30077
  • Shaman
    mennyit kaszáltál?
    vagy freeroll volt?
  • Punker
    vak voltam csak tartani kellett, flop-ra 7-es párom volt meg 3 szín, turn szín, river szín, nem voltak nagy emelések lehetett tartani :)
  • Shaman
    jó-jó kissé túl lett lihegve a 22 téma :-p
    Én sem azt mondtam,hogy emelni kell meg mindenáron bennt maradni vele,de ha preflop nem hívnak,vagy nem hívnak nagyot érdemes megnézni a flop-ot,mert NEKEM!! (tehát nem statisztikailag) elég sokszor volt,hogy lejött még egy 2-es. Ettől független nem alapozok rá nyugi. Ha emelnek sokat akkor simán eldobom.
  • Punker
    2-essel lett flush-öm :)
  • REALista
    Kis téten tényleg veszélyes blöffölni mert minden szarral végigjönnek de azért nagyobb téten már más a helyzet...
  • desigo
    europoker.com-ra,hogyan tudok regelni?

meghívóm nincs
    promóciós kódot meg nem küldtek:(
  • homeless
    Kis téten nem is. Max semi-bluf, ha van esély, hogy javul a kezed. 22-nél csak egy harmadik 2-essel javúlhat a kezed, vagy ha a flop pl 3 4 5, vagy ha flushre vagy fullra van esélyed. Ha ilyen a flop, akkor talán blöffölnék vele, amúgy nem.
  • REALista
    Ezzel a felfogással akkor semmivel sem szabad blöffölni mert megadják vagy rádhívnak és megszívtad.:D
  • homeless
    A nagyvakot megéri megadni, de ha flopon nem jön 2-es, akkor el kell dobni. Blöffölni meg végképp nem éri meg vele, mert ha keveset hívsz, akkor gyenge lapokkal is meg fogja adni, hogy megnézze a következő lapot, ha nagyot hívsz, és megadja vagy rádemel akkor megszívtad. Ha meg elmész riverig akkor szinte biztos, hogy vesztettél.
  • REALista
    Az egészben az a legrosszabb hogy még csak el sem küldhetem a jó kurva anyjába mert én is végigjöttem volna az Ász párral!:DDDd
  • REALista
    22-vel simán megéri megadni a nagyvakot az eseteki nagy részében flop után úgysem fejlődnek az ellenfél lapjai és így bátrabban lehet eldobatni a lapjait mert már neked legalább egy párod van.
  • REALista
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá!De rohadt ideges vagyok!!!!!Ezt nem hiszem el!!!!
    Nálam:JJ
    Ellen:AA
    Flop: J 9 5
    Ellen hív 2 eurot én vissza 2-őt amit meg is ad.
    Turn 3
    Hívok 5 eurot ellnefél vissza 5-öt én ALL IN-t modok/20euro/ ellenfél adja.Természetesen riverre lejön neki az a kurva Ász hogy rohadna meg...
  • Sadist
    Ha a valós lejátszott handek alapján készült statisztikát nézed, akkor az csalóka lehet, mert a 22 nem biztos, hogy elmegy a riverig, viszont ha feljön még egy 2-es, akkor már elmegy, nyer, és már növelte is a 22 nyerési statisztikáját.

A legtutibb, ha kiszámolod szépen a lehetőségeket. A végére úgyis az fog kijönni, hogy a 22-t inkább érdemes eldobni.
  • Unreal1942
    Ja arra ty a javítást.
  • REALista
    Ha jól tudom VC pokeren is adnak 10 dollárt a regisztráció után.
  • vezérszuszu
    Sziasztok!
    Tudtok olyan poker oldalt ahova beregelés után kapok egy kis susut?
    Party poker en kívül?
    i4 es volt már nekem!
    Előre is köszi
  • N1ggA
    Gondolom flushre gondolt :)
  • homeless
    Ász magas színsor az nem royal flush?

Nem minden freerollra érvényes. Tegnap pl egy egész jó asztalhoz kerültem. Az elejétől normálisan lehetett játszani. De a legtöbb freerollon tényleg sok allin van az elején. Ezeket vagy megadod erős lappal, vagy megvárod, hogy más adja meg így legalább megnézheted a kezét. Ezek általába nem rosz játékosok, mert ha összegyűlik sok zseton, akkor már normálisan játszanak. Amúgy freerollon szerintem jó taktika erős kézzel allint nyomni turnnél vagy rivernél, mert sokszor megadják. Sokkal többször, mint real money játéknál.
  • Unreal1942
    Tegnap Ász magas színsorral szívtam meg.
    Kicsit morcos lettem :D

Egyébként mindenhol érvényes az a freerollokra, hogy amíg ki nem esik az első 1500 (2000ből) addig csak túl kell élni szinte és csak utána lehet normálisan játszani? Rendszeresen összeakadok olyan "barmokkal" akik bármire all int mondanak. És persze ezzel az adott asztal játékát tönkreteszik amíg ott vannak. Pár kör után már csak akkor adják meg nekik ha Magas pár van kézben vagy AK stb.
  • N1ggA
    pre-flop allinnél igen, de így nem
  • N1ggA
    ELNÉZÉST! A Kc helyett 10c van a flopban!!!
  • Shaman
    hmmm

AKQJ ?? ez csak 4 lap,hol itt a sor?
  • Punker
    K-val flush, emelek mint az ökör, az ellennél A-szal volt.....
  • REALista
    Egyébként ha te vered kJ-vel a kézbe kapott A parjat akkor te lennél máker!:)
  • REALista
    Egy 10-es nem hiányzik véletlenül!:D
  • N1ggA
    Úgy tűnik folyatódik a pechsorozat megintcsak lerivereltek...
    Kezemben: Kd Jd
    flop: 6h Qh Kc
    turn: Ac (abszolút nutom van, sorom van és nincs flushesély)
    elmentünk allinig
    river: 6d (nem lehet flush)
    gyerek bemutatja: AA (leriverelt a rohadék, fullja lett)
  • VinylToy #1427
    Játék
  • homeless
    Ha 22 van nálad, akkor csak egy harmadik 2es menthet meg, mert flopon már csak erősebb lap jöhet, és ha nincs közte 2es, akkor szinte biztos, hogy vesztésre állsz. Ha AK van nálad, akkor flopnál jöhet egy A vagy K vagy mindkettő, ezekkel is már elég jól fogsz állni(persze a többi lap függvényébe), de akár lehet sorod vagy flushod is, ha egyszínü AK.
  • N1ggA
    Pedig az a jó felfogás. Pre-flop dobások miatt kár idegeskedni
  • Casillas
    ezzel a felfogással a 22 jobb lap, mint az AK, mert butaság arra várni, hogy jöjjön még egy ász vagy egy király....
  • Bercy #1423
    Ott a pont
  • Unreal1942
    Persze ennek a filozófiának a tudatában játszottam így. Csak szar volt ennyiszer egymás után szembesülni azzal, hogy bejött volna :)
  • homeless
    Szerintem ne foglalkozz vele, hogy mid lett volna flop után, mert ha sokat idegeskedsz emiatt, akkor sok ilyen után esetleg gyengébb lapra is sok pénzt fogsz megadni, abban reménykedve, hogy majd a flopnál flushod vagy sorod lesz. És nem lesz...
    22-t én akkor is eldobom ha csak kicsit emelnek. Butaság arra várni, hogy jön majd mégegy 2-es.
  • Unreal1942
    Lehet benne valami. Tegnap eldobtam mert all in volt. Persze, hogy jött még egy 2 es és vittem volna mindent.
    Bár a tagnapi napom csúcsa az volt amikor bedobtam a JQ-t
    Teljesen lenullázott volna ha megadom. És a flop QQJ azt hittem agyvérzést kapok :D
    Közvetlen utána kézbe 3,4. eldobás. flop 2,5,6 :P
  • CzGobe
    Ha a promo 50$ból összeszedek 100$-t, ki tudom azonnal venni, vagy van vmi határ (pl 1000 raked hand), amit teljesíteni kell a cashout-hoz?
  • Shaman
    egyébként,bár nyílván a statisztikák mást mondanak,én a 22-t szinte sosem dobom el,nagyon nagy százalékban bejön egy harmadik 2-es.
    Nem tudom ez miért van,de tényleg így van.
  • Casillas
    élőbe nekem fősulis bajnokságban a kézben 22 volt a sztár, 3-szor kaptam, mindháromszor lejött flopba még egy 2-es :D
  • N1ggA
    nálam pénteken élő játékban volt 2,9 a favorit!
  • Bercy #1415
    Tagnap este nálunk is megesett, hogy a mellettem ülő srác sorban ezeket a kezeket kapta: AA, KK, AA
    Őse nagyon akarta elhinni...

Nekem meg neten(poker.com) volt egyszer, hogy AA leosztásból. Kijátszom, bezsebelem a nyereményt és egy pillanatra máshova figyeltem, azt hallom h csipog, hogy adom-e vakot. Ismét AA ráadásul ugyanaz a szín és sorrend mint az elöbb. Majdnem eldobtam, mert azt hittem valami hiba :)
  • Shaman
    én nagyvakként szeretem ezeket a lapokat. ha nem emelnek nagyot preflop akkor benntmaradsz,s lehet sunyizni vele,hátha bejön.
    Egyéb esetben én is dobom.