19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #963
    A demóval sem tudsz???
  • fireball
    hykao nemsokára fog..maj mesél,mien..:P:)
  • [HUN]FaTaL
    de sajnálom hogyn em tudok játszani vele:(
  • hykao #960
    Krom feltérképezte az olasz pályát... :)
  • [HUN]FaTaL
    nembaj azért hajrá:D
  • Kit--Kat
    1ként szerintem hihetelen gagyin fog kinézni 1 halál üres város, főleg, ha ez Miami, ami dugig van túristákkal
  • fireball
    hát az jó lenne,ha aktiválnák magukat..:):):)
  • arty
    sajnos nem eccerű egy jó sfclone, sokat kell szórakozni vele :(
  • [HUN]FaTaL
    köszi, bár remélhetőleg előbb életbe lép a mirror team:D
  • hykao #954
    Ha megjön a játék, csinálok belőle nektek - feltéve, hogy a dolog nem igényel különösebb hozzáértést...
  • [HUN]FaTaL
    nincs clonecd, pedig jó lenne :P
  • R0sc0
    esetleg clonecd nincs?
    mert még ha sf-s is a játék akkor általában clonecdt felrakják.
  • Kit--Kat
    Na arra én is kiváncsi lennék:)
  • fireball
    faszák ezek az addonok......
  • fireball
    igen,jól gondoltad,a vorkasse előre fizetést jelent,aztán ha odaért a pénz,akkor adják föl..
    tesóm spanyolból rendelt focis cuccokat,és 6nap alatt ért ide neki...
  • hykao #948
    A Korzika és Alpesi pályák a WR2-ben...(WIP)

Recruit Snyder csinos kis Miami forgalom addonjai...
  • hykao #947
    A forgalom autói akkor pattognak a WR2-ben, ha az FPS túlzottan leesik (olyan 15 f/s körül van a határ)...de nem gáz, hisz az a létsazám és a látóhatár bármikor módosítható...szal elég jól, és hamar be lehet lőni mindenkinek a neki megfelelő értékeket... :)

Hmm, kiváncsi vagyok már Miami-ra is, hogy milyen lehet a játékban "élőben", nem csak képeken...főleg jól megspékelve forgalommal...sőt addon forgalommal!!! :)
  • hykao #946
    Meg. Bár elég nehézkes a téma, mert németből elég csehül állok... :)
    A lényeg - ha jól silabizáltam ki -, hogy Németo.-n kívüli rendelés esetén csak akkor küldik a cuccot, ha előbb "VORKASSE" van... :)
    Ha jól értem, ez előre fizetést jelent, szal át kell utalnom a zsetont, s utána postázzák...
  • 12346
    zsír. eddig a két legjobb forgalmas-autós megoldás a mafia és az sl. ha nem pattognak az autók, akkor ez se lesz olyan rossz, és ez lehet a 3.:)
  • fireball
    éés megrendelted??
  • hykao #943
    Na írtam egy levelet a Spielegrotte-nak, s meglepően gyorsan válaszoltak is: Küldenek Magyarországra is, csak úgy regisztráljak, mintha osztrák lennék...(lol Osztrák-Magyar Monarchia polgára leszek...:D)
    Viszont az ár tekintetében most jöttek rá, hogy elírták: nem 35€, hanem 43€ az ára...hanem szerintem még az új ár sem olyan veszélyes itthoni viszonylatok közt sem...hisz a 43€ + 4.5€ szállítási ktg. összesen sem több, mint amennyiért meg fog jelenni itthon pl. az NFS: Most Wanted...
  • hykao #942
    A forgalom autóinak létszámnövelése
  • hykao #941
    Ok-ok, köszi! Én már annak is örülnék, ha pénzért meg tudnám venni!!!
    Multizni is szeretnék, meg miegymás...meg inkább megvenném, minthogy kisérletezgessek...(kevés játék érdekel, így egyet-egyet nem gáz megvásárolni...)

Node basszus az is hihetetlen, hogy 2000 után képtelen vagyok Németországból rendelni valamit, lol???!!! Ez lenne a szép új világ??? (költői kérdés volt... :DDD)
  • hykao #940
    34.9 € + 2.5 € országon belül...hanem fölül a "Versand/Zahlung"-ra kattintva olvasható egy bővebb infó, ahol azt írják: EU-n belül csak 4.5 € a plusz szállítási költség...és a pár országot példaként említenek (z.B. = pl.)

Node akkor most mi az EU??? Merthogy amikor regisztrálni akartam a "Land"-nál csak a tengelyhatalmak (Németo. + Olaszo.), valamint az aschluss-szal bekebelezett Ausztria és a lerohant BeNeLux államok voltak választhatóak!!! Ennyi lenne a madarak szerint az EU??? Node én ezek közül egyikben sem lakom!!! Én kéremszépen egy csatlósállamban lakom!!! Azok már smafuk vagy miva'??? :)))))))))))))))))))))))))))))
  • [HUN]FaTaL
    erről beszéltem de egyenlőre nincs image a gépről, talán mirror team majd feltöri:)
  • djcom
    És bocsi,de azért nem válaszoltam,mert egyenlőre nem tudom mi van!
  • djcom
    Tegnap beszéltem haverral,ma nem tudtam elérni.
    Ha lesz belőle vmi szólok!
    De érdemes belekukkolni a starforce 3.3 topikba.
    Ugy tűnik van egy módszer amivel futtathatók a SF3 gammák!
  • [HUN]FaTaL
    starforce3.3 topic, de teljesen felesleges ugyanis még semmilyen release nincsa a játékból és lehet hogy ígysem működne mert a régebbi gamékon 3.5ös sf van ezen pedig 3.6
  • fireball
    nekem amikor kültek 1 csomagot sopronből,3nap alatt ért ide...magyar posta rullz:)
    nah ud vki vmit erről az elindításról?
  • Istencsászár
    egy levél amit multhéten küldtünk el skóciába 2 nap alatt odaért szal..
  • fireball
    passz...nagy német tudásomnat elővetem,de nemtom,mér nem lehet ide rendelni...azt írják,h csak 34.9euro,2-3 munkanap a kiszállítás(ez gondolom csak n.o. ba...
  • Istencsászár
    hát Mo nincs köztük:/
  • Zetorg
    én megvettem a CRC-t, amikor megjelent, csak közben eladtam...
  • hykao #930
    Van: valaki segítsen nekem venni egyet valahonnan (kifizetek minden költséget emberi határokon belül), s akkor csinálok én róla nektek ingyen, ahogy kell...

Írtam privit DJCOM-nak - ha már beörömködött itt, hogy küldenek neki Németországból - hogy kérjen akkor már kettőt, ha kell előre kifizetek, amennyit kell...de le sem szarta a fejem, válaszra sem méltatott...

Aztán néztem ezt a Spielegrotte.de oldalt, s felcsillant a szemem, mert azt írták: 35€ a játék, kiszállítási költség Németo.-n kívülre csak + 4.5€ az egész EU-n belül...azaz 39.5€-ból kijönne az egész, aminél nem valószínű, hogy olcsóbb lenne itthon, hogyha megjelenne...node regisztráláskor, ahogy nézem csak Németo., Ausztria, BeNeLux államok és Olaszo. választható...Na puff neki, ennyi országból állna az egész EU???!!! :(

Kukkoljátok már meg ti is, hogy jól láttam-e: KATT IDE
  • fireball
    hát én nemtom,ez az????
    hehe,nekem lecc eredeti crc-m,1ik msn es csávó kölcsönadja 1 hónapra,csak el kéne meni érte,lusta vok hozzá..:)de maj elmek és nyomatom a crc-t...:P:)
  • Zetorg
    ez lenne az?

"Sziaszotok!

Nem kell cd-re kiírni, alcohollal mountolva is megy!
    Igaz elb... ra két napot, de megoldottam, és nem kell hozzá cd! :)

Ahogy nekem sikerült:

Kell hozzá:
    - Virtual CD Hide v1.0.0.4
    - Alcohol 120%
    - Starforce Nightmare
    - Sfcure 01

1. Sfcure 01 feltelepít, rendszer újraindítás (!setup.bat)
    2. Sfcure 01 !start.bat elindít
    3. Alcohol feltelepít restart
    4. Alcohol beállításoknál, emulálásnál, virtuális eszközök mindent kipipál
    5. Starforce Nightmare disabled CD, disabled node
    6. VirtualCDHide v1.0.0.4 elindít (Hide all virtual drives)
    7. Alcohol mountol a patchelt tmsunrise.mds filet
    8. Játék indít

Megj.: Szóval elsőre két percet várt majd kiírta, hogy nem jó a disc, erre retry, majd két perc múlva kiírta, hogy adjam meg a cd keyt, ekkor bezártam újraindítottam, 6 mp check és indult a játék.

Miki"

nekiállok összeszedni a programokat és kipróbálom a CRC2005-el :)
  • fireball
    hát nemtalálom seholse a imagét.....vkinek van vmi 5lete???
  • hykao #926
    Dióhéjben kifejthetnéd itt (is) azt a módszert ha nem túl megerőltető! :)))
  • fireball
    aha....megkéne nézni torrenten,,maj minnyá utánanézek...vmi nyomassa már be ,h mi az a csoda teknika,amivel elindul....hány giga a image file?
  • [HUN]FaTaL
    cloneos image kell hozzá