Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Miért nem rejted el Garfield ajándékát az edzõgéped tetejére? Soha nem keresné ott.
2.
3. Az az izé amire az ingeidet szoktad akasztani - Ja, hogy az!
Bazinga!
-Nos, újfent eldugtam az ajándékod.
-Ám ezúttal...
-FEJEZD BE!
-Az ágy alatt... micsoda klisé
Repatarurgyán
- Jól van, fiam, emlékezni fogok arra amit kértél tõlem!
- Köszönöm, Pókapó!
- Ho-ho-hó! Következõ!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
2010 február 8:
*CSAP*
- Na ez rövid randi volt.
- Liz hazazavart átöltözni.
- A szemeim!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vagy a susogós joggingot 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Kértél valamit a Mikulástól, Jon?
- Ó, igen!
- Most kaptunk egy levelet Jon barátnõjétõl. Töröld a szabadidõruhát
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Garfield, a Mikulásnak írt leveled siralmas!
- Tele van féligazságokkal, és egyértelmû hazugságokkal!
- Micsoda?
- Hol van benne féligazság?!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Kis karáácsony, nagy karááácsony, kisült-e má...
- CSATT!
- Nekem azt mondták, hogy cukormázas legyek lesznek és forró kakaó!
(kicsit módosítottam a képsoron, hogy tiszta legyen, hogy a süti analógiájának vélem a legyeket 😊 )
Nagyanyám szavai jutnak eszembe, hogy "meglátod, 18 fölött elkezdenek pörögni az évek", de még majdnem egy dekád kellett ahhoz, mire tényleg kénytelen voltam ezt elhinni neki. 😊
A böngészdében könnyen végig lehet nézni.
- Jól néznek ki a karácsonyi égõid, Jon!
- Köszönöm!
- Idén csak kétszer estem le a létráról!
- A kicsi fiunk felnõ
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
1. xvlpdiuangepwjkud<#zhdai ow;hefgbelrj(jhlSdbbaceiu%
2. Milyen aranyos. Azt hiszi a Mikulásnak ír levelet.
3. Egy sípoló csontot!*
* link
Bazinga!
- Oké, ellenõrzöm a Mikulásnak írt leveledet
- ADJ! ADJ! ADJ! ADJ! ADJ! ADJ! ADJ! ADJ! ADJ!
- Ez egy kicsit egyhangú, nem?
- De így biztosan átmegy az üzenet, nem gondolod?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
CUKROT!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Konkrétan azt keresném, ami a magyar újságban úgy volt fordítva kb, hogy:
- Garfield, nem kelsz fel?
- Tulajdonképpen nincs miért.
- Ég a takaród.
- Igen, de csak icipicit.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Megvan a karácsonyfa, Liz, de teljesen beborítja a gyanta.
- Az jó, mert azt jelenti, hogy frissen lett kivágva. Hova tetted?
- Most a konyhában van.
- Told ide a tejszínt, fenyõ fiú.