30077
  • CzGobe
    Amúgy itt időről időre mindig van új promo pár dolcsi különböző termekbe: YourPokerCash referal: 5ea794 :P ti is nyertek vele pénzt meg talán én is ;) thx
  • CzGobe
    miért, van szimpla addon is? XD bocsi
  • desigo
    tegnap 1000 Ft-os versenyem:
    10J kézben
    floppal már sorgyanú emelek erre megadás,turnnel sorom van emelek tovább (itt kellett volna all-in) , riverrel jött egy harmadik Király (itt allin) és ezzel fullja lett a srácnak
  • vegicsek
    Újabb 1000Ft-os verseny, ezúttal megcsíptem az első helyet.7-en voltunk, 1 Rebuyt és dupla addont vettem.14 ezer forintot kaptam kézhez.A heads up-ban sajnos mákolással sikerült nyernem, de azért így is nagyon örülök.
  • Punker
    ezt én is kaptam, de el se olvastam :)
  • wyx
    tévedés egy automatikus emailben ?

ne legyetek már ennyire madarak baszki :D szpem :D
  • echo
    pokerstrategy.com os cikkek nincsenek meg valakinek? Vagy letölthetők valami alternatív helyről?
    köszi
  • desigo
    én is kaptam...
  • AntiHero
    nem jó^^
  • jhetedikj
    Én mindössze megpróbálok másoknak segíteni,lehet próbálkozni a versenyen,ha nem jó a kód hát akkor sorry.:)
  • AntiHero
    téves! Kaptál emailt is róla hogy tévedés!
  • jhetedikj
    Ezt kaptam(nem is vagyok ott regelve):

Kedves Játékosunk,

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a következő zártkörű versenyünkre.

A meghívásos versenyünk összdíjazása EUR2.000, amelyen a ParadisePoker kiválasztott játékosai ingyen indulhatnak!

A verseny 2007. november 20-án, kedden 20:00-kor (19:00 GMT) kerül megrendezésre. A verseny jelölése a Lobbyban: Bahamas Freeroll.

Regisztrációkor a "PARADISENOV" jelszót kell megadnia.

A verseny első 50 helyezettje részesül nyereményben. A nyeremények jóváírása a versenyt követően 24 órán belül történik, az arra jogosult játékosok számlájára.

Vegye ki a részét az ingyenes nyereményből!

Utána:

Kedves Játékosunk,

A mai napon kiküldött meghívó a Bahamas Freeroll versenyre
    tévedésből került kézbesítésre az Ön címére.

A hibáért és az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését
    kérjük. Az ingyenes versenyeinkről bővebb információt itt
    találhat:

http://hungary.sportingbet.com/t.html?a=xLz&j=nEK&url=1&u=RZgCCjNQ

AlyrArkhon meg bekaphatja!
  • Gunnersboy
    címüket megtudnád mondani? :)
  • Unreal1942
    Szerintem is!
  • Csacsi
    Szerintem meg egy különböző szinű Q5-el megadni sok.
  • CzGobe
    a 3-szoros BB, kevés szerintem, na mind1
  • Csacsi
    Nem olvastad el amit írtam. Emeltem flop előtt, és megadta. Emeletem floppon, és all int hívott. Nem értelek ebben mi volt a sunyi játék.
  • CzGobe
    és ezzel őszintén, mi a baj? ha nem sunyiztál volna flop előtt és flopon, nyertél volna... így azt gondolta, h 1 toppárral simán jó lesz, neki be is jött^^
  • Csacsi
    szóval online abbahagyva nálam jó időre. Marad inkább az élő verseny. Annak úgyis jobb hangulata van :D Meg ott több a pénz :)
  • Unreal1942
    Pont ez az, hogy élőben ilyen lappal nem mennek be. Viszont online igen és rendszeresen megszivatnak.
  • vegicsek
    És a képébe lehet ordítani az embereknek:Mi a jó büdös f*szt kerestél bent egy j4-gyel??!!
  • Csacsi
    Én ma ott hagytam abba, mikor a 20 dolláros 10 fős STT asztalon kiestem. egyszinű AQ-val emelek 600-ig. A vak 100/200 volt. Egy megadó volt csak. A flop Q 10 6, és van négy szinem. Emelek megint 600-at. Kapok egy all int, megadom. Mutat egy Q5-öt. Turn nem tudom, river 5.

És így estem ki. Ilyet élőben nem nagyon látok szerencsére. Már a flopba nem jött volna be senki normális ilyen lappal.

Szóval abbahagytam az online pókert. Ma már rengeteg helyen lehet játszani élőben, és jobben megéri nekem.
  • Matthew Prosac
    1 éve jáccom én sem számítok régi motorosnak. :)
    bár azért kiolvastam 4 terjedelmes pókerkönyvet...
  • Palinko
    nem gondolkodtál kezdő tanításán? :)))
  • Matthew Prosac
    eddig a mai nap 50.000 jött össze
  • Matthew Prosac
    hopp az utóbbi 2 órában még kerestem 20-at, mostmár 160k-nál járok :)
  • Palinko
    ja csak már nem tudja az ember,hogy mivel érdemes továbbmenni valaki csak nagy párokkal megy tovább de azt észrevettem hogy mire kivárod a nagy párt pont olyan lapok jönnek mik szopatnak sorral vagy a képen bemutatott esettel szóval nem tud az ember okos lenni :D
  • Matthew Prosac
    prémium lapokkal úgysem keresel sokat (2x volt royal flöshöm és 6 dollárokat kaszíroztam vele, ugyanez vonatkozik a 2 ászpókeres esetemre)
    vittem már sorral 50$-t, royallal sosem fogok ennyit...
  • Matthew Prosac
    ez nem realitás hanem szerencse kérdése. 10-ből 2x jönne be neki az ilyen, hogy a magas párom ellen ilyen idióta lapokkal elfogad egy allint és viszi. én is szeretem a közepes lapokat, mert szanaszét keresem vele magam ha valaki kézbepárral Jancsizik nekem meg már rég sorom vagy két párom van... nem képesek eldobni, főleg ha nincs lenn az asztalon a kézbepárjuknál magasabb lap.
  • Matthew Prosac
    0.25-0.25 pot limit, max 5 férőhelyes asztal illetve $5+$0.5 os nevezésű sit&go-kon szoktam jáccani.
    utóbbiaknál 60-70% százalékban ott vagyok a top3-ban (3.hely: 10$, 2.hely: 15$, első hely: 25$)
    a 0.25-ös asztalokon meg általában átlag 1 óránként kell elkapni egy olyan kört ahol 10-20$-t vagy allint viszel.
    ehhez hasonlókat:
  • Palinko
    tényleg nem szoktak lenni hétvégén hetente sg hobby asztalok? mert jó lenne ha egymást tudnánk fejleszteni
  • laslandes
    húúú, bazz.:o akkor jól tolod! mekkora vakokkal szoktál játszani?
  • Palinko
    ja de mit tehet az ember ellenük? semmit... pedig a szolgáltatok nagy hasznot húznak ígyis úgyis akkor már lehetne normálisan reális a játék...
  • Matthew Prosac
    le is print screeneltem hogy másoknak átküldjem mi a véleményük róla. mind2 allin megy 15$al ilyen fos lapokra. hmm
  • Matthew Prosac
    engem elkerülnek a bedbeat-ek (lekopogom, de azért teszek is ellene)
    2 nagyobb volt csak mostanság ott is csak 15-15 dollárt buktam szóval nemvészes (preflop Q-Qval allin , 8-9 különbözőszínű fogadta el, flop Q,2,6, turn 7, river 10 - sor.... minthacsak előre tudta volna mi lesz az asztalon)
    Másik A-Aal emelek visszamel izmosat allinbe viszem 5-6 káró volt nála, neki is leoszotta a következőképpen:
    flop 6,J,8, turn 9, river 7.
    ezeket nem tudom mire vélni
  • Unreal1942
    Igen én is ezt tapasztalom. Valahogy többször kapok jó lapot és az ellenfelek is (online). Gondolom nem véletlen.
  • Csacsi
    Online 40.000 Bukóban vagyok.
    Élőben azért a 80.000 plusz megvan. De abbahagytam az online játékot egy jó időre. Olyan badbeateket kapok turnön és riveren, hogy az elképesztő.
  • Matthew Prosac
    140.000 hufnál járok 1 hónap alatt :)
  • Palinko
    ez jó tipp beépítem :) csak hát eddig játékpénzen nyomtam és ott mindent megadnak.... most rendezema titanpoekrona számlámat mert már van és nincs az a kód benne magyarázom nekik hogy töröljék,hogy bírjak új reget indítani :)
  • Csacsi
    Éppen ezért kell néha blöffölni. Pont az ellenkezőjét kell csinálni, mint amit érzel, hogy csinálnod kell, és mivel feszes játékosnak tartanak elhiszik, hogy van lapod. Ha mégis rajtakapnak, hogy blöfföltél, akkor, meg legközelebb ha jó lappal hívsz, akkor már nem hisznek neked annyira. Nem szabad végig egy stílusban játszani, mert kiismernek, és annyiszor jó lap nagyon ritkán jön, hogy csak azzal nyerj.