30077
  • Lipi1980
    A hétvégén a Sportklubbon volt EPT közvetítés (Barcelona-i döntő)...
    Tudom, hogy megvan vágva, de akkor is olyan brutál lapokat kaptak kézbe, hogy minden leosztásnál kamilláztam rendesen, hogy ebből mi fog kisülni!!!

Látom, hogy egész héten lesz EPT! Csak az nem derül, hogy minden nap más helyszíni döntőt közvetítenek, vagy ua. ismétlik???

Pénteken kezdik közvetíteni szintén a Sportklubbon a New Europe Poker Open II-t!!!!
  • Doma #3132
    Kérdés:
    Létezik olyan hand elemző progi ami .xml fileokat kezel?
    Ingyenes kellene, mert sajna Titanon vagyok és az ottani historyk ilyen formátumban vannak :(
    Válaszokat előre is köszi!

• predat000r
    Hát én még 8600 ért vettem meg.Annyit megért a lézergravis.Azt a kártyát nem ismerem.Én most akarok egy Furnier EPT 100% Plasticot.Az 2100 :S De ennyit megér majd nővérem megveszi szépen karácsonyra:D
  • ddt500
    Na most jöttem a paradise-ról. 20 euróval száltam be 105-el ki.
    Egyszer hibáztam egy nagyot de nem lett végzetes. Egymás után volt egy ász fullom meg 7-es pókerem.
  •  castor
    az első royal amit Titanon láttam :) (NastyLucky vagyok)
  • BlackShadow
    szintugy :D
  • AntiHero
    Én 4600ft vettem (2cs) kártyát:) (Piros-Kék)
  • mikusmate
    Köszi, közben azonban máshonnan rendeltem. Végülis mégiscsak számozatlan lett a vége, de azért rendeltem ezt, mert csak 7500 Ft, az meg legyen akármilyen minőségű is, sztem nem sok egy 500-as készletért (11,5 grammos zsetonok). Azt tudom, hogy a kártya nagyon ócska benne, úgyhogy rendeltem egy pakli Modiano kártyát... Kicsit utánaolvastam, és jónak volt írva, szóval 1350 Ft-ot nem sajnálok érte.
    Mikor azt írtam, hogy nem tudják megjegyezni, egy kicsit valóban túloztam, csak néhányan nagyon figyelmetlenek, és előfordult már ilyesmi.
  • predat000r
    Az hogy nem tudják megjegyezni ez elég hülye**gnek hangzik.Most ha nem értelmi fogyatékosok akkor 10 kör és tapintásról is megérzik melyik-melyik.A számozottal nincs semmi gondom jól játszható értékek vannak rajta.Ha meg később nem tetszik akkor ugyanúgy el tudjuk nevezni más-más értékekre és azt is könnyen megjegyezhetjük.Szal sztem ilyen szempontból a számozott 2 in 1 XD
  • predat000r
    Hali.Én a kártyafutártól rendeltem 500 as számozott készletet.A kártya mint azt már sokan írták ratyi.4 keverés és szevasz:D De a készlet sztem jó.Már sokat játszottunk vele az utóbbi kb 2 hónapban és semmi baja.Persze remélem később sem lesz.Akkoriban nagyon utánajártam és én is a legolcsóbb helynek találtam.
  • VinylToy #3123
    "Ha az összeset betolom és vesztek, akkor még felét visszavehetem?!" :DDD
  • AntiHero
    "Haverok közül hajlamosak néhányan elfeledni, hogy melyik zseton milyen értékű :D"
    akkor ne pókerezzenek:)
  • mikusmate
    Ez nekem is világos, de igazából pont ezért szeretnék számozott zsetonokat. Haverok közül hajlamosak néhányan elfeledni, hogy melyik zseton milyen értékű :D Na meg nekem jobban tetszik a számozott kialakítása (festés, mattság, stb).
  • Xing
    Mindig lehet más értéke a zsetonoknak attól függően mekkora téten játszotok. Nem zavaró a számozás.
  • mikusmate
    Úgy gondolod, hogy minőségre jobb?
  • Punker
    ha tudsz inkább számozatlant vegyél, sokkal jobb.
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Karácsonyra tervezem, hogy veszek egy zsetonkészletet. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e valamit mondani a Kártyafutár által forgalmazottakról? Kinéztem egy 500-as számozott készletet. Ahogy nézegettem más oldalakat, ez tűnik a legolcsóbbnak (9990 Ft), csak érdekelne, hogy valaki tud-e valamit mondani a minőségéről.
    És másodsorban: Melyik oldalon érdemes elkezdeni a freeroll versenyzést?
  • nando42
    BOSS termeknél nem lehet PT-t használni. :)
  • vegicsek
    Ne dobálózzatok már ilyen abszurd esélyekkel, PT-vel igazoljátok.Én sem hiszek 100%-ig az online játék tisztaságában, de szerintem az RNG rendben van.
  • ddt500
    Szerintem az online valóban nem a valós esélyekkel megy. Viszont mindenkinek ugyan annyit segít. A Paradise-on a legérdekesebb dolog ami folyton viszatér az a párra sort adok dolog. Rendszeresen csinálja azt, hogy 8-9-10-es párt ad kézbe majd mellé rak egy sort.Azt kell mondjam, hogy ha kézbe párt kapok(kis értékűt bubi alattit) abból 30%-ban sor lesz.
  • Csacsi
    Nem azért nem bukok, mert esetleg ismerem akikkel játszom, hanem azért mert ott az esélyek valóban annyiak, mint amennyinek kell lennie. Online, (saját egyéni véleményem) szerintem kicsit machinálva van, hogy jobban pörögjön a játék. De mint mondtam, ez csak saját tapasztalat, és nincs ezzel gond, ha másnak bejön. Én hanyagolom. Van elég sok hely ahol lehet pókerezni budapesten akármilyen szinten szerencsére.
  • AntiHero
    Élőbe persze jóhogy nem fogsz ennyiszer bukni mivel gondolom nagyábol ismered akivel játszol. De onlinon több ezer emberrel találkozol nem nehéz kifogni a FISHeket.
  • Csacsi
    AntiHero : Ha egy nap élőben ilyen rossz sorozatom lenne, azt jó kis pénzem bánná. De akárki akármit mond nekem saját tapasztaltom az, hogy élőben sokkal ritkábban fordul elő ilyen. Legalábbis velem. Online 10-ből 8 szor vesztek hasonlóan, holott százalék szerint pont fordítva kéne lennie. És élőben is előfordul, de sokkal reálisabb százalékban.
  • AntiHero
    minden napi dolog. nem nagy szám.
  • Csacsi
    Paradise póker. De többek között pont ezért hagytam abba az egész online pókert.
  • laslandes
    melyik terem? érdekes rake-generáló leosztások :|
  • Doma #3107
    tuti helyedben széttörtem volna valamit a közelemben ezek után...
  • Csacsi
    Megint kipróbáltam az online pókert. Két 5 eurós 10 fős azstalon. Az egyiken. 6-an vagyunk Dealer pozícióba ülök. kezemben pikk A pikk K Emelek nagyvak 4szeresét. Kis vak dob, nagy vak megad, meg még valaki megadja

Flop : káró A, Káró K pikk 6

Nagyvak All in. Másik dob, én Call.

Mutat egy treff A és egy Káró J

Turn Káró 8

River káró valami. Kiírtam, hogy utálom ezt a szoftvert, és erre azt mondta, hogy nem a szoftvert kell szídni azért mert nem tudsz játszani. Aztán nem sok pénzem maradt. Majd ugyanaz a gyerek a floppolt soromat elvitte ugyancsak színnel.

Másik asztal.

4-en vagyunk játékba. Chipleadr vagyok.nagyvakban A K--val emelek. 1 megadóm van.

A flop A K 5

emelek, akpok egy all int, megadom.

Mutat egy A Q-t

Turn Q

River Q

Majd utána való leosztásnál dealerból all in megyek K K-val, és ő megadja egy különböző színű A 2-vel.

És lejön két db kettes.

Azthiszem az online póker még mindig nem nekem való.

Bocsi, ha hosszú lett.
  • forzajuve
    ja sry elolvastam a 3099ben a 2. pontot. nem szóltam
  • forzajuve
    mondjuk a kialakult imidzsed sem mind1. ez csak egy kiragadott parti egy (akár) hosszú sessionből. mi ebből honnan tudjuk, h 3 partival ezelőtt mivel raiseltél vissza? ha elébököd, h eddig egy tight megbízható játékos benyomását kelthetted a többiekben akkor tényleg rosszul tolta az ellen

ott a 9 dolcsis betelésednél elszállt az agya keményen. biztos azon a napon extra agresszív akart lenni és úgy éreztem h eljött az ő ideje
  • Matthew Prosac
    nemtudott a másfeles emelésemre 9et hívni, mert potlimit asztal volt. végig annyit emelt amennyit csak tudott.
  • CzGobe
    igen, én is egyetértek, h tényleg meg lehetett volna játszani jobban is, csak hát nem profikról beszélünk :P
    (én ahogy ez alapján gondolok a játékosra, a másfeles emelésedre nem 3ig emeltem volna, hanem rögtön 9-ig kb. ismétlem, az ő helyében)
    (ÉN: valószínű 9nél, tán még hamarabb is call-oltam volna, ha kellő képpen ismerlek)
  • Matthew Prosac
    én csak azt cáfoltam hogy KK-al ez jó játék..
  • franc0
    Én egy szóval nem mondtam hogy rosszul játszottad meg, ha elolvasod láthatod hogy egyetértünk.

Annyit még, hogy ha bukom az AA-t akkor általában sor ill. flush ellen, nem drill ellen.

A legpoénabb az volt amikor ezt játszottam amit Te, és a flop Q K A volt :)
  • Matthew Prosac
    reagálnék:
    1) AA vs KK csatában az ászpár 81-82%ban nyer, tehát 100 ilyen gameből csak 20x veszt. ezt nem kell tovább magyaráznom ügye? ("Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett" ill. "persze össz.-ben poz. a mérleg")

2) preflop minden pénzemet csak és kizárólag Ász párra teszem fel, mert EZ a legerősebb kéz. speciális szituációk akkor adódnak ha az ellenfél ultraagresszív. az én asztalimázsom feszes volt. ezt mérlegelnie kellett volna.

3) mikor a visszaemelésére visszaemeltem és 9$-nál járt a licit, akkor kellett volna csak megadnia. meglátta volna a flopban az Ászt, nagy káromkodások közepette pedig legrosszabb esetben a river után rájön hogy a lapjai egy guriga taknyot sem érnek. (de ha jó játékos akkor legalábbis bizonyos, hogy nem bukja el minden pénzét mert az Á miatt óvatos).

4) alapszabály: sosem szabad kizárni hogy az ellenfélnél ott az AA. Márpedig preflop az AA a tuti kéz, nem a KK.

Asszem mindent elmondtam amit gondolok. Én is buktam már ászpárral nemegyszer. De összességében elég sokat kerestem vele. (lásd 1-es pont)
    Üdv.
  • franc0
    Hát azért...
    AA-n kivül semmire nem teszek fel ennyi pénzt vakon. KK-ra sem.
  • CzGobe
    Azért ne állítsd be úgy mintha nem lenne jogos KKra ez a reakció... Ez hol meggondolatlan ember? Ember, azért mégis csak egy KK... (Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett)
  • franc0
    Azért ne állitsd be úgy mintha ezzel a kézzel csak nyerni lehetne.
    200 dolcsim már biztos ráment ilyen all-in-re. (persze össz.-ben poz. a mérleg)
  • Matthew Prosac
    szeretem a meggondolatlan embereket, finom és gyors köröket eredményeznek nekem (továbbra is shevits néven futok):

TEXAS_HOLDEM, POT_LIMIT, P4-55916465-7 played at "Madrid" for USD RM

Seat 1: zargo8 ($55.50 in chips)
    Seat 3: shevits ($53.40 in chips)
    Seat 6: Hanhipolku13 ($46.35 in chips)
    Seat 8: laikor ($13.50 in chips)

ANTES/BLINDS
    zargo8 posts blind ($0.50), shevits posts blind ($0.50).

PRE-FLOP
    Hanhipolku13 calls $0.50, laikor folds, zargo8 checks, shevits bets $1.50, Hanhipolku13 bets $3, zargo8 folds, shevits bets $9, Hanhipolku13 bets $30, shevits bets $42.40 and is all-in, Hanhipolku13 calls $12.85 and is all-in.

FLOP [board cards: 6C,9D,AS ]
    TURN [board cards: 6C,9D,AS,3C ]
    RIVER [board cards: 6C,9D,AS,3C,5C ]

SHOWDOWN
    []shevits shows [ AC,AH ][/b]
    Hanhipolku13 shows [ KD,KC ]
    shevits wins $7.05, shevits wins $91.20.

SUMMARY
    Dealer: laikor
    Pot: $100.25, (including rake: $2)
    zargo8, loses $0.50
    shevits, bets $53.40, collects $98.25, net $44.85
    Hanhipolku13, loses $46.35
    laikor, loses $0
  • Lipi1980
    Hát az tuti, hogy nagymamám hokedlija is stabilabb
    És majd 9 ropit elkérnek érte, hogy szülnének sünt...