30077
  • VinylToy #1613
    Ma is második lettem egy 10 fős sit&go-n és megint voltam tökutolsó 800 zsetonnal.
    Viszont amin kiakadtam kicsit, hogy a heads up-nál, amikor ketten maradtunk, nekem kicsivel több zsetonom mint a másiknak kezemben 6J, neki 8,3, feljön a flop 8-6-J, hívok, ráhív, all-in megyek, erre turn 8-as, river 3-as....annnyyyáááád :D

Végülis örülök így is mert nyertem megint 7,20-at és csak 3-at kellett befizetnem, és mostanában megfigyeltem hogy pénzes asztalnál elég hülyék az emberek.
  • N1ggA
    A bankroll request-re kattints!!!
  • forzajuve
    www.absolutepoker.com elő is jön automatice,h töccsed lefele a progit vagy katt a Downloadra azt kész
  • vezérszuszu
    Konkrétan mácsak pokerezni kéne de hogyan?
  • vezérszuszu
    Rámentem erre a linkre és az absolut pokernél regeltem felhívtak , én elküldtem a személyit , aztán küldtek e-mailt de most mit csináljak?
    nincs ilyen kis progi amit le kell szedni mint máshol, nem tom mi van most!
  • N1ggA
    YourPokerCash
    Reklámozom a saját linkemmel, de tényleg nagyon nagyon jó. Kevés a raked hand követelmény, hamar megvan, gyorsan utalnak, minden elismerésem az övék. Próbálja ki mindenki, attól függetlenül, hogy most kezd ismerkedni a pókerrel, avagy már régi játékos!!!
  • REALista
    Engem is felhívtak a Titános 50 dolcsi miatt de ez már vagy négy napja volt és még mindíg nem kaptam meg a pénzt...:(
  • Shaman
    partytól is felhívnak,legalábbis engem felhívtak anno.
  • homeless
    Azt nem mondtátok, hogy fel is hívnak a cdpokertől:) Olyan gyorsan beszélt, alig értettem valamit:))
  • CzGobe
    mind a CDPokeren, mind a TitanPokeren (tehát az iPoker network-ön naon bénák játszanak, le lehet fejni őket elég könnyedén :D, ez tetszik)
  • REALista
    Én már nem is nagyon nézem a közvetítéseit teljesen komolytalanná vált Klárikával...

• N1ggA
    én bírom meg minden, tisztelem, csak néha zavar, hogy senki sem javítja ki, ha valami marhaságot mond.
  • forzajuve
    néha én is hülyézem, aztán eszembe jut,h ha nem lenne lehet azt sem tudnám mi az a hold'em poker.
  • vezérszuszu
    Köszi!
  • xy21
    téllegXD
    Bocs ezt nem vettem észre LOL
  • Shaman
    adj meg passwordöt
    a verifynál újra be kell írni
  • Csacsi
    Sziasztok. Bocsi, ha reklámnak minősül, és nyugodtan töröljétek. Nem az én oldalam, és nem az én versenyem, csak gondoltam szólok...hátha valaki szeret élőben is játszani versenyen. Ha igen, kattintson ide a részletekért.

Ha reklámnak veszitek töröljétek nyugodtan.

Ui.: Én már jelentkeztem, jól jönne a Tv :D
  • vezérszuszu
    Sziasztok!
    CDpoker-re szeretnék regelni de a 3. pontnál már el is akadok!
    A Verify password: ehez nem tom mit kell írni! HELP!!!
  • CzGobe
    Ez nagyon durva! Abból a 30$ból 1óra alatt 100at tudtam csinálni! :P Nagyon gyengék :D (2x $0,10/0,20as asztalon egyszerre játszottam, beginners, de még véletlenül se menjetek 0,50/1$os asztalra!!!)
  • Unreal1942
    A sort se vették észre Klárikával együtt :D
  • N1ggA
    egyik 555KK másik AKKK9. itt az 555KK a jó
  • bowden
    kérdés:
    Regisztráltam a bet365-re. Ha freeroll bajnokságon elérek valami helyezést ami már fizet, akkor azt a pénzt át tudom pakolni bankkártyámra(használható interneten)?
    A kártyát még nem regeltem. Csak akkor tenném ha van rá esély, hogy pénz kerül rá:)
  • VinylToy #1591
    az ötös párnak fullja lesz, míg a király-ásznak csak egy drillje.
  • xy21
    Mér ne nyerhetne királlyal?
    Egyik: 55
    Másik AK

lapok:5 6 9 K
    és ha lejön a K akkor az egyik 555
    Másik: A KKK
    vagyis...
  • desigo
    jah láttam én is
    ki javítaná ki?Klárika? loál
  • N1ggA
    Hülye Korda...

egyik: 5 5
    Másik: A K

flop és turn: 5 6 9 K

Korda elkezdi: Másik csak királlyal nyerhet...
    Hülye korda, nem nyerhet királlyal se! Miért nem javítja ki senki? Hülye Korda...
  • N1ggA
    CDpoker bónusz. Egyből megkapod.. Többet nem találtam :D Mondjuk a 12k CDpoint az sok :D
  • N1ggA
    +3620xxxxxxx én így adtam meg, fölhívnak, és a robot mond egy 5-jegyű számot. Az beírod és kész is.
  • REALista
    Telefonon adnak meg valami kódot amit használni kell?Egyébként hogy adtad meg a telefonszámod ha igen?
  • N1ggA
    én a partyra regisztráltam, de igazából sok különbség nincs
  • REALista
    Melyiket probáltad ki mert itt több is van?
  • N1ggA
    Újabb no desposit site Kipróbáltam, műkődik. Telefonos és személyi igazolvány kép kell
  • VinylToy #1581
    hogy AA vagy JJ van a kezedben :D esetleg QK más szín.
  • Matthew Prosac
    6,7 asszem [káró természetesen]
    szóval nem tudom mire gondolt úgy mégis... félblöff ? :)
  • VinylToy #1579
    mi volt nála?
  • Matthew Prosac
    feladvány: ennek mennyi az esélye?
    [megjegyzés rovat: nem 20$t kellett hívnom hanem 4.6ot]
  • VinylToy #1577
    Feladvány: Mi van ha káró 8-7 van nála, esetleg K-Q???
  • Matthew Prosac
    megvolt
  • Palinko
    F3 :)
  • Matthew Prosac
    az a smiley nemtom h került a mosoly elé, nem terveztem oda :O