30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1653 Pffú de jót játszottam.Nyertem 1 dolcsit.Poker.com-nál van funstep sit and go szoba.100 play money-ért, kapsz egy funstep 1 kupont, azzal szépen megnyertem egy funstep 2 kupont(5 ember ellen), funstep 2 vel megnyertem a funstep 3 kupont(szintén 5 ember ellen), majd funstep 3-ba legyőztem mind a 9 embert, és bumm így lett az 1 dollár.Szerintem egész eredeti ötlet. -
#1652 vannak a nagy freeroll tornák,sattelite free rollok amikre példul,már pár héttel előre is regelhetsz. -
#1651 a freerollra a regeleseket 1 oraval a party kezdete elott nyitjak meg, szoval nemtudom mit regeltel te masnapra, de nem freerollt az tuti.. -
#1650 lol:) -
#1649 A következő pókerpartyn ezzel nyitunk:)
Indián póker
"Ha a Texas Hold'em a póker cadillacje, akkor az indián póker (vagy blind man's bluff) egy egykerekű bicikli, ülés nélkül: poén, de könnyebb vele seggre esni, mint közlekedni.
Az indián póker lényege, hogy a játékosok osztás után a homlokukhoz tapasztják lapjaikat (indián póker, érted), szóval sajátjaik kivételével mindenki lapját láthatják. Eredetileg sima high card játék, de mivel a póker nem pusztán szerencsejáték, a hold'em variációja az igazi."
forrás:
http://poker.blog.hu -
#1648 Hmm regisztrálok valaki alá i4pokeren, aki először ad reflinket -
#1647 de ha jól játszok,és heti 3-4 freeroll-on elindulok,akkor összeszedhetek -
#1646 én most tettem fel az i4poker-t és télleg sok freeroll van,be is regeltem 3-ba,az egyik ma délután lesz, a többi holnap -
#1645 i4pokeren most is lehet kapni 5€-t.
van egy olyan lehetoseg party-n, hogy kitoltesz egy kvizt, es utana kapsz 50 dolcsit. 5x probalkozhatsz a kviz kitoltesere. >>>LiNK<<<
31. lettem ma i4poker-en a weekly final-on :\
a vegere mar elegge kiakadtam, hogy viszonylag jo lapokkal (QT, KJ) sem tudtam nyerni.. meg AA-val sem -
Monoton #1644 és van most olyan oldal ahol regelésnél kapsz kezdő pénzt?
mint anno az i4poker en -
#1643 Jaja!400Ft-os beugróval... -
#1642 hol játszottál? haverokikal? -
#1641 Élő pokerben nyertem ma 4000Ft!:D
3-szor volt AA-om kézben és mind a háromszor nyertem is vele egy nagyobb kasszát!Jobb arány mint online... -
#1640 Pfff, party pokeren próbálok összehozni egy kis tőkét.Egyenlőre 2 central Europe freeroll-ból összejött olyan 1 dolcsi, néha party beten játszok vele, egyszer majdcsak lábra állok. -
#1639 i4poker.com-on rohadt sok free-van. free-bol nem igazan gyujtesz ossze olyan nagy zsebpenzt -
#1638 helló,valaki leírná nekem ,mely termekbe van "sok"freeroll egy héten(hónapban)?mert szeretnék egy kis zsebpénzt összegyűjteni,csak 14 éves vok:D
na?köcce -
homeless #1637 CDPokeren a beginner részlegbe szinte lehetetlen jó asztalt találni. Vagy nagyon kis tétes az asztal vagy tele van vagy nem ül ott senki. Én csak "normál" asztaloknál játszok, de nyerek ott is.:) -
#1636 én azt mondom h a CDPoker-en és a TitanPoker-en (nem tom az melyik netwörk) elég lámák játszanak :P (Beginner-részlegben biztosan) -
Monoton #1635 fu 104 uj üzenet
vagy féléve nem játszotttam :(
vannak valami uj oldalak ahol érdemes játszani? vagy ti hol toljátok mostanság? -
#1634 azigen :) -
#1633 akkor sem nyerne 10k euro-t. az bad beat-re vonatkozik.. TTTTx-lappal kell hozza minimum veszteni. sok sikert ;) -
#1632 Gondolom nem jackpot-os asztal volt.Akkor most 10 Euro rugó csörögne a zsebedben.Azért szép kéz -
#1631 tegnapi dontot nezte valaki sport1-en? :)
flanders kisasszony megnyerte :@
#1628: nice hand -
#1630 rendeltem, 1 hét alatt kész volt, a mixelt felsőnek a kar-része kicsit vékony és szar anyagból van. maradjunk annyiban hogy nem húznék el a pólóval egy MAN kamiont... (nemolyan jó minőség mint amire számítottam) -
Freeeee #1629 Most néztem meg a tavalyi WSOP döntöjét. Nem semmi ahogy kiöntik a 12.000.000. dollárt az asztalra:) -
#1628 A turn és a river megnyugtatott bár nélkülük is vittem volna:D
-
#1627 elobb volt a bubi poker, utana nemsokkal meg a 4-es -
#1626 na oké megvan.csak még egy kérdésem lenne:ezekhez az online gamekhez kell java? -
#1625 srácok ki rendelt arról a pókerpólós oldalról? megjött neki? milyen minőség? -
#1624 ezeket a képeket melyik programból csináljátok? -
#1623 hogy volt a sorrend? -
#1622 lattatok world open final table-t? nem volt gyenge amit nyomtak.. csak kar hogy az k***a nyerte meg :@
mult het szombati legjobb lapok:
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025259345.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025277793.jpeg
tegnap pedig sikerult bejutnom i4poker-en a weekly final-ra :) -
homeless #1621 Nem muszáj rákattintani, sőt nem is muszáj ide bejönni. A poker amúgy egy kiegészítő dolog. Szórakozás. Szerintem itt senki se ebből él. Aki meg pókerből él az hidd el, hogy meg is él belőle, de nem sok ilyet ismerek. -
forzajuve #1620 fasz kivan ezekkel a hülye linkekkel menjetek dolgozni! -
#1619 Sziasztok én is nagyon szeretem a pókert.Party poker-en játszok, meg Poker.com-on
-
#1618 base=alap,bázis ebben az értelemben a játékos előtti/környéki játékteret értik,ahol megteszi a téteket.
Nemt tudom van-e erre szakszó. -
#1617 hi,
a base-t hogy mondják magyarul? Meghatásozás: Area near players on a table where bets are usually made and paid.
-
#1616 Hali.
Segítenétek, a német sportingbetről akarom leszedni a póker programot, de nem találom sehol. -
#1615 ja :) -
#1614 Nem is hatos volt nálam hanem 5-ös, de a lényegen nem változtat, szóval a history:
Table Speed 1330821 (Real Money) -- Seat 10 is the button
Total number of players : 2
Seat 9: Vinyl (13300)
Seat 10: Zatoo (6700)
Zatoo posts small blind (300)
Vinyl posts big blind (600)
** Dealing down cards **
Dealt to Vinyl [ 5c, Js ]
Zatoo calls (300)
Vinyl checks.
** Dealing Flop ** : [ 8d, Jc, 5s ]
Vinyl checks.
Zatoo bets (4200)
Vinyl raises (8400) to 8400
Zatoo calls (1900)
Zatoo is all-In.
** Dealing Turn ** : [ 3d ]
** Dealing River ** : [ 3h ]
Creating Main Pot with $13400 with Zatoo
** Summary **
Main Pot: 13400
Board: [ 8d Jc 5s 3d 3h ]
Vinyl balance 6600, bet 9000, collected 2300, lost -6700 [ 5c Js ] [ two pairs, Jacks and Fives -- Js,Jc,8d,5c,5s ]
Zatoo balance 13400, bet 6700, collected 13400, net +6700 [ 8s 3c ] [ a full house, Threes full of Eights -- 8s,8d,3c,3d,3h ]
Közben rájöttem, hogy a kivárás a flop után volt a gond, mert ha nem check/raise-lek, akkor lehet hogy dobja, így Ő hívott egy nagyot, amit el kellett fogadni, az meg hogy ilyen lapok jöttek hát ezvan. :D