30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3173 a pénz meg ment a süllyesztőbe 1-2$-os asztalokon. (hozzáteszem, nem húztuk le poénból a wc-n, csak olyanokkal találkozunk hogy A,Q-val a A,10,A flop mellett a srác allin ment 50$-al, mondtam hogy fogadjuk el, srácnál K,K és turnre hozta neki a K-t és haszonló finomságot. ilyen beateken el is ment minden, de nem is érdekelt nagyon mindket) -
#3172 nem tudja, ha a pokerstategy-s bolondításról van szó - 50$ miegymás -. (nem olvasok most sokat vissza).
tesóval a kezdő 50$-unkat feltornásztuk már 400nál jártunk. 1 hónap intenzív játékkal a végén napi 6 órát ültem a gép fölött - előtte tesó napi 1-2 óra, a nagyrészét ő kereste. A pont viszont csak nem akart gyűlni. végül mikor meglett, beközölték hogy "jaa nem, mi máshogy számolunk mint a partypoker, nálunk már 2000 pontod van, őnáluk mégcsak 500..."
Na itt hagytuk abba a bohóckodást, meg azt hogy 2 hónapig még 6órákat üljünk a 100$-os bónuszér'. Én visszaváltottam bwin-re és 200.000-et szedtem 2 hónap alatt azóta. hülyeségekre meg többet nem ugrom.
Repeat: még 400$-nál és 2000 partypontnál sem tudtunk hazautalni.
Nacsók! -
#3171 Én ezért hagytam abba a micro tétes cahs game-t, és pár hónapra az egész pókert.Az egész játék abból állt, hogy feltornázom magam 1 beülő plusszra, és akkor jön egy hülye, aztán bumm, volt pénz nincs pénz. -
#3170 Próbáld csak meg, ki tudod venni az egészet... -
#3169 egyébként sry a panasz-spam-áradatért, de ilyen bedbeat-szériát generálni nekem, ez már fájt.
(bár inkább az fájt hogy ilyen hülye parasztok bemákolják az 5-10-15%-ukat a riveren. az ilyeneket lendkerekes faszkorbáccsal addig ütném amíg lélegzik!) -
#3168 elszedtem tőle egy még 10$-t , neki csak 9 maradt.
A,Q emel fél dollárra emel, csak megadom. flop 2,A,9. emel 2$-t. allinba teszem, 2-K van nála. kemény kettes pár. turn K....
5 körrel utánna Q,10t kapok. emel fél dollárra. A,Q,9 flop. megint 2$-al nyit. mondom nemigaz hogy megvan az ászod! allin. megadja, A-J, riverre bemákoltam a 10esem
beírtam hogy ezt megérdemelted a 2K miatt. van pofája visszaírni hogy "it's a joke, ..u fish"
1 sorral végleg elszedtem mindenét. 20$ plusz kb 5 perces ámokfutás alatt. sitandgo nevezések visszahozva nagyjából -
#3167 muhaha, gyorsan benéztem 10$-al egy 0,15-0,25 heads-up asztalra allineket dobálni idegből. első kör A-K, emelek 0.50-re gyerek vissza 1$-ra, mondom anyád picsája, all-in.
A8-al elfogadta és KIVÉTELESEN nem mákolta be a 8-ast. -
#3166 hey! sitngo-kban 10/8x az első három - fizetős - helyen végzek. több pénzt kaszáltam vele eddig mint a cashel...
ezen a héten az összes mákos callig station-be és fishbe belefutottam. hihetetlen. -
#3165 igaz, cash-gamebe se kímél a gép, úgytűnik az utóbbi 2 hónap 200.000 forint hasznát irigyli tőlem.
0,25-0,25$ asztal, pot limit, 25el beülök, felmegyek 60$-ra.
az adott kör: 7,7 kézben. emelek 1 dollárra. 30$-os srác megad. magas párt, vagy magas lapokat sejtek nála.
flop: 10,10,7.
no egy floppolt full. magas párjára gyanakodva hívok banknyit hátha visszaizmozik. 2$-omra vissza is emel 4-et. csak megadom, felállítom neki a csapdát. jön a turn, Q. itt kicsit félek hogy megcsinálta ő is a fullját de azért ne legyünk ennyire pesszimisták. checkelek , bedob 5$-t és kapja rá vissza a 15$-öt. sokat agyal csak megadja. rivernél allin mentünk.
bemutat egy kézi 10-es párt, vagyis egy pókert. mondom anyád picsája.
(újabb sng közben srácok! chipleader 100-al beszáll, AJ-val allint mondok (1400zseton, nála 2500) mert már ideg vagyok. mindenki eldob srác megad 3,4 különbözővel. 2,3,4 a flop. ezek komolyan gondolják, vagy télleg tudják hogy mi jön az asztalra? -
#3164 Nem olyan egyszerű 40$it összeszedni.Én is sokat álmodoztam de majd meglátod ha ott leszel:D Kis téteken mindig nyertem de ott lassan gyűlik a lé.1 VAGY 2 akár 10$is asztaloknál meg már nem játszanak balfaszok.Nehéz ott nyerni.Ez már nem freeroll.Ezt komolyabban veszik.De sok sikert:D -
#3163 "Jó" látni hogy veszíteni is tudsz, szerintem maradj a cash-game-nél azzal tarolsz :D Mákolás mindig van és lesz is :D -
#3162 és most jön az hogy a maradék pénzemet inkább felteszem a belorusz focibajnokság harmadosztályának utolsó helyezettjére, mert még annak is több esélye van nyerni, mint nekem a fishek ellen, jó kezekkel, monsterekkel.
hogy egy kicsit on is legyen, a panaszkodásomhoz hozzálehet csatolni: a sitango-k késői szakaszaiban magas vakok mellett ügye alapjáték a preflop akciózás, allin dobása A10-AK, közepes és magas párokkal.
a héten kb 7-8 AK-os allinem szállt harcba A-3,A-6,A-J ellen. talán egyszer ha vittem. KK-nál,A-5ös megadás, az Ász természetesen jön. JJ-nál kisvakos emelés, nagyvak visszaemel blöfföt szagolva, allin, elfogadás, nála Q,4 (!!). riverre egy Q lecsorog. imádom a BWIN-t ezen a héten egyszerűen IMÁDOM! -
#3161 Nagyon nem így van!Heti 2 alkalommal utalnak magyarul frissítenek.30 VAGY 35$ rake-et elérsz akkor kapsz 10 dollárt.A heti 2 azt jelenti ha mondjuk eléred a 35$it hétfő este 8kor akkor nem azonnal kapod meg a 10$it hanem a 2 alkalom valamelyikén.Asszem kedden.Namost ahhoz hogy egkapd mind a 100$-it 10szer 35$ rake-et kell összeszedned.Összesen tehát 350$ rake-et gyűjtesz és utána még befizetsz x összeget.Minimális határ itt nincs ha jól emlékszem és utána kivehetnéd a pénzed.Amiből hozzáteszem levon a mooneybookers meg a banki szolgáltatód is valamennyit.+ ha ez még nem lenne elég adózni is kéne a kivett nyereményből XD.
A rake:Ha egy realmany-s asztalnál kapsz lapot akkor attól függően hogy mennyi lesz a potba számolnak egy arányt.Ez alapján kapsz te valamennyi rake-et.Akár be is dobhatod egyből ha lapot kaptál lesz rake-ed is abban a körben.Ez annyit jelent hogy mire a 350$-t összeszeded az 0,1/0,2$ os szobában kb 20.000 leosztás. -
#3160 én az utóbbi 1 hétben sorra estem ki sng-kból, mert uezzel a módszerrel befaszmákolnak :( legalább élőben pofán lehetne vágni az ilyet :) -
#3159 ja még egy sztori , a héten történt, ugyancsak 5$os sitngo. kb 2000 zsetonom van, késői pozíció, AA-al. vakok 150-300, nagyvak után a chipleader kb 7000 zsetonnal emel 900-ig. eldobálják, én allint mondok, a chipleader természetesen elfogadja 8,10 különbözővel. flop 8,8,Q, tovább nem kell mondanom, szerintem kitaláljátok h nem jött ász.
na ez pedig ebben a percben történt. 5$sng továbbra is, csak beszállok tA,pK, flop A,Q,9, mind pikk! top pár, nemgyenge segéddel + ha lejön még egy pikk akkor tuti-flösh (kivéve straight ellen). bedobok 100-at, gyerek emel 300-ra. allin, elfogadja, Q,9 nála. persze lejön két trash-lap turnre riverre. ezt a kezet hogy lehetett elveszíteni... -
#3158 KK-t kaptam kézbe. -
#3157 ****** ***** ********* ******* az a fasszópó bwin a sok hülye állat baromjával együtt. 5$-os sit@go, 1500 zsetonom van, vakok 50-100. korai pozíció, vak után srác beszáll én allint dobok. chipleader 3000el elfogadja 5,10 különbözővel (!!!). flopra az égvilágon semmije nincs, turn 10,river 10. kérdezem én : EZ MI A FASZOM? -
Lipi1980 #3156 Mivel kb. egy hete regeltem be, jó ha van max. 5 pontom
Azt a hülye is gondolja, hogy azt a 150$-t, amit bónusznak adnak, azt tuti, hogy nem fogom rögtön kivenni, amint ott lesz a számlámon mind a 150 guba, de ha én nyerek valamennyit, azt csak ki lehet valahogy szedni?
Pl.
A bankroll menedzsmentet figyelmen kivül hagyva - ha az 50$-ral beülök egy 1$/2$-os asztalhoz, és akkora mázlim van - és olyan pancserok ülnek mellettem, hogy sikerül feltornáznom 90$-ra, akkor a 40$ (tiszta) nyereségemet nem tudom kivenni??? -
#3155 De ahoz hogy kitudd venni a pénzt, előtte be kell fizetned! -
#3154 és a 800 party pontod is megvan? -
Lipi1980 #3153 Több problémám is lenne:
Predat000r
Az 50$-om már megvan! A további 100$-ra azt mondták, hogy hetente két alkalommal alkalmanként 10$-ként kapom meg, ami azt jelenti, hogy 5 hét alatt magkapom a 100$-t!
CzGobe - VIP
Egy haveromban is ez merült fel, hogy ha ő az 50$-ból egy kis szerencsével csinál 100$-t, akkor a 50$ nyereséget miért ne vehetné ki, hiszen az nem az alap, hanem azt már ő nyerte össze!
Mi az a rake??? -
#3152 Pontosan.Nem azt nézik mennyit nyertél hanem hogy mennyi rake-et szedtél össze.Azért nem adják olyan könnyen oda azt a lét.Engem már paranoiásnak tituláltak :D mert mindenben a buktatót kerestem de végülis meg is találtam.1000 emberből kb 1 vesz ki valamit is.Nem egyszerű ebből megélni!Az elején tök lelkes voltam aztán idővel elmúlt.Ahogyan nálatok is elfog.Egy élő versenynél vagy egy haverokkal csapott partynál nincs jobb a világon!!! -
#3151 Lipi1980: De.
Matthew Prosac: beteszek 1000$t nyerek belőle 2000-et és nem vehetem ki, mert nem teljesítettem egy bónuszt? -
#3150 óóó, akkor party poker felejtős :D kösz, a választ! -
#3149 úgyúgy -
#3148 és aki nem tudja megszerezni a +100$-t, az nem vehet ki semmit? -
#3147 Semmit nem vehetsz ki addig amíg meg nincs mind a 150$-od amit a PS-től kapsz. -
Lipi1980 #3146 Ezt a refer dologot nem igazán értem, hogy mi maradt bent? A linket úgy készítettem, hogy miután kiléptem az oldalról, a címsorban lévő karakterhalmazt bemásoltam az URL beszúrása részbe. A cukorbeteg kisf@szom figyelte, hogy mi van benne. Azt sem tudom, hogy mi az a refer?
De véletlenel volt, és ha valakinek nem teszik attól most kérek nyilvánosan bocsánatot!!!
Egyébként köszi a válaszokat...
Háromból három különböző! Ezek szerint egyiktek sem regelt még be... -
#3145 szerintem a nyereményed ki tudod venni a számláról, de az az 50est, amit kaptál csak a bonusz 100$ teljesítése (sikeresen/sikertelenül) után
de ha már odáig eljutottál, miért ne hagynál benn minimum 50 $t? :D -
#3144 csak a 100$ bonusz teljesitése után lehet pénzt kivenni a számláról! -
#3143 Alja dolog a saját reflinkedet belecsempészni :| -
#3142 Én úgy tudom, hogy kapásból ki lehet venni a pénzt, de erre viszont krlátoltak a lehetőségek, mert pl. moneybookersre nem tudod, ha csak fizettél már be oda. -
#3141 De jó hogy minden héten belinkeli valaki...:DDDd -
#3140 a refer a linkben véletlenül maradt mi? :P amugy ha jólemléxem 200(?) partipont alatt nem lehet kivenni pénzt -
Lipi1980 #3139 Ezen az oldalon ha hibátlanul kitöltöd a tesztet (és beregisztálsz valós adatokkal a felajánlott szobák egyikébe), akkor kapsz 50$+100$ kezdőtőkét. Az 50$-t reg után 48 órán belül, a többi 100$-t pedig 10$-ként hetente kétszer...
Kérdésem az lenne, hogy ha én elkezdek a 50$-al játszani, és (adja Isten) olyan szerencsém van, hogy pl. 1 hónap alatt megduplázom (nem kistéten játszva), akkor hogy és mikor tudom kivenni a zsét?
Azzal tisztában vagyok, hogy a 100$ bónusz kivételéhez igen sokat kell játszanom...
Világosítsatok fel. Légyszi...
Előre is köszi a válaszokat -
#3138 Nem egészen értem a válaszodat a kérdésemre... -
#3137 Nem, először csak az Absolutra kapod meg. -
#3136 YPC-n keresztül regisztrált valaki a Full Tiltre?
27%-os rakeback jár innen, vagy felejtsem el?
Csak az a bónusz létezik, hogyha 250FTP megvan egy héten, akkor kisorolhatnak a 250$ bónuszra? -
#3135 kicsit agresszív gambler asztal volt, énis azzá váltam...
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-56188518-1419 played at "41reason's HE" for USD RM
Seat 5: shevits ($31.75 in chips)
Seat 8: Maxsen ($45.30 in chips)
Seat 9: elimann1 ($44.05 in chips)
Seat 10: 41reason ($86.25 in chips)
ANTES/BLINDS
Maxsen posts blind ($0.25), elimann1 posts blind ($0.50).
PRE-FLOP
41reason calls $0.50, shevits bets $3, Maxsen folds, elimann1 calls $2.50, 41reason calls $2.50.
FLOP [board cards: KD,JS,7H ]
elimann1 checks, 41reason bets $83.25 and is all-in, shevits calls $28.75 and is all-in, elimann1 calls $41.05 and is all-in.
TURN [board cards: KD,JS,7H,8D ]
RIVER [board cards: KD,JS,7H,8D,5S ]
SHOWDOWN
41reason shows [ KC,4C ]
shevits shows [ JC,7C ]
elimann1 shows [ QC,KH ]
41reason wins $42.20, elimann1 wins $24.60, shevits wins $94.
SUMMARY
Dealer: shevits
Pot: $162.30, (including rake: $1.50)
shevits, bets $31.75, collects $94, net $62.25
-
#3134 de jo, végre tud magyarul a PP :)