41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#6403 Igen....nekem ez nagyon fura... -
#6402 eleve tenyleg gyanus, h az install screenen csak egy oblivion logo szerepel, amikor NEM ez a jatek neve, hanem elder scrolls IV: oblivion. -
#6401 Ha az eredeti akkor megkérjük a tisztelt urat töltse fel valahova ahonnan leszedhetjük mi is:) -
#6400 Ehh :D
Nembaj, képeket!!! Sokat!!! -
#6399 áhá :D
jó játékot :P -
#6398 Na, kíváncsi vagyok, milyen védelem lesz rajta.
Szerintem, elég lesz mountolni,s menni fog.
:-) -
#6397 ah lebuktam. ez az orig:) -
#6396 Gratula, tied a jackpot ;] -
#6395 na de most komolyan, ez akár az eredeti DVD is lehet nem? -
#6394 nem én csináltam -
#6393 Hát ez fura mindenesetre. Tessék optionsból csinálni képeket :). Meg a karaktergenerálásból és akkor elhisszük :D -
#6392 :S@@@&& -
#6391 Én is elörendeltem de ha lessz belöle valami péntekig akkor leszedem én is. -
Lazlo #6390 Effekt legalább annyit mondj hogy az a verzió amit te szedtél fake-e vagy sem mert ha nem akkór szedem arról a linkről amit adtál mivel reggelve vok ott :) -
#6389 hoppa2 -
#6388 Mennyit dolgoztal a kepen??? :D -
#6387 Na joccakát, további jó vadászatot! Lehet hamarabb megveszem, mint ahogy ebből a kismillió fake izéből bármi értelmes is lesz. De azért hajrá! -
GrimReaper78 #6386 Aha, köszönöm a választ... bár kb. annyit értettem belőle, hogy "letölteni" :DDDDD -
#6385 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már telepited is??????????
huhuhuhuuuuumeg gárgyulok menten!!! -
#6384 igazad lehet, ez gyanus. -
#6383 meg különben se mondanék semmit nem akarok 40 privát üzenetet:D -
CUCLI #6382 azta k*rva káosz a javából ami itt megy xDDD -
#6381 Miért?? :( Szerintem egész jó kis gáma, a grafikája csalódás (X850XT-n, "mindenmaxon"), de hangulatos. Bár az nem nagy ügy, szinte maga a film :)
DB -
#6380 HUHA -
#6379 Fék. Mindíg kiírják a teljes nevét a játéknak egy installban -
#6378 ilyen fixes ize -
#6377 ja levadásztam 1mbites nettel:D -
#6376 Ja jól meg lehetne vele gazdagodni LOL.
Csak azt nem értem mire jó a FAKE cucc????
Szivatni a oblivion-ra éhes népet? -
#6375 Tech fórum ;] Az egész fórum tweak végig, képekkel és magyarázattal. Nem rossz, a képek amiket itt folyamatosan linkelgettem egész nap - hígitve a warez hisztit -, majd' mind onnan származik. -
#6374 De vigyázz, mert egyszer talán ő kér tőled valamit. Talán soha, de az is lehet, hogy rögtön.
OFF
Ma volt a Rém rendes-ben, hogy Al keresztapa volt. :) Nagyon tuti rész!
-
#6373 HL2 -nél gyártottunk, dobtuk fel az nforce -ra, hogy Balázs Pali seed -eli (Paul Balage néven of kórsz:D) -
#6372 hoppa -
#6371 hmm... ahogy így nézem reggelre simán meglesz a 7000 komment...
no comment... -
#6370 Masra ugysem jo az :) -
#6369 Hivatalos fórumról főleg. -
#6368 Nem szeressem mert allandoan varni kell a letoltesre. -
#6367 Te el kene nekunk is kezdeni gyartani fake relaseokat, adjuk ma vissza nekik :D -
#6366 Már nagyon vártam tényleg.Az utobbi napokban percenként néztem az oblivionhq oldalt -
#6365 0sec ftp után asszem a harmadik leggyorsabb hely, általában a jobbak fizetősek, mircen keresztül lehet tölteni róluk. -
#6364 ratio: 0.699.
a Keresztapa segít nekem :))
DB