz más helyeken jóval olcsóbb.
  • arty
    wow! miami csudaszép!! pazar ..

annyira nevetséges, hogy az EA-nál még mindig erőltetik a félsötét tájakat(nfs-mostwanted), képtelenek így kinéző grafikát hegeszteni, pedig mennyivel látványosabb ...

(a "wr1 drágább" pedig elég nevetséges, igy "évekkel" a megjelenés után ...)
  • hykao #1048
    Attól tartok sajnos, hogy olyan módok nem lesznek...
  • hykao #1047
    Hát maga a felület az első részben sem volt olyan rossz, hanem ebben már van valós fizikája is a víznek (belehajtva-beleesve esüllyedünk, felfordulunk, stb.), nemúgy mint a WR1-ben.
  • R0sc0
    remélem lesz mod hozzá mert azért
    hiányzik az eso meg a köd...
  • Kit--Kat
    Köszi! Mennyit változott az 1hez képast a víz.
  • hykao #1044
    Itt van pár kép Miamiból, bár az én kedvenceim az egyiptomi és olasz pályák: