19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #1003
    Na ha minden igaz végre megérkezett a zseton, s feladták a cuccot! :)
  • Kit--Kat
    Tök mind1 mert szerintem lazán visszavezethető a topichoz, azt rendszert beszéljük ki, ami által megnehezítődik a talán 1etlen példány hazánkba jutása:)
  • hykao #1001
    Szerintem valami félreértetlenkedés lehetett ott, mert kizárt, hogy nem lehet...no de ne offoljunk tovább...
  • Kit--Kat
    Itt dögöljek meg, én is néztem, 1szerűen nem tudta... Szerintem is elég hihetetlen, de hát mégis ez van, és hát neki lazán nem volt érdeke készpénzben hozni a mánit.[TÉK]
  • hykao #999
    "nem tudta amcsiból átutalni magyar bankba" - na ez már viszont eléggé hihetetlen, tekintve, hogy még a legvidámabb barakk éveiben is lehetett utalni Mo-ra...igaz forintra átváltva kapta meg az ember a lóvét...(jól jött a valuta az országnak...)
  • Kit--Kat
    Ez vicces. De kb. az is, hogy nagyapámnak 1 amcsi megvette a "nyaralóját" és nem tudta amcsiból átutalni magyar bankba így készpénzbe kellett hoznia... Komolyan néha úgyérzem visszafelé fejlődünk.
  • hykao #997
    Természetesen átutaltam...de már a bankban közölték: legalább 3 munkanap...hát lol...
  • Kit--Kat
    Hmm? Nem átutalással csináltad??
  • hykao #995
    Lol még mindig nem érkezett meg a pénzem a németekhez...hihetetlen, hogy egy hét alatt nem ér oda, mégha volt is közben egy hétvége, akkor is...
  • arty
    keress egy starforce drv removert, ez leszedi a wr2 által felrakott ujabb verziot.

eután reboot kell, asszem, majd GTR indit, ekkor ő felrakja a saját régebbi driverét, ujabb reboot és készen vagy :) mennie kell ismét ...
  • kaszacska
    Probaltam lehuzni fizikailag is a driveokat, de a helyzet ugyanaz. Nem erte meg felraknom a WR2 demot...
  • kaszacska
    Sajnos nem eddig tokeletesen ment: mini image az alcoholban, starfuck 0.83-as letiltva a dvd meghajtok.
  • hykao #991
    Eredeti a GTR???
  • kaszacska
    Udv! Felraktam ma a World Racing 2 demojat, aztan leszedtem mert naon nem jott be. Azota nem indul a GTR :-(( probaltam a starforce removert, de semmi. Csak ellenorzi a cdt es a vegen kiirja hogy hibas. Help!
  • hykao #989
    Aha, értem. Annyira nem néztem körül, mert én ugye már megrendeltem. Ha megjön, valahogy csak összehozunk majd egy klónozást róla...
  • Opelfan
    Ebay az licitálós lap, kivéve ha a tárgy mellett, a Sofort Kaufen van. De lehet, hogy problémás is regizni. Én kb 1 éve licitáltam már kocsira és kb 20. alkalomra jártam sikerrel. A másik, hogy az ilyen használt cuccért ki kell menni mert valszeg nem póstázzák pláne nem magyarnak :). Legalábbis én abból indulok ki, hogy én se póstáznék el semmit előre egy románnak, pénzt pedig előre küldeni elég rizikós.:)
  • [HUN]FaTaL
    ja csak németo, ehh:( akkor még lehet várni sokat:((((
  • hykao #986
    Hát mivel sajnos még csak Németországban jelent meg...világszerte csak valamikor Novemberben várható...
    Amúgy az Ebay.de-n már árulnak használtat is, valami 15 € a legolcsóbb ajánlat, ha jól láttam, bár lehet, hogy licites dolog...
  • [HUN]FaTaL
    nemhiszem el mindent lecloneoztak már csak ezt nem, nem ismerik a játékot vagy mi?:(
  • hykao #984
    "first international reviews ratings" hírt...
  • Nem3sis At Work
    mit kene latnom?
  • hykao #982
    Most nézem csak mi van a SYNETIC oldalán a hírek közt: KATT
  • hykao #981
    Na ne viccelj már! Ez nem a Google Earth...lol...
    Mellesleg a körülbelüli hasonlóság megvan: egyrészről a játékbani városkép-, másrészről a felülnézeti térkép alapján is...
    Vedd úgy, hogy egy Miami-részlettel van dolgunk...
  • Kit--Kat
    ahha és ennek miköze Miamihoz
    Ha veték az arcot hozzá, hogy nem kamuztak valami fantázianevet, legalább valami körülbelüli hasonlóságot csináltak volna...
  • hykao #979
    Miami is feltérképezésre került...
  • hykao #978
    Új Golf 1 GTI motorhang...állítólag élethűbb, mint a játékban (és a demóban) lévő eredeti...
    Mindjárt kipróbálom.
  • [HUN]FaTaL
    remélem hamarosan lecloneozzák a gamét:)
  • hykao #976
    Megérkezett az első felhő addon is... :)
  • hykao #975
    Hehe, az első motor addon: a lány és a Vespa esete Recruit Snyder tálalásában! :)))

• hykao #974
    Van már rá módi: CHEAT... (ami megnöveli a zsetont...) Bár igaz, ez csakis a teljes verzióban működik, mert a demóban ugye nem tudunk profilt létrehozni...
  • fireball
    ezt már rég tudjuk..:(
  • Mustang2005
    NEEEEEEEEE!!

STARFORCE VAN RAJTA!!!!!!!!!!!!!!

• arty
    bevallom én leszedtem már a demot ... nincs erőm minden szim/freeride előtt menni 3 kört árkádban :( valami erre ható mod kijöhetne ;)
  • [HUN]FaTaL
    igen?:) akkor majd felrakom:D
  • hykao #969
    Új Recruit Snyder féle kerekek és forgalom addonok...
  • hykao #968
    Ne hülyéskedj! A demóban be lehet járni keresztül-kasul az egész olasz pályát!
    Van sétakocsikázás lehetőség, stb...minden nap játszom legalább egy keveset vele! :) Mindig van valami új dolog a demóhoz is: hol egy új kerék, hol egy új forgalom addon...stb... :)
  • hykao #967
    Hát majd meglátjuk végül mikorra jön meg...
  • [HUN]FaTaL
    demot föl sem rakom csak megfájdul a szívem:DDD
  • Kit--Kat
    egész gyors, nekem 1 DVD-re kell 10 napot várnom amit ráadásul pesten adnak föl
  • hykao #964
    Remélem, hogy tényleg nemsokára (jövő hét végére...) kézhez kapom majd a teljest...