Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Én aranyos vagyok, te pedig nem - Csakugyan?
2. Pont olyan aranyos tudok lenni mint te, Nermal
3. Oh, tényleg? Bizonyítsd be! - Csak figyelj
4.
5. AWWWWWWWWWWWWWWW
6. Szegény pára, csak nem megettél egy beteg egeret?
7. Mit is mondtál? - Fulladj meg egy szivárványtól
Bazinga!
- Istenem, hát nem csodás
- Macska szõr van a levesemben!
- Mi lehetne ennél rosszabb?!
- A hajhálóm?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- A doktor máris megvizsgálja a macskáját.
- Kérem a következõt!
- Azt hiszem meghaltam és a mennybe jutottam.
- Én csak meghaltam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Emlékszel rá mikor találkoztunk Liz? - Igen
2. Éljük át újra azt a pillanatot
3. Szia, Jon vagyok - A lábamon állsz
Bazinga!
- Rossz kedvem van, Mici. Tudsz valami lelkesítõt mondani?
- Nem?
- Mici egyszerûen csak "itt van".
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ubul haragszik rám.
- Higgyétek el nekem.
1. Kemény nap volt a mai Garfield
2. De emlékezz a mottómra...
3. "A ninják sosem sírnak" - Ellenben a macskájuk...
Bazinga!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Egy esõs hétfõ reggel.
- Igaz macska vagyok, és nekem nem kell kimásznom az ágyból.
- Ne utálj érte.
- Ásít
- Ideje feltöltõdni.
- Kezdõdik a "Tini Polka Parti!"
- Nincs senki a stúdióban.
- Egy újabb elveszett generáció.
- Óh, családi örökség
- Mint a legidõsebb fiú...
- Én viselem a családi kalapot
- Mit gondolsz hol járt már ez a kalap?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Kutyapuszi 219 forint
- Törülközõ 438 forint
- Te nem vagy fürdõ.
- Nézd csak! Kis napozóágyak!
1.
2. Tegnap kettõnkrõl álmodtam Garfield
3. Piknikeztünk és sandwichet ettünk egy gyönyörû völgyben
4. Amikor hirtelen egy hatalmas medve kiugrott és megtámadott minket
5. De te felpattantál, a puszta mancsaiddal legyõzted õt, a karjaidba vettél és biztonságos helyre vittél
6. Hát nem romantikus? - Ja, az, de...
7. Milyen szendvicsek is voltak?
Bazinga!
- Garfield, ez a kaparófa
- Belemereszted a karmaidat...
- Aztán így csinálsz!
- Ha nem akarod, hogy használjam a körömreszelõdet, akkor azt mondd
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Liz, hazudtam a múltammal kapcsolatban
- Valójában több ezer barátnõm volt
- Oké, most is hazudok!
- És a gödör egyre mélyebb lesz...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Jajj, nézd, a macska fennragadt a fán
- Ó,szegény cicus
- Csípjük meg az ujjait!
- Nem! Csiklandozzuk meg!
- Vagy zsírozzuk be a faágat!
- Vagy fûrészeljük le!
- Nem kéne már elköltöznötök?
Arra utal, hogy Garfield állandóan fennakad a fán, és örülne neki, ha a fa valahogy meg tudná akadályozni, hogy felmásszon és fennragadjon.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Ismerem ezt a nézést, tervezel valamit, igaz?
- Vagy tervezel vagy már meg is tetted, és lehet hogy valami borzasztó...
- Valami borzasztó és elképesztõ, ami bármelyik percben megtalálhat!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁh
- Ez vicces volt...
- Többször kéne kitisztítanom a fogaimat
- Már egy hete diétázol, Garfield
- És híztál 3 fontot
- Megmagyaráznád?
- Megettem a diétás könyvet
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Vettem egy új mérleget, Garfield
- Nem kell hozzá elem
- Napelemes
- Hello, dagadék!
- El kell takarjam a napot
De tetszik a többi megoldás is.
Dzsini, szerinted?
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Tudod mi a jó a diétában, Garfield?
- Sétálsz az utcán, és...
- Az emberek azt kiabálják "héé, sovány pasas!"
- Ez biztos valami titkos kód!
1. Oké, tehát mind a ketten diétázunk
2. Majd bátorítjuk egymást
3. Bármi építõ jellegû ötlet? - JA! KAJÁLJUNK!
Bazinga!