30077
  • Sadist
    Mást, de nem csak FPS-ben van így, hanem akármilyen játékban, ami lehetőséget ad arra, hogy néhányan cigányhorda módjára összeverődjenek, és szétbasszák más játékát.
  • cenobite
    Elég szomorú ez a BPO-s cikk. Én a SportTV helyében viszont csakazért is leadnám, és a kommentátorokkal szénné aláznám az ilyen játékosokat/játékstílust.

Hiába írják a PokerNews hozzászólások között páran, hogy nem volt semmi bunda, ezért ha az ott jelenlévők 99%-a úgy látja, hogy meg volt játszva, az már jelent valamit. Gusztustalan. Mint ahogy az is, hogy sajnos az ilyen "játékstílus" jellemző jónéhány hazai teremre. :((

Úgy néz ki hétfőn megyek először egy klubba, ahol ilyen mini-tournamentek vannak, kíváncsi vagyok ott lehet -e majd tapasztalni ilyen klikkesedést.
  • CzGobe
    te CSzel? :) vagy vmi más fps? :)
  • AntiHero
    Sztem is. Ha megszegi a szabályt ki kel vágni. (akár a fogát is:D)
  • predat000r
    Hát szerintem a versenyigazgatót kellene elővenni.Ha ez akkora verseny miért nem voltak felkészülve erre?Kivágtam volna őket mint a sz**t!Nemérdekel hogy ki az.Legyen kezdő vagy sem.Mindenki egyből kiszúrta mi is történt akkor gondolom ez nem újkeletű probléma.De pont emiatt is kellett volna a szervezőknek megvédeni a versenyt.Én focizom is ahol mindenki tudja színészkedni is kell kicsit.Ez nekem nagyon nehezemre esik.Megszoktam hogy akárkivel is játszom bevallok még olyat is amit senki nem látott meg.Ezek az emberek nem ilyenek.De mivel még nem játszottunk ekkora tétre ezért szerintem nem tudhatjuk mit tennénk ott.Mert azért 10 milla nem kis pénz:D De remélem ha idekerülök én meg tudom állni.Bár itt csak az nem stimmel hogy sosem jutok odáig mint ezek a sz*r emberek:D
  • Sadist
    Amúgy ez nem tudom, hogy ilyen magyar szokás-e (szeretném azt hinni, hogy nem), de sokan olyan vastagon képesek szarni a fair-playre, hogy hihetetlen. És nem csak ilyen pénzdíjas sportrendezvényen, hanem teljesen tét nélküli játékban is. Ha az ember felmegy játszani egy szerverre (szinte tök mindegy milyen játék), és pl. nincs autobalance, akkor tuti, hogy az egyik csapatban pár percen belül kétszer annyian lesznek, mert még egy tét nélküli, pusztán szórakozásból játszott játékban is szarnak a fair-playre. Ha meg ehhez hozzájön a gusztustalan emberi kapzsiság, akkor aztán pláne.
  • Sadist
    Az ilyeneknek faszkorbács, plusz pénzbünti, mint a megbundázott focimeccsért.
  • REALista
    Hát ez nagyon gáz...:(
  • Csacsi
    Az a baj, hogy magyarországon sok helyen elterjedt ez a játék. Legalábbis voltam már 2 olyan klubban is, ahol vannak ilyen társaságok. Szerencsére vannak jobb helyek, ahonnan kitiltják az ilyen versenyzőket.
  • Xing
  • Lipi1980
    Lehet, hogy nagy felháborodást és hatalmas anyázásokat fog kiváltani, de be kell linkelnem egy cikket a BPO-ről

BPO - Menny és pokol

Szerintem ezek után csoda ha jövőre megrendezik a IV-et...
    Véleményeket várok!!!
  • Sadist
    A parti végeredménye jobban fog közelíteni az elméleti esélyekhez. A nagyobb esélyű játékost sokkal nehezebb lemákolni (pl. egy 80-20-asnál 1:25-höz az esély, hogy mindkétszer veszít, szemben az 1:5-höz), a kisebb esélyűnek meg marad egy kis lehetősége, hogy ne veszítsen el mindent, hanem megosszák a potot.
    Persze ettől még az esélyek maradnak ugyanazok, tehát hosszútávon nincs igazából jelentősége, inkább csak a pillanatnyi szerencsefaktort csökkenti valamelyest.
    Macskafogó Hold'em
  • CzGobe
    hétfőn szerencsés napom volt: 1000BB/500hand, bár csak ~80% VPIP XD
  • Galy
    értem én, de mi értelme van ennek?
    All-in, aztán jaj, mégiscsak féltem a pénzem???
    hülyeség! :)
  • nando42
    na bazz', azért a VPiP 22,-höz jövő -300 + BB/100 se semmi. :))) ahhoz is kő kemény tehetség kell...
  • Matthew Prosac
    énsem dobtam volna el ne érts félre :)
  • Chrisx
    Elég nehéz egy full house-t eldobni. Szerintem senki nem dobná el.
  • repro
    megálapodtak, hogy kétszer dobnak turnt és rivert. High stakesnél, amikor all-in megy valaki szokták néha. Ebben az esetben döntetlen lett, mert egyszer az egyik, egyszer a másik nyert.
    YouTube-on fent van a video a legnyagobb potról - valami 750000 USD.
    Ott háromszor dobták a rivert és 2:1 lett az eredmény és a kisebb esélyű vitte.
    750K Pot

575K Pot. A legnagyobb eddig, amit egy személy vitt el
  • Matthew Prosac
    én megnéztem azt a negyvenvalahány leosztást ami fennvan róla. extralol :) mindenkinek ajánlom.
  • Matthew Prosac
    lolgecc :)
  • csupaA
    ha tudnám ez meg mi a tökömet jelent... xDDDD
  • vegicsek
    Aki még nem hallotta, absolut pokeren lebukott egy potripper nevű csávó.Látta mások lapjait, de agyatlanul játszott, lásd VP$IP.
    Youtubon van róla videó, keressetek rá, én lusta vagyok:)
  • Sadist
    Ding ding ding ding ding! :)
  • vegicsek
    Potripper:)
  • csupaA
    "Kicsit vicces statisztika az Absolut Pokerről. Na ki találja ki mi az a piros pötty?"

Hát ebben az esetben körülbelül az abszolút lehetetlen... xDD
  • csupaA
    pazmeg, ki ez a játékos akkor piros ponttal???? xDDDD
  • repro
    ilyenkor már nekem szokott fájni a szívem a sajnálattól :)
  • Sadist
    VP$IP: Hányszor lépett be önként a játékba.
    BB/100: Hány BB-t nyert 100 osztás alatt.
  • csupaA
    óóó de én nem vagyok ám járatos a pókeres rövidítésekben (legalábbis az ilyen statisztikai dolgaiban... :))
  • Sadist
    Oda van a írva a tengely alá/mellé :)
  • csupaA
    Mondd el mit jelent az x és y koord. és megmondom :)
  • Sadist
    Nem éppen.
  • csupaA
    Talán egy royal flush?
  • Sadist
    Kicsit vicces statisztika az Absolut Pokerről. Na ki találja ki mi az a piros pötty?
  • Matthew Prosac
    Na ez kicsit fájhatott neki... (riverig minden körben csak egy-egy elejtett 0,25$-os tét volt, a rivernél ő beszélt először, 1.5$-t rakott be, én visszaemeltem 5$ig, ő vissza 16$-ig én allin, ő meg elfogadta. "That's pretty sick"
  • ddt500
    Helló! A paradise poker-en mi alapján nőnek az FPP pontjaim? Csak az számít, hogy hány cash game leosztásban veszek részt? Vagy a tornák is beleszámítanak?
  • csupaA
    Ez olyan izgalmas, hogy csak na!!!! xDD
  • Galy
    hi!

itt ez a videó:

High Stakes

flop után két turn-t és két rivert játszanak. Valaki érti, hogy miért?
    Van ilyen szabály?
  • csupaA
    Ez a Korda egyszerűen borzalmas xDD Majdnem idegrohamot kaptam, mikor legutóbb láttam egy póker meccset... mit kiabál, mint egy focimérkőzésen?? Há nóóóóórmááális?