41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#6523 mert azt talán már elhiszi a jónép -
HRaVeN1 #6522 The Elder Scrolls IV: Oblivion (c) Bethesda RELOADED -
#6521 -
#6520 Lehetséges azért mert megunták, hogy sehogy nem terjed a clone változat -
#6519 amúgy..
ne hogy már ilyen ronda embered legyen... :oD -
#6518 baazzzeg, megorulok minyyart :) -
#6517 na es asszem akkor most egy ideig engem nem lattok:D papa -
#6516 Nem rossz. -
#6515 Na ez teccik :) hehe ... Jó Szórakozást! :) -
Mr. Perfect #6514 Viszont ha tényleg nincs védelem akkor minek kellett a RELOADED-nak is kiadni? Ezt amúgy az NFOrce-on nukeolni szokták ha már van egy jól működő release. -
MrTressy #6513 hehehehe meggyözö :D -
#6512 Wazze hol lax elmegyek egy másolatért. -
#6511 Huh, az viszont érdekelne ;] Na ennek utánanézek én is, legalább lenne mit olvasgatni és miből ollózni a hétvégén. -
#6510 loál :D:D:D -
#6509 bazzeg ebbe a fos gamebe nem muxik a printscreen.. na mind1 csinaltam frapsal, tess -
GrimReaper78 #6508 Egyéb > E-books TES4: Oblivion Manual RIP 5 mins ago 31.02 MiB 0 0 0
Na, addig olvasgatok... :D -
#6507 Nem tudod véletlen a heti 5ös lottó nyerőszámokat? (privibe!) :) -
#6506 dehogynem! csak arra utalok hogy ott más okból nem került rá védelem! (kisebb gondja is nagyobb volt annál :)) -
#6505 MINEK védelem, amikor GARANTÁLT kasszasiker a játék, mondom szerintem már PREorderből iszonyú lét kaszáltak... és még mennyit fognak!! XBOX360 meg a másik.
Ha nincs krekk, a világ összes gamere játszani fog vele, aki csak él, ezzel a rajongótáboruk még tovább nő, és a következő rész még nagyobb őrület lesz - ráadásul aki most nem veszi meg, 3-4 év múlva már lehet, hogy a következő részt megveszi (mert lesz neki rá miből, felnő, stb.)
DB -
#6504 #4599 [Jakuza] 2006. márc. 19. 18:30
...Kikerul egy csapathoz tokolnek rajta mondjuk egy fel napot, meglehet hogy szerdara virrado ejjel vagy masnap hajnal.....
:P -
CUCLI #6503 még jó hogy délután aludtam 5órát. most egész este fentlehetek és nézhetem óránként ,h hova rakják fel gyorsabban :DD
[takarékra teszi magátD:] -
#6502 így viszont hogy regelsz és töltesz majd a fizetős tartalmakat? Sehogy, vagyis akkor pcn ingyenes lesz. Vagy egyéb ötlet, serial nélkül? Vagy van serial, csak nem kell installhoz? -
#6501 en csak azt nem ertme, h miert nyomta mindenki korabban azt a szoveget akkor, h securom 7 es vedelme van a jateknak... -
#6500 hits : 3069
megy a számláló :D -
#6499 meg költségkímélő is egyben -
#6498 jóhogy mondod,megyek is és befejezem azt, már majdnem vége:D
mire végzek minden szép és jó lesz :D -
GrimReaper78 #6497 Akkor jól emlékeztem. Csak annyira régen volt már, hogy nem voltam biztos benne, és nem akartam hülyeséget írni :D -
#6496 ez igy van, de jo game lett nem? :) -
MrTressy #6495 komoly hozzáállás nem xarakodtak semmi protectionnal se cdkeyyel mivel úgy is feltörik -
#6494 mier a morrowind kert cd kulcsot? nem, szal nem ertem ez miert kerne... -
#6493 na annak a portját egyetlen egy szerencsétlen emberke fejezte be fizetés nélkül, szal örült ő is meg mi is örülünk, hogy egyáltalán működik PC-n :) -
#6492 Erre a hivatalos fórumon azt írták, nem online játék, minek CD kulcs
Igazuk van :) -
#6491 Minek védelem egy ilyen kaliberű névre? -
Mr. Perfect #6490 hehe tényleg, lehet, hogy rájöttek a játékfejlesztők, hogy semmi értelme a védelmeknek. De szép is lesz amikor a StarForce nagyszerű orosz fejlesztője csődöt kell jelentsen :) -
#6489 én most már csak abban reménykedem, hogy eldöcög, amíg tudok költeni kicsit a gépre -
GrimReaper78 #6488 Mondjuk bármily hihetetlen is, azt, hogy nincs rajta védelem, már akkor gyanítani lehetett volna, amikor a legelső release-eknél azt írták, hogy nem kér CD-kulcsot a játék. -
#6487 bazeg de sokat tolt... -
#6486 Eszem megáll, és igazam lesz. PONT Amint meglesz a 0.7-es rátám, kint lesz a cucc :)))
DB -
#6485 Nabazz ... ezen hangosan felnevettem (idézet az Oblivion IRCs csatiról)
"I heard Chuck Norris is hidden somewhere on the map" -
Jimmyke #6484 4 órát voltam távol és 648 új üzi, gratula
Ha ezek között volt valami érdekes info a haza érkezéssel kapcsolatban, szóljon légyszives Gondolom kb a 99% az warez téma