19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • DonManó
    World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM
  • djcom
    Ment válasz
  • arty
    nincs kedved ... ???

engem ami játék érdekel, szivesen olvasok rola infokat, véleményeket, rajongoi kritikákat :) egyáltalán nem tehernek érzem.

ami játék nem érdekel, annak nem nagyon megyek a fórumába, nem olvasok vissza, stb.

ahogyan látom, téged nem igazán a játék érdekel, csak h ezt is letöltsd, elinditsd, játsz vele 5 percet :) ennek mi értelme? biztosan van olyan játék, ami jobban vonz, miért nem játszol inkább azzal?
  • fireball
    hát kössz...elég sok hsz van,nincs kedvem anniyt elolvasni...
    nah mi van a gémmel?
    föl van törve vagy mi?
  • hykao #1120
    Egy kis gumifüstölés a Fabia ralli változatával... :)

Egyébként a német pálya off-road helyszínei teljes grafikai beállítások mellett lélegzetelállítóan részletes növényzetűek.
  • arty
    DJCOM !

Ezuttal megkövetlek, feleslegesen "vádaskodtam" !!!

Elnézésedet kérem, ráadásul örülök, h nem orditottad le a hajamat - megérdemeltem volna :)
  • Kit--Kat
    Na és akkor mikor lesz valami?
  • djcom
    Bár eddíg nem sokat tudtam vele játszani,mert nem volt időm.
    Nagyon jó a játék.Grafika toppon van,sokat fejlődött az első részhez képest.
    Végre nincsenek idióta ufók az égen:))
    Carrier módot tolom,nem mondhatnám könnyünek ahoz képest,hogy arcade a játék.
    Azt hiszem hosszú téli estéket el fogok vele tölteni.
    Multit nem proáltam még,annyira nem jön be nekem a multis móka az NFSHP2 óta:)
  • djcom

• R0sc0
    ember ha tényleg csak hulyited a népet akkor ez volt az egyik legrosszab vicc amit valaha hallotam ^^
  • hykao #1113
    Olvass vissza...
  • fireball
    hali all!
    rég jártam már itt,mizu a gémmel? sikerült föltötrni? mi a vélemény akiknek megvan eredetibe???
  • Zetorg
    most hogy így mondod, nekem is dereng valami :)
  • arty
    te djcom, tegyél már fel egy képet a profilválasztásrol a neveddel :)

anno a race driver2 topikban is olyan sokáig hülyitetted a népet, vessünk véget ennek most :D
  • djcom
    :)
    Megoldom,de itt nem publikálok:)
  • djcom
    Válaszoltam
  • hykao #1107
    Korábban már beírtam ide egy hozzászólásban a teljes autó listát. #464
  • mEkLaU
    A kommerszebb autók közük párat fel tudnál sorolni h mik vannak benne?
    engem inkább az érdekelne mint a durva csodák, azok majd késöbb:)
  • R0sc0
    Te majd fel tudod nyomni valahova?
    vagy akár fizetek is neked ha le tudod másolni és találkozni valahol :)
  • hykao #1104
    Könnyen kideríthetjük! Priviben elküldöm az én kulcsom valamelyik blokkját, s te megnézed, hogy egyezik-e a tiéddel.
  • djcom
    Meg fogom nézni
  • hykao #1102
    Most nem arról volt szó, hogy az a kulcs csak az SF kulcsa, s mindenkinek ugyanaz a kombináció van a dobozban? Mellesleg a kulcsot a játék indítása előtt kellett megadni, multinál külön nem kérte.
  • djcom
    Hát azt nem néztem.Gyüróm a carrier módot.
    De vivel serialos,felejtsétek el a multit:(
  • hykao #1100
    Multival sincs gond?

Amúgy a játékkal előrehaladtál már valamennyit? Én jelenleg 40%-on állok 12000 zsetonnal a karrier módban, multizni még egyáltalán nem multiztam (csak teszt gyanánt belekukkantottam egyedül)
  • djcom
    Hagyományos módszerekkel megy.
    SFcure+SFNightmare+Alcohol 120%
  • hykao #1098
    Mivel ezek FORGALOM addonok, így nem is lesz soha belsőnézetük...
    A HASZNÁLHATÓ autók eddig rendelkezésre álló kokpitjeit pedig már mind beraktam...
  • Tomo15
    Hali nagyon jók a képek! Nem tudsz csinálni esetleg néhány copckiteset az autokról?
  • hykao #1096
    Újabb Recruit Snyder féle forgalom addonok:

A képre tényleg TDK-s Tom fejét montírozta... :)

és néhány új kerék addon terv:

• DJ Bee18
    és a hagyományos SF módszerek kellenek, hogy elinduljon, vagy csak feltelepíted, oszt már megy is? :)
  • djcom
    Ne nekem gratulálj,hanem a SFCure kitalálójának.Az old meg mindent!
  • R0sc0
    Probáld ki szerintem más gépeken is mert a starforce furcsa egy állat de ha megy akkor csak gratulálni tudok hozzá :))

Hova tudod felraknI? :))
  • djcom
    :))
    Megoldom:)
  • Rolesz
    Felrakod valahova a netre?Vagy ha valahogy meg tudnánk beszélni...Meegyezés alapján...
  • djcom
    És nem szoktam kamuzni
  • djcom
    Na vagyok.
    Mire gondolsz?
    Játszani nem sok időm volt vele,amugy a játék nagyon jó.Már amennyit láttam eddig belőle.
    Leklónozni sem volt nehéz.
    SFCure mindent megold.
    Már ez a klónozás is moderálandó hozzászólás,de ...hm:)
  • R0sc0
    irjá már fejleményeket :)
    pls
  • hykao #1087
    Természetesen nem a vélemény megosztással van a probléma, hanem azzal, hogy egynémely következtetésed, ténymegállapításod hibás - tájékozatlanságot tükröz, ami könnyen kiküszöbölhető lenne-lett volna, ha mielőtt beírsz valahova, nem csak a topik címét olvasod el...hisz tökéletesen igazad van: ez egy topik, nem pedig egy üzenőfal!!! :)

No megsértődni azért nem kell, inkább tényleg olvass vissza, és megtudhatod, mely megállapításaid voltak hibásak...
  • WiZZaRD
    Gondoltam a topic neve a játékra utal. Talán nem mindenkinek gond, ha megosztok egy véleményt a játékról, elnézést, ha neked az.
  • hykao #1085
    Istenem! Mi lenne, ha mielőtt ilyen hosszabb szösszenetet írsz, egy kicsit megismerkednél a topik tartalmával??? Mást már tényleg nem tudok tenni, minthogy magyarul beírok mindent ide, ami csak lényeges lehet, de úgy tűnik mindhiába!!! :(((
  • WiZZaRD
    Sikerült kipróbálnom a játék xboxos verzióját. A pc-s demo óta sajnos nem sok változott. Az első részhez hasonlítva, a pályák ugyanolyan zseniálisak, mint ott, látnivaló akad bőven:). A terelőnyilakat vissza lehet állítani az első részben már megszokottra, ami szerintem jó ötlet, én falra tudok mászni az nfs-es terelőnyilaktól:(. A menü is ugyanolyan ágas-bogas, mint az első részben, na de a srácok már a have a nice day óta nem tudnak egy rendes menüt összedobni, de ez nem von le semmit a játék értékéből, csak szokni kell...erősen:). Ami sajnos sokat gyengült, az az autók irányítása, ami valahogy az első részben jobb volt. Mintha az út felett siklana a járgány, nem is a kerekein...az aútónak a tömege megvan...de a súlya nincs:(...vagy fordítva? . Szintén apróbb baki, hogy mikor választani lehet több járgány közül, sajna alaposan bele lehet nyúlni olyan verdába is, amivel a verseny gyakorlatilag teljesíthetetlen. Mondjuk ez sem akkora gáz, próba más autóval és kész:). Sajnos a divat nagy úr, így a játékot elérte a kilóméteres ugratók, matricák, extra festések és a nitró szele:(. Összességében a játék nem rossz, sőt...csak az első rész jobb volt...sokkal jobb. De hasonlítgatás nélkül egyértelműen a jobb arcade jellegű játékok mezőnyét erősíti ez is. És a zene pöpec:). Gyanítom, hogy ahogyan az első részbe is bele lehetett túrni, módosítgatni, úgy ebbe is bele lehet majd, így lehet finomítani a dolgokon.
    Amit ki kell próbálni: egy mentőautóba hátulról beledurranni:)...