19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#763 Annakidején azt mondták a fejlesztők, hogy lesz egy új játékmód is a WR1-hez képest: Rallye. Majd meglátjuk. Szerintem ekkora ziccert tuti nem hagynak ki, hogy verseny a dűnék közt... :)
Valamelyik régebbi képen meg mintha lett volna valami olyan rész is ahol nagyobb pocsolyák tarkítják a pályát. -
#762 huu ez az autopályás veseny picit kimeritett :)
amugy ez után még van valami? mert nekem nem adtak se uj pályátse uj kocsit.
Pedig a carrier modban ott csak 14% tartok. -
#761 biztosan meg lehet, cserébe duplázod a gépigényt :D -
SomAdam #760 az télleg jó lenne:) -
abonyitomz #759 brutálisan szép!!! -
#758 Azt írta Hykao, hogy "mindent" meg lehet változtatni a játékban. Ha jól emlékszem a forgalom kocsijait is említette... Szóval ha rusnyák, akkor csak be kell tenni a helyükre pár addon verdát (pl.: Martin Leps BMW M5-jét) és máris zsír a game. Ezt meg lehet csinálni?
Nem próbáltam még ki, de megveszm az új videokártyát és hajrá. A képeitek és az infók alapján -ha nem a kánaánt várjuk tőle- azért szerintem jó játék. Hangsúlyozom JÁTÉK. -
#757 További 2 addon kerék. -
#756 Pár kép és egy kis videó az EGYIPTOMI pályáról......remélem lesz valami jó kis rallye-párizsdakar szerűség a dűnék közt... -
#755 ...de evezzünk most más vizekre: AUDI A2 a WR2-be rakva
...és két fontos sor, idézem:
"hehe WR2 is easy to modable
i need only new editcar editor and new ptx editor." -
#754 Nem. Az első versenyt valóban muszáj végigvinni, hogy legyen zsé, de az autókat nem ott kell megszerezni, hanem a FREERIDE módban lehet-, és meg is KELL venni, hogy menni tudjunk. Sőt FREERIDE módban a pályákat is meg kell venni, viszont szabadon eldönthetjük, mit akarunk, és milyen módban (SZIM vagy ÁRKÁD)...Szóval: SZABADSÁG...a pénzünk erejéig...:))) -
#753 de free módót csak akkor éred ha arcade fost végigtolod és a kocsikat is otkel megszerezni nem? na ez a hülyeség... -
#752 Ahogy írtam: ha tolatva vagy fordítva hajtunk át az autómosón, akkor nem, hogy tisztább lenne a kocsi, hanem ilyen full koszos lesz...kis móka a fejlesztők részéről, mint a teleportkapuk...
Amúgy volt már aki verseny közben beállt szervizelni? Kár, hogy nem elég áthajtani, hanem sérülési szinttől függően kell elidőzni ott...bár sima áthajtásnál is javul az állapot valamennyit. -
#751 Nem csak VW-k lesznek a fullban, ez mondhatjuk úgy, hogy egy VW-re fókuszáló demó. Elméletileg arról volt szó, hogy lesz másik demó is pár nap múlva, immáron nem (csak) VW autókkal. -
#750 Touareget nem kell megcsinálni a freeride-hoz. Elég az első Golfos bulin túllenni, akkor már van elég zseton a FREERIDE-hoz.
A FREERIDE amúgy elég szerencsétlen szóválasztás, mert kicsit több, mint szabadon menni a pályán (bár tény és való, hogy van a FREERIDE-on belül JOYRIDE is, ahol valóban kötetlenül bóklászhatunk, tét nélkül...
Azonban a FREERIDE inkább itt azt jelenti: szabadon választhatunk (pénzünktől függően a versenyek, pályák és az autók közt, ILLETVE AHOGY MÁR KIBASZOTT SOKSZOR ÍRTAM: FREERIDE-BAN VÁLASZTHATÓ A WR1-BŐL MEGISMERT 100% SZIM MÓD IS..., tehát nem muszáj árkádosan nyomulni. -
#749 Miért is? Bővebben? -
#748 Há' ja, az egésznek nem sok értelme van, bár az SLR szerű krómfelni jól mutat a Golf V-ön...de legalább már elmondhatjuk: elkezdődött az addongyártás a WR2-höz!!! :)
(amúgy Krom állítólag már gőzerővel dolgozik a WR2-höz a szokásos CarEdit progin...) -
#747 "Szerintem egyszerűen mindig a meghajtott kréken lévő gumi purcan ki." - mivel értelemszerűen ez kopik a legjobban!!! :)
A % amúgy úgy vettem észre a motorra vonatkozik, nem vagyok benne biztos, de nekem úgy tűnt.
Azonban a sárga csík vajon jól gondolom, hogy a szélárnyék vagy mi a szösz? Valaki más ötlet? -
#746 hogy tudtad így összekoszolni a kocsid? -
#745 hmm nem lenent + a kép....nah itt a link! -
#744 jee de vad,itt szellem bombááájnok vannak..:)
-
#743 jee ebbe wolkswagenek vannak?:)
ezt nem is tuttam..:)
mikor jön a full és sf véfelme lecc?:( az nem jó,mer akk nemtuggyák föltörni,én meg játékra nem költök 1 forintot se -
#742 Hát számomra kicsit elnagyolt játék ez a demo alapján.3 másodperc alatt megállni 200-ról az furcsa,meg valahogy a motorhangok se az igaziak.A free ride.ot még nem próbáltam mert a touareget még nem sikerült megcsinálni.A free ride annyit tesz hogy az egész pályán szabadon lehet menni?A merci-s résszel nem játszottam.A szimulátort számomra az rfactor jelenti -
SomAdam #741 azt nem mondtam h az NFSU2 autói szebbek -
#740 Hát basszus! Nagyot csalódtam! Az 1. rész szerintem jobb volt. :-/ -
#739 Ez megy most neked Hykao :) : Jólnéz ki a classik felni, bár szerintem jobban hasonlít a Yugo 45 felnijére mint a Golf 1 felnire :). Ettől függetlenül én is Yugo 45-töt csináltam a Golfból :D. -
#738 Bocsi az előző nem hykaonak ment hanem Filamesternek! :) -
#737 Alfa Zagato-hoz van már belső nézet. Gondolom a modderek később a legtöbbhöz fognak csinálni. Tehát: Az addon kocsikhoz van belső nézet már amelyiknek van belseje, amelyik gyári kocsinak nincs azért imádkozzál hogy legyen majd később :). -
#736 nem láttam de az eredetihez lesz? -
#735 Ez már ki lett vesézve, hogy nincs :). Majd lesz ha csinálnak hozzá. -
#734 Szerintem egyszerűen mindig a meghajtott kréken lévő gumi purcan ki. Ha valóban sérülne a Golf I hátsó gumija akkor szerintem 5 perc betonon húzás után a hibaszázalék 0-fölé ment volna. -
#733 letöltöttem de nekem nincs belső nézet!
Nektek van? -
#732 Zsaruk vannak, de nem üldöznek, mégha ezerrel beléjük rongyolunk, akkor sem... :) -
#731 Szerintem lehetőségünk sem lesz bármennyit is kiadni (legalábbis forintot...), mert nagyon úgy tűnik, itthon nem fog kijönni. Legalábbis sehol nem láttam róla semmit... -
#730 ha ez ronda, akkor milyenek az nfsu2 forgalomkocsijai? tiszta c64 3d filing volt :) sztem nem vészes annyira.
már csak zsaruk hiányoznak :)) -
#729 ez a legnagyobb hiba :( karrier számomra ilyen irányitással használhatatlan, 8ezret nem adok egy fél játékért :( (ha a szokásos sf3 árban lesz a game :D )
13ezret pedig semmiképpen :(
nemértem a karrier miért csak árkádban mehet :( -
#728 LOL, újabb "húsvéti tojás": teleport kapu... :) -
SomAdam #727 Sztem a játék grafjával semmi baj nincs. Egyedül a forgalom autói rondák -
SomAdam #726 értem... köszi! -
#725 Nekem szerencsére nem recseg, pedig nekem is alaplapi csipszetes hangkártyám van.
Ez fenn van: Windows Media Codec V8 ??? Ez kell a játéknak, azt írják.
Próbálkozhatsz még újabb alaplapi hangk. driver letöltésével, illetve a SETUP-ban állítgatással. -
#724 teccik a gém csak... másnak is recseg a hang?
biztos az alaplapi hangkártyámat nem szereti...