41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#6363 Oblivion lázban ég a világ -
GrimReaper78 #6362 Honnan szedsz te ilyen infókat? -
#6361 Na erdekes jelenetnek lehetunk szemtanui, lehet megsem teljes amit toltenek, mert megjelent a yabse oldalon megint valami incompleted. -
GrimReaper78 #6360 Eredetileg is 86 fájlról volt szó, az iND release esetében. Csak abból hiányoztak ezek a par-ok, asszem 12. A maradék 3 meg nfo meg sfv.
Gondolom én...
@Zsolo007: lövésem sincs, mi az a usenet, de tegnap már megkaptam érte a flémet, most inkább kussolok -
#6359 MI ez a Usenet? Hogy lehet hozzáférni? Ez valami privát/fizetős? Mi ez???
Ez olyan mint a torrent, vagy ez egy szerver, vagy sok szerver? -
#6358 ez nagyon gyanus :) -
#6357 Eszem a zúzájukat ... hogy a túróba jöttek erre rá?
(költői kérdés - válasz tudom, hogy: "okosak és kész") -
#6356 Oksa azt megvárom kösszike. -
#6355 Na szedem a usenetröl...meglassuk... -
#6354 Na akkor konfirmaljad, h fake/nem fake :) -
#6353 Mondjuk ez a release is eleg erdekesen nez ki fajlugyileg van benne:
tes4.obliv.part86.rar 86db rar file meg ilyen fajlokbol egy par tes4.obliv.vol000+01.PAR2 -
#6352 Vár még picit, Davidus épp installál, hátha levadászta a jót neked ;] -
#6351 Hat relative mindegy mit irnak :D -
#6350 És az mi? -
#6349 :-)
Például sokaknál nem volt szép a víz
De ezt a sort :
uNumDepthGrids = 3 megváltoztatva 1-re, nekik megjavult. -
GrimReaper78 #6348 Usenetre, nem? -
#6347 Hát emberek én kezdek elálmosodni mára szal aszem feladom a mai oblivion-ozást ebböl ma már szvsz nem lessz semi -
#6346 Egyébként ezt hova töltik fel ilyenkor? Ki éri el? -
#6345 Félelmetesen hülyék vagytok estére -
#6344 Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én marhára fogom hiányolni a vérfarkasokat. Sztem még kiegben se lesznek benne (már ha lesz kiegészytője, de pont ennek ne lenne? ) -
#6343 Asszongya completed.... -
#6342 OPTION ON/OFF
Könyök szikrázás 0
Szájpadlás-fény 1
:)
-
#6341 Amugy lehet megint ezek az oroszok lesznek a befutok ? :P
NzBsRuS.c0m - Tested/Working -
MrTressy #6340 ittmondjuk tested/working van :) -
GrimReaper78 #6339 Az is lehet -
#6338 A játékban lévő ini file egész jól szerkeszthető, millió dolog
lesz majd általa állítható.
A videok bik, a zenék mp3 formátumban lesznek. -
#6337 nem is, meglepetésből mellékelték hozzá a morrowindet is :D -
#6336 Mondj valami jó hírt is -
GrimReaper78 #6335 Zsír. Meg tudod nézni a kommenteket is? Ha igen, értesíts minket a fejleményekről, légy szíves. -
#6334 Na akkor varunk valami brutal letoltot, hogy kinyilatkoztassa a frankot. -
#6333 perceken belül kiderül hogy működik é:P -
#6332 Vedd már észre hogy még töltik fel :D -
#6331 ja ez nagyon gyanus...:) a morrowind nem eppen az uj gamre utal, hiaba van utana ott az `oblivion` szo...:)
-
#6330 Majd mosolyogsz, hogy az a tuti befutó :D -
#6329 pill -
#6328 complete -
#6327 sztem is :)
itt nagyon látszik, hogy a morrowind milyen kocka volt ehez képest :D -
#6326 Igaza volt Bandew-nek délután, néhol nagyon műanyag kinézete van a dolgoknak. És ami a legjobban feltűnő - de remélem csak a screenek bugja - hogy a karakter testrészeinek az árnyékai (arc, kar, haj, láb, miegymás) minden, csak nem reális. Olyan idióta helyeken fénylik ahol ember nem csillogott még :D De ez lehet csak a pillanatfelvétel miatt van így, futásban jobb sokkal. -
#6325 :D -
MrTressy #6324 hát ez szép tempóban csusszan fel ha ez életképes verzió talán reggelre már tölthetövé is válik