30077
  • vegicsek
    Pffú de jót játszottam.Nyertem 1 dolcsit.Poker.com-nál van funstep sit and go szoba.100 play money-ért, kapsz egy funstep 1 kupont, azzal szépen megnyertem egy funstep 2 kupont(5 ember ellen), funstep 2 vel megnyertem a funstep 3 kupont(szintén 5 ember ellen), majd funstep 3-ba legyőztem mind a 9 embert, és bumm így lett az 1 dollár.Szerintem egész eredeti ötlet.
  • Shaman
    vannak a nagy freeroll tornák,sattelite free rollok amikre példul,már pár héttel előre is regelhetsz.
  • N0S
    a freerollra a regeleseket 1 oraval a party kezdete elott nyitjak meg, szoval nemtudom mit regeltel te masnapra, de nem freerollt az tuti..
  • HUNtalicska93
    lol:)
  • BADE
    A következő pókerpartyn ezzel nyitunk:)
    Indián póker

"Ha a Texas Hold'em a póker cadillacje, akkor az indián póker (vagy blind man's bluff) egy egykerekű bicikli, ülés nélkül: poén, de könnyebb vele seggre esni, mint közlekedni.

Az indián póker lényege, hogy a játékosok osztás után a homlokukhoz tapasztják lapjaikat (indián póker, érted), szóval sajátjaik kivételével mindenki lapját láthatják. Eredetileg sima high card játék, de mivel a póker nem pusztán szerencsejáték, a hold'em variációja az igazi."

forrás:
    http://poker.blog.hu
  • vegicsek
    Hmm regisztrálok valaki alá i4pokeren, aki először ad reflinket
  • HUNtalicska93
    de ha jól játszok,és heti 3-4 freeroll-on elindulok,akkor összeszedhetek
  • HUNtalicska93
    én most tettem fel az i4poker-t és télleg sok freeroll van,be is regeltem 3-ba,az egyik ma délután lesz, a többi holnap
  • N0S
    i4pokeren most is lehet kapni 5€-t.
    van egy olyan lehetoseg party-n, hogy kitoltesz egy kvizt, es utana kapsz 50 dolcsit. 5x probalkozhatsz a kviz kitoltesere. >>>LiNK<<<

31. lettem ma i4poker-en a weekly final-on :\
    a vegere mar elegge kiakadtam, hogy viszonylag jo lapokkal (QT, KJ) sem tudtam nyerni.. meg AA-val sem
  • Monoton
    és van most olyan oldal ahol regelésnél kapsz kezdő pénzt?

mint anno az i4poker en
  • REALista
    Jaja!400Ft-os beugróval...
  • CzGobe
    hol játszottál? haverokikal?
  • REALista
    Élő pokerben nyertem ma 4000Ft!:D
    3-szor volt AA-om kézben és mind a háromszor nyertem is vele egy nagyobb kasszát!Jobb arány mint online...
  • vegicsek
    Pfff, party pokeren próbálok összehozni egy kis tőkét.Egyenlőre 2 central Europe freeroll-ból összejött olyan 1 dolcsi, néha party beten játszok vele, egyszer majdcsak lábra állok.
  • N0S
    i4poker.com-on rohadt sok free-van. free-bol nem igazan gyujtesz ossze olyan nagy zsebpenzt
  • HUNtalicska93
    helló,valaki leírná nekem ,mely termekbe van "sok"freeroll egy héten(hónapban)?mert szeretnék egy kis zsebpénzt összegyűjteni,csak 14 éves vok:D
    na?köcce
  • homeless
    CDPokeren a beginner részlegbe szinte lehetetlen jó asztalt találni. Vagy nagyon kis tétes az asztal vagy tele van vagy nem ül ott senki. Én csak "normál" asztaloknál játszok, de nyerek ott is.:)
  • CzGobe
    én azt mondom h a CDPoker-en és a TitanPoker-en (nem tom az melyik netwörk) elég lámák játszanak :P (Beginner-részlegben biztosan)
  • Monoton
    fu 104 uj üzenet

vagy féléve nem játszotttam :(

vannak valami uj oldalak ahol érdemes játszani? vagy ti hol toljátok mostanság?
  • Boconadi
    azigen :)
  • N0S
    akkor sem nyerne 10k euro-t. az bad beat-re vonatkozik.. TTTTx-lappal kell hozza minimum veszteni. sok sikert ;)
  • vegicsek
    Gondolom nem jackpot-os asztal volt.Akkor most 10 Euro rugó csörögne a zsebedben.Azért szép kéz
  • N0S
    tegnapi dontot nezte valaki sport1-en? :)
    flanders kisasszony megnyerte :@

#1628: nice hand
  • Matthew Prosac
    rendeltem, 1 hét alatt kész volt, a mixelt felsőnek a kar-része kicsit vékony és szar anyagból van. maradjunk annyiban hogy nem húznék el a pólóval egy MAN kamiont... (nemolyan jó minőség mint amire számítottam)
  • Freeeee
    Most néztem meg a tavalyi WSOP döntöjét. Nem semmi ahogy kiöntik a 12.000.000. dollárt az asztalra:)
  • REALista
    A turn és a river megnyugtatott bár nélkülük is vittem volna:D
  • N0S
    elobb volt a bubi poker, utana nemsokkal meg a 4-es
  • jbal
    na oké megvan.csak még egy kérdésem lenne:ezekhez az online gamekhez kell java?
  • Punker
    srácok ki rendelt arról a pókerpólós oldalról? megjött neki? milyen minőség?
  • jbal
    ezeket a képeket melyik programból csináljátok?
  • N1ggA
    hogy volt a sorrend?
  • N0S
    lattatok world open final table-t? nem volt gyenge amit nyomtak.. csak kar hogy az k***a nyerte meg :@

mult het szombati legjobb lapok:
    http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025259345.jpeg
    http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025277793.jpeg

tegnap pedig sikerult bejutnom i4poker-en a weekly final-ra :)
  • homeless
    Nem muszáj rákattintani, sőt nem is muszáj ide bejönni. A poker amúgy egy kiegészítő dolog. Szórakozás. Szerintem itt senki se ebből él. Aki meg pókerből él az hidd el, hogy meg is él belőle, de nem sok ilyet ismerek.
  • forzajuve
    fasz kivan ezekkel a hülye linkekkel menjetek dolgozni!
  • vegicsek
    Sziasztok én is nagyon szeretem a pókert.Party poker-en játszok, meg Poker.com-on
  • Shaman
    base=alap,bázis ebben az értelemben a játékos előtti/környéki játékteret értik,ahol megteszi a téteket.
    Nemt tudom van-e erre szakszó.
  • jenki2
    hi,

a base-t hogy mondják magyarul? Meghatásozás: Area near players on a table where bets are usually made and paid.
    Hali.
    Segítenétek, a német sportingbetről akarom leszedni a póker programot, de nem találom sehol.
  • CzGobe
    ja :)
  • VinylToy #1614
    Nem is hatos volt nálam hanem 5-ös, de a lényegen nem változtat, szóval a history:

Table Speed 1330821 (Real Money) -- Seat 10 is the button
    Total number of players : 2
    Seat 9: Vinyl (13300)
    Seat 10: Zatoo (6700)
    Zatoo posts small blind (300)
    Vinyl posts big blind (600)
    ** Dealing down cards **
    Dealt to Vinyl [ 5c, Js ]
    Zatoo calls (300)
    Vinyl checks.
    ** Dealing Flop ** : [ 8d, Jc, 5s ]
    Vinyl checks.
    Zatoo bets (4200)
    Vinyl raises (8400) to 8400
    Zatoo calls (1900)
    Zatoo is all-In.
    ** Dealing Turn ** : [ 3d ]
    ** Dealing River ** : [ 3h ]
    Creating Main Pot with $13400 with Zatoo
    ** Summary **
    Main Pot: 13400
    Board: [ 8d Jc 5s 3d 3h ]

Vinyl balance 6600, bet 9000, collected 2300, lost -6700 [ 5c Js ] [ two pairs, Jacks and Fives -- Js,Jc,8d,5c,5s ]
    Zatoo balance 13400, bet 6700, collected 13400, net +6700 [ 8s 3c ] [ a full house, Threes full of Eights -- 8s,8d,3c,3d,3h ]

Közben rájöttem, hogy a kivárás a flop után volt a gond, mert ha nem check/raise-lek, akkor lehet hogy dobja, így Ő hívott egy nagyot, amit el kellett fogadni, az meg hogy ilyen lapok jöttek hát ezvan. :D