30077
  • CzGobe
    "Ha ezt a kettőt összeveted, akkor ritka az olyan kör amikor ne jönne ki vagy flösh, vagy sor.":
    Ha minden igaz, ez azt jelenti, h sokszor jön ki vagy sör vagy flös, tehát mondjuk 20% + 39% = 59%-ban, az esetek több, mint felénél... Jaj, de hiszen itt csak 0,2% + 0,39% = 0,59%, tehát 1%ot sem éri el az esély, ami kell optimizmussal és elvakultsággal sem nevezhető gyakori, az az "nem ritka" eseméynnek
    Hát ha pedig tényleg azt hitted, h minden ötödik handben sor lesz, akkor tényleg elég rossz lehettél és vagy még mindig matekból (százalékjel, osztás, arány amiket biztos nem ismersz), ilyenkor kerülendő a póker, hiszen csak szerencséből vagy szokásból tudsz nyerni
  • Matthew Prosac
    vagy csak megártott a karácsonyi sörözés ? :D
    mindenesetre egy oldalról copyztam, tehát én magam nem írhattam el.
  • Matthew Prosac
    szerintem meg az 1es szám a viszonyítási alap, 0,20 pedig 1nek az ötöde, ami annyit jelent nálam hogy minden ötödik körben.
    de lehet szar vagyok matekból, amúgy fix nem néztem el, mert egy másik oldalról csentem az információt.
  • CzGobe
    a 0,20 + a 0,39 még 1%ot sem tesz ki XD te szerintem kettő helyiértékkel elnéztél vmit :)
  • vegicsek
    Az ilyen bemákolós csávókon nem érdemes idegesgekdni.Hagy éljen abban a hitben, hogy ő a legjobb játékos.Hozzáadni a buddylisthez, aztán megkereseni, és visszanyerni tőle kamatostul:P
  • Matthew Prosac
    ^^
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  •  castor
    most buktam nagyjából 170 dollárt fél óra alatt... ^^
    boldog karácsonyt mindenkinek !
  • xy21
    Soory!!!
    Nem olvastam az írást^^
    Okés megvan! Láma voltam
  • xy21
    A 750K pottos végét nem értem!
    Miért cserélik a rivert?
    Vki magyarázza el nekem pls!
  • ddt500
    De én itt szitkozódom és nem csalózok le senkit.
  • franc0
    Elment anyunak dicsekedni.
  • Matthew Prosac
    természetesen reagáltam erre a vérlázító hülyeségére amit chatbe beírt. mondtam neki hogy egy floppolt drill bedbeattel elveszíteni szerintem nem az ő tudását reprezentálja, max annyit hogy most iszonyú mákja volt.

visszaír hogy "better hand win".. (persze, a drill flopon az lóf*sz, 2 pár ellen)
    visszaírom neki hogy "show me something, without your incredible luck"
    a következő üzenettel zár: "i show im better than you, i get your bucks, think its enough" és lelép az asztaltól.

ha ezt ő is komolyan gondolta, akkor miért nem maradt az asztalon, kifosztani engem? (nagy a zisten kertye)

• Matthew Prosac
    nyertem még 10.000-et pókeren, végül nem zártam olyan szarul a napot. (sikerült a bedbeatek által okozott pénzügyi visszaesést nullára hozni)

#3239 persze. amikor bemákol egy trash handdel és elkezd "fish"-ezni. meg amikor 10 dollárt megad legkisebb párra és behúzza riverre a drillt a két legmagasabb párom ellen (ezek megestek nemegyszer)
  • BlackShadow
    "... AA ki is esett ... Most meg elkezdett anyázni, meg csalózni!!Persze magyar"

"Nesztek bazd meg!!!AA estem ki.."

bocs, nem hagyhattam ki :D
  • ddt500
    Elszoktál jutni odaáig, hogy lekiismeretfurdalás nélkül megölnéd az ellenfeled?? Mert én igen.
  • Matthew Prosac
    annyira bírom megint. szerencsére sportfogadáson nyertem 20.000-et.
    beülök egy asztalra 25$-al headsupra. gyerek 11$al

0.25-0.25 Pot limit, emel 1 dollárra, 10-Jval megadom
    Flop: 10,10,A
    emel 2$- ráemelek 4$-re allin megy elfogadom.
    nála A,K.
    turn:K, river:K . ezután beírja a chatbe hogy ő a legjobb és hogy szar vagyok...
  • Atys91
    Mansion-on h kell újrakérni játékpénzt??
  • laslandes
    Allow 10-12 business days for your request to be processed
  • Pisti1026
    3226<----HELP pls
  • ddt500
    Sport klubon kezdődik a kártya.
  • ddt500
    Hogy figyelsz!Elmondom a külömbséget. A 66-ra pre flop all-int mondtam mert már csak 2500-am volt és jó ötletnek tünt. A fazon úgy mondta be az all-int, hogy minden lap lent volt és volt bent JQ.Neki nem kézben volt a 88 hane K8-a volt. Így már kerekebb??
  • VinylToy #3232
    © ddt500 ma 19:55 | privát | válasz erre | #3225

8-as párra aztán all-int kell mondani.

© ddt500 ma 20:38 | privát | válasz erre | #3228

Jelentem 7-ik vagyok az 57-ből. Két all-int nyertem egymás után. Az elsőnél 66-ra uccsó lapra jött a drill, a másodikra 1010-re tripla all-in plussz még egy kis zseton és kijött a flösh.
  • ddt500
    Nesztek bazd meg!!!AA estem ki KQ ellenében (All-int mondtam). Bassza meg a kurva isten az anyját!!!!!!!!!Floppra 4 színem van a faszfej all-int mond . Persze megadom és most jön a vicc. Ugyan arra a flöshre mentünk csak neki 25-e volt nekem meg K3.Erre lejön neki a sor!!Aztán flössel vesztettem megint és a végén meg ez!! Ilyenkor megtudnám ölni magam!!
  • ddt500
    Na sikerült 10 leosztás alatt a béka segge alá kerülnöm.
  • ddt500
    Az első 10-nek fizet úgy, hogy most dobálok mindent.
  • ddt500
    Jelentem 7-ik vagyok az 57-ből. Két all-int nyertem egymás után. Az elsőnél 66-ra uccsó lapra jött a drill, a másodikra 1010-re tripla all-in plussz még egy kis zseton és kijött a flösh.
  • Matthew Prosac
    én meg most buktam 25$-t.
    7-8 treff kezemben, fél dollárom van benn preflop, hívnak 2$ig. megadom.
    flop 5,6,8, ebből az 5,6 treff. nyitott (szín)sor + flöshhúzó. monster.
    gyerek nyit 4$-al én allin megyek (tudom hogy fölépárja van). megadja K,K-al.
    természetesen semmi nem jön nekem...
  • Pisti1026
    Hy innen akarok ingyen 50 dollárt csinálni, de nemtom, hogy körülbelül mikor utalják át, szerintetek mikor?
  • ddt500
    8-as párra aztán all-int kell mondani.
  • ddt500
    Most pl. a 18 helyen vagyok.349-en kezdtük most 144 vagyunk.Treff KJ-ra emeltem 500-at (100 a nagyvak) egy adta meg. Lejött A9J(ebből 2 treff) én all-in faszikám megadta. Na milye volt?? Q10 (nem treff). Elbukta.
  • ddt500
    Mikor megkérdezték hozzátettem. Pénteken nyertem 250 000. Szombat hajnalban kivettem 150 000. A többit a hétvégén visszabuktam. Így tiszta??
    Ha napi 250 000-et kártyáznék össze nem irogatnék ide.
  • Matthew Prosac
    legyen igazad, nem vitatkozom. azt a 250.000-et meg úgy nyögted be mint ha minden nap annyit keresnél. pl azt is hozzátehetted volna hogy utánna a felét vissza is buktad. mind1, vitát lezártam.
  • ddt500
    Jött még egy. AA ki is esett.(Nem emelt de ne is nagyon volt mivel)Most meg elkezdett anyázni, meg csalózni!!Persze magyar.
  • nando42
    "csak" :D (plusz az összes többi, amit eldobtak még preflop/flop, mert alapvetően szemét lapok. :)
  • ddt500
    Ez érdekes. Most nyomulok egy tornán, lement kb. 40 hand és eddig tán csak egy flösh meg két sor volt.
  • Matthew Prosac
    "There are 5,148 possible flushes, of which 40 are also straight flushes; the probability of being dealt a flush in a five-card hand is 5108/2,598,960 = 0.20%"

"There are 10,240 possible straights, of which 40 are also straight flushes; the probability of being dealt a straight in a five-card hand is 10240/2,598,960 = 0,39%"

Ha ezt a kettőt összeveted, akkor ritka az olyan kör amikor ne jönne ki vagy flösh, vagy sor.
  • Matthew Prosac
    lál
  • ddt500
    "Flösh-t meg sor-t hagyod kijönni, szabadlapok tömkelegét adod?"
    Azért a sor meg a flösh nem olyan gyakori jelenség.
  • Matthew Prosac
    "Az, hogy Én 25 centes nagyvaknál csak 75-ig emelek az azért van mert marhára idegesít, hogy már 20 leosztás óta nem kapok rendes lapot aztán amikor bejön az AA akkor nyerek vele 50 centet.Emelek 75-ig azt általában megadják. Atán ha jön A akkor chek az uccsó lapig."

OMG! És így olyan sokat keresel vele? Check riverig? Flösh-t meg sor-t hagyod kijönni, szabadlapok tömkelegét adod? Nem emelsz, mert eldobják?
    Barátom, van nekem egy filozófiám: emelj, ha jó lapja van úgyis megadja, ha trash akkor nem fizeti ki soha a magas párod.
    Ászpárral szerintem marhaveszélyes belimpelni. Csak akkor nem emelek, ha tudom hogy valaki úgyis emelni fog. Ezesetben csak beszállok, majd az emelésre ráemelek. 80%ban úgyis megadják a reraise-t.
  • ddt500
    Látod itt a probléma. Én nem tanácsoltam senkinek, hogy ne emeljen 8X-os nagyvakot AA-ra.Az, hogy Én 25 centes nagyvaknál csak 75-ig emelek az azért van mert marhára idegesít, hogy már 20 leosztás óta nem kapok rendes lapot aztán amikor bejön az AA akkor nyerek vele 50 centet.Emelek 75-ig azt általában megadják. Atán ha jön A akkor chek az uccsó lapig.
    De a lényeg amit te félreértettél: Nem mondtam senkinek, hogy így játszon!! De sokkal könnyebb úgy eldobni egy AA hogy csak 2-3 dolcsi vagy euró van benne.(Mert pl. a floppra lejött 3 egyszinű)