30077
  • Unreal1942
    Sajna engem nem sorsoltak be. :(
    Sőt 5 en jelentkeztünk barátok és egyikünket sem.
  • VinylToy #1492
    Ma egy 7-es pókerrel kerestem 7 dollárt :D
  • BADE
    Kisorsoltak a I. JACKPOTSZIGET PókerbajnokságI.-ra.
    Jön még innen valaki?
  • REALista
    Nálam minden rendben...
  • Unreal1942
    Közben kipróbáltam a live chates segítség nyújtásukat! Segíteni ugyan nem tudtak az ügyemben. Feltételezem nálam lehet valami probléma. Egy Másik gépen se megy ami otthon van és egy routeren vannak.
    Ami a live chates helpjüket illeti,. Nagyon normálisak. Meglepett, hogy müködik. Gyorsak és udvariasak is! Persze ez lenne a normális ,de a telefonos t-online és hasonlókhoz szokott ember meglepődik!
  • Unreal1942
    Valaki nem tudja véletlen, hogy miért nem akar ma elindulni nekem az i4poker progija? Tegnap este is ment még tökéletesen. Ma meg semmi. Leszedtem ujraraktam semmi. Minden változatlan a gépen azóta és minden egyéb más működik! Valami 5let?
  • Dave77
    2. lettem, a tagnak szerencséje volt, szinte a semmiből jött fel.
  • N1ggA
    kösz hogy jópáran rámentetek a linkemre!
  • N1ggA
    bár ez inkább egy túlélt pechsorozat utáni "rush"
  • N1ggA
    pihenek is :)
  • VinylToy #1483
    Grat, ezután szokott jönni egy pechsorozat, szóval inkább most egy kis pihenő jól jönne szerintem. :D
  • N1ggA
    2 times nut, 3/3 set, 3 guys finished in 20 minutes!
  • N1ggA
  • VinylToy #1480
    Cikk
  • Shaman
    Úgy látom itt a pokerstrategy oldalt mindenki a saját referjével linkeli :-p

Mit kapsz egyébként ezért,ha teáltalad hozott ember regel?
  • CzGobe
    ha valakit érdekel külföldi pokeres tracker, írjon PMet
    (ide azért csak nem írom be :P)
  • Punker
    játszottam 1 party-t most, A4, hozott 57 centet, kár hogy nincs időm most nekiülni :(
  • Matthew Prosac
    Az egyik kör a partyról... .:Videó:. Én voltam a dealer, és a kamerás egyszemélyben (kicsit azért már kapatos volt ám mindenki azért dumálunk hülyeségeket :))
    Kár hogy pont az ordításnál valamiért elcsúszott a hang..
  • Unreal1942
  • quack
    :/
  • N1ggA
    az se rossz, de azért maradjunk inkább ennél :)
  • Unreal1942
    Köszi itt már regeltem, de még sose néztem vissza rá :)
    Talán majd most mégis.
  • VinylToy #1471
    Én inkább ezt ajánlom
  • N1ggA
    Ez talán segíthet! Mindenkinek!
  • Unreal1942
    Hát én még nem tartok ott, hogy online pokert saját pénzbe játszak :)
    Marad a freeroll egyenlőre. Ha ott össze tudok kaparni pár eurót akkor talán azt befektetem. Ha nem akkor meg jót játszottam.
  • Boconadi
    parti lehetett
  • REALista
    Hát ja ráadásul a freeroll elött vagy egy órát játszottam pénzes asztaloknál és alig volt játszható lapom...
  • REALista
    Már ekkor ki akrtam szálni!:D
    Egyébként ezután all int mondtam 94 -re amit egy AA megis adott de flopra jöt a 9-es és a 4-es is.Utána beirtam hogy milyen lapjaim vannak hogy legalább magyaroknak bukjam át a pénzt!:D
  • Unreal1942
    Bizony. Ez egy élesebb szituban. Nem freeroll elején :) agyvérzés közeli helyzet :)
  • Unreal1942
    Grat! Még csak nem is láttam ilyet sosem :)
    Mikor volt ez?
    És mikor szálltál ki? Mert itt még nagyon az elején lehettél a játéknak. A 25/50 vakból ki indulva.
  • Casillas
    szerencsétlennek a floppolt fullnál nem hiszem, hogy megfordult a fejében, hogy veszíthet

grat :)
  • Punker
    szép :)
  • N1ggA
    ez aztán bad beat!
  • REALista
    Ez életem második Royal-ja!A gond csak az hogy egy vacak freerollon tőrtén ahonnan aztán direkt ki is estem mert úgyse lett volna időm befejezni!/Pedig magasan én voltam Csipléder:D/
  • egypszichonauta

tegnap ketten voltunk már csak,elég gyengén álltam(kb.4szer annyi zsetonja volt) vakon all-in,megadja nála két figura nálam 2,7 különböző színből,lehető legszarabb,végül neki semmi,nekem kettes pár,onnantól kezdve véigig nekem jötek a lapok,játszottunk még 4óra alatt több rövidebb partyt mindet megnyertem...tegnap végig szerencsém volt ez vígasztal me pénteken meg első körben kiestem kézben két 9es,flopban is lejött mégegy,srác all-in megadtam végül riverre lejött neki egy a flush...
  • Unreal1942
    Na tegnap nekem is megvolt az első értékelhető játékom.
    Az i4pokeren freerollban 5. lettem. Ezzel jogom van játszani egy komolyabb díjazású versenyen majd 10. én :)
  • N1ggA
    én végigolvastam. jó vót :)
  • Matthew Prosac
    Velem is történtek tegnap hihetetlen dolgok.
    Tegnap körbeültük az asztalt 8an haverokkal. 500-as beugró, 1500 zseton mindenkinek. Első helyért 2500,- másodikért 1000, harmadikért 500 a jutalom.
    Délután 18.00kor kezdtünk és kb éjfélre maradtunk benn 3an, tesóm, én meg egy elég komolyan játszó haverom. Mentek a körök, de senki nem ment bele nagy ütésváltásokba, nagyok voltak a vakok, nekem meg fogyott a pénzem, mert semmi normális nem jött kézbe. (100-200 vaklicit, én meg kb 2000 zsetonra lefogytam, másik két játékosnál kb 5000)
    Éjjel fél kettőkor már kezdtem megunni ezt, és egyik körben all-int mondtam úgy, hogy meg sem néztem a lapjaim. Mindkettejük eldobta a lapokat, közben látták h meg sem néztem a lapjaim. Beszedtem vele a két vakot (300), majd körülbelül minden 3. körben megcsináltam ugyanezt és nem igazán merték megadni egyszer sem. Pedig ők tudták milyen lapjaik vannak én nem :) Végülis aztán amikor bedobták akkor mindig megnéztem velük közösen h na mim is volt (az összes olyan volt amivel mégcsak be sem szállnék alapjáraton, 7-4 különbözőszínű, Q-2, 4-5, és hasonlók).
    Amikor kb nyolcadjára játszom el, akkor tesóm megadta.
    Na hát akkor nézzük mim van: 4,10 különböző színű. Nem túl bizalomgerjesztő, főleg hogy tesó megmutatja a 10,Q egyszínűjét.
    Hát akkor lássuk a flopot: 2,2,6. Turn:6. Szépen felállok hogy gratuláljak és otthagyjam a terepet, a river azonban egy újabb 6-os!
    Óriási röhögök közepette (tesót majd szétveti az ideg) visszaülök. Gondoltam ha már ekkora szerencsém van következő körben megnézem a lapjaim végre. Kőr A,2 - All-in! Tesó megadja: Q,K kül.
    Ász lejön, Q,K nem, tesómat elég erősen meggyengítem. Utánna 3-4 körben all-int mond a magas vakok miatt és kicsit megszedi magát, de még mindig kevés maradt neki, így a rákövetkező 6-7. körben is all-int mond. Mondom neki hogy ezt sajnos el kell fogadnom, kicsit örül magának majd bedobja asztal közepére a K,K kezét. Teátrálisan szívom a fogam, majd bedobom énis asztal közepére az A,A kezemet. Kicsit kigömbölyödött a szeme. Hozzáteszem az addig 7 óra alatt 2x kaptam párt a kezembe, azok is kettes-párok voltak.
    Flop: 3,2,4 turn 5, sor meg is van a riverre kijövő Q amúgy sem változtat semmin. Tesó kiesik.
    Igazából a headsupban nem voltak ilyen bravúros körök, annyi történt hogy haverom soxor blöffölt és egy 10,5 kézzel K,10,2,K leosztásnál a turnnél all-int mondott én pedig jó 2 perc gondolkodás után megadtam, és jól gondoltam mert 8,9es kézzel blöffölt.
    De azért 10,4-el játékban maradni all-innél úgy hogy lejön egy komplett full house.. Hááát.
    Sry hogy hosszú volt de gondoltam megosztom.
  • N1ggA
    Ez hihetetlen. Sosem fogom megérteni ezt a pókert, hogy mi miért van. Minden pénteken játszunk haverokkal igazi pénzben. 2 hete ritka szar lapjaim voltak, csak fogyott a zsetonom, mert tényleg semmim nem volt. Egyszer kaptam egy AK-t. Bemondtam az allint, mert már alig volt pénzem. Egy haverom adta: AA.

Most pénteken minden bejött. 3x is az volt, hogy kezemben semmi, a floppon lejön a drill. Pl: 7,3 a kezemben, flop: 3,x,3. Rengeteg handet nyertem, mert mindig volt valamim. Egyik srácnak kevés volt a pénze, allint mondott. Megadtam Ah 9h-val. Bemutatja: Ac 9d. Flop: xc xh xs turn: xh river: xh. Backdoor flushel vertem. Ez hihetetlen. Na ez az, amiért biztos, hogy nem csalnak a termek... Ja, a végén amikor 8-ból már csak 2-en voltunk. kezemben: K7s. flop: 7, 4, 7. Checkelek, srác allin. Megadom, mutatja: A 4. Hihetetlen szerencsém volt pénteken. 2 hete meg semmi. Ráadásul ez élő póker. Erről is látszik, hogy nem csalnak a termek, csak peched vagy szerencséd van.
  • Shaman
    ops most nézem csak flopra 7-es párod volt..

akkor kézben 2,7 volt? :-P a legrosszabb hand ami lehet:-))))
    persze ha vak voltál aés nem emeltek akkor nyílván bennt maradtál...