Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Emlékszem a karácsonyokra a farmon.
-O-ó
-Az egész család kukoricacsõ-díszeket készített együtt...
-Itt kezdõdik...
-Doki bátyó arany flittereket ragasztott a homlokomra...
-És itt is végzõdik...
Hell Is Burnin\'
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1. Jonnak igaza van. Nem igazán voltam jó az idén. Talán jobb lenne elkezdeni.
2. <#gonosz1>#gonosz1> (vagy <#wilting>#wilting> )
3. Au!
Bazinga!
- Mit kérsz a Télapótól?
- Elnézést.
😄
De ez persze elviszi a "bocsánatot kér" értelem felé a dolgot, és persze nem bocsánatot kér, de szóviccnek jó lenne 😊
-Idén nem voltál valami jó, tudod...
-Mit kérsz a télapótól?
-Hogy hunyjon szemet
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jon nem érti Garfieldot, nem hallja a "gondolatait", csak a gesztusaiból és arckifejezésébõl következtet arra, hogy mit is mondhat/gondolhat
Bazinga!
- indulj!
- ajándékokat venni!
- szok* ajándékot venni!
- tényleg megértetted a karácsony lényegét, garfield...
*sok akarna lenni, kicsit spanyolos akcentussal 😄D
😄D
- A Télapó tudja ám, hogy jó voltál-e.
- És azt is tudja, ha beledörgölõztél valamibe...
- *lelkes énekszó a zuhany alatt*
- Nincs azaz isten, hogy idén ne lássam a Mikulást!
- Mégha egész éjjel...kell...fent...
- Z
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Hamarosan karácsony.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-Eldöntötték mit rendelnek?
-Még kaphatnánk pár percet?
-*Korog*
-Még egy perc...
-*KOROG*
-Elõször te Jon
-Féligátsültsteakethéjábasültkrumplival,tejfölleléshagymávalésegykispároltspárgát!
-ÕÕÕ
-És még egy kis kenyeret?
-IGEN! MÉG KENYERET!
Hell Is Burnin\'
-Tudod mit csináltunk már rég?
-Teletömni magunkat sütivel, ahogy a vaddisznók a makkot zabálják.
-Irány a fánkos és okozzunk felfordulást!
-Imádom ezt az álmot.
Nálunk a bakonyi és a szalontai disznó volt ilyen, mai utódjuknak nevezhetõ a mangalica, bár az már egészen házias, békés fajta, a régiek simán széttépték és felfalták a közéjük keveredett idegen állatokat (pl. a másik pásztorok kutyáit).
A képregény esetében talán a vaddisznó vagy turkáló disznó kifejezés (vagy valami hasonló) lenne a megfelelõ. Hajrá 😊
Most azonban muszáj hozzászólnom a csirkés-éttermes témához.
Volt két szakács barátom, én is dolgoztam étteremben, mint elõkészítõ. Nos, alapvetõ követelmény a tiszta kéz, a tiszta törlõkendõ, de lássuk be, sok esetben nem valósul meg. Alapvetõ lenne persze az is, hogy kézzel nem nyúlunk az ételhez. Persze én most a konyháról beszélek. De azt azért lássuk be, hogy elõkészítésnél, szeletelésnél, hadd ne soroljam, muszáj megfogdosni az ételt. Ezen felül a tészták, köretek, zöldségek nagy része nem evõeszközzel, hanem kézzel kerülnek rá a tányérra. Nem beszélve az uborkasalátáról. Számomra az volt a legmegdöbbentõbb. Az ubisalit akkor készítik el, amikor rendelik. Az uborka olyankor kemény, ezért kézzel meggyúrják alaposan, hogy puhább legyen, és azt a látszatot keltse, hogy minimum pár órája a hûtõben áll.
Nos, ezek után lehet gondolkodni. 😊
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
-Ez az ÉN világom!
-De azért Jon lát el.
(Jobbat nem tudtam kitalálni. Kicsit nehéz magyarra fordítani ezt. Aki tud jobbat pls írja le.)<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hell Is Burnin\'
DFTBA ಠ_ಠ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(mellesleg az azért (is) kerül rá, hogy a kilógó csontvég ne égjen és feketedjen meg sütés közben)
A fõiskolán tanultam üzleti kommunikációt, aminek a nagy része illemtan volt, úgyhogy erre az állításra nyugodt szívvel mondom hogy marhaság. Jobb ha tudod, hogy a legmenõbb étteremben még a gyümölcsöt is késsel villával eszik.
Itt most nem arról van szó, hogy a lángost nem eszem meg, de azért vannak határok.
Pl: Csoporttársaimmal öltönyös-nyakkendõs konferencián voltunk, ahol kaja is volt. Ugyanígy rosszul voltam ahogy néztem az egyik srácot csirkét falni, csicsogott mindene a zsírtól. Egy darab vékonyka papírszalvétát vett csak magához. Rossz belegondolni, hogy ha le is takarította magát mondjuk a vécében, addig is összefogdosta a kilincset, a széktámlát, stb.
Csirkecombra visszatérve: sokszor akasztanak a csont végére papírbigyuszokat. Még Garfield képsoron is volt hogy így rajzolták meg. Ha van, akkor azt fogva lehet kézzel enni a csirkét, de amúgy nem.
részemrõl off vége