19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1244 Miért nem rakod fel az SP2-t??? Nem értem mi ez a para, én is rákényszerültem valamelyik játék kapcsán, s semmi gondom nem volt-nincs vele...a Winem meg legalább három éve fenn van (egyidős a KD-7-es alaplapommal...) -
#1243 vihar elötti..:) -
djcom #1242 Amugy a legeszerűbb ha lehúzzátok az optikai meghajtókat! -
djcom #1241 Megoldás(az összes SF játéknál)
Vedd ki a képfile-t és csatlakoztasd újra! -
#1240 Nincs rá vmi progi amivel meg tom csinálni? -
#1239 A játéknak nem kritériuma az SP2, hanem az SFCure-nak igen...szal vagy felteszed vagy megveszed eredetiben a játékot! :)
Amúgy egy DVD terjedelmű (~4.5GB) -
#1238 Ajaj, úgy látom előre ittunk a medve bőrére!!! :))) Korai volt az öröm csupán?! -
#1237 hány megabyte a teljes?sp1 es xp-re föl lehetne tenni? -
#1236 nah jólvan megprobálom ujra... de ha 1cer már ment....:D -
Newfronter #1235 NEEM!!! Hanem az start.bat-ot indítsd el és utána a játékot. Ennyi!
-
#1234 Nah várjatok...:D
most jön a probléma vol2 elindúlt kiléptem de most nem tom újra elindítani...
honnantól kell ujrakezdeni?? az sf driver installtól? -
Én azért kíváncsi vagyok, hogy sikerült neki. -
#1232 Szerinted??? A válasz pofonegyszerű!!! Végre úgy csinált mindent, mint ahogy először is kellett volna... :))) -
És leírnád hogy sikerült? -
#1230 nekem nagyobb öröm de hát a forum azé forum lehessen kérdezni stb.... -
#1229 Nagy öröm ez nekünk! (csökken az ismétlődő warez hozzászólások száma...talán...:P) -
#1228 nah megyke 1et az új tuaregemmel:D -
#1227 Még nincs...de ha lesz, igérem csak egyszer fogom berakni... -
#1226 Mennyit még??? Már be lett rakva annyi, hogy akár filmet is lehetne vágni belőle... -
#1225 Már megy....:D csak elindult a köcsögit -
#1224 Azért összességében én elvagyok az árkád móddal karrierben egy végigjátszás erejéig, vannak egész izgalmas küldetések is...
Multival és SZIM móddal csak a karrier kivégzése után foglalkozom majd, mert a két játékmód között nagy a különbség, szal a SZIM és ARCADE között nem akarok ugrálgatni, mert akkor csak mindkettőben bénázás lenne... :)
MSN-en vagyok azért néha, de sokszor csak rejtve... :)
Hanem jövő héten szerintem kivégzem a karrier módot, s akkor gyakran fogok szervert csinálni...mégha billentyűvel sokszor utolsó is leszek... :) -
djcom #1223 Használd egészséggel -
#1222 Dobd ki a géped... -
#1221 A lenti bogár addonhoz nem tud valaki egy linket adni? -
#1220 Milyen a gépigénye? -
#1219 Vki válaszoljon ha serial hibát ír ki mi a gond??? mer minden geciséget megcsináltam... -
#1218 nagyon jók a képek. kár, hogy ilyen bonyolult felrakni a játékot. remélem vki feltöri majd. -
#1217 még képeket légyszi -
#1216 hegyet mászni is lehet:P
-
#1215 Ha lejött, és BH-n se kell senkinek és felnyomom. :-) -
#1214 Nah megcsináltam mindent amit kell leis huztam a romokat de amikor végig megy a csek akkor cd key hibája van:(( meléyiket használjátok??
nekem csak ez van...
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
egyéb 5let? -
#1213 a kis golfon kivül, ami a demoban volt játszható az árkád-karrier is, bár szörnyű :))
3% ig jutottam, mert a merci jeepekkel szimben a sima versenyek annyival jobbak ... :)
nem vagy MSN en soha ? nem inditasz egy multit?
djcom: nem lett 101% a mds, ritkán, de nem indul :) még igy is 1000+1 kösssssz :) -
#1212 húzd már ki a kábeleket a rohadt cd-romból és úgy indítsd, sfnightmare disable node, sfcure !start.bat, image mountol game indít és örül -
#1211 áááá ezt nem hiszem el..
"rakjam egy másik meghajtóba a DVDt" -
#1210 remélem jönnek hamarosan a jó kis addon autók:) 3as golf, belső nézetek az eredeti autókhoz, valami citroen is jöhetne már:) -
#1209 A legújabb DT tuti jó...de remélem lassan magáról a játékról is szó fog esni, nem csak a warez verzió elindításáról... -
#1208 You have to virtually mount the game with Alcohol (even if Daemon Tools should do as well) -
#1207 az alcohol 120 lehet helyettesíteni Deamon toolsal? -
#1206 te biztos polihisztor vagy....... -
#1205 Mi ez a többesszám? Kinek címzed ezt?