41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
tehen_m #6161 Dehogynem. DC-n folyamatos téma volt.
Egykét oldalon betiltották a doom3as topikokat amíg hivatalosan meg nem jelenik Mo-n. -
homeless #6160 Az már csak az ő hülyeségük, hogy hagyták ellopni a forrást. A megjelenés előtt nem volt ekkora perpatvar, mint most.
Nforce.nl:
HITS
56676
pár óra alatt:) -
#6159 The Gates of Heaven. :P -
#6158 jaujj... -
#6157 fél óra és feltörik? -
#6156 Oblivion kapui. -
#6155 na mitgondolsz. -
#6154 milyen kapuk? -
#6153 lenne a kártyámon pénz megvenném a neten:) állítólag lehet fizetni europábol is -
#6152 nah meg fel ora es megnyilnak a kapuk:) -
#6151 hát Fred mostanság legtöbb nagy játéknál ez van hogy eleinte van kb 2-3 verzió amiről semmi se tudni aztán majd kb 2 napon belül lesz stabil a helyzet mikor biztosat lehet majd tudni minden versionről... emléxem anno hl2nél 2 nappal megjelenés előtt egyik ftpre egyik admin felrakott egy fake könyvtárat teli rarokkal és vmi hl2 nevet adott a könyvtárnak csak hogy szopassa a másik admint kb 1 órán belül már fent volt az összes torrent oldalon az egész :)
amugy üdv, látom szép nagy termékeny topic ez ^^ -
#6150 454545 fórumhozzászólás elolvasása meg irc bányászás után 100%-ra állítom:) -
#6149 Én nem így emlékszem, annak a rls-e kijött 2 vagy 3 nappal a hivatalos megjelenés előtt, és nem rémlik ilyen szintű fékezés :D -
homeless #6148 Honnan tudod, hogy fake? Neked megvan az összes verzió? Én mindenesetre töltök egy "fake" szart amíg ki nem jön egy olyan amiről 100%-ig tudom, hogy nem fake. Ha meg lejön és nem fake akkor meg lehet neki örülni. Veszteni valóm nincs, mert ha nem kell letörlöm, az arányom meg ki a faszt érdekel free/publikus torrent siteoknál? -
#6147 hl2nel egy evvel a release elott le lett lopva a jatek forrasa meg az egesz beta build:) azer az kicsit nagyobb dolog mint az hogy smswebre meg nem toltottek fel a cuccot. -
#6146 azis szar -
tehen_m #6145 A doom3-nál nagobb volt. -
#6144 Az a hülyenevű morrowindoblivion vagymi nrg lesz a befutó, tutira veszem :D Az már kinézetre is hülyeség, de a végén kiderül, hogy az idióta külső "gazdag belsőt" takar ;] -
#6143 De nem volt ilyen fake-elés, meg hogy nem volt rls.....és itt erről van szó, nem másról. -
#6142 csak mondom h egy délelőtt alatt 576 db szöveget irtatok ebbe a topicba:D -
Lyan Kyj #6141 csak azt furcsállom, hogy 7 seeds van össz-vissz... -
Lager #6140 piratebay -iND verzió
-
szaharin #6139 nah aze hl2vel ne vessunk osssze 1 ilyen jatekot..nah..:D miben mutatkozik meg szamodra a nagy siker?hl2nel is volt ennyi hozzaszolas a forumban ha erre gondolsz..:D -
homeless #6138 Ilyen szintü érdeklődést még 1 játéknál se láttam. Ez hihetetlen. Még a doom3-nál meg a half life 2-nél se volt ennyire dúrva a helyzet. Az biztos, hogy sokáig eladási rekordokat fog döntögetni. -
#6137 ja -
Lager #6136 www.mininova.org -
Lager #6135 TheElderScrollIVOblivion3115602 Demonoid
fake? -
Lyan Kyj #6134 Kíváncsi vok az eladási adatokra -
#6133 hát szar ügy! de én láttam videót és igen fasza még ugy 1 hónapja láttam -
#6132 tolod. holnapra. -
#6131 pedig tegnap már azt hittem, hogy ma este tolom a gamet... -
BladeW #6130 Ez bevett modszer. A filecserelo oldalakat fakekkal elarasztani. De ilyen szintu spamet meg nem lattam sose. -
#6129 Még is alvás lesz a vége, érzem... bubharcos :p -
#6128 Figyelem, tisztázás:
"README: DIFFERENT RELEASES
People keep getting all the different releases mixed up.
Just to make it clear, there is:
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.Alcohol-Clone.iND
which is uploaded by a guy called ricochet on the usenet
and apparently is a corrupt zip archive. there is not a single
confirmed report of it working and most people think its
a fake.
now available on other major trackers, too.
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.CLONEDVD.iND
is currently being uploaded, check the post below by zarniwoop
fake status of this release is unknown, assumed real.
The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG)
Torrent at another major tracker, with a very slow uploader.
download is at 6%.
fake status is unknown, assumed real."
DB
Olvassatok el, aztan lathatjatok, h nincs konfirmalva, h barmelyik mukodne... -
#6127 jaja ... iND = independent (független) -
#6126 #6092 -
#6125 Jeee ... lassan ott tartunk, hogy pénzjutalmat tűzhetnénk ki annak aki elsőként megtalálja az utsó még az Oblivion játékhoz kapcsolódó hozzászólást! :) -
#6124 AZ IND jó, annyi, hogy nem "hivatalos" ettől még igazi, és működő... -
#6123 de ezt most ki mondta neked hogy az alcoholclone szar? -
Tobias #6122 Szerintem játszanak ;)