Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig ez van😄 kb minden 2.képnél vki kommenteli h szte ez igy van😄D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
- Szeretném elfelejteni a rossz idõket.
. Le kéne takarítani a plafont!
- De nehéz fenntartani a reményt.
(uccsó kicsit más, de nekem csak így jön ki magyarul 😞 )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szóval ez 1980
Ugyanolyan érzés... (vagy nem nagy szám, kinek hogy tetszik)
nekem is hasonló hangulatom van ma.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Na, Garfield, túléltük az ünnepeket is.
- Most már csak még egy újabb évet kell átvészelni
- Vagy csak mát
- Mondtam már mennyire csípem a buzdító beszédedet ?
Sztem nem vicces 😄 de
2010/ga100101.gif 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Kíváncsi vagyok van-e most valami.
- Mondjuk egy buli, amibe nem hívtak meg...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

-Kutyaköszönést ne!
...
-Hé, hol marad a kutyaköszönésem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az a fej!!!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-Na, mit kapott az asszonyka idén?
-Sajtreszelõt.
-Ilyen feje volt, mikor meglátta! <#wow2>#wow2>
-Egér, macska, ember... mind ugyanabban a hajóban evezünk haver.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
*sóhaj*
.A karácsony mindig túl hamar véget ér...
.Gyere vissza karácsony!
...és hoznál magaddal egy kis tojáslikõrt?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Jon mit kapott ajándékba? Lizt?😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Apám, így lezabálni...
-Az ám...
-Ezúton jelölném ezt a karácsonyt az "eddigi legjobb" cím birtoklójának.
-Indítvány támogatva.
-És most tiszteletnyilvánításul...
-(böszme nagy böfögés)
-Indítvány elfogadva.
-És most a bizottság szünetet tart...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#law>#law>
<#law>#law>
<#szeret>#szeret> Takarodj! 😄
- Egy új sztetoszkóp ?
- Gravírozott
- "A szívembõl a fülednek, szeretettel Jon"
- Minden elismerésem! (?)
-Képzeld nálunk karácsonyozik Liz!
-Szerinted jól néz ki a ház?
-Jon, Lizrõrl van szó...
-Jobb lesz kitakarítani...
-De mintha az életed múlna rajta..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Boldog Karácsonyt anyu! Hogy vagytok?
-Oh, hát ez szomorú...
-A kakas torokgyulladást kapott.
-A csirkehúsleves a legjobb gyógyír rá.
-Boldog Karácsonyt apa!
-Igen, téliesítettem a fûnyírót...
-Én is örülök, hogy beszéltünk!
-A papa mindig is rövid és lényegretörõ volt.
- Szia, mami! No, valami jó kis régivágású karácsonyt tartasz?
- Persze, tartom!
- Most landol Belize-ben a sárkányrepülõjével...
- Kész a fügés puding!