Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tehát szóvicc szeretne lenni. Mert ugye az ûrszemét az, amit ember "kitett" oda és cseszik lehozni.
[/spam]™
(az elsõ képkocka után vártam, hogy ez is valami mûanyag bábus móka lesz, az elmúlt idõk nagy kedvence volt nálam, mikor az ezredes kiborult)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Ezredes, nézze! Egy UFO leszállt az alakulótéren!
- Óistenem, tizedes, ez történelmi! Ember és idegen találkozása! Micsoda pillanat!
- Most mit mûvelnek?
- Kiürítik a toalett-tartályukat.
- Csészealjhulladék...
(Septic-re kérnék valami jobb javaslatot <#szomoru1>#szomoru1> )
* Óvakodj a kegyetlen kutyától *
Kegyetlen ?
* Kitalálom a súlyod és korod *
- Ha nem tudsz úszni, ne nyáladz annyit.
huh, slobbering-re nincs jobb ötletem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- böff
- sok rossz szokásod van
- igaz...
- de tudod úgy érzem, még mindig lehet eggyel több
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
- Elfelezem veled
- Wahahahah
- Na...szerintem vicces volt.

- Micsoda nap....
- Csak itt elméleteket szövök.
(Uccsóra nemtom mit lehetne, de szerintem ez találó.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Kegyetlen ez a rajz ^^
- <#smile>#smile>
- Garfield gumiegere! <#gonosz1>#gonosz1>
- Imádom, ahogy a kis szemei kidüllednek. <#vigyor2>#vigyor2>
- Szervusz Garfield! <#circling>#circling> - Csáó
- <#ticking>#ticking>
- <#wilting>#wilting>
- Én bátor kis hõsöm... <#sniffles>#sniffles> - Huh, a játékok keményen megkapják!
(Hatalmas, ahogy egy utolsót még nyom az egéren, mielõtt összeomlik 😄D )
-Unatkozok
-De nem eléggé
-Mit csinálsz?
-A tökéletességre törekszek
a mai képregény mottója: ha csak kalapácsod van, mindent szögnek nézel.
És szerintem jelen esetben így is van értelme, mert ha nem azért vette azt a drywall patch-t, hogy egy adott lyukat befoltozzon, hanem azért mert miért ne, majd talál hozzá egy lyukat..
[/spam]™
Fúrnánk és nem furnánk.
Másodszor pedig a 'the gaping one in your head' azt jelenti, hogy a 'fejeden tátongó'. Vagyis a szája. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de ez ilyen hálós cucc, amit ráraksz a lyukra a falon, kigletteled vagy gipszeled (ugye a hálós szerkezet a lyuk fölött is megtartja az anyagot), aztán le lehet szépen csiszolni száradás után, és lefesteni
volt lyuk, nincs lyuk, és ha szépen csinálja az ember nem marad semmi nyoma 😊
Bazinga!
- Találd ki mit vettem a szerszámboltba!
- Egy drywall patch! ?????????
- Már csak egy lyuk kéne.
- Mi lenne, ha furnánk egyet a fejedbe?