30077
  • Palinko
    na nálam is ez van honnan olvasol stratégiákat? ha csak így bemegyel egy pénzes asztalhoz játszani ott is visszafogottan nyomod mert ott nem igazán tudok játszani, mert mire bejön egy jó lap a vakok megeszik a pénzemet és a jó lappal meg megérzik hogy rendes lapom van és mindenki bedobja :( ezek régebbi tapasztalatok
  • vegicsek
    Én csökönyös vagyok, rühellem, ha megmondják mit csináljak ,de nem értem a stratégia alapjait.Én innen onnan olvasok, ami tetszik azt beépítem a játékomba.Szerintem legjobb gyakorlás egy tournament.Elején feszes agresszív játék, közepén lazább indulólapok, végén short stack játék, azaz all-in/fold, vagy chip leaderként terrorizálás, ez a kedvencem
  • Palinko
    én most oldottam meg a titánra gondolom váltani a pénzt a party pokeron sok e low limites játékos és nehéz pénzhez jutni szerintem... a titánra nagyobb bónuszok vannak bár nem igazán értem hogy mit takarnak. ja a nyelvezet tényleg érthetetlen 6szor kell valamit elolvasni hogy megértsd. nekem az tetszik benne hogy megmondja hogy hol ülsz mivel kell flop előtt nyitnod de az is olyan ritka lapokra megy rá. aztán a brutálisabb az a rész amit nem is értettem meg hogy mit kell ráhívni később az ilyen előző ráhívás 4:1 ét meg hasonló engem az őrületbe kerget mindenki 8 táblázattal, 2 zsebszámolóval és 5 segítő társal pókerezik? mert én úgy nézem könyebb és élvezetesebb saját stratégiával araszolni igaz néha beégsz de legalább nem szórod szét a figyelmed ilyesmikre. vagy ti milyen stratégiát használtok?
  • vegicsek
    Jó a party pokeres bónuszuk, viszont a stratégiájának pocsék a nyelvezete.
    A hatéknyságáról nem tudok nyilatkozni, nekem egy extra feszes játéknak tűnt elsőre.
  • Palinko
    most elfogadja a freeroll regisztrációmat meg útközben felmegyek a pokerstrategy-re ajánlották, mi róla a véleményetek?
  • Palinko
    na majd akkor az 5ösi vagy az 5tizesire ha lehet majd regisztrálni beírom ide a fórumba,hgy mire hivatkozva nem enged
  • vegicsek
    A freerollhoz nem kell játékpénz, nem tudom miért nem enged
  • Palinko
    unibeten miért nem bírok freerollozni tegnap simán nyomtam egyet ma meg nem enged regisztrálni és a free módban sem bírok játszani holdemet mert tegnap hülyeségből allint nyomtam 2000re :D és elbuktam persze gondoltam megnézem hogy itt sem mehet a blöff szerencsére. gondolom elfogyott a játékpénzem ezért nem bírok freerollozni meg free holdemet játszani de nem találom sehol hol lehet feltölteni. segítene valaki?
  • Palinko
    ja időközben megtaláltam... köszi azért a figyelmeztetést az i4 re is megtaláltam a programot mostmár valszeg eltalálok :) te melyiken szoktál vagy melyiken érdemes mert az onlinepokerhu.com on amit előzőleg adtatok linket ott azt írják hogy az i4 sem éri már meg szóval van olyam amit érdemes csinálni? én asszem hogy egyiket sem nagyon mert ha jól tudom úgy van hogy addig nem bírsz pénzt kivenni még nem fizettél? vagy ez csak ott van ahol be kell előtte fizetni,hogy freerollozni bírj?
  • vegicsek
    Unibet miért lenne kilőve?
  • Palinko
    akarok már végre olyan freerollt játszani ahol nem kell előtte semmit befizetni bwin kilőve, titanpoker kilőve, unibet ahogy látom kilőve maradt az i4 amit ti is ajánlottatok regeltem is de sehogy sem tudom hogy hogyan találom meg a freerollokat mert programot nem találtam hol kell letölteni,vagy csak böngészőben játszható? mert azt sem találtam. köszi előre a segítséget!
  • N1ggA
    kérdés: royale-ban, acapulcoban mekkora szokott lenni az első 10 hely nyereménye általában 0+1 unlReb+Addonon?
    3+1 unlReb+Addonon
    4+1 unlReb+Addonon
    5+1 unlReb+Addonon versenyeken? Aki már volt lent az kérem válaszoljon :) köszee :)
  • AntiHero
    Ez a klip és zene teszik a WSOP2008 játékbol:)
  • predat000r
    Én 8600 ért vettem pesten.500-as.Sok embernek megmutattam és falba verte a fejét mert ő drágábban szarabbat vett:D. A 3000 reális ár.De sztem a minősége nem a legjobb.Én is láttam azt a készletet.A kártya az télleg fos az enyémbe is.Egyébként az elején én is 200ast akartam mert nagyon drágának tűnt a többi.De aztán meggondoltam a lent említett okok miatt.500 darabbal 7 en is vígan eljátszunk.
  • BlackShadow
    erre mondják h vmit vmiért :D
  • Lipi1980
    naja :D
    Csak akkor három koffert kell csipelnie :D:D:D
    És három keze ugyebár nincs...
  • Vaxi
    naja :D
  • BlackShadow
    na ja de vesz abból 3 db-ot és 600 zsetonja van, egy 500as árából :)
  • Lipi1980
    Biztos jó vétel volt, csak kérdés hogy mire lesz elég a 200 db zseton, mert ha belegondolsz, akkor 4 embernél kevesebbnek nem érdemes leülni pókerezni, és akkor már csak (max) 50 zseton jut fejenként, ami ha a SB/BB 1/2, akkor nem sok mindenre elég!
    De kezdetenek nem rossz...
  • Vaxi
    Sikerült beszereznem egy zseton-szettet.
    a PENNY MARKETBEN!!! lol.
    -200 11,5g számozatlan zseton
    -2 pakli kártya (olyan amilyen)
    -5 kocka
    -Dealer button
    -kofferban.
    2990 ft.
    sztem jó vétel volt.
    Nekem megy rendesen.
  • AntiHero
    Már csak rákéne jönni hogy kell elindítani:(

Mer elindul hang az van kép az nincs nem is jön fel semmi. Csak hang és a windosba ugyan ugyan tudok lépkedni.
  • AntiHero
    :)
    Játék!
  • Sadist
    Ez mi ez? Játék, vagy DVD az egész WSOP-ről?
    World_Series_Of_Poker_2008-PROCYON

Végre!
  • Matthew Prosac
    bwin
  • Verseghy
    Jolvan, de az érdekesség az, hogy tudatm hogy blöffölni akar és végülis annak is indult, merthát A magasa volt.. Volt annyi tapasztalatom azzal a játékossal, hogy blöfföl. Ismeretlen játékossal és is igy tettem volna.
  • Vaxi
    méghozzá nagyon.
    Turnön 3 szín az asztalon, sorgyanú, J párral nem tettem volna Allint, emeltem volna, és ha visszaemel, nyugodtan eldobtam volna.
    én így játszottam volna meg.
  • VinylToy #2864
    Szerintem rossz játék volt.
  • dr Kotász
    Ez melyik pókersite?
  • Verseghy
    Jah, a VC.. Nemrossz, föleg hogy most új a pontozás, és gyorsabban gyülnek az ActionPointok, mert itt azok vannak és könnyű kiszedni a bónuszt.
  • Xing
  • AntiHero
    vc poker = WC :) sztem
  • WOLF3x6
    Ez melyik poker?
  • Verseghy
    Imádom.... Igy lemákolni.. Tudtam hogy blöfföl.... De azt nem hogy kurvamákos...
  • Matthew Prosac
    azóta még hozzászedtem 50.000-et
  • Sadist
    De ez csak azokra vonatkozik, akik játékot SZERVEZNEK, nem? Szal annyi, hogy ez után nem csak a kaszínóban lehet legálisan játszani, hanem kártyaklubokban is, azok max 15% raket szedhetnek, és a rakenek a 30%-át kell leperkálni Állam bácsinak.
  • nando42
    30%, elég sok...
    Speciális adó pókerezőknek