19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#803 A demóban nem mentődnek el a beállítások és a játékállás, mivel profilt sem lehet létrehozni...
Én Alt+Tab-bal leraktam mindig amikor mást akartam csinálni... -
#802 nem tudok róla -
#801 :( nincs vmi hekk? -
#800 aha,ok, köcc maj megpróbálom
-
#799 mindig újra kell kezdeni :'( -
#798 Ha megcsinalom a versenyeket utana free drive mindig valaszthato lesz vagy ujrainditas utan megint versenyzni kell a free modehoz?
-
#797 alcohollal kiírtam 4xesen az nfo szerint egy rw cd-mre (svédből hozták még nekem, mmore márkájú:D) betettem és elindult (olyan mint az eredeti). 2-3 percig baszakszik az ellenőrzéssel aztán elindult (de érdekes módon csak akkor ha live-val leupdateltem, tehát csak a 2005ös verzió indult, a sima nem) -
#796 fatal!
neked akkor megy a crc???
hogy indítottad el?
olyan,mintha eredeti lenne? -
#795 :) -
#794 remélem a deviance egyik embere is béta-teszter volt és akkor nopara:D -
#793 aha....hát reménykeggyün,h vmi jó sül ki a dologból... -
#792 Engem ebben az ügyben két dolog bosszant:
1. Ha nem jelenik meg itthon, akkor nehézkesebb lesz a beszerzés...
2. Az SF miatt - ha nem lesz normális krekk - kénytelen leszek a DVD lemezt ki-be rakosgatni...illetve nem szeretem, ha az a szar állandóan pörög...
...de majd meglátjuk, mert a bétateszterek példányain nincs SF védelem...még bármi lehet... -
#791 akkor a kiadók,vagy az a fasz,aki kitalálta az egész szarforsz-t!!! -
#790 A fejlesztőknek vajmi kevés köze lehet ehhez... -
#789 óóóóóó
hát ez szomorú hír,mer akk nemnagyon lecc föltörve,én +eredetit nem veszem meg...
basszák meg köcsög fejlesztők:) -
#788 Hmm...érdekes...de a lényegen nem változtat sajna: STARFORCE védelem van a játékon... -
#787 nekem nem kellett újraindítani a gépet.... -
#786 Nem. Nem, menti el, sőt a beállítások sem mentődnek el nekem...
Valószínűleg mert nem lehet profilt létrehozni...szal demós sajátosság... -
#785 Az egyetlen probléma, hogy kétséges itthon lehet-e majd kapni...mivel a WR1-et sem lehetett-lehet sajnos... -
#784 amugy nekem a demo alapján bejött. Asszem kell vennem egy kormányit is mert igy billel nagyon nehéz irányitani.
Amugy e demoba nektek semi menti el a versenyeket? -
#783 hát...nemtom, én inkább nem szaraxok a kábelekkel, mert az már számomra elég tré dolog ha ennyit szarakodni kell, ha naon jó a gamma, akkor az adott arc egyszer úgyis megveszi, legkésőbb ha lemegy az ára.... (pölö CRC)
-
#782 csak megoldjuk valahogy a starforce védelmet :)
kibe huzogatjuk a kábeleket, meg hasonlo. Amugy nem egy SF játékot törtek már fel. Szal csak imátkozzunk. :)
-
#781 amikor elösször indítod a játékot, a STARFORCE védelem kéri a gép újraindítását. -
#780 mi van???
nem értem mien újraindításról van szó... -
#779 nekem se kellett :P -
#778 hát olvasni nem szeretek,az tény,de mien újraindítást mondassz?:)
pár nap és kijön a gém ugye? -
#777 Még egy addon felni... -
#776 Látom te sem szeretsz visszaolvasni...meg úgy egyáltalán olvasni...vajon miért kellett újraindítani a gépet az install után?! :) -
#775 már 24.e van..:)
magyarul pár nap és kijön?
remélem föltörik 1ből,nem lecc ien buzi starforce rajta.... -
#774 Itthon nem tudni, amúgy hó legvégén, warez bizonytalan... -
#773 ÁMEN! Eléggé hiányzik a belső nézet:( -
#772 oké,már rájöttem..:)
tejjes mikor jelenik +? -
#771 Remélem jövő héten jön az újabb demó. Arról volt szó ugyanis, hogy először egy VW demó jön ki, majd rá pár napra más autókkal is kijön egy...még a teljes játék megjelenése előtt... :) -
#770 jah
3 Wolkswagen van a demoban -
#769 ezek a képek a demóból vannak?
van több kocsi is?csak megkell nyerni a versenyt a golfal? -
#768 lehet csak demóban nem aktív -
#767 hát, ez a karrier igy csak idegesítő, nem szórakoztató :( nem lehet csusztatni, kapkodó/gyors :( ekkora ziccert kihagy a synetic, nemigaz ...
mmmért nem aktiv a szim beállítás karrierben ????????? :((((((
-
SomAdam #766 szép a táj:) -
#765 Még egy kis videó -
#764 Menj FREERIDE-ba, vegyél, amit tudsz (a 3 autó, felnik, pályák), s próbáld ki 100% SZIM módban is az autókat, pályákat.